sportbettorpro naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#90 október 21, 2020, 20:52:28, sportbettorpro
Ostapenko-Martic
Szerencsés mérkőzés volt csak. Martic rögtön breakelt, de a 2. game-ben már éledezett talán Ostya, kb. egyenlő erejűek voltak. Martic erős, de jó játékkal azért verhető, Ostya dinamikus püfölése eredményes lehetett. Nyilván még nem talált magára 0-2-nél, de akár simán nyerhetett még ekkor. Szerencsésen jött, 0-2 után végül simán hozta a mérkőzést.
Anisimova-Mertens hendi -3.5 (1.7)
Ez jó, erős ötletnek tűnt, és nyert.

#91 október 23, 2020, 16:02:24, sportbettorpro
Korábban volt egy tuti: a Fradi nem jut tovább a BL-ben 1.10!!!! Semmi esélye sincs, mondjuk, hogy 1% volt a Barca és a Juve, meg egy harmadik, de nálunk erősebb csapattal szemben (Kijev). Azaz 1 millióra 100 ezret, 100 millióra 10 milliót nyerne egy fogadó. De ez csak elmélet persze, kevés embernek van ennyi pénze.
Chelsea és Sevilla megnyeri a csoportot. Mindkettő 2.25, biztos, hogy egyikük nyeri majd meg. A Krasnodar és a Rennes is ikszelt egymással az első meccsükön. A továbbjutásra sincs sok esélyük, csoportot nyerni meg max. 1-2%. A profit 11%. Persze pontokat veszthetnek a nagycsapatok is, de arra, hogy ne érjen oda egyikük, így sincs sok esély.

#92 október 27, 2020, 18:47:44, sportbettorpro
Messi nem lesz spanyol gólkirály
Messiért 1.80-at adnak, azonban ha egy kicsit előregondolkodunk, akkor fennáll a lehetősége annak, amit se a fogadóirodák, se a fogadók 90%-a még nem sejt, hogy Messi idén már nem lesz gólkirály a La Ligában, és a Barca sem lesz komoly vetélytársa a Realnak, sőt óriási visszaesés következik be a klubnál. Eddig egy tizenegyesgóllal szerénykedik az argentin, noha még könnyen belelendülhet a gólgyártásba. A Barca az első meccsei szuper játéka után megint visszaesett, régi önmagát idézi, most két meccset vesztett, köztük a Clasicót 3-1-re. Messi és a klub között nagyon sérülékeny a viszony, már a nyáron is csak szerződése miatt maradt. Bármikor elmérgesedhet tehát a viszony bizonyos események hatására. Akár már télen eldőlhet a sorsa, és lehet, azután nem lesz sok kedve itt játszani. A Barca játékereje is esett, a támadórészleg sem a régi, és hatalmas anyagi nehézségeket vetítenek előre egyes vélemények a klubnál. A legnagyobb kihívók Fati (15.0), Suarez (9.00) és Benzema (9.00) lehetnek. Más komolyabb gólvágó nemigen van a bajnokságban, bár ha egyikük sem ontja a gólokat, még más is odaérhet (pl. Aspas). Benzema is csak egy gólnál jár, de idén is belelendülhet a góllövésbe, ő a fő gólfelelőse a legnagyobb bajnokesélyesnek. Suarez már 4 gólnál jár, ha nem sérül meg, és újra magára talál, könnyen nyerhet. Fati is 4 góllal áll, azonban ő még csak 17 éves, de van benne potenciál. Én Suarezre tippelnék, de még változhat a helyzet. Érdemes lehet Messi ellen fogadni, ha van ilyen opció.

Lewandowski BL-gólkirály 5.00
A lengyel most éppen 10 gólnál tart 5 bajnoki meccsén, noha a BL-ben még nincs gólja, azonban az ellenfél a defenzív, erős Atletico volt. A kiscsapatokat azonban megszórhatja megint, óriási formában van még mindig, és a csapat is nagyon sokáig juthat idén is, a világ egyik, ha nem a legjobb csapata lévén. Messi és CR szerintem idén már nem lesznek versenyben, de lehetnek más vetélytársak (Haaland, Mbappé, Salah, Mané, etc.).

#93 október 29, 2020, 18:32:27, sportbettorpro
A Real Madrid továbbjut a BL-ben. 1.6
Nagyon rosszul kezdett, 1 ponttal, de később valószínűleg javulni fog, és csak nem fog kiesni ebből a csoportból.
Vastaggal írom a 10/10-eseket, de már a 8-asokat is erősnek gondolom.
A tizenegyesek megszaporodtak, talán a VAR miatt főleg, pár hónap után észrevették az irodák.

Man. City (2.45) vagy Liverpool (3.1) nyeri a PL-t.
Szinte biztos, hogy egyikük nyeri. Bár vannak problémák mindkét csapatnál, nagyon kiemelkednek a mezőnyből, a többi csapat teljesítménye sokkal hullámzóbb. Nem is állnak rosszul. A Spurs, a Chelsea, a United, az Aston Villa, az Everton eddig biztatónak tűnik, de nincs sok esélyük. A két nagy az elmúlt 2-3 évben kiemelkedett, 90-100 pontokat szereztek, valószínűleg nem fognak mindketten betlizni, és nem ér oda a dobogó tetejére nagy meglepetésre más csapat. Kb. 70% az oddszok alapján, hogy egyikük nyer, de szerintem 95% még mindig.
(A hónap megint 0% körüli.)

#95 december 18, 2020, 22:05:39, sportbettorpro
Barca-PSG utóbbi jut tovább 1.8 11/10
Sokkal esélyesebb a PSG most szerintem. A Barca idén rosszul teljesít, ott a Messi-ügy, ezt nem kell ragozni. A PSG BL-döntős volt, most jobb, és vissza is vághat a 6-1-ért. A Barca pocsék formában és állapotban van, sokszor rosszul is játszik. Messi sem motivált igazán, és ha történik valami, vagy eldől a sorsa, még motiválatlanabb lehet. Fati még sérült, kérdés, visszatér-e. Az egész csapatnál nagy gondok lehetnek még. Nem hiszem, hogy a szezon második felében feltámadnának. Valószínűleg nem lesz közönség, ami a párizsiaknak előnyös. A PSG előrébb lépett tavaly, erős csapattá vált, tele jó játékosokkal, Neymarral, Mbappéval és másokkal. A közvélekedés a reálisnál nagyobb esélyt adhat a nagy nevű Barcának, de csodálkoznék, ha továbbjutnának. Kb. 25-30%-ot adok nekik.

Néhány korábbi:
Volt egy Sabalenka-meccs, valami 0-6 0-4 után támadt fel, onnan lehetett látni, hogy simán nyer.
Barca-Real
Két gólos félidő után még mindig 1.1 volt az 5.5 gól under, látszott, hogy 5 gól sem lesz. (1-3 lett)
Barca-Cadiz
Itt is várható volt, hogy a nagyon összeszedett Cadiz borsot tör a gyengélkedő Barca orra alá, végül nyert is.
Man. City-West Brom
1-0-nál magas volt az iksz szorzója is, noha a City sem az igazi már idén. (lásd a képen) (pre a V volt magas, de az vesztes)
De nagyon sok jó tipp volt. Mostantól inkább csak a 10/10-eket játszom, ezekből is sok akad.

#96 január 06, 2021, 13:06:23, sportbettorpro
Sociedad-Atletico 2 (2.3), HT FT 2 (4.00), DNB 2 (1.6) X2 (1.3)
Valami készül. A Soci hullámvölgye bekövetkezett, 5 meccs óta nyeretlenek. Véletlen? Az Atleti legutóbbi 9 meccsét mind megnyerte a Real elleni vereségen kívül, idén kiváló, bajnokesélyes. Legutóbb Costa is visszatérhetett már. Ha vezetnek félidőben, könnyen megtarthatják az előnyt (ill. növelhetik) még a Socival szemben is (4.00). Kizárt, hogy a szocik nyerjenek. :ok:

#97 január 06, 2021, 13:06:05, sportbettorpro
Arsenal-Chelsea DNB 2 1.5
Az Arsenal nagyon rossz formában van, inog Arteta padja, 5-6 bajnoki óta nem nyertek. A Chelsea is kikapott mostanában ugyan 2-szer, de sokkal jobb állapotban van. Ugyan londoni derbi, kiszámíthatatlanabb, az Arsenalnak nincs sok esélye. Szerintem csak kb. 15% a DNB 1.  :noway:

#98 január 23, 2021, 17:32:38, sportbettorpro
Előző hónapok -9,0,+8%.
Southampton-Liverpool DNB 1 1-0-nál 2.4
Nagyon jó oddsnak tűnt. A Pool a legutóbbi két meccsén ikszelt, egy 0-0 és egy 1-1 gyenge csapatok ellen. A Soton idén elég jól játszik, nagyon defenzív és jól kontrázik. Utóbbi két meccsén egy gól sem született... Szerintem sokan a Poolt így is esélyesnek hitték, de nem így volt. 2.4 helyett sokkal alacsonyabbnak kellett volna lennie az oddsnak, kb. 1.4-1.5-nek. Továbbá kevés gólra számítottam az előző meccseik után. 1-0 maradt.
Mára néhány tipp:
Bilbao-Barca a line 2.5, valószínűleg kevés gól esik majd, a Barca most gyenge elöl, nem jönnek a gólok, a Bilbao pontokra éhes, nagyon defenzív. A MU-Cityn talán a 2.5 over jön majd. Milan-Juve DNB 1. (nagy bukta :noway:)

#99 január 23, 2021, 17:23:26, sportbettorpro
Liverpool-Burnley 0-1 48.0
A végén kivettem korábban, így 40.0 körül volt ténylegesen. Szép nagy szorzó volt, napokkal előtte bedobtam a barátaimnak. Nagy ünneplés volt, mindenki gratulált. A kép róla sajnos már nincs meg... De csináltam másikat, lásd lent. (Csak vékony.) A Pool nagyon rossz időszakot élt át, nem lőtt gólt 2-3 meccs óta, komoly gondok adódtak a gólszerzéssel. A Burnley defenzív antifocit játszik, tehát kevés gólra számítottam, és arra, hogy ha kihúzza 0-0-lal, akár be is találhat egyszer. Pontosan így is lett, egy tizenegyesgólt szerzett a 80. perc körül. Én inkább 30.0, max. 35.0-ös oddst adtam volna neki.
Gladbach-Dortmund
2-2-es félidőnél gondoltam, hogy könnyen lehet 4-2 (17.0) főleg a Gladbach javára, amely egyenlített és amúgy is ma esélyesebbnek tartottam a Bayern-verés, a sok idei Dortmund-vereség után. Gondoltam, ha betalálnak, még kontrából lőhetnek egyet. Ill. a DNB is 3.00 körül volt ekkor. Sajnos nagyon korán betaláltak, így lemaradtam róla.
Soton-Arsenal
Kevés gólra számítottam, tudtam, hogy 1-0 lesz, vagy 2-0, esetleg 0-2 vagy hasonló, attól függ, hogy állnak a csapatok az FA-kupához. 1-0 lett.

#100 január 26, 2021, 09:26:27, sportbettorpro
MU-Liverpool Mu tj 1.90
Nagyon nagy hullámvölgyben van a Pool, a kupa pedig ebben a helyzetben és amúgy sem fogja annyira érdekelni szerintem, talán nem is a legjobbjaival áll ki. Hatalmas +EV.  :ok:

#101 május 19, 2021, 15:44:16, sportbettorpro
Djokovic AO-win 1.9 (volt). :ok:
A szakértők, bukik megint nem látják a fától az erdőt. Djokovic sokkal esélyesebb (lehet, hogy tévedek, holnap kiderül). Medvedev jó formában van, de veszíteni fog. Egy párhuzammal: Messi minden szezonban jobb, mint a legjobb Iniesta, De Bruyne, vagy bárki. Ha úgy tűnik, hogy magához képest nem olyan jó, akkor is sokkal jobb. Sokan nem értik ezt az egyéni díjaknál sem.
PSG-Barca DNB PSG kb. 1.6-1.7
A Barca itt nem fog nyerni, csak nagyon ritkán. Mélyponton vannak, az odavágón nagy vereséget szenvedtek.

A Djokovic tipp tehát nagyon bejött az Openen, sok szakértő nem értette a tapasztalat, önbizalom, formaidőzítés fontosságát, Djoko mentalitását.
Burnley-Liverpool 3.5 gól alatt 1.90
Meglepő az odds, a Poolnak nem megy idén a góllövés, sokszor szenved, a Burnley sokszor defenzíven játszik, legutóbb 1-0-ra nyert a vörösök ellen... 2.5 under is jó, az Arsenal-Palace meccsen pedig az over.

#103 június 21, 2021, 09:22:51, sportbettorpro
Ukrajna-Ausztria... hazai 3.6 körül, ht ft 5.5, DNB 1.9
Jó eséllyel egy döntetlennel mindketten továbbjutnak. Az iksz oddsa 2.00... Mindenki azt gondolja, döntetlenre játszanak. De ez kockázatos, sportszerűtlen. Ha valamelyikük talál egy gólt a végén, az kellemetlen lenne. Én még nem sok ilyen megegyezéses meccset láttam. 2004-ben a dánok és svédek 2-2-je, de ők Olaszországot ejtették ki így, és mindketten skandinávok.
Ukrajnát erősebbnek érzem, az osztrákok nem annyira erősek. Nemigen veszthetnek, ha nem ikszre játszanak. Ha bármelyikük nyer, az szinte csak Ukrajna lehet. Szerintem a DNB -nek 1.9 helyett kb. 1.2-nek kellene lennie, 50 helyett kb. 75-80%. Elég nagy +EV.

De ha már napló, akkor korábbiak: a lengyel-szlovákon a lengyel egyenlítés után jött a kiállítás, ekkor látszott, hogy a tótok kapcsolnak, ki akarják használni a történelmi lehetőséget meggyengült ellenlábasukkal szemben, a gyáva bekkelést feladva hirtelen nekibátorodnak az erőviszonyok felborulása után, látva, hogy immár túlerőbe kerültek, amikor lehetőség adódik a pontok megszerzésére. Még lehetett úgy 20 perc hátra, 3.8 volt a szlovák win, épp tenni akartam egy szögletnél, de jött a gól. Hatalmas hiba.
Az ukrán-macedón HT FT és sima ukrán win is papírforma volt, a wint úgy 1.8-ért vesztegették. A macedón csapat azért elég gyenge, csak a nagyon könnyű ellenfelei miatt jutott ki a pótselejtezőkön, itt is 1-3-mal kezdett Ausztria ellen. Ezt is kihagytam.

Óriási bukta volt az ukrán meccs, az osztrákok jobbak voltak végig, és 1-0-ra nyertek.
Olaszország továbbjut 1.22
Azaz 81%. Hatalmas meglepetés lenne, ha nem jutnának tovább Ausztria ellen, amely jól játszott magához képest, de nagyon nagy a tudásbeli különbség, az olaszok nagyon jó formában vannak, végig támadnak, gólokat lőnek, minden meccsüket megnyerték, 11-12 meccs óta gólt sem kaptak. Legalább 90% az esélyük, de inkább 93-95%.
Walest pedig underdognak tartják, de lehet ma keresni valója Dánia ellen. Az angolok pedig otthon kiüthetik a gyengélkedő Nationalelfet.