Mindenféle "zagyvaság" > Koronavírus (COVID-19)

Kérsz majd védőoltást?

(1/13) > >>

TiB:
A néni elvesztette a vakcina szüzességét, te hogy döntesz majd?

zbking:
En nem kerek, a csalad igen. (Ezekbol a korai szarokbol biztos nem kerek, kesobb talan.) Influenza es anno h1n1 ellen se voltam meg soha.

Pedig nagyon komolyan meg kellett valtoztatnom a tavaszi allaspontomat, akkor nagy kamunak hittem ezt az egeszet, nagyon komoly tevedes volt, ezt belatom.
Ez a virus egy alattomos szar, es nagyon is letezik, es akinek ugy dobja a gep, nagyon csunyan beszophatja sajnos.

A politikaval azota sem ertek egyet, mert gusztustalan, amit Döbrögiek muvelnek ezzel az egesz helyzettel, de sajnos ellenuk meg oltas sincs.
(Angliaban, Ausztriaban megkapjak a fizu 66%-at, mindenki, itt is lett volna ra penz, elment 1500 milliard vasutra, sportra, kamura. Itt meg beledoglik a tarsadalom also fele)

MessiÁs:
En nem dolok be a fakenews es konteogyartoknak.. En a tudomanyban hiszek, hiszek az oltasoknak amiknek koszonhetoen eltunt egy csomo betegseg. Szamarkohoges, kanyaró, jarvanyos gyermekbenulas, tobbek kozott.

Ezek az oltasok ugyanazzal a modszerrel keszulnek, ugyanaz a hatasmechanizmusok, en hiszem hogy a mi javunkat szolgalja, hisz senkinek sem jó ez az allapot.

Nem hiszek a gyikemberekben, a felsobb hatalomban, hogy chipeket akarnak belenk ultetni.. En racionalis emberkent az Occam borotvaja elvben hiszek. Hiszem hogy a legegyszerubb magyarázat a legjobb erre a pandemiara. Miszerint azert van, mert igy mukodnek a virusok. Kialakulnak, mutalodnak majd gazdaszervezetet keresve terjednek.

Naiv vagyok? Lehet. Idovel ugyis kiderul hogy tevedtem vagy nem.

oakland23:
Hogy a kérdésre válaszoljak, lehet, hogy MAJD igen, de egyelőre biztosan nem.

Ha már a logika lett említve, mivel elvileg nincs, vagy nem tudok komolyabb betegségről magamat illetően, így ha netán benyelem a covidot, azért valahogy csak átvészelem. Ezt már tudom, hogy mivel jár, sajna már én is jópár embert ismerek, akik benyelték, de átvészelték. Közben az oltásról, oltásokról, hatásairól igazából semmit sem tudunk. Szóval egyelőre biztos nem adatom be magamnak, egyelőre jobban félek az oltástól, mint a vírustól.

Aztán lehet simán ősszel már más véleményen leszek, de egyelőre én nem szuratnám magam, ha nem kötelező

Powell:
Én is így vagyok vele,hogy széles körben nem volt tesztelve egyelőre jobb kivárni.A britek elkezdték az oltást majd náluk kiderül hogy mennyire hasznos illetve milyen mellékhatások lesznek.Teljesen elzárkózni vagy ellene lobbizni szerintem elég csőlátásra vall.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése