Sportvilág és nem csak > Tenisz fogadások

Tenisz hírek

(1/26) > >>

Admin:
Hírek, információk, érdekességek a tenisz világából
Ebben a fórumtémában gyűjtjük a tenisszel kapcsolatos híreket, olyan infókat melyek hasznosak lehetnek a sportfogadók számára.

Bárki megoszthat egy hasznos infót, viszont arra kérünk benneteket, hogy amennyiben bemásoltok egy hírt/cikket akkor jelöljétek meg annak forrását is. Köszönjük.  :topbet_125:

csabax:
Kim Clijsters nurtures abdominal injury ahead of the US Open, withdraws from the Western & Southern Open 
https://womenstennisblog.com/2020/08/21/clijsters-nurtures-abdominal-injury-ahead-of-usopen/

peshark:
Erdekes, Waw skippelte Cincinattit es a US Opent, helyette ujabb pragai challenger versenyen indul... Ennyire ne lenne formaban, hogy novelni akarja az onbizalmat vagy most komolyan mi ez egy 3x GS bajnoktol? :D
@Latzka velemeny?

Latzka:

--- Idézetet írta: peshark - Augusztus 22, 2020, 17:52:35 pm CEST ---Erdekes, Waw skippelte Cincinattit es a US Opent, helyette ujabb pragai challenger versenyen indul... Ennyire ne lenne formaban, hogy novelni akarja az onbizalmat vagy most komolyan mi ez egy 3x GS bajnoktol? :D
@Latzka velemeny?

--- Idézet vége ---

A választ természetesen csak ő tudja :) Az én véleményem az, hogy ő végtelenül laza; inkább jól érzi magát Prágában (csekkoltam insta+twitter ezt mutatja), mintsem erőlködjön Amerikában, ahol most a vírus miatt nagyon sok az előírás + betartandó szabály.

Közben pedig nyer és csúcsokat dönt 8) Stan the man :)
Stan is the highest-ranked player to win an #ATPChallenger title since No. 14 @theljubicic in Zagreb 2005.

Powell:
Szerintem meg lehet,hogy a Garrosra készül ezért maradt Európába salakon és ez a herce hurca nem hiányzik neki ami Amerikába várna rá.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése