Mindenféle "zagyvaság" > Lecsó

Sorozatok

(1/182) > >>

csaby18:
Gondolom vannak olyanok is a forumon akik sorozatot neznek. Hat regebben lattam a Tiszta szivvel foci cimu sorozatot, most pedig meg1x meg szeretnem nezni, csak az a baj, hogy nem talalom a netten. Valakinek nincs otlete, hogy honnan tudnam leszedni magyar szinkronnal?

Pozzato:
Akartam nyitni egy ilyen topicot de megláttam és gondoltam írok egy két ajánlót hátha valaki nem ismeri az általam bemutatott sorozatokat.
Luther:
BBC sorozata nagyon ütős lett.Érdemes nézni akinek tetszenek a nyomozós sorozatok illetve a csavaros történetek.
Luther - New Series Trailer - BBC One


Drót:
Egyik legjobb sorozat amit valaha láttam.Tényleg érdemes végignézni még ha az eleje kicsit unalmas.Nagyon jó szereplőket sikerült kiválogatni.Bodie Broadus vagy Marlo Stanfield karaktere eléggé jó ahogy Stringer Bell-é is akit a golden globe díjas Idris Elba játszik.Végig izgalmas a sorozat és jól bemutatja a zsaruk és bűnözők helyzetét.
The Wire Trailer


Dexter:
Sorozatgyilkos vérnyomszakértő.Sokak számára biztos ismerős ez a sorozat és gondolom meg is nézték az eddigi részeket.Az eddigi évadok úgy gondolom eléggé jóra  sikeredtek(még ha volt közte egy két gyengébb is).Dexter Morgan karaktere pedig mára fogalom lett.
Dexter Theatrical trailer (HD) Season 1 by ToneSlave (old 97bmhn)


Harpers Island:
Legjobb egy évados sorozatok közé tartozik.Egészen jó cselekményszál van benne.Igaz a vége kicsit gyengébb de úgy gondolom érdemes megnézni.
Harpers Island Trailer


The Newsroom:
Egyik legjobb mostani sorozat.Első évad eléggé jóra sikeredett kíváncsian várom a második évadot.
The Newsroom Official Trailer [HD]: Aaron Sorkin, Jeff Daniels Newest HBO Series: ENTV


Breaking Bad:
Atom jó sorozat.Hatalmas sztorija van.Csomó vicces jelenettel.
Breaking Bad - Season 1 - Fan Made Trailer


Később majd még folytatom miket néztem meg és miket ajánlok belőle.

Pozzato:
Jöjjön akkor a folytatás:
Entourage:
Kevésbé ismert sorozat a magyar nagyközönség számára pedig eléggé jó.Ari Gold nagyot alakit ahogy Drama is.Egyszer mindenképpen érdemes végignézni.Könnyed bulizós vicces sorozat.
Entourage Trailer Season 1


How I met your mother:
Gondolom nem kell senkinek ezt a sorozatot bemutatni.Pláne nem Barneyt.Ferge...most figyelj...teges.
How I Met Your Mother - Tv Series Intro Trailer HD


Walking Dead:
Az a helyzet hogy az első évadot folyamatosan hétről hétre néztem és vártam az új részeket azonban a mostani részekkel kicsit elvagyok maradva(kb egy évaddal..) mert vannak helyette más sorozatok is de a WD akkor is ütős kis sorozat.
The Walking Dead Trailer


Két pasi meg egy kicsi:
Úgy gondolom ezt sem nagyon kell bemutatni a magyarok számára.Charlie legenda lett ezzel a sorozattal.Azonban sokan úgy gondolták az új Ashton Kutcheres részek már rosszak.Kis ideig tényleg így volt de a 10.évadra vissza nyerte régi formáját a sorozat és újabb eléggé ütős részek jöttek ki.
TWO and a HALF MEN - Official Trailer
Two and a Half Men - Season 10 Trailer [HD]


Sherlock:
Anglia újabb kiváló sorozata.Szinte minden résznek tökéletes befejezése van és fordulatos története is.
Sherlock (TV Series) - Promo Trailer


Californication:
X-Aktás David Duchovnyt se nagyon kell bemutatni és ebben a sorozatban nagyon jól játssza a kiégett ugyanakkor zseni írót.Kiváló alkotás rengeteg vicces ugyanakkor elgondolkoztató jelenettel.
Californication: Trailer (New Showtime Original Series)


Maffiózók:
Személy szerint egyik kedvenc sorozatom.Tony Soprano és családjának története.Kiváló mellékszereplői alakítások és Tony pedig zseniális.Na meg a zenék...Fantasztikus. :ok:
The Sopranos Trailer


Szökés:
Hátha valaki lemaradt róla.Magyarországon is nagyon népszerű volt Scofieldék szökése és kálváriája.Mindenféleképpen érdemes végignézni.Főleg az első és a 3.évad miatt.
Prison Break Season 1 Trailer


Trónok harca:
Vele is kicsit elmaradtam mert összességében a sztori kicsit vontatott de mégis nagyszerű alkotás.
Game Of Thrones-Trailer (HD)


Wallander:
Svédek is tudnak eléggé jó sorozatok gyártani ennek ékes bizonyítéka a Wallander.Kiváló minisorozat.Azoknak nem ajánlom akik a rövid részeket szeretik a sorozatoknál mert itt bizony egy-egy rész egy filmnyi hosszúságú, de megéri megnézni.
Wallander - Trailer - BBC One

Lufu:
Jómagam is nagy sorozatjunkie vagyok, filmeket már szinte nem is nézek.

Amiket írtál azok közül a Game of Thrones nagy kedvencem.

Amiket ajánlanék még: Parks and Recration, The Office - ez a kettős szerintem fantasztikus, bár az Officenak inkább az első 4 évada ütős, mondjuk nekem az utolsó is tetszik. Hozzám nőttek teljesen a karakterek.

Big Bang Theory elég népszerű itthon is, most újra jobb részek vannak, de az első 3 évad verhetetlen. Nemrég kezdtem el barátnővel a Raising Hope-t, annyira nem fogott meg, mint az előzőek, de teljesen nézhető.

Amit mindenkinek ajánlok a Fekete Vipera (Black Adder). Rowan Atkinson, Hugh Laurie.. Zseniális. A világháborús évad tetszett a legjobban. Szintén kötelező még az Avatar-Aang legendája. Na meg persze X-akták mindenek felett. Nemrég fejeztem be az első résztől az utolsóig, mondjuk kiskoromban már láttam a nagyját.

A végére hagytam a Star Trek-et. Mindig szidtam pedig egy részt nem láttam belőle, de a Big Bang Theoryban annyi utalás volt rá anno, hogy elkezdtem 2 éve. Azóta már ledaráltam 4 Star Trek sorozatot (ENT, TOS, TAS, TNG), jelenleg a DS9 2 évadát gyűröm, majd végül a Voyager-el fejezem be az együtt több, mint 900 részes eposzt.  :)

Latzka:
Remek összefoglaló!

Érdekes, hogy egy fórumon mikor beírtam mennyire tetszett a Harpers Island, nagy cikizést kaptam, hogy többek szerint is gyengus; pedig végig lekötött és ütött is rendesen. :ok: 1. évadosból nekem még bejött a Journeyman, a Daybreak és a Traveler.
Mostanában nincs elég időm a sorozatokra, de a Nip/tuck (Kés alatt) 6 évadát elég hamar lenyomtam, mindenképpen ajánlanám. Fringe-ről mindenhol ódákat zengenek, de 9 rész után nekem kicsit unalmas, közel vagyok, hogy kaszáljam. Ja és Doki House :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése