Robmiller's moneyburner :-)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Január 8. fogadási terv

Pre-tipp sajnos ma sincs.

Live-fogadási lehetőségek:

19:00 Nacional - Sporting
Na a tegnapról elhalasztott meccset ma pótolják, így ezt is követem értelemszerűen.

20:00 Benfica - Tondela
A Sportingot üldöző fővárosiaknak kötelező a hazai győzelem. Meglátjuk, hogy lesz-e valami fogható szorzó.

22:00 Famalicao - Porto
Kvázi ugyanaz a helyzete a Portonak, mint a Benficának. Nagyon remélem, hogy valamelyik kiscsapat szerez vezetést, és hátha tudok jó oddsot elcsípni dupla esély vagy a gólok piacán.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Sajnos az egyetlen meccs, amit kinéztem - a Nacional-Sporting összecsapás - elvileg a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt, így gyakorlatilag a szűrésen kívül fogadási szempontból pihenéssel telt a nap.

Január 9. fogadási terv (a lista a nap folyamán az esti 20:00-kor vagy azután kezdődő meccsekkel bővülhet! Egyelőre a nap első felével foglalkoztam.)

Pre-fogadási tipp:

11:30 Sivasspor - Gaziantep 2 +1.5 AH@1.23 (bet365) 2:1
Téterősség: 5/10
Indoklást a Guruban olvashatjátok. Annyi az eltérés, hogy ott az 1.30-as alsó határ miatt +1.0 AH-val operáltam 3/10-es erősségen.

13:00 St. Pauli - Kiel X2 @1.25(bet365) 1:1
Téterősség: 5/10
Hét elején bele-belenéztem a Kiel utolsó bajnokijába! Az akkor listavezető észak-német együttes nem tudta folytatni komoly decemberi veretlen szériáját, s kikapott hazai pályán a nagy mumus Osnabrücktől. A vereség ellenére a mezőnyfölénye megvolt a Kielnek, ám ez pusztán a meccs végén egy szépítésre volt elegendő (1:2). Most a kieső helyen tanyázó St. Paulihoz látogatnak. A kisebbik hamgurgi alakulat nincs jó passzban, s bízom benne, hogy Kiel számára az idény első tétmeccsének elvesztése nem egy nagyobb gödör kezdete. Úgy kalkulálok, hogy legalább 1 pontot képesek elcsenni idegenből.

Profit: +4.42 egység, ROI: 6,69%

Live-fogadási lehetőségek

15:00 Benevento - Atalanta
Hasítanak a bergamóiak, ám a Benevento idén rágós falat lehet bárkinek. Gólokkal számolok és vendégsikerrel értelemszerűen, de utóbbi szempontjából akár borulhat is a forgatókönyv.

21:00 Osasuna - Real Madrid
A városi rivális Atleticoval szemben lépéselőnybe kerülhet a Real, mivel Simeonéék meccse elmaradt, egy esetleges győzellemel pedig az élre ugorhat Zidane csapata. A gyengécske formában lévő Osasuna otthonában pedig erre minden esélye megvan a Királyi Gárdának.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Portugáléknál esélyem sem volt a live-tippre. Egyedül a Benfica szerezte meg viszonylag későn a vezetést, az 56. percben, viszont a hazai pályán játszó toronymagas favoritra, valamint a 0.5 overre is béka segge alatt volt ekkor még az odds. A Sporting és a Porto pedig simán lejátszotta az első félidőben az érdemi kérdéseket. Ez van, örülök, hogy legalább az érzés megvan, hogy nem kell mindennap mindenáron fogadni. Ez nem feltétlen rossz út!

Live: 40. perc 0:0
Osasuna - Real Madrid 0.5 over @1.22 0:0
Téterősség: 5/10

Furcsa nekem ez a magas odds már az első félidő végén...ennyire azt éreznék a bukik, hogy nem bír majd a Madrid a hazaiakkal ezen a talajon? Amikor ilyen magas az odds a 0.5 overre relatív korán, ott valami turpisság van mindig...viszont nem tudtam ott hagyni a lehetőséget.

Profit: -5.58 egység, ROI: -7.34%

Megvallom őszintén, tegnap este nagyon elment a kedvem az egész sportfogadásos baromságtól. Úgy ahogy van. Egyszerűen azt érzem, hogy - s nézzetek összeesküvés elmélethívőnek - lehetünk bármennyire alaposak, mértéktartóak, türelmesek, következetesek, úgyis mindent a geci irodák nyernek! Honnan a picsába tudhatták előre a Real meccsén már a 35. percben, hogy 0:0 lesz? Hogy a második félidőben nem lesz egy 11-es, vagy bármi? És ez nem az első olyan eset, amikor már felfigyeltem gyanúsan magas oddsmozgásra overben a gólok terén, s valahogy mindig nekik lett igazuk?

Akkor ott a török meccs. Adott egy bombaformában lévő együttes, és egy olyan ahol kevésbé megy a szekér, bár fellendülőben vannak. Az oddsokból ítélve ezek a szemétládák pontosan tudták, hogy szeptember 12-e után szombaton pont el fog hasalni Gaziantep. Már a meccs előtt gyanús volt az egész, mégis Guruztam, mert naiv szerettem volna lenni. De megintcsak a vészcsengőmnek volt igaza. Nem azt mondom, hogy itt az egész futballvilág egy külső kulissza, s valójában minden egyes kurva eredmény, és odds mögött a tudatosság áll, és a legnagyobb business, hogy a sportfogadó-társadalomnak nevezett birkanyájat, szépen megkopasszák, ami csak idő kérdése. De egyszerűen ez már sok.

Persze most az indulat is szól belőlem, pedig direkt aludtam erre a posztra egyet, viszont akárki akármit mondd, én egyre inkább azt érzem, hogy az oddsok alapján teljesen manipulált eredményekkel van dolgunk. Ezzel most nem fogtok egyetérteni, elfogadom persze. De akkor is legbelül azt érzem, hogy mocsok nagy színházban ülünk, ahol a hülyegyerekek naivan szájtátva nézik a műsort.

Most kell egy kis idő, hogy lenyugodjak, bár biztos értetlenül olvassátok ezt a kirohanást, ami hangsúlyozom nem a tegnapnak szól! Hosszabb ideje látok ilyen gyanús oddsmozgásokat, s most vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy csak ezekbe futok bele és megszívom, vagy tényleg itt pl. már a 35. percben 1.22-es 0.5 overnél valahogy "tudta" a bukik, a rendszer vagy a fasz tudja ki, hogy 0:0 lesz! Még írtam is, hogy van benne valami turpisság, mert alapesetben egy Real meccsen ez az érték ilyenkor kb. jó ha 1.10.

Ma pihenő, a live-tippelésben meg ki tudja meddig...most ez a 0:0 egy ideje gyűlő rossz gondolatsorra volt hab a tortán.

Szia rob!

Még az előző posztod előtt gondoltam, hogy írok a naplódba! Márpedig azt akartam írni, hogy tök jó úton jársz! Amikor az ember bankja a mínusz/plusz határán billeg az azt jelenti, hogy közel van ahhoz, hogy átlendüljön stabil, de minimális haszonba!
Pont most nem éri meg abbahagynod!!!
Azt gondolom, hogy valamilyen rendszer szerint kell meccset nézni, kiválasztani, dönteni. Nem láttam a Reál meccsét szerencsére (nálam kiesett a kiválasztásnál – pontosabban jobbnak éreztem a Milant), de a fogadásod időpontjából, oddsból az jön le, hogy elsősorban nem azért fogadtad meg, mert annyira benne volt a találkozóban a vendéggól a játék alapján, hanem azért, mert teljesen jól úgy gondoltad, hogy nehogy már a Real egy Osasuna ellen nem gyötör be valahogy egy dugót, hiszen égető a 3 pont, úgy, hogy a Barca is nyert.

Ezzel azt akarom mondani, hogy teljesen jól gondolkodtál, de el kell fogadni, hogy van ilyen! Sokszor megfogadom, hogy overt az 55. perc előtt nem kötök – mégis megszegem, de gyakran bekapcsol a vészvillogó. Over előtt mindig azt nézem, hogy mindkét csapat támadói mennyire aktívak: - elmozognak-e, keresik-e az üres területeket, gyors – e a mozgásuk. Ha ez adott és az eredmény is jó (1:0, 2:1) akkor megyek rá. Hangsúlyozom mindkét csapat támadóinak aktívnak kell lenniük, azaz esélyes legyen az egyenlítés és az is, hogy rárúg a vezető csapat még egyet – lsd tegnap Dortmund.

Az overnek könnyű haszonszerzésnek kell lennie. Ha nem érzem mindkét gárdánál a gólkényszert, azaz csak az egyik fél nyom, akkor megyek a szögletpiacra!

Az utolsó két bekezdést azért írtam, mert valamiféle rendszerről beszéltem fentebb: nálam ezek az over kitételek, s sokszor, mint a szerencsétlen pecás csak ülök és várom a lehetőségeket meccseken keresztül, mígnem felrúgom a szabályaim és kötök egy rossz üzletet. Van, hogy egyszerűen nincs kapás, és tényleg, mint a hülyegyerek mégis bevág az ember a semmire.

Szóval nagy levegő, most lehet gyúrni az önkritikát, és tanulj belőle – ha ezt megteszed át fogsz fordulni stabil plusszos fogadóvá!

barátsággal, üdv:
sound
UI.: szerintem jobb minél előbb visszaszállni a lóra, ha ledob!!! Okos bankrollal egy-egy rossz fogadás nem fáj annyira.

Köszi Sound!

A tét az normál volt, tehát nem valami nagy veszteségnek szólt ez a kifakadás, inkább annak, hogy kezdem unni, hogy úgy érzem az irodák mindig előttünk járnak...persze, ha nem így lenne, nem lenne business a sportfogadás. Tudom ezt, nem most ébredtem fel Csipkerózsika-álmomból. De néha az az érzésem, hogy az előnyük már túlontúl nagy. Na de nem ragozom. Most azt érzem, hogy sok a fogadásból. Pár napig pihenek, mert lehet a darts-VB kapcsán azért karácsonyi és szilveszter körüli hajtás is kivett belőlem ilyen téren.

Mára az Espanyol meccsét terveztem este követni, de inkább hagyom a fenébe. Majd 1-2 nap múlva újult erővel folytatom!

Még egyszer köszönöm a biztató szavakat! Sokat segítenek!  :beerchug:

Január 11. fogadási terv

Pre-fogadási tippek:

19:00 Nea Salamis - Paphos 1X @1.56 (bet365) 2:0
Téterősség: 4/10
Nekem Várda64 az egyik olyan fogadó a kevesek - 3-4 ember - közül, akiknek nagyon adok a tippjeire, még ha pirosodik akkor is! Tudom, hogy nem hasraütésszerűen csinálja, amit csinál, s ráadásul elég szépen muzsikál Pistink! Engem a Gurus elemzése meggyőzött!

20:30 Braunschweig - Düsseldorf X2 @1.28(bet365) 0:0
Téterősség: 6/10
Itt meg magamat győztem meg még tegnap, hogy ez a tipp megér egy Gurus irományt. Remélem nem hiába koptattam az ujjaimat!

A live-ot továbbra is hanyagolom még jó pár napig.

Profit: -1,66 egység, ROI: -1,93%

Január 12. fogadási terv

18:45 Vitesse - Utrecht 1X @1.36 (bet365) 1:0
Téterősség: 5/10
Indoklás a Guruban!

19:00 Granada - Osasuna 1X @1.33(bet365) 2:0
Téterősség: 2/10
A nap folyamán toltam még Sound Gurus meglátását, amit itt olvashattok!

Profit: 0.80 egység, ROI% 0.86%

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Szerencsére a hét eleje jól sült el szombati kiakadás után, amit továbbra is fenntartok! Ezúton is köszönöm Várdának a csontsimán zöldülő találatot Ciprusról. Ahogy elnézem év eleji teljesítményét, mindenkinek nagy kihívás lesz őt letaszítani a Gurus-tabella elejéről!  ;D :beerchug:
Annak is örülök, hogy az én német 2-es tippem szintén zöldült, viszont megint egy 0:0-ba futottam bele! Ez most már kissé aggaszt, hogy a kiválasztásaim között az év első 12 napjából ez már a sokadik 0:0. Nem tudom, hogy a francba tudok ennyire belenyúlni ezekbe. Ezért a live-ozás mellett egyelőre az overes fogadásoktól is ódzkodom, mert nem éppen jó ez a tendencia! Na de bízom benne, hogy a pre-tippek terén tovább tart a menetelés, és a Vitesse legalább egy pontot otthon tart!

Szeva, azt irod feljebb a Real meccsre, hogy valahogy tudta a buki, hogy nem lesz gol, ezert volt 1,22 az over 0,5 oddsa a 35.percben.

Nos, ez pont igy volt, veled ellentetben ok tudtak, hogy gyakorlatilag jatekra alkalmatlan volt a palya, olvasd el Zidane nyilatkozatat. Persze szar palyan is lehetett volna 2-2 is, itt 0-0 maradt, szinte helyzet nelkul.

En nem foglak "simogatni", mint a tobbiek, de ha ket elbukott tipp igy kiakaszt, akkor tenyleg felesleges fogadni.
Ha nem birja el a jatekrendszered, akkor az nem eletkepes, ha meg osszeeskuvest latsz mogotte, akkor meg azert. Persze van egy csomo kamumeccs, bele is fogsz szaladni, ezt nem lehet kivedeni.

Olyan jatekmod kell, ami elbirja ezt, es ezekkel is tud pluszt termelni.

Tehat fel a fejjel, hajra, meg nagyon kicsi a meccsszam, nem szabad ennyitol befordulni. :ok:

Idézetet írta: zbking Dátum január 12, 2021, 10:20:21
Szeva, azt irod feljebb a Real meccsre, hogy valahogy tudta a buki, hogy nem lesz gol, ezert volt 1,22 az over 0,5 oddsa a 35.percben.

Nos, ez pont igy volt, veled ellentetben ok tudtak, hogy gyakorlatilag jatekra alkalmatlan volt a palya, olvasd el Zidane nyilatkozatat. Persze szar palyan is lehetett volna 2-2 is, itt 0-0 maradt, szinte helyzet nelkul.

En nem foglak "simogatni", mint a tobbiek, de ha ket elbukott tipp igy kiakaszt, akkor tenyleg felesleges fogadni.
Ha nem birja el a jatekrendszered, akkor az nem eletkepes, ha meg osszeeskuvest latsz mogotte, akkor meg azert. Persze van egy csomo kamumeccs, bele is fogsz szaladni, ezt nem lehet kivedeni.

Olyan jatekmod kell, ami elbirja ezt, es ezekkel is tud pluszt termelni.

Tehat fel a fejjel, hajra, meg nagyon kicsi a meccsszam, nem szabad ennyitol befordulni. :ok:

Köszi a kommentet! Nem is kell simogatni, teljesen igazad van. Viszont azt megjegyezném, hogy ha figyelmesen olvastad a kiakadást, abban pontosan leírom, hogy nem a mostani vesztes meccsek miatt akadtam ki, hanem ez egy hosszabb ideje tartó  tendencia csúcsa volt. Illetve nem a veszteség zavar, jó a bankmenedzsmentem, lótüdő pénz ment el, ami ráadásul idővel vissza fog jönni, pusztán, hogy nem ez volt az első eset, amikor furcsa oddsmozgások révén valahogy mindig az lett, amit az irodák sejtettek. Na mindegy kár ezen már lovagolni. Köszi még egyszer a véleményedet! Tudom, hogy nem kötekedésnek szántad! Megyek tovább előre! Sok zöldet!  :beerchug:

Idézetet írta: robmiller Dátum január 12, 2021, 08:48:14
Ezúton is köszönöm Várdának a csontsimán zöldülő találatot Ciprusról. Ahogy elnézem év eleji teljesítményét, mindenkinek nagy kihívás lesz őt letaszítani a Gurus-tabella elejéről!  ;D :beerchug:

Igazán nincs mit Robi!  :beerchug: Én örülök a legjobban hogy ennyire simán jött.  :ok:

A gyanúsan jó oddsokhoz, 2019.05.05-i bejegyzésem:

"KFUM - Jerv   70'   5-0   6+   2,60

Bár gyanúsan jó a szorzó...

Mindig rácsodálkozok, honnan tudják a bukik ennyire pontosan belőni, hogy lesz-e még gól? 5-0 után piros lap az underdognak, majdnem fél óra hátra van, erős élőkép - és egy gyanúsan jó szorzó... Párhuzamosan a Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt meccsen félidei 6-1 után szintén olyan szorzó már az egy plusz gólra is, hogy inkább az underen gondolkodtam!"

A játszott meccs piros lett, és az említett Bayer meccsen is maradt a 6-1. A gól nélküli meccsek említett pontos előrelátása is bosszantó, de egy 7 gólos félidő után honnan a fenéből tudják, hogy EGYETLEN gól sem lesz már 45 perc alatt?!

Január 14. fogadási terv

Pre-fogadási tipp:

21:00 Willem II - Groningen X2 @1.40 2:3
Téterősség: 4/10
Indoklásért lásd a Gurus irományt!

Profit: 2.40 egység, ROI: 2.37%

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapelőtti nap margójára!

Tegnap pihentem. Figyeltem én is többek mellett a PSV - AZ Alkmaar rangadót, de 0:2-es Alkmaar vezetésnél elegendtem a napot fogadási szempontból. Éreztem, hogy lesz még gól a csörtén, de inkább becsaptam egy jó filmet, és hagytam az egészet.
Tegnapelőtt sikerült átmenetileg (?) pozitívba hoznom a januári mutatókat. Remélem ez már ígyis marad. Ezúton köszönet Soundnak Granadás tipphez, nagyon simán jött, és örülök, hogy én is tudtam ebből profitálni! Szóval köszönet érte ezúton!  :beerchug:
A nap másik meccsén a Vitesse pedig legyőzte az Utrechtet egy első félidős találatnak köszönhetően. Bár a meccs legelején volt még egy Vitesse gól, de azt sajnos a VAR elvette, de ennek ellenére is könnyedén jött a tipp. Soha rosszabb napot! Ma remélem a Groningen nem okoz csalódást!

Hát szó mi szó, feszengek itt a 74. perc környékén, hogy jöjjön a tipp. Nem jó ma ez a Groningen.

Január 15. fogadási terv:

Pre-fogadási tipp:

20:30 Union Berlin - Bayer Leverkusen 2.0 over @1.425 (bet365) 1:0
Téterősség: 4/10
Indoklás a Guruban!

Profit: -1.60 egység, ROI: -1,58%

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Megmondom őszintén nem tudom, hogy vajon a Willem lett-e elátkozva az idei szezonban, vagy a Groningennél léptek-e szarba a játékosok, de őrület, s messze nem volt reális ez a 2:3-as vendégsiker. Annak ellenére mondom ezt, hogy a tippem ezúttal jórészt Fortunának köszönhetően zöldült szerencsére! Ez a Tilburg már sorozatban második bajnokiját veszíti el az utolsó 10 percben nyertes helyzetből! Ahogy írtam tegnap este a 74. percben még rezgett a seggem 2:1-es vezetésnél, aztán a véghajrában valahogy csak behúzták a vendégek, ami abszolút nem volt megérdemelt. A hazaiaktól meg a VAR két gólt elvett les címen. Olykor igen igazságtalan játék ez a labdarúgás...na de megyek tovább, ma remélem szépen jönnek a gólok az esti német csörtén!