Sportfogadás az életünk > Sportfogadás tippek

Napi tipp - október 16.

(1/6) > >>

SPF Infó:
Napi tipp - október 16.
Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (1.500 Forint/nap) részesülhet!

Játék szabályzata

mityuka:
 :D ::)
16.10   00.00.
foci-Argentin Liga Profesional
Racing Club-CA Platense
játékidő eredménye
  Racing Club
  odss:1.85
bet365
 :redchug:

RedMunchen:
Gyirmot v Paks
5.5 gol felett
6
Bet365

Nalam a Gyirmot fixen kieso, mig a Paks komolyabb tet nelkul Europa legnagyobb golatlagaval sorozza meg ellenfeleit. Az odds egy picit nyomott, de ez az atka, hogy mindket garda sok golos meccsekkel ment a valogatott szunetre.

chabialonso:
Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.10.16. 21:00
Esemény : Lyon - Monaco
Tipp:  gólszám 4,5 felett
Odds: 4.90
Iroda: Unibet

A 17-18-as szezonban potyogtak egymás ellen a gólok. Az idei májusi meccsük ezt idézte a 3:2 -es Lyon győzelemmel. Az , hogy ez ismét lejöhet az is előrevetíti, hogy a Monaco utóbbi három mérkőzésén egyaránt meglőtte a három gólt.

Profesija:
Labdarúgás, LaLiga
18:30

Levante - Getafe
Tipp: Lesz piros lap a meccsen + Carles Alena sárga lapot kap
Odds: 12.00
bet365

A Getafe-t azt hiszem nem nagyon kell bemutatni a LaLiga-fanoknak, mivel a tavalyi mészárlás után, 24 sárgájával és 2 piros lapjával idén is a fair-play tábla előkelő 2. helyén áll, ha a legszabálytalanabb csapatokkal kezdjük a rangsort. Ebben a kiírásban a Levante sem fogja vissza magát, ugyanis szintén 24 sárgája, valamint 1 kiállítása a 4. helyet jelenti számára e tekintetben. Ha még ehhez hozzávesszük azt is, hogy a két együttes borzalmas formában kezdte a szezont és 8 forduló képtelen volt nyerni, akkor szinte garantált a kiállítás. Az meg már csak hab a tortán, hogy a felek mindkét 2020/21-es meccsén egyaránt volt piros, ráadásul ebben a szereposztásban 2 is. Ami ennél a találkozónál mégis nagy dilemmát okoz számomra, az a kihagyott büntetők. Ezt nem csupán a nagyon vonzó szorzók miatt írom, hanem mert a hazaiak az előző 3 fordulóban Martí és Morales révén 2 mérkőzésen is vétettek 11-est, míg a vendégeknél ki más hibázhatott volna szűk 1 hónappal ezelőtt, mint a Gibraltár ellen is bakizó Enes Unal. Mivel ide csak egy tippet lehet bírni úgy döntöttem maradok az eredeti verziónál, azaz a kiállításnál, de ezt még önmagában nagyon karcsúnak találtam, így jött a képbe Carles Alená. Kicsit meg is lepődtem a Barcatól megszerzett középpályás sárgájára adott szorzón, tudván azt, hogy az utóbbi 5 bajnokiján 4 sárga lapot is összeszedett, plusz 1-szer kiállították. Azt hiszem így már összeállt a kép, legalábbis egy remek szorzó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése