Napi tipp - Május 15.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Futball Hollandia Eredivisie, 19:30
De Graafschap - Ajax
Gólok száma 2,5 alatt
Odds: 5.00 bet365


Az Ajax csak matematikailag bukhatja el a bajnokságot, ennek realitása nincs. Az ellenfélnek még a bennmaradásért lesz meccse, de kikapni egyik csapat sem szeret. Az Ajax otthon bármikor lőhet 5-6 gólt akár, a BL-ben is megtette, épp alexthebest tippje az, amit meg is lehet fordítani, ha minden labdával Tadicsot keresik, akkor még vissza is üthet, mert egy jó helyzetből is tovább fognak passzolni a társai. Az over 2,5 1,16-ért nagyon gyenge szorzó, ezt már megéri kontrázni.

Idézetet írta: dert Dátum május 15, 2019, 11:45:18
Sportág, időpont: Tenisz Challenger Lisbon 14:00
Esemény: Mannarino - Darcis
Tipp: Darcis
Odds: 1.90
Iroda: Unibet
Indoklás: Mannarinonak nincs sok köze a salakhoz, míg Darcis nyilvánvalóan sokkal jobb annál, mint ahol jelenleg tart. A belga két szettben verte a jó salakosnak mondható Kuhnt, és szerintem újabb győzelemre készülhet.

NYERTES

JÉGKORONG/ IIHF Világbajnokság
15.05.2019 20:15
Meccs: Németország-Szlovákia
Tipp: Összes gól - Rendes játékidő 6.5 felett
Odds:3,8
Iroda:Unibet

Németország eddig hozta a kötelező meccseit, azonban most egy nagyobb falat áll előtte.Szlovákia kisebb meglepetésre megverte az USA-t, finnektől kikaptak,majd játszottak egy gólzáporos meccset Kanadával. Németország eddig letolt 3 underes meccset, szóval én most itt az over felé hajlok. A mérkőzéstől azt várom, hogy a szlovákok mennek majd előre, és 1-2 dugó után a németeknek is kell majd hátrányban, így pedig egy jó kis adok kapok alakulhat ki. Szlovákok amúgy is otthon játszanak,meg akarják mutatni hogy mi van bennük, ehhez pedig verniük kellene a németeket.Szerintem egy jó kis hajtós meccs alakul ki sok-sok góllal.

Idézetet írta: flamman Dátum május 15, 2019, 13:35:37
Foci, holland bajnokság, 19:30
Emmen-Groningen
Tipp: kétesélyben 1X
Odds 2,00
Iroda: Tippmixpro

Indoklás: a bajnokság utolsó fordulójában dől el az EL-playoffba kerülés. A biztos bejutáshoz a Groningennek győznie kéne, pláne amiatt, mert a két mögötte álló csapat pont egymással játszik, akik megelőzhetik őket. Az Emmennek mindegy a helyezés, biztos bennmaradók, de összevetésben nem rosszabbak a Groningennél, ráadásul több gólt is rúgtak ellenfelüknél, valamint idegenben is ők nyertek. Szerintem nem adják le a ponto(ka)t, nem kapnak ki.

NYERTES
(1-0)

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 15, 2019, 11:41:39
Holland Eredivisie, 19:30
De Graafschap - Ajax
Tadic golt szerez
1.58
unibet

Az Ajax gyakorlatilag megnyerte a bajnoksagot, de Tadic a golkiralyi cimhez is ket golra kerult, es ha mar a asszisztkiraly is o lesz, ezt is biztos megcelozzak neki. Egyebkent is a pontrugasok felelose, de igy sztem sokat fogjak keresni amugy is. A hazaiak mar biztosan osztalyozosok lesznek, a Vitesse hatot guritott nekik a hetvegen, az Ajax osszel nyolcat, tehat olyan nehez dolguk nem lesz Tadiceknak. Legerosebb tippem a meccsre, de akar a duplat, vagy mesterharmasat is lehet tenni.

NYERTES

Idézetet írta: BaXee Dátum május 14, 2019, 18:36:50
WTA Rome
Mladenovic K. - Bencic B.
Mladenovic K.
@2.65
unibet

Ehhez olyan sokat nem kell szerintem hozzáfűzni, aki mélyebben bele akar menni egy jó cikk van a főoldalon. Mladenak új edzője van, Bajinnal komolyabban veszi a teniszt picit és Timi bánatára lehet a párost se erőlteti annyira. Garcia-t ma rendesen elpüfölte Kiki 2 setben, volt rá tippem, hogy nyerni fog, de nem gondoltam, hogy ilyen simán, az hogy az edzőjével a munka érezhető legyen kell még hozzá idő, de az látszik, hogy jó úton van. Bencic is jó teniszt tol mostanában és kevésbé hozza az idióta picsa énjét, de szerintem ez a párharc közelebb van mint a mostani odds, inkább even. Pure value
NYERTES

Idézetet írta: Lőrincz07 Dátum május 15, 2019, 14:51:32
Tenisz, ATP Róma
Thiem D  -Verdasco F.
Verdasco F.Nyer
Bet 365  5 Odds
Indoklás  :Bár Thiem nagyon jó formában van, de Verdascónak nagyon megy ellene a legutóbbi 3 meccsüket Verdascó nyerte, ma is okozhat meglepetést a spanyol.

Nyertes

Idézetet írta: oakland23 Dátum május 15, 2019, 14:22:25
Jéghoki, vb, 20:15
Oroszország - Olaszország
Gólok száma 7,5 felett @ 1,58 unibet

Az olaszok roggyon vannak, 9-0-ás és 8-0-ás zakókkal nyitottak, a lettek ellen 3-0-lal megúszták, de ott is 63 lövést kaptak, ami kb. guinnes rekord  ;D Az oroszok össze-vissza verik az olaszokat, szerintem (nevek alapján mindenképp), az elmúlt pár év legerősebb orosz csapata, ahol szinte minden sztár a kezdéstől a keretben van, és mellette az utóbbi évek A csoportos vb-jének messze legótvarabb csapata eddig.

Olaszország leszarja, hogy itt 20-0-ra kap ki, igazából szerintem csak tartalékol, és minél kevesebb enerigát akar égetni ezeken a meccseken, ahol esélye egyébkét sincs. Az olaszoknak majd a csop. meccsek végén lesz a norvégok és osztrákok elleni meccs, és igazából ahogy elnézem, akár még egy győzelemmel is bennmaradhatnak, hiába lesz mondjuk 3-52-as gólkülönbségük :D

Nyertes

Gratulálunk Lőrincz07. Nyereményed 3 000 Forint Skrillen keresztül.