Sportfogadás az életünk > Sportfogadás tippek

Napi tipp - október 17.

(1/7) > >>

SPF Infó:
Napi tipp - október 17.
Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (1.500 Forint/nap) részesülhet!

Játék szabályzata

chabialonso:
Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.10.17. 15:30
Esemény : Leverkusen - Bayern München
Tipp:  gólszám 5,5 felett
Odds: 4.60
Iroda: Unibet

A müncheni derbin mi másra is lehetne tippelni, mint a gólokra? A relative alacsony odds is jelzi , hogy itt szakadhat a háló. Tavaly a Lever otthonában kétszer nyert 4:2 -re a Bayern , ugyanis kupameccset is játszottak. Idén 7 meccsen 24, illetve 20 találatot szereztek.

mityuka:
17.10   20.45
Foci-Francia Liga 1
Olympiqye de Marseille-Lorient
játékidő eredménye
Olympique de Marseille
    odss:1.50
     bet365

Szigo:
Queensland Lions - Moreton Bay
Labdarúgás Ausztrália NPL Queensland
2021.10.17. 9:00

Tipp: over 5,5 / btts / hazai győzelem
Odds: 7.00
Iroda: unibet

Brutális over számokat mutat a két csapat, egymás ellen nem várható túl sok védekezés. Szerintem olyan 6-4 lesz a végeredmény, mert a Lions erősebb, mint a Moreton, akik elég hektikus eredményeket produkálnak. Adok-kapok lesz, mindkét kapura záporozni fognak a lövések, amiből sok-sok beakadhat.

Profesija:
Labdarúgás, LaLiga
21:00

Barcelona - Valencia
Tipp: Barca kihagy egy büntetőt
Odds: 13.00
bet365

Ami szemet szúrt ennél a találkozónál, az az előző 3 összecsapásuk, melyekben egy igencsak komoly közös tényező, a kimaradt büntető. Először a Denevérek hibáztak Valenciában Maximiliano Gomez révén, majd az azt követő 2 ütközetükön egy bizonyos Lionel Messi volt képtelen a 11-es pontról, rögzített helyzetből betalálni. Ma az a Manzano fújja a meccset, aki az idei 4 LaLiga-mérkőzésén 2-őn is fújt be büntetőt, de amúgy sem lepődne meg azon senki, ha a Levante elleni 3:0-ás siker után ismét 11-est végezhetne el a Barca a Camp Nou-ban. E mellé még tegyük hozzá azt is, hogy a katalánok mentálisan rottyon vannak. Elég csak a bajnoki vagy BL-helyezésüket megnézni, vagy esetleg az előző 6 tétmeccsükből 5-öt. Szerintem bármelyikük áll majd oda a labda mögé, ilyen állapotban nem mehet biztosra. Még Memphis Depay sem, aki szűk 1 héttel ezelőtt elrontotta a Gibraltár elleni első büntetőjét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése