Sportfogadás az életünk > Tanácsadás

Bankroll management

<< < (2/2)

spursBSB:
Az első 3 kizárt. Az all-ines nyilván hülyeség, a martingale pedig egy olyan módszer, amit szerintem mindenki átgondol, amikor először találkozik vele. Úgy 7-8 éve nekem is elcsavarta a fejem, és kb. az 5. fogadásnál mondtam azt, hogy oké, én ezt már nem teszem fel. De ha valaki bátor is annyira, hogy megcsinál 8-9 fogadást, előbb utóbb bukik, ez biztos. Fogadóirodák hirdetik is ezt a módszert. (Van ilyen-olyan módosított verzió is, pl. van aki a döntetleneket pakolja, picit tovább lehet húzni a szériát, de ez is biztosan elbukik).

Amúgy ne gondold ezt ennyire túl, szerintem a 100 egység is felesleges az elején. Felteszel mondjuk 5 egységet egy irodához, és elkezdesz fogadni. Legyen persze tartalékban valahol még jó pár egység, de ha feltettél 15-20-at, és egyesével elbuktad, akkor ott már át kell gondolni a dolgokat, valamit nem jól csinálsz (persze a profiknál is benne van, hogy elbuknak ennyit, de azért ritka, és nem hiszem hogy pont a karrier elején következik ez be, ilyen 3-4 évente egyszer ha előfordul, vagy ritkábban, és napi sok fogadás esetén).

Aztán ha elértél mondjuk 30+ egységet, akkor lehet növelni, de óvatosan. Ha mondjuk eléred a 32-t, akkor tegyél fel 2-t. Ha bejön, folytasd, ha nem, akkor tegyél fel még 2-t, majd ha ezt is elbukod, kapcsolj vissza és megint tegyél fel 1-et, amíg el nem éred a 32-t. Ha amúgy megvan a 30+, akkor jól csinálod azt amit csinálsz, lehet növekedni.
Ezt fontosnak is tartom, mert ha valaki ragaszkodik a nagy számokhoz, és nagyon későn emel tétet, akkor úgymond feleslegbe megy a tudása, sokkal többet profitálhatna, mint amennyit valóban nyer.

koritigris:
Amit én ajánlani tudok
1. Mindig az aktuális bankroll 10%-a
2. Nagyobb bankrollnal 2.5%-a
3. Az aktuális bankroll 25%-a (veszélyes de ha kifogsz egy jó szériát és bátor is vagy, mersz nagyobbat kockáztatni akkor bankot robbantasz) 1 hónapot jatszottam igy az akkori bankrollomat az ötszörösére sikerült duzzasztani 30 meccsből 7 vesztes volt, átlagba 1.7 odds számszerint. 100.000ft ból
535.000ft-ot sikerült nyerni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése