Sportfogadás az életünk > Tanácsadás

Fogadási Stratégiák

(1/484) > >>

bleah:
kivancsi lennek hogy ki mijen "strategia" szerint teszi meg tetjeit, mijen  fogadasi tipust szeret, hogyan kombinaja a fogadasait egy szelvenyen ... adott a kerdes en remelem lesz ojan aki megosztja velunk a strategijajat hatha nalunk is bevalik  :topbet_125:  :beerchug:

Suvi:

--- Idézetet írta: bleah - November 07, 2006, 09:45:14 am CET ---kivancsi lennek hogy ki mijen "strategia" szerint teszi meg tetjeit, mijen  fogadasi tipust szeret, hogyan kombinaja a fogadasait egy szelvenyen ... adott a kerdes en remelem lesz ojan aki megosztja velunk a strategijajat hatha nalunk is bevalik  :topbet_125:  :beerchug:

--- Idézet vége ---


Hali!!!

A minden egy szelvenyre es egyet sem hibazni masneven a szolos tippjatek nem nyero helyzet az irodakkal szemben, SZERINTEM. :pimp:
A meglepeteseket nagyon jol kikell tudni szurni jo elore, hogy csak arra utazni es nem a papirformat venni alapul.


En is mas strategian agyalok....Sokat nem tudok alldozni penzben hogy probalgassam a kulonbozo strategiakat de neha van hogy kiprobalok beloluk.
A kombinacios szelvenynek van helye INKABB ott is ugy ha a jatekos 10 tippbol legalabb 6 eltalal (2 vel kombinalva)es a szorzok ne legyenek 1.80nal kisebbek, de ennel meg csak valamivel jobban allunk mint a feltett penzosszeg.
10 tipp   legalabb 1.80 szorzo mindegyik,   2vel kombinalva az 45 variacio, amennyiben 6-t eltalalunk, akkor 15*3.24=48.6 :ok:
Persze ez meg nem profit.De kiindulasnak amit tovabb varialni arra fel lehet hasznalni,attol fuggoen hogy kinek hogy engedi a zsebe es mennyire mereszen tippel magasabb szorzoju merkozeseket, amit eltalal :bigok_125:
Ezen szisztemat tovabb is lehet fejleszteni, marmint, (ezzel nem mondok ujat) ha a fentebbi peldahoz meg ragasztunk alap-standard tippeket, (2-3db)amelyek szerepelnek minden egyes variacio szelveny"fejleceben"NEm kell nagy szorzosak legyenek.Vannak a varatlan,vagy a valoszinuseges strategia megjatszasa,amit itt ebbol a tarsasagbol egy paran hasznalnak mint szisztemat, nem akarok neveket emliteni  :topbet_125: lehet nem vennek JO neven tolem, ha "hirbe" hoznam szemelyuket. 8)
Ritkan jatszom csak a "valoszinuseges" strategiat.

Jol mondjak: nincsennek tuti merkozesek, mert mindeg akkor "bal labazik" egy csapat vagy egy sportolo mikor kevesbe varhato el mert ont rossz napot fog ki vagy ha eppen nem Bunda van a hatterben ami arra viszi hogy ne hozza a papirformat.

REszemrol ennyi most, hagynek masokat is tippjatek-strategiat megosztani, mert meg volnanak....masoknak is nem csak nekem ugy-e?:beerchug:

Udv Suvi :cya:bleah:
mivel en inditottam ezt a temat illene en is "villantsak" valamit  :fumator:
naszoval egy forumon lattam egy erdekes strategiat ami nekem ugy megtetszett es ki fogom probalni ; a strategiaa kovetkezokbol all:
-kituzunk egy X  osszeget = 1000 euro amit szeretnenk elerni
-kezdunk T osszeggel mongyuk 10 euro
-a cel eleresere biznonyos szinteket tuzunk ki eleres keppen es az elert osszeg 1/3-at tartaleknak hejezzuk ha netan gond akad
    - 1 szint - 30 euro
       - tartalek - 10 euro
    - 2 szint - 90 euro
       - tartalek - 30 euro
    - 3 szint - 270 euro
       - tartalek - 90 euro
    - 4 szint - 810 euro
        -tartalek 270
    -5 szint 1000 euro
itt egy kep hogy mirol is beszelek :D ha netan nem lenne eleg vilagos


varom velemenyeteket es persze mas strategiakat

pikado:
Én sok stratégiát alkalmazok, íme egy egyszerű,hatékony 100%-osan nyereséges.
Mindegy milyen téten játsza meg bárki,Ki mit engedhet meg magának.

Rövid levezetés:
Minden esetben 1 döntetlent választunk ki naponta,.Mint ismeretes, álltalában 3.00-as oddsa van.
1. nap tét: 200 Huf, ha nyer  600 Huf ha nem,mindedaddig duplázzuk a tétet amig nem jön az X.
P.l az ötödik napon bejön:
1.nap tét:   200Huf
2.nap tét:   400Huf
3 nap tét:   800Huf
4 nap tét: 1.600Huf
5.nap tét: 3.200Huf 3.200X3=9.600 Huf= nyeremény 3.400 Huf

Össz tét:6.200 Huf   

Ez tovább variálható 2-3 verzióban,Itt arra kell figyelni ahol jön az X ott vissza kell vinni a tétet a minimumra,és újból kezdődik  előlről.
Azt hiszem világos voltam,ha valaki mégsem értené akkor levezetem ezt is ;)

bleah:
eleg erdekesnek tunik mert az X-eknek jo nagyok a szorzoi csak arra lennek kivancsi hogy neked mennyi ido volt a legtobb meg meglett az X  :yeah: :atv: :topbet_125:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése