NBA Fogadások 2015/16

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum június 21, 2016, 16:12:05
Ha már szóba került úgyis a magyar játékosunk, akkor feldobok egy újabb témát:
Ki mennyi esélyt lát arra, hogy még idén, de legkésőbb 2-3 éven belül Hanga Ádám az NBA kerüljön?

Ugye szó volt arról, hogy Bertanst elviszi a Spurs idén, de Hangát mikor vásárolják ki? Egyáltalán átkerül az NBA-be? Engem az idei szezonja végképp meggyőzött arról, hogy Hangának lenne keresnivalója az NBA-ben. Igaz a dobásokon javítani kell, de ez még bőven a vállalható kategória. Én feleslegesnek tartom, hogy még egy-két évet eltöltsön az Euroligában, illetve Európában. NBA-ben lehet igazán fejlődni. Remélem ezt a Spursnél is észreveszik idén.

Szerintem felesleges lenne neki az NBA-be menni. Európában így is a legjobbak között van, félek, hogy az NBA-ben lenne egy átlag 7 perces játékos. Nem hiszem, hogy ennek értelme van. Nála jobbaknak is sikerült eltűnni ott teljesen. Nyilván nagy szám lenne Kornél után egy újabb magyar, de nem tudom mennyi értelme lenne.

Idézetet írta: ragnaROCK Dátum június 22, 2016, 11:02:41
Szerintem felesleges lenne neki az NBA-be menni. Európában így is a legjobbak között van, félek, hogy az NBA-ben lenne egy átlag 7 perces játékos. Nem hiszem, hogy ennek értelme van. Nála jobbaknak is sikerült eltűnni ott teljesen. Nyilván nagy szám lenne Kornél után egy újabb magyar, de nem tudom mennyi értelme lenne.
ez

Volt még a lentebb említett cserén kívül egy hármas is, ahol a legnagyobb fogást az Indiana érte el Teague megszerzésével. Nem tudom, hogyan fogja megérteni egymást a pályán a két labdatemető... Mondjuk szerződés szempontjából jó. Bulls meg okosan építkezik.


Szóval akkor jöjjenek az átigazolások és a rekordösszegek. Kapkodom a fejem, hogy mi történt az elmúlt egy hétben az NBA-ben.
Chandler Parsons: Dallas > Memphis
Dwight Howard: Houston > Atlanta
Joakim Noah: Chicago > New York
Evan Turner: Boston > Portland
Al Jefferson: Charlotte > Indiana
Jeremy Lin: Lakers > Brooklyn
Timofey Mozgov: Cleveland > Lakers
Joe Johnson: Miami > Utah
Jeff Green: Clippers > Orlando

Hosszabbítások:
Mike Conley: Memphisben rekordösszegért (5 év 153 milla..)
Evan Fournier: Orlando
Andre Drummond: Detroit
Bradley Beal: Washington
Hassan Whiteside: Miami
Nicolas Batum: Charlotte
Jordan Clarkson: Lakers
DeMar DeRozan: Toronto


Kevin Durant közben el volt ájulva a Clippers prezentációjától ("négy nagy" együtt: Paul, Griffin, Jordan és Ő) és a GSW-s beszélgetése is jól sikerült.
Wade-ért egy csomó csapat bejelentkezett.

További szabadügynökök, akik még nem keltek el:
Centerek: Pau Gasol, Al Horford, Bismarck, Biyombo, Festus Ezeli, Zaza Pachulia, Boban Marjanovic, Miles Plumlee, Roy Hibbert, Nené Hilario stb.
Erőcsatárok: Ryan Anderson, Jared Sullinger, David West, Derrick Williams stb.
Kiscsatárok: Kevin Durant, Harrison Barnes, Luol Deng, Marvin Williams, Gerald Green
Dobóhátvédek: Dwayne Wade, J.R. Smith, Jamal Crawford, Arron Afflalo, Lance Stephenson, Eric Gordon
Irányító: Rajon Rondo, Matthew Dellavedova, Deron Williams, Brandon Jennings

+ Rose ment a Bullsból a Knickhez  :D Úgy látom, a Knicks lett a Bulls szemétlerakója, ami persze túlzás, csak Noah idén lófasz volt, és Rose sem lesz már sose a régi. Ki tudja, mikor száll el megint a lába egy egész szezonra...
Öcsém reggel mondta, hogy a P. Gasol meg lehet a Spursnél köt ki  :D

Gasolnál már jó pár csapatot felhoztak, mint lehetséges következő gárda. New Yorkot sajnálom, de Rose szerződése jövőre úgy is megy ki, Noah meg azért nem rossz magasember, ha egészséges. Rose meg szerintem a sérülése óta egyike a legtúlértékeltebb játékosoknak..
Melo kibírja ezt a szezont majd, utána meg tuti kap maga mellé normális játékosokat, ha még inkább növekedni fog a sapka.

#456 július 04, 2016, 19:11:59, stdavid
gyáva féreg ez a durant