R.I.P.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Engem is :( Én bírtam a stílusát, ami azért kicsit prosztó is volt néha. A szakmájában a világ legjobbja lett, ami bármilyen területen elképesztő eredmény. Nyugodjon békében!

Nyugodjon békében. Hatalmas játékvezető volt!

Életének 47. évében elhunyt Francesc Arnau, az FC Barcelona és a Málaga korábbi kapusa, a Real Oviedo sportigazgatója – erősítette meg a másodosztályú klub hivatalos Twitter-oldalán. A La Nueva Espana értesülése szerint a korábbi kapust az oviedói vasútállomás sínjeinél találták holtan.

A spanyol újság szerint a kapus szombat kora délután még részt vett a Real Oviedo vezetőségi megbeszélésén, majd több játékos ügynökével is beszélt telefonon. Halálának oka egyelőre ismeretlen.

Francesc Arnau 1998 és 2001 között a Barcelona futballistája volt, majd Málagába igazolt, ahol tíz évet húzott le. Az U21-es válogatottban is bemutatkozhatott, a felnőttek között azonban nem kapott szerepet. 2019 óta a Real Oviedo sportigazgatója volt Joaquín del Olmót és Michut váltva. Az elmúlt hónapokban ráadásul olyan sajtóhírek is megjelentek, miszerint Joan Laporta, a Barcelona új elnöke rá is számítana a katalán együttes szakmai stábjában.

Az FC Barcelona a hírt követően háromnapos gyászt hirdetett, valamint az Eibar elleni mai találkozón fekete karszalagban lép pályára az együttes.

75 éves korában meghalt Gerd Müller, a német labdarúgás egyik legnagyobb alakja.

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/08/15/nemetorszag-gyaszol-meghalt-gerd-muller/

Harminchárom éves korában elhunyt Kyle Anderson, korábbi profi dartsjátékos. Az ausztrál karrierje során összesen hétszer szerepelt PDC-dartsvilágbajnokságon.

Az egyik legszimpatikusabb arc volt a mezőnyben :'(

Meghalt Póka Egon, aki -többek között- a Hobo Blues Band és  P. Mobil basszusgitárosa volt.

https://www.youtube.com/watch?v=q6oZo-Tvhfg

Bezárult az első és egyetlen totóköröm, melyben több nagy öreggel együtt voltam, a naplómba került már néhány megemlékezés róluk. Az utolsó én maradtam, sokat lógtam suliból, hogy totózzak velük. Hosszan tartó betegséggel harcolt, megnémulása után is jó kedvre derített bárkit, egy igazán értékes ember volt, sosem ivott, kis pénzét is szomszédoknak adta. Nekem nagyon fog hiányozni, csak azért jegyzem fel, mert valamiért ez a totókör egy nagyon magányos öregurak gyülekezete volt, talán túl szentimentális, de egy pár sor talán jelzi Szent Péternek, hogy engedje be szépen azon a kapun, mert ott a helye!

Nyugodj békében Béci papa! :'(


"Nem érdekel a november elseje, meg a koszorú, meg a virág. Akkor fogok meghalni, ha már nem emlékszel rám" - nagymamám.

https://m.youtube.com/watch?v=cMFWFhTFohk

November 7-én, 85 éves korában meghalt Dean Stockwell, közölték a színész hozzátartozói a médiával. Stockwell nyugodt körülmények között, természetes halált halt otthonában.

A színészt a magyar tévénézők a Quantum Leap – Az időutazó, a Csillagközi romboló vagy a J. A. G. – Becsületbeli ügyek című sorozatokból ismerhetik, de Stockwell ezek mellett feltűnt a filmvásznon is, például David Lynch Dűnéjében és Kék bársonyában, a Keresztanyában, Az elnök különgépében, a Párizs, Texasban, valamint A mandzsúriai jelöltben is.

A Quantum Leapet gyerekként imádtam :'(

79 éves korában meghalt Sir Frank Williams, írja a BBC. Ő volt a Forma-1 történetének egyik legsikeresebb csapatvezetője. A Williams bejelentése szerint szerint a pénteken kórházba szállított egykori csapatvezető vasárnap reggel családja körében hunyt el.

Az általa alapított és róla elnevezett Williams csapat a nyolcvanas-kilencvenes években dominálta az F1-et, az irányítása mellett a konstruktőrök között kilenc világbajnoki címet nyert, míg a versenyzői összesen hétszer nyerték meg a vb-t.

Frank Williams 1986-os autóbalesete miatt tolókocsiba kényszerült. Ő és a lánya, Claire 2020-ban szállt ki az autósportból, amikor amerikai befektetőknek adták el az istállót.


Nagyban hozzájárult, hogy megszerettem a sakkot. Nyugodjon Békében :(

Meghalt Kállai Gábor nemzetközi sakknagymester: https://telex.hu/sport/2021/12/31/meghalt-kallai-gabor-nemzetkozi-sakknagymester


Nyugodj békében