Napi tipp - Május 15.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 15.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Változás "A nap tippje" játékban!

Mostantól csak a nyertes tippeket kell kiértékelni!  :ok:

WTA Rome
Mladenovic K. - Bencic B.
Mladenovic K.
@2.65
unibet

Ehhez olyan sokat nem kell szerintem hozzáfűzni, aki mélyebben bele akar menni egy jó cikk van a főoldalon. Mladenak új edzője van, Bajinnal komolyabban veszi a teniszt picit és Timi bánatára lehet a párost se erőlteti annyira. Garcia-t ma rendesen elpüfölte Kiki 2 setben, volt rá tippem, hogy nyerni fog, de nem gondoltam, hogy ilyen simán, az hogy az edzőjével a munka érezhető legyen kell még hozzá idő, de az látszik, hogy jó úton van. Bencic is jó teniszt tol mostanában és kevésbé hozza az idióta picsa énjét, de szerintem ez a párharc közelebb van mint a mostani odds, inkább even. Pure value

Tenisz WTA Róma
2019.05.15. 12:30
Kasatkina-Siniakova
Vendég
2.22
Pinnacle

Két top 50-es teniszező találkozik a római salaktorna második körében.
Egyik játékos sincs csúcsformában, ami talán a fiatalságuknak tudható be.
Ma egy szoros meccsen a cseh lány sikerét várom.

Tenisz, ATP Róma
2019.05.15. 14:30
Cilic - Struff
28.5 játék felett
3,25
unibet

Mindketten nagy szenvedők, ráadásul kb. azonos formában vannak, Struff nagy meccset nyert Dimitrov ellen tegnap, kicsit talán fáradtabb lehet, de Cilicnek sem megy igazából annyira az elmúlt időben, bár Madridban már mutatott életjeleket, többek között Struffot is legyőzte 2-1 arányban. Most is úgy gondolom, hogy a 3 szett várható, akkor meg csak összejön a 29 játék, Madridban pont ezt hozták le egy 4-6 6-3 6-4-el, egy hasonló eredményben most is kiegyeznék.

Holland Eredivisie, 19:30
De Graafschap - Ajax
Tadic golt szerez
1.58
unibet

Az Ajax gyakorlatilag megnyerte a bajnoksagot, de Tadic a golkiralyi cimhez is ket golra kerult, es ha mar a asszisztkiraly is o lesz, ezt is biztos megcelozzak neki. Egyebkent is a pontrugasok felelose, de igy sztem sokat fogjak keresni amugy is. A hazaiak mar biztosan osztalyozosok lesznek, a Vitesse hatot guritott nekik a hetvegen, az Ajax osszel nyolcat, tehat olyan nehez dolguk nem lesz Tadiceknak. Legerosebb tippem a meccsre, de akar a duplat, vagy mesterharmasat is lehet tenni.

Sportág, időpont: Labdarugas, Svéd Allsvenskan 19:00
Esemény: Elfsborg - AFC Eskilstuna
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 1,85
Iroda: Bet365

Indoklás: Buntetopadrol irok, 3 vesztes meccs utan ma is irok valami foci odatennivalót :) Ma is sved foci, de ma mar azt rakom amit tudok es szeretek... Overezni, mivel a BTTS nekem egyaltalan nem mukodott :D

Nehez meccs utan van a hazai elfsborg, az elozo forduloban kikaptak Malmo otthonaban 4:1. Otthoni formajuk am nem ilyen rossz, tudnak ok otthon szepen is nyerni (4:2 Orebro ellen es 3:1 Sundsvall ellen) Igaz az utolso hazai nem sikerult ugy ahogy szeretnek, egy szegeny 0:0 dontetlennel vegzodott a Norrkoping elleni merkozesuk. Egy vesztes es egy dontetlen merkozes utan Elfsborg ma oda teszi magat. Ma nem lesz ott a csataruk Per Frick, ugyanugy serult hatvedjuk Rami Kaib.

4 vesztes meccs utan zsinorba pontot szerzett otthon az AFC Eskilstuna. Elbaltazott meccs volt ez, csataruk Denni Avdic kihagyott egy buntetot, igy nem lett belolle szezonbeli masodik gyozelem. Terdserules miatt nem lephet palyara Wilhelm Loeper hatvedjuk. Nehez egy AFC stilusu idegenben 4 meccsbol 4 veszito csapatnal valami pozitivat talalni, de erdekesseg, hogy negybol haromban tudtak lonni golt. AIK - nak aki az otodik illetve Hammarby - nak akik masodikok. Szoval valahogy bennuk van, hogy a favoritnak nincs mit veszitenunk alapon neha lonnek golt.

Sportág, időpont: Tenisz Challenger Lisbon 14:00
Esemény: Mannarino - Darcis
Tipp: Darcis
Odds: 1.90
Iroda: Unibet
Indoklás: Mannarinonak nincs sok köze a salakhoz, míg Darcis nyilvánvalóan sokkal jobb annál, mint ahol jelenleg tart. A belga két szettben verte a jó salakosnak mondható Kuhnt, és szerintem újabb győzelemre készülhet.

Foci, holland bajnokság, 19:30
Emmen-Groningen
Tipp: kétesélyben 1X
Odds 2,00
Iroda: Tippmixpro

Indoklás: a bajnokság utolsó fordulójában dől el az EL-playoffba kerülés. A biztos bejutáshoz a Groningennek győznie kéne, pláne amiatt, mert a két mögötte álló csapat pont egymással játszik, akik megelőzhetik őket. Az Emmennek mindegy a helyezés, biztos bennmaradók, de összevetésben nem rosszabbak a Groningennél, ráadásul több gólt is rúgtak ellenfelüknél, valamint idegenben is ők nyertek. Szerintem nem adják le a ponto(ka)t, nem kapnak ki.

Sportág, időpont: Labdarugas, Hollandia 19:30
Esemény: Emmen - Groningen
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt az 1. félidőben
Odds: 3,75
Iroda: Bet365

A kevés meccsek egyik ahol még maradt tét a holland bajnokság utolsó fordulójából. A hazaiak most már felszabadultak focizhatnak miután az előző körben szenzációs győzelmet arattak így meg lett a első osztályú tagság, viszont a Groningen csak győzelemmel érheti el célját az esetlegesen EL po-t érő 8.helyet így nincs mire várniuk. Az Emmen védelme közel sem nevezhető stabilnak így a vendég gól insta megvan, viszont a hazaiak mindenféle nyomástól mentesen focizhatnak, ami elég lehet egy-két dugóra akár csak ősszel amikor nyerni is tudtak idegenben. Gólváltást várok már 45 perc alatt. 

Jéghoki, vb, 20:15
Oroszország - Olaszország
Gólok száma 7,5 felett @ 1,58 unibet

Az olaszok roggyon vannak, 9-0-ás és 8-0-ás zakókkal nyitottak, a lettek ellen 3-0-lal megúszták, de ott is 63 lövést kaptak, ami kb. guinnes rekord  ;D Az oroszok össze-vissza verik az olaszokat, szerintem (nevek alapján mindenképp), az elmúlt pár év legerősebb orosz csapata, ahol szinte minden sztár a kezdéstől a keretben van, és mellette az utóbbi évek A csoportos vb-jének messze legótvarabb csapata eddig.

Olaszország leszarja, hogy itt 20-0-ra kap ki, igazából szerintem csak tartalékol, és minél kevesebb enerigát akar égetni ezeken a meccseken, ahol esélye egyébkét sincs. Az olaszoknak majd a csop. meccsek végén lesz a norvégok és osztrákok elleni meccs, és igazából ahogy elnézem, akár még egy győzelemmel is bennmaradhatnak, hiába lesz mondjuk 3-52-as gólkülönbségük :D

Tenisz, ATP Róma
Thiem D  -Verdasco F.
Verdasco F.Nyer
Bet 365  5 Odds
Indoklás  :Bár Thiem nagyon jó formában van, de Verdascónak nagyon megy ellene a legutóbbi 3 meccsüket Verdascó nyerte, ma is okozhat meglepetést a spanyol.

 Hockey » World » World Championship »
Germany - Slovakia
Tipp:Slovakia nyer -1,5 hendivel
Odds: 2,18
Iroda: unibet

indok: Szlovákia hazai rendezésű Vb-n élet-halál harcot fog vívni a németekkel. A küzdeni akarással eddig sem volt gond a Szlovák oldalon, de a megszerzett pontok tekintetében adósok maradtak eddig a közönségnek. Bár az is igaz hogy nem volt valami nagy elvárás velük szemben. A németek ellen pláne nem nagyon tudnak  korongozni,de szerintem mai meccst behúzzák 4:1-re.
A másfeles hendit azért vállalom, mert az 1 gólos vezetés a végén egy pontos hosszabításba is torkollhatna, ami nem jelent továbbjutást,

Tenisz, Challenger - Heilbronn, 18:00
Brown - Travaglia
Tipp: Travaglia egyenes szettekben nyer - Nem (Brown nyer szettet)
Odds: 1,66
Iroda: bet365

Indoklás: Brown a tenisz egyik bohóca, de azért a hazai versenyekre általában összekapja magát. Győzte már le Nadalt is, de ugyanígy kikaphat bármelyik ITF szintű játékostól. Nagy szervája van, de ha rossz lábbal kel fel, 10-15 kettőshiba sem ritka a németnél. Travaglia kiegyensúlyozottabb játékos, salakon érzi magát otthon, de nincs minőségben nagy különbség közöttük. Szerintem Dustin ma komolyan veszi majd a meccset és egy szettet megszerez hazai közönség előtt.

Foci Ch'ship playoff 2019.05.15. 20.45
Leeds v Derby
Tipp: buntetolapok AH Derby -0.5
Odds: 1.9
Bet365

A Leeds a parharc favoritja, "gyakorlatilag" a tovabbjuto kilete az odavagon (Leeds 1-0) eldolt. A Leeds szamara fontos, h senki ne pontozodjon ki, mig a Derby jatekosok hatranyba kerulesnel elborulhatnak. A tipp mar egy Derby sargaval is nyertes lehet, a lenyeg, h tobbet gyujtsenek mint a vendeglatoja.