Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


IdézetA hétvégi cél az lenne, hogy kikavarjak valami jó kis tuti ~2-es szorzót az Auszi Open 1. fordulójára :redchug:

Nem jött össze, nem találtam meg biztosan azt amit szerettem volna.

Elindultam fejben egy Nadal, Anisimova, Kostyuk, Kudermetova, Moutet szálon 2,31-ért, de igazából két ok miatt mégsem játszom.

1. Ha elmegy valamelyik csajon, akkor nem lepődök meg; ergo egyáltalán nem egy erős szelvény
2. Délután átment előttem egy fekete macska ;D Nem vagyok amúgy babonás, de ez csak megerősített abban, hogy ne adjam fel ezt az ötös kombit.

Holnapra kiderül, hogy milyen döntést hoztam :)

IdézetDe először is volt egy ilyen hozzászólásom az AO topikban:

Még csak éppen átfutottam a párosításokat, Tsurenko jól megszívta, hogy pont Bartyt kapta, de egy overre akár jó is lehet, necces. De a legérdekesebbnek a Gracheva - Bronzetti mérkőzést találom.

Az olasz lány 3 viszonylag magabiztos győzelemmel kvalizott fel és 2 győzelme volt már egy másik tornán is, így idén 5/1-gyel kezdett.
Ellenfele az orosz Gracheva eddig idén csak 1 mérkőzést játszott még január 4-én és tessék figyelni: 6-0 6-0-ra kikapott az román Cirsteától :o
Hogy covid utáni lábadozás vagy esetleges sérülés hátráltatta azt jó lenne tudni, de azért ennyi infó után is az olasz lány 2,50-es szorzójában látok fantáziát.

Ajánló:
Gracheva - Bronzetti
Bronzetti 2,50
bet365



Bronzetti - Gracheva 3-6 6-2 6-3 :ok:

IdézetNem jött össze, nem találtam meg biztosan azt amit szerettem volna.

Elindultam fejben egy Nadal, Anisimova, Kostyuk, Kudermetova, Moutet szálon 2,31-ért, de igazából két ok miatt mégsem játszom.

1. Ha elmegy valamelyik csajon, akkor nem lepődök meg; ergo egyáltalán nem egy erős szelvény
2. Délután átment előttem egy fekete macska ;D Nem vagyok amúgy babonás, de ez csak megerősített abban, hogy ne adjam fel ezt az ötös kombit.

Holnapra kiderül, hogy milyen döntést hoztam :)

Nadal, Anisimova, Kostyuk, Kudermetova, Moutet 2,31

Jött volna, de nem bánkódok. Anisimova volt, hogy 2-6 2-4-re égett; ezenkívül még Műtét bukta az első szettet, de az is sima volt. Viszont nagyon simán beválogathattam volna Coco Gauff-t, aki pedig nagy meglepetésre bukott.


Stosur/Zhang - Kato/Santamaria

Ezzel a meccsel lehet kezdeni valamit, sőt vélhetően ez lesz az idei első éles tippem. Fókuszban Stosur, aki az idei AO-n tolja utoljára egyesben, párosban azért még végigviszi az évet. Jól is indított, a 37 éves auszi győzött az egyéni első fordulóban, a meghatott öröméről készült fotó azon a mérkőzésen készült. Azon sikere ellenére is tisztában kell vele lennie, hogy esélye az párosban van egy újabb GS sikerre, ehhez a kínai Zhang megfelelő társa. Tavaly összesen 1 szettet veszítve húzták be a US Opent.
A 156 illettve 157 cm-es kisnövésű ellenfeleiket (akik az elmúlt 2-3 évben pocsék párosmérleggel állnak) véleményem szerint két szettben felfalják. A sima line győzelemre pedig már így is sokat koptattam a billentyűzetet.

Stosur/Zhang 1,22
Stosur/Zhang 2-0-ra nyer 1,61
bet365




Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Megváltoztattam már a napló címét, úgy érzem ugyanis nagyon kevesen nyitnak meg :)

Ha az az oka, hogy szarok a tippek és a kiötlött gondolataim is hibásak, akkor azt természetesen elfogadom :angel:
De talán az is megtévesztő volt, hogy a címben az szerepelt, "hogyan nem fogadok élesben"
A játéktippek pedig kb. senkit nem érdekelnek; ez tény.

Örülnék, ha kicsit interaktívabb lenne ez a napló; ide BÁRMIT BE LEHET ÍRNI ;)
Csajos képet, tippet vagy akár csak köszönni. Most kapcsolok, elhibáztam az új nevet, mert ha a Gumiszoba nevet adtam volna, akkor bezzeg jönne mindenki írni ;D

@Powell @MessiÁs ha jól emlékszem valamelyikőtöknek volt egy long-term tippje a közelgő Téli Olimpia kapcsán. Merre van ez a topik? Nem találom ???

Bwin topicba irtam be, mert akkor csak ott lehetett 3as oddson fogadni hogy a norvegok nyerik az eremtablat. Azota ez az odds jocskan lecsokkent.

IdézetBwin topicba irtam be, mert akkor csak ott lehetett 3as oddson fogadni hogy a norvegok nyerik az eremtablat. Azota ez az odds jocskan lecsokkent.

A Bwin infóba? Ott ezt találtam csak, pedig visszamentem vagy 10 oldalt ???

IdézetTovábbra is hihetetlen számomra hogy a bwin még mindig 3as oddson adja Norvégia legtöbb aranyát Pekingben, amikor pár napja jött ki a Gracenote predikciója ahol 24aranyat jósolnak nekik. Ha jól rémlik a második oroszoknak 16ot..


Ellenőriztem.. 24-16 helyett 22-14

Erre is gondoltam. Ekkor meg 3as odds volt, utana par nappal lett 1,55. Szerintem most meg kevesebb.

Amikor legeloszor beirtam, talan tavasszal, nyaron akkor masik topikba irtam de meg nem mondom melyikbe.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 18, 2022, 20:29:48Erre is gondoltam. Ekkor meg 3as odds volt, utana par nappal lett 1,55. Szerintem most meg kevesebb.

Amikor legeloszor beirtam, talan tavasszal, nyaron akkor masik topikba irtam de meg nem mondom melyikbe.

Most a legtöbb arany 1,25; legtöbb érem 1,15 :redchug:


Nagyon szépen köszönöm @sunik29! :beerchug: :topbet_125: 

2022/1. éles tipp:

Stosur/Zhang 1,22
Tét: 30 000 Ft

Idézet2022/1. éles tipp:

Stosur/Zhang 1,22
Tét: 30 000 Ft

6-3 2-6 6-1:ok:

Az eredményt követve kicsit rozsdásak voltak és Stusurnak vagy Zhangnak nem is ment ma a szerva, ugyanaz a játékos bukta kétszer is az adogatását a 2. szettben. A 3. szettet már kellően komolyan vették, kétszer is visszahoztak saját adogatást bp-ről. Sajnálom, hogy a 2-0-ás tipp nem jött normálisabb szorzón, annak azért örülök, hogy nem lett bukó az idei első fogadásom.

Aknamező

Persze, hogy nem mindig jönnek a tutik, hiszen akkor igazán könnyű dolgunk lenne :) De azért elég durva a mai nap az Australian Openen :laugh: Schwartzman, Dimitrov és Murray (?) :o

Az argentin kitett a Maradj Talponból :bash: a sima 3-0-ás zakója nagyon meglepett. Paire győzelme már kevésbé, mert a keze az megvan, csak az agyában vannnak nagy bajok időnként, de most úgy tűnik rendben. Murrayt pedig pont ez kis japó állítja meg? Azért én bízok a feltámadásában.

És mire akartam kilyukadni? Hogy milyen könnyű bukni.. Ezekből kimaradtam és kétszer meggondolom, hogy a dánok siekre mennyire biztos Izland ellenében ???