Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Kosárlabda fogadások => A témát indította: SPF Infó Dátum július 16, 2023, 05:38:05

Cím: Euroliga 2023/24
Írta: SPF Infó Dátum július 16, 2023, 05:38:05
Euroliga 2023/24

Ebben a témában lehet beszélgetni a 2023/24-es kosárlabda Euroliga eseményeiről.  :topbet_125:
Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 04, 2023, 15:35:30
Panathinaikos - Olympiakos tipp: Görög derbivel indul az Euroliga idei szezonja! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-olympiakos-gorog-derbivel-indul-az-euroliga-idei-szezonja)

Az Olympiakos tavaly kiváló játékkal sem tudta megnyerni az Euroligát. A Panathianikos az elmúlt pocsék szezont idén egy végső győzelemre cserélné! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-olympiakos-gorog-derbivel-indul-az-euroliga-idei-szezonja)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 04, 2023, 18:25:54
Barcelona - Anadolu Efes tipp: Az egykori bajnokoknak nem sikerült az alapozás (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-anadolu-efes-az-egykori-bajnokoknak-nem-sikerult-az-alapozas)

Az Anadolu Efes jelentősen meggyengült az elmúlt években, míg a Barcelona próbál új útra térni, de eddig a sikerek elmaradtak.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-anadolu-efes-az-egykori-bajnokoknak-nem-sikerult-az-alapozas)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 09, 2023, 19:23:03
Anadolu Efes - Real Madrid tipp: A spanyolok nem kímélnék a török riválist (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-real-madrid-a-spanyolok-nem-kimelnek-a-torok-rivalist)

A Real Madrid erődemonstrációra készül Törökországban, ahol visszavágnának az Anadolu Efesnek egy korábbi sérelemért is. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-real-madrid-a-spanyolok-nem-kimelnek-a-torok-rivalist)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 10, 2023, 13:07:12
Olympiakos - Barcelona tipp: Első komoly erőfelmérő (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olympiakos-barcelona-elso-komoly-erofelmero)

Az Euroliga-döntős Olympiakos ugyan elveszítette a legjobbjait, de a stabil játékrendszerük megmenti őket ebben a szezonban is? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olympiakos-barcelona-elso-komoly-erofelmero)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 15, 2023, 22:47:48
Crvena Zvezda - Monaco tipp: Mi történt a hercegségben? Hanga Ádámék elintézik a Monacót? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-monaco-mi-tortent-a-hercegsegben-hanga-adamek-elintezik-a-monacot)

A Crvena Zvezda erre a szezonra alaposan megerősítette a keretét, már tavaly is közel voltak a rájátszáshoz, de idén Hangával már bejutnak a legjobb nyolcba? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-monaco-mi-tortent-a-hercegsegben-hanga-adamek-elintezik-a-monacot)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 16, 2023, 10:44:07
Olimpia Milano - Olympiakos tipp: Bartzokas bizonyíthat, pireusziak visszavághatnak (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olimpia-milano-olympiakos-bartzokas-bizonyithat-pireusziak-visszavaghatnak)

Az Olimpia Milano szupersztárt igazolt, de vajon egyetlen klasszis képes sikerre vinni egy csapatot az egyik legjobb játékrendszer ellen? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olimpia-milano-olympiakos-bartzokas-bizonyithat-pireusziak-visszavaghatnak)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 16, 2023, 15:14:54
Fenerbahce - Panathinaikos tipp: Mindkét klubtól ennél jóval többre lesz szükség (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-panathinaikos-mindket-klubtol-ennel-joval-tobbre-lesz-szukseg)

Lesz egy érdekessége a Fenerbahce - Panathinaikos mérkőzésnek, ugyanis Dimitris Itoudis szeretne visszavágni Ergin Atamannak a tavalyi török ligás incidensért. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-panathinaikos-mindket-klubtol-ennel-joval-tobbre-lesz-szukseg)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 18, 2023, 16:54:48
Real Madrid - Olimpia Milano tipp: Messináék kellemetlen ellenfelek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-olimpia-milano-messinaek-kellemetlen-ellenfelek)

A Real Madrid számára nincs megállás, elképesztő formában a címvédő, idén meg veretlenek, ezen szeretne változtatni az Olimpia Milano. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-olimpia-milano-messinaek-kellemetlen-ellenfelek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 19, 2023, 08:11:19
Anadolu Efes - Valencia tipp: Nem egyértelműek az esélyek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-valencia-nem-egyertelmuek-az-eselyek)

Az egyik gárda új stadiont építene, azért nem akart költeni, de mégis nyernek, míg a másik egy új korszak kezdetén, ők nyerni akarnak, csak nem sikerül nekik. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-valencia-nem-egyertelmuek-az-eselyek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 23, 2023, 10:48:11
Panathinaikos - Baskonia tipp: Ergin Ataman bajba sodorja csapatát (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-baskonia-ergin-ataman-bajba-sodorja-csapatat)

A Panathinaikos fejlődésének gátja lehet a török sztáredző, akivel eddig több probléma volt, mint amennyi hasznot hozott volt a csapatnak. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-baskonia-ergin-ataman-bajba-sodorja-csapatat)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 24, 2023, 19:06:32
Partizan Belgrád - Crvena Zvezda tipp: Hanga Ádámék már edzőt is váltottak! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-belgrad-crvena-zvezda-hanga-adamek-mar-edzot-is-valtottak)

A szerb derbi még a szokásosnak is komolyabbnak ígérkezik az Euroligában, amire Hanga Ádámot is soraiban tudó Crvena Zvezda már új edzővel készül! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-belgrad-crvena-zvezda-hanga-adamek-mar-edzot-is-valtottak)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum október 24, 2023, 23:13:23
Real Madrid - Barcelona tipp: Az El Clásicók hete (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-barcelona-az-el-clasicok-hete)

Ritka, hogy egy héten két El Clásico is legyen, de most a labdarúgó spanyol bajnoki mellett, az Euroligában is derbit rendeznek a két spanyol gigász között. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-barcelona-az-el-clasicok-hete)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 01, 2023, 11:42:58
Fenerbahce - Olympiakos tipp: Kiszámíthatatlan derbi (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-olympiakos-kiszamithatatlan-derbi)

Nem kell feltétlenül hatékonyan játszani, ha az ellenfélnél jóval több dobással próbálkozol, akkor is nyerhetsz, ezt vallja a Fenerbahce és az Olympiakos. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-olympiakos-kiszamithatatlan-derbi)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 01, 2023, 18:50:58
Olimpia Milano - Monaco tipp: (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olimpia-milano-monaco)

A Monaco feljavult, elkezdtek játszani a sztárok, Kemba Walker is kezdi megtalálni helyét, ami rossz hír az Olimpia Milano számára. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olimpia-milano-monaco)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 02, 2023, 18:07:30
Barcelona - Panathinaikos tipp: Ez tényleg egy könnyed katalán siker lesz? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-panathinaikos-ez-tenyleg-egy-konnyed-katalan-siker-lesz)

A pénteki Barcelona - Panathinaikos mérkőzésen egyértelműnek tűnik a győztes kiléte, ezért más irányba indultunk el! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-panathinaikos-ez-tenyleg-egy-konnyed-katalan-siker-lesz)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 08, 2023, 14:35:50
Partizan - Fenerbahce tipp: Itoudis és a törökök nyerni mennek Belgrádba! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-fenerbahce-itoudis-es-a-torokok-nyerni-mennek-belgradba)

Elemzésünkben arra próbálunk rávilágítani, hogy két kiváló edző, hogyan próbál teljesen ellentétes taktikával sikert elérni az Euroligában.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-fenerbahce-itoudis-es-a-torokok-nyerni-mennek-belgradba)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 08, 2023, 20:51:50
Barcelona - Crvena Zvezda tipp: Hanga Ádám egykori csapata ellen bizonyíthat! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-crvena-zvezda-hanga-adam-egykori-csapata-ellen-bizonyithat)

A Barcelona nyáron komoly változáson ment át, ahogyan a Hanga Ádom is a soraiban tudó Crvena Zvezda, vajon melyiküknek sikerült jobban az alapozás? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-crvena-zvezda-hanga-adam-egykori-csapata-ellen-bizonyithat)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 12, 2023, 21:55:42
Virtus Bologna - Olimpia Milano tipp: Presztízscsata az olaszoknál (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/virtus-bologna-olimpia-milano-presztizscsata-az-olaszoknal)

A Virtus Bolognánál állt a bál szeptemberben, addigra már több sztárjátékos is távozott, majd egyik pillanatról a másikra a legendás edző is lelépett.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/virtus-bologna-olimpia-milano-presztizscsata-az-olaszoknal)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 12, 2023, 22:16:37
Panathinaikos - Zalgiris tipp: Ergin Ataman elkerüli a krízist? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-zalgiris-ergin-ataman-elkeruli-a-krizist)

A Panathinaikosnál még bőven van munka Ergin Ataman számára, akitől jóval többet vártak, ha már ilyen erős keretet kapott erre a szezonra.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-zalgiris-ergin-ataman-elkeruli-a-krizist)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 13, 2023, 12:13:19
Monaco - Anadolu Efes tipp: A hercegségben komoly babérokra törnek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-anadolu-efes-a-hercegsegben-komoly-baberokra-tornek)

Egykori NBA-játékosokkal könnyű az Euroligában vitézkedni, mondhatnánk akár ezt is, de azért nem ennyire egyszerű a Monaco helyzete. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-anadolu-efes-a-hercegsegben-komoly-baberokra-tornek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 13, 2023, 23:08:06
Maccabi Tel Aviv - Olympiakos tipp: A háború miatt csak az Euroliga maradt nekik (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-olympiakos-a-haboru-miatt-csak-az-euroliga-maradt-nekik)

A Maccabi Tel Aviv a háború közepén kénytelen utazni és küzdeni az Euroligában, hazai pályának nem nevezhető Szerbiában fogadják az Olympiakost. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-olympiakos-a-haboru-miatt-csak-az-euroliga-maradt-nekik)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 15, 2023, 22:56:04
Real Madrid - Monaco tipp: A duplafordulóban megmutatkozhat a különbség a két csapat között! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-monaco-a-duplaforduloban-megmutatkozhat-a-kulonbseg-a-ket-csapat-kozott)

A Real Madrid hazai pályán érvényesítené a papírformát, míg az Euroliga győzelemre készülő Monaco pont a címvédő ellen bizonyítana! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-monaco-a-duplaforduloban-megmutatkozhat-a-kulonbseg-a-ket-csapat-kozott)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 16, 2023, 16:37:30
Panathinaikos - Virtus Bolona tipp: Sloukas adja a tanácsokat! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-virtus-bolona-sloukas-adja-a-tanacsokat)

A Virtus Bologna jelenleg jobb játékerőt képvisel, mint a Panathinaikos, de vajon ezt a teljesítményt az olaszok érvényesíteni tudják Görögországban is? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-virtus-bolona-sloukas-adja-a-tanacsokat)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 21, 2023, 22:48:46
Maccabi Tel Aviv - Barcelona tipp: Idegenben sebezhetőek a katalánok (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-barcelona-idegenben-sebezhetoek-a-katalanok)

Továbbra is a legendás belgrádi csarnok ad otthont a Maccabi Tel Avivnak, de Barcelonánál ennek sem fognak feltétlenül örülni. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-barcelona-idegenben-sebezhetoek-a-katalanok)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 22, 2023, 23:41:38
Virtus Bologna - Fenerbahce tipp: Ingadozó formában (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/virtus-bologna-fenerbahce-ingadozo-formaban)

A Virtus Bolognától hazai pályán ponterős játékot várunk az utóbbi hetekben gyengélkedő Fenerbahce ellen. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/virtus-bologna-fenerbahce-ingadozo-formaban)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 24, 2023, 00:56:39
Crvena Zvezda - Olimpia Milano tipp: Hanga Ádámék győzelmi kényszerben, Messina szereti a kiélezett helyzeteket (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-olimpia-milano-hanga-adamek-gyozelmi-kenyszerben-messina-szereti-a-kielezett-helyzeteket)

A Crvena Zvezda a feltámadás küszöbén, új edzővel megpróbálják még a szezon elején kozmetikázni a rossz eredményeket, de mire mennek az Olimpia Milano ellen? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-olimpia-milano-hanga-adamek-gyozelmi-kenyszerben-messina-szereti-a-kielezett-helyzeteket)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 29, 2023, 18:08:37
Monaco - Olympiakos tipp: Teljes bizonytalanság az Euroligában (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-olympiakos-teljes-bizonytalansag-az-euroligaban)

Két olyan gárda méri össze erejét az Euroliga csütörtöki játéknapján, akik jók az offenzív játékban, így sok pont várható a Monaco - Olympiakos derbin? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-olympiakos-teljes-bizonytalansag-az-euroligaban)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum november 30, 2023, 21:06:37
Crvena Zvezda - Anadolu Efes tipp: Nem kímélné az egykori bajnokot Hanga Ádám csapata (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-anadolu-efes-nem-kimelne-az-egykori-bajnokot-hanga-adam-csapata)

Az Anadolu Efes Belgrádba látogat, de az esélyeket eléggé nehéz megtippelni a Hanga Ádámot is soraiban tudó Crvena Zvezda ellen. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-anadolu-efes-nem-kimelne-az-egykori-bajnokot-hanga-adam-csapata)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 04, 2023, 09:08:02
Olympiakos - Real Madrid tipp: (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olympiakos-real-madrid)

A Real Madrid jelenleg is az Euroliga legjobbja, címvédőhöz méltó módon haladnak az idei alapszakaszban, míg az Olympiakos szeretne nekik visszavágni! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olympiakos-real-madrid)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 04, 2023, 18:13:00
Virtus Bologna - Barcelona tipp: Csalóka eredmények Olaszországban (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/virtus-bologna-barcelona-csaloka-eredmenyek-olaszorszagban)

Sorstársak találkoznak egymással Bolognában, hogy megvitassák, melyikük jó szereplése folytatódhat tovább? A Barcelona és a Virtus Bologna a rájátszásba készül. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/virtus-bologna-barcelona-csaloka-eredmenyek-olaszorszagban)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 06, 2023, 23:23:43
Panathinaikos - Real Madrid tipp: Görögországot járva tartja félelemben a hellének a spanyol gigász (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-real-madrid-gorogorszagot-jarva-tartja-felelemben-a-hellenek-a-spanyol-gigasz)

A Real Madrid három nap leforgása alatt mindkét görög sztárcsapatot elintézné, amire meg is van minden esélye, ugyanis a Panathinaikos is szenved! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-real-madrid-gorogorszagot-jarva-tartja-felelemben-a-hellenek-a-spanyol-gigasz)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 14, 2023, 17:57:17
Fenerbahce - Monaco tipp: Egy duplázós tippel használnánk ki a törökök szenvedését (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-monaco-egy-duplazos-tippel-hasznalnank-ki-a-torokok-szenvedeset)

A Fenerbahce válságát az egykori Barcelona edző oldaná meg, de nem biztos, hogy tud segíteni. A Monaco eközben az Euroliga egyik legjobbja lett! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-monaco-egy-duplazos-tippel-hasznalnank-ki-a-torokok-szenvedeset)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 17, 2023, 23:29:32
Crvena Zvezda - Real Madrid tipp: Hanga Ádám egykori csapata ellen lép pályára! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-real-madrid-hanga-adam-egykori-csapata-ellen-lep-palyara)

A Real Madrid címvédőhöz méltó módon veszi az akadályokat az Euroliga idei alapszakaszában, vajon mire mennek ellenük Hanga Ádámék, képes nyerni Crvena Zvezda? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-real-madrid-hanga-adam-egykori-csapata-ellen-lep-palyara)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 19, 2023, 13:20:18
Monaco - Panathinaikos tipp: (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-panathinaikos)

A Monacónak kötelező a győzelem, ezt nem kell ecsetelni, de vajont mit tehet a Panathinaikos, ahol már az edzőváltáson gondolkodnak? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-panathinaikos)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 20, 2023, 17:15:12
Real Madrid - Partizan tipp: Egy legendás párharc újabb csörtéje, érdemes-e tippelni a címvédő ellen? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-partizan-egy-legendas-parharc-ujabb-csorteje-erdemes-e-tippelni-a-cimvedo-ellen)

A Real Madrid jelenleg az Euroliga legjobb csapata, de a Partizan újból elkapta a fonalat, nem szabad őket leírni, akár még meglepetést is okozhatnak! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-partizan-egy-legendas-parharc-ujabb-csorteje-erdemes-e-tippelni-a-cimvedo-ellen)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 21, 2023, 17:45:13
Olimpia Milano - Panathinaikos tipp: Most legyünk okosak, mire érdemes tippelni? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olimpia-milano-panathinaikos-most-legyunk-okosak-mire-erdemes-tippelni)

Abszurd, ahogyan az Olimpia Milano feltámadt, ehhez pont olyan események kellettek, ami a bukásukat idézte volna elő, innentől érdemes figyelni az olaszokra? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olimpia-milano-panathinaikos-most-legyunk-okosak-mire-erdemes-tippelni)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 26, 2023, 09:59:44
Anadolu Efes - Fenerbahce tipp: Visszavágni mindenért! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-fenerbahce-visszavagni-mindenert)

A Fenerbahce nagy esély előtt, hogy visszavágjon az elmúlt évben elszenvedett vereségekért az Anadolu Efes csapatának. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-fenerbahce-visszavagni-mindenert)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 26, 2023, 11:37:27
Monaco - Barcelona tipp: A gyors kosárlabda sok pontot eredményezhet, erre érdemes tippelni? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-barcelona-a-gyors-kosarlabda-sok-pontot-eredmenyezhet-erre-erdemes-tippelni)

A sok pont elvárható lenne két olyan csapat mérkőzésén, mint a Monaco és a Barcelona, akiknek nem erősségük a védekezés. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-barcelona-a-gyors-kosarlabda-sok-pontot-eredmenyezhet-erre-erdemes-tippelni)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum december 26, 2023, 13:32:57
Partizan - Virtus Bologna tipp: A belgrádi katlanban az ünnepek alatt sem pihennek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-virtus-bologna-a-belgradi-katlanban-az-unnepek-alatt-sem-pihennek)

Szerbia vendégül látja a Virtus Bolognát, akik az elmúlt időszakban mutatott jobb játékuknak hála, Euroliga élcsapatai lettek, de vajon mit lép erre a Partizan? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-virtus-bologna-a-belgradi-katlanban-az-unnepek-alatt-sem-pihennek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 01, 2024, 16:32:46
Maccabi Tel Aviv - Monaco tipp: Megrázták magukat a hercegségben, de így is az érték a hazaiakban van? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-monaco-megraztak-magukat-a-hercegsegben-de-igy-is-az-ertek-a-hazaiakban-van)

Két támadógépezet, akik elvétve nyernek hatékony védekezéssel meccseket, de mi a Maccabi - Monaco meccsen mégis szembe fogunk menni a trendekkel! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-monaco-megraztak-magukat-a-hercegsegben-de-igy-is-az-ertek-a-hazaiakban-van)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 01, 2024, 23:49:45
Barcelona - Real Madrid tipp: Ha január, akkor El Clásico, mire fogadjunk a legendás derbin? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-real-madrid-ha-januar-akkor-el-clasico-mire-fogadjunk-a-legendas-derbin)

A Real Madrid újabb győzelemre készül az El Clásicón, hiszen a Barcelona nem játszik meggyőzően, több nagy pofont is kapott idén.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-real-madrid-ha-januar-akkor-el-clasico-mire-fogadjunk-a-legendas-derbin)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 04, 2024, 00:28:13
Crvena zvezda - Partizan Belgrád tipp: Hanga Ádám a parázs szerb derbin, de vajon miben lehet érték? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-partizan-belgrad-hanga-adam-a-parazs-szerb-derbin-de-vajon-miben-lehet-ertek)

A szerb derbi szokásos parázs hangulata mellé, kőkemény védekezés is párosul majd Belgrádban, a rettegett Stark Arénában? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-partizan-belgrad-hanga-adam-a-parazs-szerb-derbin-de-vajon-miben-lehet-ertek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 04, 2024, 14:43:05
Real Madrid - Anadolu Efes tipp: Elmúlt évek bajnokai találkoznak, eléggé felidegesítették őket (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-anadolu-efes-elmult-evek-bajnokai-talalkoznak-elegge-felidegesitettek-oket)

A törökök nem remekelnek idén az Euroligában, minden bizonnyal elúszik számukra a rájátszás, míg a Real Madrid kijavítaná botlását! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-anadolu-efes-elmult-evek-bajnokai-talalkoznak-elegge-felidegesitettek-oket)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: Admin Dátum január 06, 2024, 12:35:07
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum január 04, 2024, 14:43:05Real Madrid - Anadolu Efes tipp: Elmúlt évek bajnokai találkoznak, eléggé felidegesítették őket (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-anadolu-efes-elmult-evek-bajnokai-talalkoznak-elegge-felidegesitettek-oket)

A törökök nem remekelnek idén az Euroligában, minden bizonnyal elúszik számukra a rájátszás, míg a Real Madrid kijavítaná botlását! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-anadolu-efes-elmult-evek-bajnokai-talalkoznak-elegge-felidegesitettek-oket)

Aki ezt a meccset kihagyta, az feltétlenül pótolja! Nem mától nézek kosárlabdát, de ilyent ritkán látni.
Volt egy pillanat amikor azt mondtam, hogy ennek sosem lesz vége.  ;D
3 óra, 4 OT!  :D  EPIC!

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 08, 2024, 18:56:49
Fenerbahce - Partizan tipp: Trükkös mérkőzést hoztunk a keddi Euroligából! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-partizan-trukkos-merkozest-hoztunk-a-keddi-euroligabol)

Zeljko Obradovic egykori klubjához látogat, akik orra egy kis borsot törne a Partizannal. A Fenerbahce viszont jó formában, mire tippeljünk? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-partizan-trukkos-merkozest-hoztunk-a-keddi-euroligabol)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 09, 2024, 16:36:31
Barcelona - Olympiakos tipp: (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-olympiakos)

Az Olympiakos a védekezésén javított, míg a Barcelona két nagy győzelmet aratott legutóbb az utolsó negyedben nyújtott teljesítményének köszönhetően. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-olympiakos)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 16, 2024, 20:28:14
Anadolu Efes - Barcelona tipp: Megint feltámadtak a katalánok, visszavágnak egy korábbi sérelemért? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-barcelona-megint-feltamadtak-a-katalanok-visszavagnak-egy-korabbi-serelemert)

Semmi logika nincsen a tippünkben, inkább arra hallgatunk az Anadolu Efes - Barcelona mérkőzés kapcsán, hogy bármi megtörténhet egy ilyen derbin. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-barcelona-megint-feltamadtak-a-katalanok-visszavagnak-egy-korabbi-serelemert)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 16, 2024, 23:33:22
Monaco - Real Madrid tipp: Botrány a hercegségben, sebezhető királyiak, mire fogadjunk? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-real-madrid-botrany-a-hercegsegben-sebezheto-kiralyiak-mire-fogadjunk)

Nincs egyszerű helyzetben sem a Monaco, sem a Real Madrid, illetve a sportfogadók sem, ugyanis nehéz tippelni egy ilyen derbire. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/monaco-real-madrid-botrany-a-hercegsegben-sebezheto-kiralyiak-mire-fogadjunk)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 24, 2024, 00:43:22
Real Madrid - Olympiakos tipp: Mire számíthatunk az Euroliga csütörtöki rangadóján? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-olympiakos-mire-szamithatunk-az-euroliga-csutortoki-rangadojan)

Két csapat, melyek keretét sérülések tizedelik, fontos játékosok estek ki, milyen derbi várható így Madridban? Képes-e meglepetést okozni az Olympiakos? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-olympiakos-mire-szamithatunk-az-euroliga-csutortoki-rangadojan)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 24, 2024, 12:23:54
Fenerbahce - Virtus Bologna tipp: Kiemelt rangadó lett a két lesajnált csapat meccséből (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-virtus-bologna-kiemelt-rangado-lett-a-ket-lesajnalt-csapat-meccsebol)

Nagyot fordult a világ a Fenerbahca és Virtus Bologna csapataival, hiszen mindketten az élmezőnyben vannak, pedig szezon kezdetén bizonytalanság övezte őket. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-virtus-bologna-kiemelt-rangado-lett-a-ket-lesajnalt-csapat-meccsebol)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 28, 2024, 18:56:41
Barcelona - Virtus Bologna tipp: Egyszerű a képlet, katalán hazai tippben az érték! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-virtus-bologna-egyszeru-a-keplet-katalan-hazai-tippben-az-ertek)

A Barcelona hazai pályán nagyon stabil, míg a Virtus Bologna idegenben sorra kapja a nagy pofonokat, mi most mégis az olaszokra fogadunk, de miért? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-virtus-bologna-egyszeru-a-keplet-katalan-hazai-tippben-az-ertek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum január 28, 2024, 20:30:11
Real Madrid - Maccabi Tel Aviv tipp: Kiszámíthatatlan esélyek, meglepő tipp az Euroligából (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-maccabi-tel-aviv-kiszamithatatlan-eselyek-meglepo-tipp-az-euroligabol)

Elvileg papírforma hazai siker lenne a normális a Real Madrid mérkőzésén, de a királyiaknál sok a sérült játékos, ezt kihasználhatja a Maccabi? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-maccabi-tel-aviv-kiszamithatatlan-eselyek-meglepo-tipp-az-euroligabol)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum február 01, 2024, 13:42:14
Crvena zvezda - Barcelona tipp: Hanga Ádám nemes bosszúja egykori kenyéradóján (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-barcelona-hanga-adam-nemes-bosszuja-egykori-kenyeradojan)

A belgrádi katlanban sosem egyszerű nyerni, főleg nem akkor, ha idegenben nem igazán megy a játék és a csapatod szenvedni szokott. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/crvena-zvezda-barcelona-hanga-adam-nemes-bosszuja-egykori-kenyeradojan)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum február 07, 2024, 17:10:34
Panathinaikos - Fenerbahce tipp: Nem egyértelműek az esélyek, mire tippeljünk így? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-fenerbahce-nem-egyertelmuek-az-eselyek-mire-tippeljunk-igy)

Az Euroliga csütörtöki játéknapján olyan rangadót rendeznek, ahol a top6-ból két csapat is érdekelt, de vajon mire számíthatunk kettejük összecsapásán? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-fenerbahce-nem-egyertelmuek-az-eselyek-mire-tippeljunk-igy)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2024, 18:34:21
Barcelona - Monaco tipp: Ricky Rubio visszatért, elköltözhet a Barcelona, elkeseredettek csatája a katalán fővárosban! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-monaco-ricky-rubio-visszatert-elkoltozhet-a-barcelona-elkeseredettek-csataja-a-katalan-fovarosban)

Elbukott a Barcelona és a Monaco is a nemzeti kupában, így az Euroligában vigasztalódnának, elkeseredettek csatája lehet ez péntek este! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-monaco-ricky-rubio-visszatert-elkoltozhet-a-barcelona-elkeseredettek-csataja-a-katalan-fovarosban)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2024, 20:20:15
Real Madrid - Panathinaikos tipp: A királyiak kipihenték magukat, retteghetnek az ellenfelek! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-panathinaikos-a-kiralyiak-kipihentek-magukat-retteghetnek-az-ellenfelek)

A Real Madridnak jót tett a szünet, míg a Panathinaikos formája pont emiatt eshet majd vissza? Madridban sosem egyszerű nyerni, ezt tudják a görögök is! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-panathinaikos-a-kiralyiak-kipihentek-magukat-retteghetnek-az-ellenfelek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 05, 2024, 10:58:29
Real Madrid - Fenerbahce tipp: A törökök most kihasználhatják a címvédő botladozását! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-fenerbahce-a-torokok-most-kihasznalhatjak-a-cimvedo-botladozasat)

A Fenerbahce több szempontból is bosszúra éhes, erre az esélyük meg is van, hiszen a Real Madrid rég nem kapott ki zsinórban kétszer az Euroligában! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-fenerbahce-a-torokok-most-kihasznalhatjak-a-cimvedo-botladozasat)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 18, 2024, 09:19:05
Anadolu Efes - Olympiakos tipp: A korábbi bajnok utolsó reménye a rájátszásra? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-olympiakos-a-korabbi-bajnok-utolso-remenye-a-rajatszasra)

Az Anadolu Efes mélyen tudása alatt teljesít, akad még ugyan egy-egy kiugró mérkőzésük, de kiszámíthatatlanok. Olympiakosnak kötelező a győzelem? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anadolu-efes-olympiakos-a-korabbi-bajnok-utolso-remenye-a-rajatszasra)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 18, 2024, 11:58:15
Fenerbahce - Barcelona tipp: Rubio visszatért Európába, Jasikevicius egykori csapata ellen! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-barcelona-rubio-visszatert-europaba-jasikevicius-egykori-csapata-ellen)

A Fenerbahce egy történelmi rekord után újabb spanyol csapatot győzne le, ráadásul olyat, akinek korábban edzője volt a jelenlegi trénerük, Jasikevicius! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fenerbahce-barcelona-rubio-visszatert-europaba-jasikevicius-egykori-csapata-ellen)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 18, 2024, 16:09:53
Partizan - Baskonia tipp: Különböző stílusok csatája a rájátszásért! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-baskonia-kulonbozo-stilusok-csataja-a-rajatszasert)

 A Partizan otthona továbbra is egy katlan, ahová nem szívesen járnak a csapatot, hiszen nem egyszerű nyerni. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-baskonia-kulonbozo-stilusok-csataja-a-rajatszasert)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 26, 2024, 15:19:50
Partizan - Olympiakos tipp: A belgrádiak lesznek idén a nagy lemaradók? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-olympiakos-a-belgradiak-lesznek-iden-a-nagy-lemaradok)

A belgrádi Partizan szezonja eddig az ezüstérmekről szól, illetve mindenhol csak egy kicsivel kéne jobban teljesíteniük, hogy nagy eredményeket érjenek el. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/partizan-olympiakos-a-belgradiak-lesznek-iden-a-nagy-lemaradok)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 26, 2024, 15:30:42
Maccabi Tel Aviv - Valencia tipp: Komoly tétje van a belgrádi meccsnek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-valencia-komoly-tetje-van-a-belgradi-meccsnek)

A Valencia leengedett tavaszra, míg a Maccabi egész szezonban nem tudott hazai pályán játszani, de most Belgrádban vívnák ki a rájátszásba jutást. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-valencia-komoly-tetje-van-a-belgradi-meccsnek)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum március 26, 2024, 15:30:44
Maccabi Tel Aviv - Valencia tipp: Komoly tétje van a belgrádi meccsnek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-valencia-komoly-tetje-van-a-belgradi-meccsnek-16901)

A Valencia leengedett tavaszra, míg a Maccabi egész szezonban nem tudott hazai pályán játszani, de most Belgrádban vívnák ki a rájátszásba jutást. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/maccabi-tel-aviv-valencia-komoly-tetje-van-a-belgradi-meccsnek-16901)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum április 15, 2024, 16:12:29
Euroliga 2024: Mi az a play-in? Ki juthat be a Final Fourba? Időpontok és és menetrend! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/euroliga-2024-mi-az-a-play-in-ki-juthat-be-a-final-fourba-idopontok-es-es-menetrend)

Az Euroliga alapszakasza lezárult, következik az újdonság, a play-in, illetve azt követően a rájátszás és a Final Four, ahol kiderül, ki Európa legjobbja! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/euroliga-2024-mi-az-a-play-in-ki-juthat-be-a-final-fourba-idopontok-es-es-menetrend)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum április 20, 2024, 22:40:24
Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv tipp: Kezdődik az Euroliga rájátszása egy legendás összecsapással! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-maccabi-tel-aviv-kezdodik-az-euroliga-rajatszasa-egy-legendas-osszecsapassal)

A 2000-es évek ikonikus párharcra volt a Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv, hosszú évek után visszatérhetnek Európa legjobbjai közé ezek a csapatok! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathinaikos-maccabi-tel-aviv-kezdodik-az-euroliga-rajatszasa-egy-legendas-osszecsapassal)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum április 21, 2024, 12:05:36
Barcelona - Olympiakos tipp: Mire készülnek a görögök Katalóniában? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-olympiakos-mire-keszulnek-a-gorogok-kataloniaban)

A védekezés dominálhat a Barcelona - Olympiakos párharcban, hiszen ez mindkét félnek az érdeke! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-olympiakos-mire-keszulnek-a-gorogok-kataloniaban)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum április 24, 2024, 18:43:52
Real Madrid - Baskonia tipp: Még ilyen magas határon is van érték a címvédő pontjaiban? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-baskonia-meg-ilyen-magas-hataron-is-van-ertek-a-cimvedo-pontjaiban)

A Baskonia az egyik legrosszabb védekezési mutatóval került a rájátszásba, ahol az Euroliga legjobb csapatával, a Real Madrid játszanak. Mi sülhet ki ebből? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/real-madrid-baskonia-meg-ilyen-magas-hataron-is-van-ertek-a-cimvedo-pontjaiban)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum április 28, 2024, 23:53:00
Olympiakos - Barcelona tipp: A görögök helyzeti előnyben, de a katalánok nem adják fel! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olympiakos-barcelona-a-gorogok-helyzeti-elonyben-de-a-katalanok-nem-adjak-fel)

A védekezés dominálhat a sorsdöntőnek bizonyuló harmadik összecsapáson az Olympiakos - Barcelona párharcban, melyben a tét az Euroliga Final Four! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/olympiakos-barcelona-a-gorogok-helyzeti-elonyben-de-a-katalanok-nem-adjak-fel)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum május 06, 2024, 14:02:40
Barcelona - Olympiakos tipp: Gyönyörűen játszanak, de ennek nem lesz eredménye? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-olympiakos-gyonyoruen-jatszanak-de-ennek-nem-lesz-eredmenye)

Kiélezett csata várható szerda este az Euroligában, ahol az Olympiakos a Barcelona otthonába látogat a mindent eldöntő ötödik mérkőzésen. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/barcelona-olympiakos-gyonyoruen-jatszanak-de-ennek-nem-lesz-eredmenye)

Cím: Re:Euroliga 2023/24
Írta: SPF Előzetes Dátum május 06, 2024, 15:05:00
Panathianikos - Maccabi Tel Aviv tipp: Botrány az Euroligában! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathianikos-maccabi-tel-aviv-botrany-az-euroligaban)

A Panathinaikos elhúzta a párharcot az ötödik meccsig, de mondhatnánk azt is, hogy a Maccabi megkapott minden segítséget egy izgalmas csatához? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/panathianikos-maccabi-tel-aviv-botrany-az-euroligaban)