Sportfogadás az életünk > Tanácsadás

Blokkolt a fogadóiroda mit tehetek?!

(1/3) > >>

Lancer:
Sziasztok!

Story:mostbet.com

Blokkolták az accom jogtalanul elég sokat nyertem náluk eleinte ki is fizettek majd közölték veryficaljam magam ami meg is történt. Kértek tőlem egy skype beszélgetést a veryfikáció utolsó részeként. Hát 1 hónap alatt 2x nem hívtak fel. Mikor utoljára rákérdeztem mi az ok, ezt a levelet kaptam.

Your account has been verified.
Your account has been permanently blocked.
According to clause 2.5.
If there is a suspicion that a bet participant is committing fraudulent actions against a betting company (multi-account, bets were made by third parties, the use of bet automation software, playing in arbitration situations, bets are made in order to exceed the restrictions set by the company, if the gaming account is not used for betting, abuse of loyalty programs, etc.), then the bookmaker reserves the right to prevent such fraudulent activities by:

- cancellation of rates;
- closing a client's account without a refund;
- appeals to law enforcement agencies on the fact of committing fraudulent actions by such a client.

Nos szuper mert semmit nem használtam kértem tölük bizonyítékot a csalásra persze eddig nem küldtek semmit.
Mit tehetek?

MessiÁs:
Nem sokat.

Bocsi hogy ezt mondom, de ez tanulólecke lesz hogy ilyen noname ciprusi/curacaoi licenszes irodákat messziről el kell kerülni, mert szinte semmilyen jogorvoslati lehetőséged sincs.

13131313:
Az egyik haver is ebbe a helyzetbe került, viszont nála kiderült a turpisság: surebet. Azt nem szeretik az irodák...

Betman91:
Én sem látok rá túl sok esélyt, hogy kifogják azt a pénzt fizetni amit nyertél. Általában ilyenkor azt a pénzt amit befizettél még visszakapod, de mivel már volt kifizetésük tőled így az gondolom fedezi azt. Én a maypal-el jártam így anno(egyszerre voltunk belépve a laptopomon egyik haverom meg én) aztán zárolták is mindkét számlát. :D Hiába írtam nekik, hogy csak véletlen meg havarok vagyunk stb... basztak rá mert ez a szabály aztán annyi.
Mondjuk full noname irodánál én sem merek sosem hagyni sok pénzt. Sőt még nagyobb irodáknál se nagyon szeretek, mert kb akármilyen indokkal kibaszhatnak aztán próbáld meg bebizonyítani, hogy nem úgy van.

zbking:
Vessetek meg, de én az ilyen embereket nem sajnálom.
Ez kb. olyan, mint a Hős utcánál vagy más gettós helyen leülnél egy Iphone-nal a kezedben az járdaszegélyre, 99%, hogy a ruhát is leszedik rólad, nemhogy az Iphone-t.
Aki noname, szar irodáknál játszik, az gyakorlatilag keménykedik, hogy márpedig ő leül a Hős utcánál laptoppal a kezében egy padra.
Butaság.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése