Játékaink > SfGuru

SfGuru Prémium Selejtező

(1/13) > >>

Admin:
SfGuru Prémium Selejtező

Itt a lehetőség igen tisztelt még nem Prémium tagok. E hónap folyamán egy selejtezőt bonyolítunk le, mely által van lehetőségetek bekerülni az SfGuru Prémium játékba.

Miről szól az SfGuru Prémium?

A játék zártkörű, meghívásos alapú, ahol a játékosok jutalmazása két módon történik: fix jutalék, illetve eredmény függvénye alapján történő jutalmazás.

Pl. az aktuális versenynél a játékosok 50 000 forinton osztóznak, illetve 3000 forint fix jutalék jár azoknak akik teljesítik a havi feltételeket. Ezen kívül zajlik egy éves verseny is, ahol a nyereményalap 200 000 forint.

Többen érdeklődtetek, hogy hogyan lehet bekerülni ide? Hát pl. egy selejtező által, amit itt fogunk lebonyolítani a fórumon.

Mit kell tenned?

Június 12-28. között tippelj bármilyen sporteseményre, és indokold is meg (minél meggyőzőbb, annál jobb). Maximum 5 indokolt tippet küldhetsz be.

A lényeg, hogy az indoklás saját szerzemény legyen!

A hónap végén átnézzük a beérkező indokolt tippeket, és akár te is azok közé tartozhatsz akik bekerülnek az SfGuru Prémium játékba.

A döntést (hogy ki kerül be a Prémium SfGuruba), a játék szervezői hozzák meg, s ez nem vita tárgya.

Kedves olvasó. Részt vennél, de még nincs fórumtagságod? Regisztrálj (ingyenes)!

Itt a lehetőség, hajrá!  :topbet_125:

Admin:
Még egy fontos dolog: SfGuru Prémium Szabályzat!

Erről sosem túl korai tájékozódni.  :cya:

Admin:
A tippeket ebbe a fórumtémába kell írni!  :cya:

olics:
OTP Bank Liga
12 Jun 2020, 20:00
Mezokovesd-Zsory - Honved
Over (O/U 2.5)
@2.30
William Hill

A 29. forduló nyitómérkőzése a kupadöntő visszavágója lesz, ahol a gólokban látok értéket. A  Kövesdieknek rosszul jött a kényszerszünet, hat meccs óta nyeretlenek és a bajnokságban komoly mélyrepülésben vannak, viszont az előző fordulóban döntetlent (1-1) tudtak játszani a Kisvárdán ami bizakodásra adhat okot a csapat stabilizálását tekintve. Kuttor Attila fiai még mindig harcban vannak az EL-t érő harmadik helyért, ami komoly motiváció lehet a csapatnak és ha élni tudnak a lehetőséggel az komoly eredmény lenne a Borsodi klubb életében. Pisont Istvánék már biztosították helyüket az Európaliga selejtezőben és a bajnokságban is stabil közép csapatnak számítanak. Ennek ellenére nem hiszem hogy félvállról vennék a mérközéseket, hiszen kedden a Vidi ellen több kapuralövésük volt és a labdabirtoklási statisztikát tekintve is csak alig maradtak alul. A hazaiak győzelmi kényszerben vannak, a vendégek pedig felszabadultan játszhatnak, így kialakulhat egy adok-kapok találkozó.

grof19:
Sziasztok!

Időpont: 2020.06.12. (18:55)
Esemény: Foci Horvátország bajnokság (Varazdin - Rijeka)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.72
Iroda: bet365
Indoklás:

Folytatódik a Horvátországban is a bajnokság hiszen már egy mérkőzésen túl vannak a csapatok a szüneteltetés óta (2020.06.06 és 07.) játszottak először mérkőzést a csapatok. A (Varazdin - Rijeka) mérkőzést szeretném a figyelembe ajánlani. Nem indult jól a Varazdin első mérkőzése hiszen hazai pályán vereséget szenvedett Dinamo Zagrab csapatától. Így továbbra is (9) osztályozós helyen áll a csapat és azonos ponttal mint a (10) kieső helyen álló Zapresic. Hazai pályán sem sikeresen teljesít hiszen  (2-4-7) eredménnyel (8:21) gólaránnyal áll.
Rijeka remekül kezdet hiszen idegenben mutatta meg a csapat mire képes (Istra 1:3 Rijeka) győzelemmel kezdet. Ma amennyiben nyeri a mérkőzést akkor a második helyre jön fel ami BL (selejtezőt) jelent a csapat számára.
Igen jó esélye van erre hiszen idegenben (7-1-5) eredménnyel (22:17) gólaránnyal áll és ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak. Mindkettő csapatnak igen nagy a motivációja a győzelemre és ez előtérbe helyezi a gólokat. Azért ajánlom az (over 2.5) gólos eredményt mivel a Varazdin nem hinném,hogy feladta a bent  maradást és a Rijeka pedig ontja  a gólokat.

 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése