Mindenféle "zagyvaság" > Lecsó

Fejlődni akarok!

<< < (3/3)

gerry:
Testbeszéd befejezve.  :beerchug:

Mindenkinek csak ajánlani tudom, legfőképp azoknak akik szeretnek olvasni a nonverbális kommunikációról és használni is szeretnék a benne leírtakat. (pl. munkahelyen IS) Könyv olvasás közben nagyon sok helyzet jut eszedbe a mindennapokból és összeáll a kép a múltból, amit majd hasznosítasz a jövőben. Illusztrációk is nagyon jók, jöhet a következő:

Két könyv közül fogok választani:

Gyors és lassú gondolkodás / A jó vezetők jól kérdeznek

Alk:
A gyors és lassú gondolkodás nagyszerű könyv, csak ajánlani tudom! Kahneman második, a Zaj című könyve egy hónapon belül kapható lesz itthon. Egy új világot nyitott meg számomra, azóta full beleszerettem a viselkedési pszichológiába és közgázba, szerencsére egyre nagyobb irodalmuk van. A HVG Könyvkiadó egész jól áll ebből a szempontból.

https://hvgkonyvek.hu/konyvek/viselkedesi-kozgazdasagtan

Richard Thaler, Olivier Sibony, Dan Ariely és Adam Grant mind kiemelkedő szakértői az ítéletalkotási és döntéshozatali folyamatoknak az egyének és szervezetek szintjén is.

Daniel Kahneman és Amos Tversky barátságát és munkásságát mutatja be Michael Lewis - Harcos pszichológusok c. könyve.

TiB:
Allan Pease: Testbeszéd

Én is befejeztem, már az elején azzal a gondolattal megfogott, hogy egy egész napot nézve, ha még sokat is beszélünk, akkor is a non-verbális kommunikációból lesz lényegesen több. Az ábrák, helyzetek is érdekesek voltak, jó volt olvasni, még jegyzeteltem is belőle :)

Tomka ajánlásával folytatom: Daniel L. Schacter - Az emlékezet hét bűne - Hogyan felejt és emlékszik az elme? - már a címe megvett kilóra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése