Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum november 17, 2021, 10:19:23
Ez már-már Woody Allen humorszint; szerintem best hozzászólásod ever! ;D

@TiB, cici képet azonnal; a helyzet megkívánja :) Persze valami témába vágót, ne legyünk OFF-osak ::)

Nagy felkérés, jobban izgulok mint az érettségin, de azt hiszem az önmagát nem annyira komolyan vevő gyönyörű Olga lesz a megfelelő: https://www.instagram.com/olgachocolate/?hl=hu


Bőven átmentél a 'vizsgán'! ;)

Oak kérése pedig teljesen elfogadható; akár többeket is zavarhat a trágárkodás. Én úgy voltam vele, hogy ezek zbking alaptartozékai :D, engem nem igazán zavart, de nagyon remélem, hogy a Monkey és a többiek miatt legalább megpróbál kicsit kevesebbet lepötyögni ide bizonyos szavakból. Mindkét tagra nagy szükség van itt a fórumon! Szóval PIECE :beerchug:

Én ide (mármint a politika topikba) csak néha néha nézek be, aminek megvan az oka... Sajnos azt vettem észre, hogy a politika bárhol is kerül terítékre, ott elszabadulnak az indulatok... nyilván mindenkénél vérmérsékletétől függően... Persze ennek is megvan az oka, hiszen mindenhol, minden irányból csak az uszítás megy. És ezt bizony jól csinálják.. Na meg kb mindenkinek vannak itt részigazságai, mert mindenki ludas a politikában, vagy így, vagy úgy... Így valamennyire mindenki jogosan érezheti, hogy meg kell védenie igazságérzetét...  Persze ezekből meg aztán jönnek a vérmes viták, amelyeket azért vannak, akik épp olyan vehemenciával vívnak meg, ami másoknak már a tűréshatárán túl van... ez sajnos ilyen. És ez nem csak itt van így, több platformon is ezt tapasztalom.. legyen az facebook csoport, Discord csatorna vagy baráti társaság... Szóval én ide már ennek tudatában kukkantok be, de beleszólni inkább nem nagyon fogok, mert ez nem az én terepem!  :)

Legyen ez egy olyan szoba, hogy ami itt történik, az itt is marad!   ;) 

Egy jó seggért, egy ciciért azért néha nem árt belesni.  ;D Köszönjük @TiB

Idézetet írta: Admin Dátum november 17, 2021, 08:22:45
Mi lenne ha indítanánk egy szavazást? Melyik a legjobb pornó oldal? Sőt, mélyebbre is lehetne hatolni. Kategóriák stb.  ;D

Julia Ann forevőőr a legjobb!!!!


Tartalmas olvasmány,, de nem érdemes felidegesíteni magát senkinek.
Tudtuk ezt eddig is, csak így egyben kicsit tömény.

https://www.valaszonline.hu/2021/11/26/magantokealap-opus-global-status-capital-equilor-ikon-alapkezelo-tenyfeltaras/

#667 november 26, 2021, 14:37:26, sportbettorpro
Kyle Rittenhouse-t felmentették minden vádpont alól az USA-ban. Szinte minden az önvédelem oldalán állt. Egyértelmű volt az ügy. A balosokat ez nagyon kiakasztotta, hogy nem sittelhetnek le élete végéig egy 17 éves srácot, aki véletlenül bajba került, és csodával határos módon túlélte, megvédte magát a tomboló bűnözőktől. A baloldal nagyon sajnálja a fél életét pedofil cselekmények miatt börtönben töltő Rosenbaumot, az egyik támadót, de a megsérült másikat is, aki kis híján lelőtte a társai által majdnem meglincselt srácot.
Mint egy tavalyi vitában kimutattam, valószínűleg 2-3 ezer áldozata volt a tavalyi antifa-, BLM-es fosztogatásoknak és annak, hogy a szellemileg visszamaradott politikusok és tüntetők meggyengítették a rendőrséget sok liberális városban, így szabad utat adtak a bűnözésnek. Ezeket az áldozatokat nem sajnálja a baloldal, sőt, ő okozta a problémát, de a bűnözők elleni fellépés nagyon feldühíti.  :police:   :police: 
:beerchug: :redchug:

Itt meg a gumilövedékért is mekkora cirkuszt csináltak  :D :D

Itt, egy légpuska miatt is kapsz egy házkutatást, amit bárki megvehet a boltban  :police:

Többen kritizálták zbkinget azért, mert különböző jelzőkkel illette Orbán Viktort. Vajon helyes-e egy embernek jelzőket használnia az ország vezetőjére?

Megfordítanám a kérdést, hogyan adhatná meg bármelyik állampolgár a tiszteletet, ha alapjáraton a kormánymédiában is azt látja és hallja, hogy a tiszteletnek semmi jele egy évtizede?

Gondolok itt arra, ahogy bármelyik fideszes képviselőről beszélnek, rendszerint az összes titulusát említik: Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, Fidesz-alelnök (egykori) és még lehetne sorolni. Ezzel is mutatják, hogy ők magasabb szintet képviselnek, de mi a helyzet, ha mondjuk egy ellenzéki személyről van szó? Márki-Zay: Gyurcsány jelöltje, bukott baloldal jelöltje. Kétségtelen, hogy használják a szimpla baloldal jelöltje kifejezést is, de ehhez még párosul mondjuk 3-5 gyurcsányozás, bukott, kommunista és miegymás kifejezés, pár bekezdésen belül.

Ha ezeket mondjuk hallja zbking vagy bármelyik állampolgár, akkor mit gondol? Ha ez megy a médiában, akkor miért ne használhatna ő is jelzőket, nem? Vagy csak az egyik oldal használhat jelzőket? Miért nem használ a kormányközeli média olyan jelzőket, hogy a melegek élharcosa, Szájer József? Esetleg olyanokat, hogy a pedofil Kaleta? Félreértés ne essék, manapság már az ellenzéki sajtó is használ jelzőket a kormánypárti politikusokra, de miért akarta a Fidesz, hogy idáig jusson a közbeszéd? Miért lett normális fasisztának, bolseviknak és kommunistának hívni azt, akinek más a véleménye? Miért kellett ez az erőszak? Költői kérdések, mindenki tudja rá a válaszokat.

Pláne ha még hall egy kis bencsiket, bayert, kövért, gajdicsot.

Idézetet írta: sleve Dátum november 27, 2021, 15:35:52
Pláne ha még hall egy kis bencsiket, bayert, kövért, gajdicsot.

Nekem Bayerről ez az interjú ugrik be, elmondja hogy direkt túltolja az utálatot, mert az kell a követnőknek, és direkt egyszerű, rövid írásokat készít, az összetettebb, gondolkodást igénylő publikációk helyett. Ettől még nem szimpatikus az ürge, csak sokkal értelmesebb annál, mint amilyen szereppel érvényesül és szóbeli verőemberré silányult, pedig tudása többre is lenne. Ez is a Fidesz bűne, és Bayeré is, hogy megalkuszik, mert itt az interjúban érthetően magyarázza el például a liberalizmussal szembeni gondjait, aztán a tévében annyi marad ebből, hogy buzi libsik, mert azt értik, az könnyen befogadható.

https://24.hu/belfold/2015/04/21/bayer-zsolt-nem-gyulolni-nehez/

Idézetet írta: TiB Dátum november 27, 2021, 15:49:21
Nekem Bayerről ez az interjú ugrik be, elmondja hogy direkt túltolja az utálatot, mert az kell a követnőknek, és direkt egyszerű, rövid írásokat készít, az összetettebb, gondolkodást igénylő publikációk helyett. Ettől még nem szimpatikus az ürge, csak sokkal értelmesebb annál, mint amilyen szereppel érvényesül és szóbeli verőemberré silányult, pedig tudása többre is lenne. Ez is a Fidesz bűne, és Bayeré is, hogy megalkuszik, mert itt az interjúban érthetően magyarázza el például a liberalizmussal szembeni gondjait, aztán a tévében annyi marad ebből, hogy buzi libsik, mert azt értik, az könnyen befogadható.

https://24.hu/belfold/2015/04/21/bayer-zsolt-nem-gyulolni-nehez/

Bayer nagyon okos, intelligens, kedves, aranyos, jópofa újságíróként kezdte pályafutását. Rangos Katalin mondta ezt róla.
Egyébként a Spektrumon volt egy sorozat: Make of a Nazi. Az kezdődött így: fiatal, tehetséges, ambiciózus, művelt, okos stb.

Nem, nem és nem!
Egyáltalán nem kell korrupcióra gondolni akkor, amikor kiderül, hogy a magyar tévé pár milliárd forinttal többet fizet a magyar NB1 közvetítési jogaiért, mint amennyit fizet a Bajnokok Ligája focimérkőzéseinek közvetítési jogaiért.
És akkor sem kell korrupcióra gondolni akkor, amikor kiderül, hogy a magyar tévé sok-sok milliárd forinttal többet fizet a magyar NB1 közvetítési jogaiért, mint amennyit fizet együttvéve és összesen az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga közvetítési jogaiért.
Szerintem bőven elegendő csakis és kizárólag arra gondolni, hogy a magyar NB1 focimeccsei sokkal-sokkal-sokkal izgalmasabbak és látványosabbak, mint a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga mérkőzései.
Éljen a mennyei bajnokság, azaz a magyar NB1!

https://444.hu/2021/12/03/dragabban-veszi-az-mtva-a-magyar-nb1-kozvetitesi-jogait-mint-a-bajnokok-ligajaet?fbclid=IwAR0kjL2c-pdQL_u6a696tUpNdfZq0JEls2dVhE4D9_XDLiXYhJwAGxe_c6Q