Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Tomka Dátum június 26, 2018, 21:30:28
Most már nagyon off, de a stressz mindennél károsabb. Minthogy megeszem a reggeli tejszeletem. Túloztam kicsit a minden nappal... de délután 3-kor pedig mindig eszek gyümölcsöt is. Abban pedig a gyümölcscukor van...
Inkább nem idegesítem magam fel, sem az magánéletben, sem bent a cégnél.

Kicsit túlzónak érzem állandóan a cukorbetegség emlezetését. Ritkán iszom cukros lötyit, hetente sportolok és változatosan étkezek.
Nem hiszem, hogy pont nekem lesz cukorbetegségem, amikor informatikus kollégáim nagy része kólát iszik és gyors kaját ebédel.

Befejezem, mert tényleg ez nem ide tartozik már.

Nem ellened irányult a bejegyzésem. Annyi kindert eszel amennyi jól esik.  :D

Ma a stratégia napja volt, ezért írtam én is egyet.  :ok:

Remélem ez így megy majd tovább:))

Orulok ,h igy fellendult ez a topik, az utolso perces golok (vagyis a masodik felidos golok) eleg trukkosek szerintem az sem mindegy, h hany gol volt elotte, mar elfekvoben van ,egy volt strategiam, de beillesztek egy kepet is . Lenyeg ,h ez back test volt , bizonyos parametereknek megfelelo mecsek kerultek kivalasztasra, es a felido eredmenye volt a kiindulopont, elso gol idejere egy oddszot szamoltam(tunk) 7%os roival. A lenyeget lehet latni , 1,5 gol es o,5 gol kozott.

Igen, a kiválasztás eléggé sarkalatos pont, még úgy is, hogy tétemelést is beépítenék a rendszerbe. Jó ötlet, hogy a már rúgott gólt is figyelembe venni, ez eszembe se jutott.
Igazából nagyon sok kritériumot fel lehetne/kell állítani, mint pl. kezdő felállás, csapatösszeállítás, csak hazai/vendég meccs. Ha ezeket tovább szűröm talán összejöhet, hogy nem futok bele 3-4 vesztes szériánál többe.
Még kitaláltam valamit, mégpedig az egymás elleni eredményekkel kapcsolatban. Ha kb. 2x 3x ugyanazt az eredményt játsszák,(pl. 1-0) akkor következőre vagy Lay-elni a meccs előtt az eredményt, vagy ha élőben ugyanaz az állás, akkor fogadni rá, hogy lesz még gól. akár 70', 80' percben is.
Ez a stratégia igazából egy fennálló sorozat megszakadására alapul, hiszen minden sorozatnak vége egyszer:)

Üdv,

Luky

Kérdésem lenne Tisztelt SPF Admin, miért írtad, hogy a bet365 és az Unibet nem jó pénzkeresésre?
Én úgy tudom, hogy aki sokat nyer azt korlátozzák egy idő után... Na persze amikor én sokat buktam engem nem korlátoztak le, hogy ne bukjak xd
Amúgy a 365-ön 5 éves önkitiltáson vagyok :D

Egyébként alapból hülyeség ez a téma, mert csak 2 tényezőt számol a sportfogadási "szakértelmet", valamint a matekot. Viszont nem számítja a pszichológiát vagy nevezzük viselkedésnek. Ha 2 random embernek odaadod ugyanazt a stratégiát, és ugyanazokat a meccseket, de nem te játszod meg, szerintetek hosszú távon nem fog eltérni? Sanszos hogy az egyik ha nagyobb minuszba van nyom egy All-int. Vagy ha kap egy jó tippet, ő nem játsza meg, mert valamiért nem úgy érzi. Van aki fél a nagy oddstól van aki nem. Szóval ez hülyeség, hogy tuti stratégia és mindenki nyer vele...

Én nem igazán tudom, hogy lehetne hosszú távon komoly pénzeket nyerni. Gondolok itt havi 15-25% profitra. Ennél kisebbel nem éri meg, ha csak nem milliós bankroll áll rendelkezésre. Én nem játéknak fogom fel. Akkor van ennek az egésznek értelme, ha elosztod a profitot a befektetett órákkal és a megkapott hányados, több mint az órabéred. Ez egyszerű matek  :)

Nekem sokszor mondták, amikor néztük a meccseket, hogy tegyem meg, mondom sajnálok rá 10-20 ezer forintot, akkor tedd meg ezerrel. Én mondom annak nincs értelme akkor inkább veszek valami kaját. Ilyen viszonylag kis összegért nem éri meg izgulni sem az eredményen. Mivel én a VB-n minusz 20 ban vagyok, most az elvárt nyereséghez ezt is hozzá kéne rakni 25-30-cal kéne rakni a következőt, és ugye ez az ördögi kör, a martingale csapdája (még ha nem is duplázós módon)
Nekem szerencsére az megy, hogy félretettem egy keretet amire azt mondtam hogy felteszem, ami elmehet 1 hónap alatt, de túl ne lépjem. 20 at kockáztatni 80 ért (+80, nem várható 80), szeritem abszolút megéri. 20+25, ami már 45 + 80 ért határeset, de a következő már 31,25 összsen 76 ot kockáztatni 80 ért, szerintem hülyeség.
Hiába van valószínúség számítás, ajánlom figyelmetekbe a "szerencsejátékos tévedése" című írást az internten.
Ha fej vagy írás játékban egymás után 10 szer fejt dobok, 11. jére is 50% esélye lesz az írásnak...
A múltban bekövetkezett adatok csak a múltat mutatják meg, és nem a jövőt.

Én azért próbálkozok agyalok a dolgon, mert szeretném, hogy több pénzem legyen, de ebből 2 ok miatt nagyon nehéz:
1. ha teszem az k*va jó vagy, nagyon magas profit arányod van, legyen havi 20% az iroda le fog korlátozni, online csak X összeg alatt lehet feltornázni az egyenleget.
2. marad a lottózós mix, ott viszont rohadt alacsonyak a szorzók, nagyon unfair, 100 feltett forintból 90 et osztanak vissza játékosokhoz, ez online 95 felett van (bár pontos adatokt nem tudok, de tény hogy több)

ígyhát ha jó találati arányod van is online nem tudsz, csak 100 ezreket nyerni, aminél egyszerűbb hogy fejlődsz a szakmában, és lesz egy jobb munkahelyed, így nem hazárdírozol.
ha papíron tolod, akkor pedig úgysem lesz olyan arányod, mert annyival csökkentve vannak az oddsok.

Mindenesetre legyen szó bármilyen fogadásról is, én azt tanácsolom, hogy meg kell várni a kezdőrúgás előtti 10 percet, mert sokszor van hogy olyan események történnek amiket mi nem tudunk. Sérülések, tartalékolás, az időjárás, edzőcsere. Persze lehet előnyös esemény következik be a fogadás szempontjából, mint hátrányos, de ez így lutri 50-50% (vagy tőlünk sérül meg valaki vagy az ellenfélből...) Szóval én ha újra belevágok akkor erre nagyon fogok figyelni  ;)

Jó néhány éve megy már nálam 0-24-be egy fogadórobot, így mostmár van lehetőségem nézegetni egy több mint 45000 eseményből álló adatbázist. Lóverseny, angol, ír. Semmi extra, annyi a kritérium, hogy 10-es odds fölé ne menjek, plussz egyszerre csak 1 piacon játszok. Ha azt lezárták, ugrik a következőre, amelyik épp jön. Vicces, hogy bár az események kvázi egymástól függetlenek (mondjuk GB-s futam után IRE jön), mégis találok néha olyan dolgokat benne, hogy csak lesek. Nyilván a nyerő stratégiát még nem találtam meg, de mindig az az érzésem van, hogy már csak egyetlen változót kéne a képletből kivenni. A 2-3 lépcsős martingale például 0-ra jön ki hosszú távon. Egymás után 7-nél több vesztes LAY fogadás nem volt.
Azt kell mondjam sajnos, hogy bármilyen "nyerőnek" tartott stratégiát találtam, érdekes módon pár hónap múlva mindegyik bukott. Lehet persze nagyon ritka belépési pontokat definiálni (focinál például 4 darab 1-0 -s meccs után rakjuk a tétet), de azok is csak azért nyernek, mert baromi kevés alkalommal játszuk meg őket. Ha 50-100. alkalommal tesszük meg, akkor jönni fog a nem várt eredmény. Jót mosolyogtam, amikor néhány napja valaki 3 napos mintavétel után nyerőnek titulált egy stratégiát. Én most is találok még 45000 esemény után is olyat, ami nem veszített... eddig...
Amit megfogadtam, hogyha még találok is profitábilis stratégiát, még csak véletlenül sem fogom "nyerő" stratégiának hívni. Legutóbb mikor "nyerő" stratégiát találtam, az 20000 egységembe fájt, 1 egységes alaptéttel. Igen, 20000 nyerő fogadásom (illetve nem az enyém, hanem a roboté :D ) ment a kukába. Gondolhatjátok, volt tintázás utána...
Egy nap kb. 60 egység profitom van, és persze vannak kisebb vesztések is, szal ez nem kevés munkába fájt.

A martingale-re visszatérve meg vicces azt mantrázni egy meccs előtt, hogy ti most veszíteni fogtok, mert az én szisztémám szerint veszítenetek kell! :)

Idézetet írta: hchefi Dátum június 29, 2018, 15:08:17
Jót mosolyogtam, amikor néhány napja valaki 3 napos mintavétel után nyerőnek titulált egy stratégiát.

Az én voltam.... azóta már talán 8-9 napos is lehet....
;D ;D ;D

Idézetet írta: Szerencselovag Dátum június 29, 2018, 18:55:07
Az én voltam.... azóta már talán 8-9 napos is lehet....
;D ;D ;D

Sok sikert :) Nem akarlak lebeszélni, mert hátha találsz olyan mintát, ami sikeres lehet. Addig mindenesetre ne dőlj hátra elégedetten, amíg a stratégiád maximálisan elveszthető értékének legalább a 15-20 szorosát ki nem termelted vele.

Idézetet írta: drzdolik Dátum június 28, 2018, 23:56:23
Kérdésem lenne Tisztelt SPF Admin, miért írtad, hogy a bet365 és az Unibet nem jó pénzkeresésre?
Én úgy tudom, hogy aki sokat nyer azt korlátozzák egy idő után... Na persze amikor én sokat buktam engem nem korlátoztak le, hogy ne bukjak xd
Amúgy a 365-ön 5 éves önkitiltáson vagyok :D

Nyilván te pont az ellenkezőjét értetted annak amit én írtam. Nem az iroda oldaláról tekintettem a dologra, hanem a játékos szemszögéből. És már most leszögezném, hogy itt nem csak a bet365, unibetről van szó, hanem kb. az összes egészséges kereskedelmi gondolkodású irodáról.

Ők egy szolgáltatást nyújtanak, mint szórakozási lehetőség. Te ezt igénybe veheted.
Abban az esetben ha te profi módon űzöd, s felvillan a "piros" lámpa, akkor lekorlátoznak, mert te profi vagy és nem egy olyan személy aki ezt csak szórakozásból űzi. Most a profi több mindent jelent. Legyen inkább úgy, hogy "profi".
Lehet ezzel vitatkozni, de alapjáraton ez a felfogás.
Ha mindenki meggazdagodna, akkor hogyan tudna működni egy iroda?

Egy szórakozóhelyről is kitilthatnak, ha te több kárt hozol az üzletüknek, mint hasznot.

Amennyiben már egy magasabb szinten űznéd a sportfogadást, s nem csupán szórakozásból, akkor olyan irodát kell keresni ahol pl. más játékosok pénzét nyerheted el (pl. Betfair).

Idézetet írta: drzdolik Dátum június 28, 2018, 23:56:23
Mindenesetre legyen szó bármilyen fogadásról is, én azt tanácsolom, hogy meg kell várni a kezdőrúgás előtti 10 percet, mert sokszor van hogy olyan események történnek amiket mi nem tudunk. Sérülések, tartalékolás, az időjárás, edzőcsere. Persze lehet előnyös esemény következik be a fogadás szempontjából, mint hátrányos, de ez így lutri 50-50% (vagy tőlünk sérül meg valaki vagy az ellenfélből...) Szóval én ha újra belevágok akkor erre nagyon fogok figyelni  ;)
Szerintem nem feltetlenul igaz amit irtal, de lehet az en gondolatom sem  :D
https://www.youtube.com/watch?v=jhfggoFPTIw

Egy oraval a kezdes elott ott vannak a "data jurnalist" ok  es az elo oddszok kiszamitasa felteteleit lathatod az 1,05 " percnel. Es meg ott vannak azok a fogadok akik varnak addig mig a legnagyobb oddszot megkapjak. Talan ezert nagy a buli a kezdosipszo elott.

Sziasztok!

Korábban, ha jól emlékszem valaki próbálkozott 1,4-es szorzós szelvényekkel és úgy rémlik elég hosszú nyerő sorozatot fel tudott belőle építeni. Valaki esetleg nem emlékszik, hogy ki volt az illető?

Én is hasonló stratégiával fogadok mostanság és szeretném megnézni a naplóját, hogy abból is következtetéseket tudjak levonni.

Előre is köszönöm a válaszokat! :great:

Idézetet írta: Ken26 Dátum augusztus 08, 2018, 05:57:39
Sziasztok!

Korábban, ha jól emlékszem valaki próbálkozott 1,4-es szorzós szelvényekkel és úgy rémlik elég hosszú nyerő sorozatot fel tudott belőle építeni. Valaki esetleg nem emlékszik, hogy ki volt az illető?

Én is hasonló stratégiával fogadok mostanság és szeretném megnézni a naplóját, hogy abból is következtetéseket tudjak levonni.

Előre is köszönöm a válaszokat! :great:

Nem tudom, Jaas-ra gondolsz-e, aki ennek a topiknak mindjárt a 2. oldalán ír a stratégiáról. Hogy naplója volt-e, arra nem emlékszem, de kb. azóta beszédtéma a sportfogadas.org-on a stratégiája.

Oszinten, nem tartom jo strategianak azt ha valaki csupan odds szerint fogad. Meg akkor se ha leszukited a kivalasztast az szerint mit olvastal ki a public infokbol esetleg egy kis megerzest is hozzateszel... Ez keves igy...

Idézetet írta: AC_28 Dátum augusztus 08, 2018, 09:14:10
Oszinten, nem tartom jo strategianak azt ha valaki csupan odds szerint fogad. Meg akkor se ha leszukited a kivalasztast az szerint mit olvastal ki a public infokbol esetleg egy kis megerzest is hozzateszel... Ez keves igy...

Én igen. Csak az az odds legyen minimum 2,00-es :)
Kb. hasonló gyakorisággal fog bejönni, mint az 1,4-es...

Idézetet írta: flamman Dátum augusztus 08, 2018, 09:56:30
Én igen. Csak az az odds legyen minimum 2,00-es :)
Kb. hasonló gyakorisággal fog bejönni, mint az 1,4-es...

...szerinted rajtam kivul hany ember hiszi el neked ezt?  ;D pedig igaz. amit csak akkor hiszel el amikor sajat szemeddel papiron feketen feheren latod...