Filmek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum október 21, 2021, 18:44:57
Uhh, nagyon mellémegy a film. Egy százalékos értékelés. Világ legrosszabbja lesz?

https://m.imdb.com/title/tt14723224/ratings/?ref_=tt_ov_rt

:2funny:

Tegnap bevágtak egy vénasszonyt, aki azt mondta a vetítés előtt, hogy ő csak azért jött el, hogy megtudja, ki játssza Gyurcsányt. Hát ezt beszívta. :D

Szerintem amúgy ebből a témából bőven lehetett volna jó minőségű, igazán lejárató filmet csinálni, ha nem ennyire eke egyszerűségűre vették volna a figurát. Most így hirtelen például van egy átlag fiatal felnőtt, hallja hogy átverte az ország vezetése ezért bizalmát veszítve az országban lecsúszik, drogos lesz, külföldre költözik stb. Vagy kettős képet mutatni a kampányról, hogy elhintik az ígéreteket, ezért egy átlag család jobb életben reménykedik, de nem lesz belőle semmi. Sokféle sztorit fel lehetne rá húzni, elkúrás, rendőrattack nélkül, amiknek sokkal nagyobb hatásuk lehetett volna. Ez persze csak az én véleményem.

Idézetet írta: TiB Dátum október 21, 2021, 18:44:57
Uhh, nagyon mellémegy a film. Egy százalékos értékelés. Világ legrosszabbja lesz?

https://m.imdb.com/title/tt14723224/ratings/?ref_=tt_ov_rt

A Telexesek rászabadultak a VOTE gombra...  ;D

Idézetet írta: zsivany20 Dátum október 22, 2021, 09:46:05
A Telexesek rászabadultak a VOTE gombra...  ;D

Igazad lehet, mert a kormány médiumok pörgősen és izgalmasan egyedi újságírói szerint pörgős és izgalmas lett a film. ;D

https://telex.hu/zacc/2021/10/22/elk-rtuk-kritika-kormanyparti-sajto

Idézetet írta: TiB Dátum október 22, 2021, 10:51:32
Igazad lehet, mert a kormány médiumok pörgősen és izgalmasan egyedi újságírói szerint pörgős és izgalmas lett a film. ;D

https://telex.hu/zacc/2021/10/22/elk-rtuk-kritika-kormanyparti-sajto

Mintha az MTI-ről vették volna át.  ;D ;D ;D




Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 24, 2021, 18:13:14
Oscar-díjat nyerhet az ElkXrtuk című film

Teljesen világos, hogy amit mondunk, az nem igaz. Olvasd tovább

Tudom, hogy a cikknek alapja a humor, de gondoljuk kicsit tovább. Az Oscar-díj esetében a legjobb külföldi film kategóriában egy filmet jelölhetünk mi magyarok. Miért ne lehetne az ElkXrtuk? Abszolút win-win szituáció, szóval remélem olvassák a fórumot (mondjuk ez alap, mindenki olvassa a gondolatainkat, aki nem, annak fél élete van), aztán majd csurran-cseppen egy kis plusz pénz a Vezérünktől az ötletért.

Ha bekerült a szűkített jelölti listára a film, akkor is nyertek, hiszen a bizottság elismeri, hogy ez egy minőségi film, így a hanyatló nyugati elfajzott kommunista bolsevik söpredékek befoghatják a pofájukat.
Ha nem kerül be a film a szükített listára, akkor is evidens az erkölcsi győzelem, hiszen a bizottságot a hanyatló nyugati elfajzott kommunista bolsevik söpredék irányítja és nem akarják, hogy az igazság napvilágot lásson!

Mondjuk ha abból indulunk ki, hogy milyen filmek szoktak nyerni, akkor simán ott a helye.  ;D

Lehet nem ebben a topikban van a helye, de amikor ilyen nagyon reklámozza valaki, hogy nem bűnös, az nálam mindig olyan, mint aki be akarja folyásolni a tárgyalást, még a tárgyalás megkezdése előtt. Nem ismerem annyira az ügyet, de ad még néhány interjút, nyilatkozgat, és nem lesz olyan tanú, aki előítélet nélkül ülné végig a tárgyalást, ha lesz. Ezen tudásom Netflixes dokukból van :D ott azt szokták mondani a sztárügyvédek, hogy ilyen módszerrel ha már egy tanút meggyőznek, megérte az interjú, veszíteni viszont nem lehet vele semmit.

https://telex.hu/kult/2021/12/03/alec-baldwin-rust-lelotte-az-operatort-valakinek-felelni-kell

Nic Cage! 8)

Nicolas Cage szerepe a Nicolas Cage filmben Nicolas Cage.

https://www.youtube.com/watch?v=OT_aDZc3vXY

David Gale élete

David Gale (Kevin Spacey) egész életében a halálbüntetés ellen küzdött, egyetemi előadásokat tartott, könyveket írt, felvonulásokat szervezett. A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és meggyilkolásáért. Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal többet kap, mint egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét - és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik. Bitsey úgy érzi, egy ártatlan ember élete múlik rajta, és elhatározza, hogy David Gale instrukciói alapján elkapja és leleplezi az igazi gyilkost. Ha szerencséje van, még azelőtt, mielőtt a professzort a kivégzőkamrába vezetik.

Színészek és sztori alapján ez egy nagyon jó filmnek tűnik, nem is értem, hogy lehet az, hogy csak tegnap hallottam róla először. 2003-as! Bezzeg a Daylight - Alagút a halálba van, hogy 2 nap alatt 5x is megy a tévében ;D

Tegnap néztem a Blöff filmet. Kíváncsiságból rákerestem "Fej" ikerlányaira. A Collins ikrek igencsak ott vannak. :o

Betty White 100 éves lesz 2022. január 17-én! Isten éltesse sokáig! :beerchug:

https://www.youtube.com/watch?v=b9LzoWnuU4w