Mindenféle "zagyvaság" > Koronavírus (COVID-19)

Mit tanultunk a karantén alatt?

(1/2) > >>

Admin:
Kíváncsiak vagyunk, hogy ki, milyen élménnyel maradt? Egyre több a lazítás a világban. Boltok, teraszok, vendéglők újra megnyitottak, és lassan, de biztosan a sportélet is feléled.  ;)

Jobbak lettünk? Tudatosabbak? Vagy csak kamu volt az egész? Kontrollálni próbálnak minket?

Fogadtál a járvány alatt, arra a maradék minimális kínálatra, vagy inkább hanyagoltad? Jót tett az esetleges szünet?

Várjuk véleményeiteket.  ;)

Alk:
Már én is elkezdtem az összegzést, illetve folyamatosan monitoroztam magam, hogy egy vállalható szintet összehozzak a kényszerpihenő alatt. Kezdve az alap dolgokkal, elolvastam jónéhány könyvet, köztük néhány igazán vágyottat is, amit ezúton is köszönök egy fórumtársunknak. Lássuk a többit:

- Életemben először kertészkedem, aminek a termésen túl mentális kikapcsolódást és jóleső fáradtságot is köszönhetek. Továbbá, akár a jövőben értékessé váló tapasztalatokra is szert tehetünk.

- A kiegyensúlyozott mindennapoknak köszönhetően (és annak, hogy nem dolgozom) sokkal jobban haladok az edzőteremben, s olyan 2 hónapnyi edzésre lehetek a mindenkori legerősebb énemtől (erőemelő gyakorlatokban).

- Nyelvtanulás (spanyol): Mostanság leginkább zeneszövegeket fordítok, így nem steril mondatokat tanulok, valamint a fülem is jobban rááll, és így nem csak a tudásvágy, de a kíváncsiság is hajt. Plusz mégiscsak zenét hallgat közben az ember.


Ha lett volna lehetőség angol lóversenyt tradelni, akkor igazán egy szavam sem lehetne, mindenesetre igyekeztem annyit letenni az asztalra, hogy a "Mit csináltál az elmúlt 2 hónapban?" típusú kérdésekre valamit azért tudjak válaszolni.


Nem tudom, ilyesmire gondoltál-e. Én így éltem, élem meg.

Admin:
Pontosan hasonlóra gondoltam. Köszi, hogy megosztottad velünk.

Nálad látszik, hogy a karanténnak lehet pozitív hozadéka is, bár tudom, hogy a munkahely elveszítése nehezen emészthető sok esetben.  :cya:

Admin:
@Alk , csak jelezném, hogy ezen a héten számos angol lovi verseny lesz.  :ok:

Alk:

--- Idézetet írta: SPF Admin - Június 02, 2020, 09:56:32 am CEST ---@Alk , csak jelezném, hogy ezen a héten számos angol lovi verseny lesz.  :ok:

--- Idézet vége ---

Köszi! Igen, tegnap indultak újra, rajta voltam. :ok:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése