Mekkora volt életed legnagyobb tétje egy szelvényen?

Indította Chan, május 06, 2021, 10:33:08

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Életed legnagyobb tétje?

50 ezer forint alatt
17 (33.3%)
50 és 100 ezer forint között
6 (11.8%)
100 ezer forint felett
28 (54.9%)

Összes szavazó: 51

Chan

*** Haladó
Mekkora volt életed legnagyobb tétje?

Simán feltetted a szelvényre vagy azért remegett a kezed? Oszd meg velünk a piszkos anyagias sztoridat :)

https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres

TiB

****** Veterán
Szerintem sokan azt hiszik ez a topik be van kötve a NAV-hoz ;D

Az én legnagyobb tétem egy élő teniszmeccs volt, ráadásul nők játszottak. Fogalmam sincs kik, valami Piliskova vagy ilyesmi, és arra fogadtam, hogy nyerni fog 1.90-es oddson. Előtte buktam egy csúnyát pókeren, szóval az agyam rendesen fel volt b*szva, ezért több irodánál is megjátszottam, összesen 200 ezret tettem rá. Riveren javultak le, 10 alatti százalékról, gondoltam ennyi erővel egy random sportolóra is fogadhatok. Két helyen meccs közben kiszálltam nullszaldóval, ahol pedig erre nem volt lehetőség, ott nyertem. Azért maradtam végülis az online követésnél a fogadásnak, mert elsőre felraktam a tétet, aztán gondoltam elmegyek autózni, de annyira a leosztás volt a fejemben, hogy a csukott kapunak tolattam neki ;D és ezt jelnek vettem, hogy jobb ha otthon maradok.

Várda64

***** Régi motoros fő moderátor
Hopp!!! Úgy látom azért itt elég visszafogott az aktivitás, pedig biztos vagyok benne, hogy sokaknak van hasonló sztorija, mint az enyém.

Dátumilag 2006. augusztusában járunk és a Ferencváros története első NB II-es mérkőzésére készül. Az ellenfél nem más, mint a "világverő" Jászapáti. Akkoriban a bwin volt a sláger iroda és nagyon elhibázott oddsokkal jöttek ki a mérkőzésre. Én magamtól észre sem vettem volna, de vagy hétfőn, vagy kedden este hívott egy békéscsabai illetőségű haverom, hogy láttam-e a Fradi meccs oddsait? Mondom nem. Erre Ő tálalja a tényeket és mondja, hogy nap közben 50K-val már megküldte a hazai győzelmet 2.30-on, de még most is 2.20-ért kínálják a Fradi győzelmét. Ilyen tétekkel én sem előtte, sem azóta nem játszottam, mert én mindig annyit kockáztatok, hogy ne fájjon. De annyira adta magát a szituáció, hogy 20K-t én is rátettem a 2.20-as oddsra, majd még 20K-t másnap reggel a 2.10-re és végül még 20-at a délelőtti órákban, de az már "csak" 2-es oddson volt. Azt mondanom sem kell, hogy a Párom erről ugye semmit nem tudott, gondoltam stikába ezt megcsinálom, észre sem fogja venni.
Ahogyan várható volt péntek estére szépen beállt az odds a reálisnak mondható 1.33-ra, de én már akkor sz@rtam az alkotmányra, gondolataim már ott jártak, hogy mire költöm majd a több, mint 60K nyereményt. 2006-ban azért ez nem volt olyan rossz pénz.
Eljött a szombat, szépen felkészültem a diadalmenetre, külön szoba külön TV-vel a családtól, sör, nasi, szotyi kézközelben, hogy mozdulni se kelljen és kezdődhet a meccs.
Aki esetleg közületek látta a meccset, vagy emlékszik a végeredményére az el tudja képzelni, hogy mit éltem át a végső hármas sípszóig. Emlékszem rá, hogy órák kellettek, hogy visszatérjek az élők sorába. Végül jól sült el a dolog, de azóta sem éreztem késztetést hasonló élmények átélésére.

TiB

****** Veterán
Ezt jó volt olvasni Várda, átélni nem akarnám :)

Rákerestem a meccsre, hát tényleg nem volt egy sima győzelem: http://www.tempofradi.hu/2006-viii-12-ferencvaros-jaszapati-1-0

BvB_09

***** Régi motoros
A legnagyobb tétem 100 000 Ft volt, volt nyertes és vesztes fogadas is. Sok fogadóval szemben viszont nem tartom fejben ezeket a mérkőzéseket annyira, maximum az egyik csapatra emlékszem.
Valami oknal fogva inkább a szép nyereményekre, illetve a legnagyobb nyereményeimre és majdnem nyereményemre emlékszem, de az már más téma. :)

Sound

**** Tősgyökeres
Nálam a 20.000 volt a max...
Szégyenlem is, még a bwines időkben esett, s vagy 5000-ről vittem fel a bankomat 20 fölé...
Talán egy Dortmund-Stuttgart meccset tettem hazaiba, olyan 1,4 körüli szorzón kezdett a meccs. Meg is volt az 1:0, valami 1,20 körül raktam a "tutit"...de aztán kiállítottak egy dortmundit és 1:1 lett...

Onnantól indult meg felfelé a sportfogadói gondolkodásom kábé, ez valamikor 2009-2011 közt lehetett...s rá 4-5 évre kezdtem elérni a pozitív éves mérleget.


Latzka

****** Veterán
Idézetet írta: hurkabalint Dátum május 07, 2021, 16:48:55
1.500.000 Ft

És jött? Mire tettél? :o

Nekem 150e vagy 200e volt a maximum tétem. Kétszer volt ekkora fogadásom és őszintén bevallom, hogy ezek nem valami előre kigondolt, 'hidegfejjel' jól megrágott tippek voltak, hanem egy bukószéria utolsó állomásai. Ráadásul tuti livebetek voltak. Az egyik esetében jött így 'megmenekültem'; a másik viszont betetézett egy nagy veszteséget.:-\
Szerencsére jó régen volt már és azt gondolom tanultam belőle :)

hurkabalint

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Latzka Dátum május 08, 2021, 19:00:17
És jött? Mire tettél? :o

Nekem 150e vagy 200e volt a maximum tétem. Kétszer volt ekkora fogadásom és őszintén bevallom, hogy ezek nem valami előre kigondolt, 'hidegfejjel' jól megrágott tippek voltak, hanem egy bukószéria utolsó állomásai. Ráadásul tuti livebetek voltak. Az egyik esetében jött így 'megmenekültem'; a másik viszont betetézett egy nagy veszteséget.:-\
Szerencsére jó régen volt már és azt gondolom tanultam belőle :)

2013-ban raktam Betfair-en, Wimbledon Lllodra-Seppi meccsen. A francia elég jó passzban volt akkor, jól működött a szerva-röpte játéka, így 1,60 körüli szorzón megraktam meccs előtt. Néztem élőben természetesen a mérkőzést, 4-1-ig hasított Llodra, aztán mint akit elvágtak szépen leadta az előnyt. 4-4-nél nem vártam tovább, kiszálltam minimális veszteséggel, 5-7-re el is ment aztán a szett. Ekkor a hálóhoz sétált Llodra és feladta a mérkőzést. Betferin 1. szett után már nem lett volna Void a fogadás, szóval jó döntést hoztam. Délután már párosozott a csaló francia Mahut oldalán természetesen...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem volt indokolt ekkora tétet rakni erre a semmilyen mérkőzésre, ráadásul előre. De az ember könnyen megrészegedik ha előtte hetekig szinte minden jön neki, Ronnie VB címe, Hewitt meglepetés győzelme Del Potro ellen, majd Darcis bravúrja Wimbledonban Nadal ellen.

https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,4302.msg380803.html#msg380803


Dopamin

*** Haladó
Életem legnagyobb tétje 150 ezer forint volt, nem sokkal életem legnagyobb nyereménye után. 40 ezer ftból nyertem 640 ezret egy kombi szelvénnyel. Ezután történt életem legnagyobb tétje és legnagyobb vesztesége... Könnyen jött pénz ugye... Szóval a gépszíj pörgetett által kreált tök értelmetlen szelvény kb 10 évvel ezelőttről... egy Barcelona és egy Real Madrid győzelem spanyol bajnoki aktuális fordulójában valmilyen kis csapat ellen 1.3 körül és úgy emlékszen  olyan 1.8 köröl egy Klitchko KO val kiüti Povetkint. Ezen ment el... Oroszországba volt a meccs azt hiszem, többször padlózott az orosz de nem intették le TKOval, végigvitte. Elég buta szelvény :D ez az én legnagyobb tétem története.