Robmiller's moneyburner :-)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 02, 2022, 19:25:24, robmiller
Sziasztok!

Lassan közeledik az év vége, és ilyenkor - mint sokan mások - mérleget vonok az életem különböző területeiről, így ez alól számomra a sportfogadás sem kivétel! Igazából 2020 sok változást nem hozott a fogadási szokásaim terén! Az idei főoldalon írt posztok továbbra is pluszosak (idén +1.98% ROI), viszont megfigyelhető volt, hogy az év eleje márciusig szépen ment, utána júniusig ugyebár a Covid miatt volt egy nagy kényszerszünet, s ez teljesen felborította az év elején működő fogadási rendszeremet. Ennek okán a nyár folyamán a főoldali előzeteseimnél szinte alig zöldült valami. Többnyire push, vagy vesztes tippeket termeltem. Aztán augusztus végén valami megváltozott, s egészen novemberig hibátlanul muzsikáltam! Fortuna kompenzált! Szerencsére! Szóval ezen a téren többnyire elégedett vagyok a munkásságommal.

Viszont a naplómban, és az egyéb tippjátékokban fegyelmezetlen, csapongó vagyok továbbra is! Talán ez tudatalatt abban nyilvánul meg, hogy egy főoldali posztot sokan megnéznek, valamilyen szinten felelősség, hogy ne hasraütésszerű tippjeink legyenek! Ha már évek óta a szerkesztőség tagja vagyok, akkor úgy érzem a lehető legjobb tudásommal kell rászolgálni eme bizalomra. Más kérdés, hogy az eredményesség milyen, de ha az ember lelkiismerete tiszta, akkor nincs gond a piros tippekkel sem! :)

Szóval 2021-re az lenne a cél, hogy végre valahára elkezdjek egy felelőségteljes naplózást! A rendszer, ami alapján fogadok már november vége óta kidolgozás alatt van, s azt veszem észre, hogy jól muzsikál. Direkt nem osztottam tippeket, hagytam a naplózást, mert szerettem volna kis szünetet tartani. Most viszont bízom benne, hogy 2021-ben új, eredményes lendületet tudok venni a fogadási szokásaim területén, s hogy mindez tetejébe még kifizetődőbb lesz!

Pénzösszegben nincs kifejezett célom, leginkább az eredményesség elérése lenne cél, semmint az összeg. Most a szerkesztői profilom szerint +0.73%-os ROI állok 525 főoldali tippet követően! Ebből 310 zöldült, 181 lett vesztes és 32 db pedig push! Magyarul kb. nullszaldózok, ami lássuk be, nem rossz! Viszont ahogy itt több számomra, követendő fogadónál is, a cél a +5-10% közötti konstans ROI lenne.

A csapongó természetem leginkább a Tippjátékok mutatónál látszik, hiszen ott -5,47% jelenlegi állás, úgy hogy most decemberben egyelőre szépen muzsikálok - hála a darts-VB-nek -, viszont a jövő évben ezt is jó lenne felvinni +5%-ra! Bár ez már nehezebb lesz, de emlékszem, hogy itt júliusban volt egy olyan hónapom, amikor elég szépen elkezdtem feltornázni magam +2.00%-ra, aztán ez mégis visszazuhant. 

Szóval adott a feladat, adottak a célkitűzések! Mindemellett a naplómban is készülök fogadásonként vezetni egy aktuális mérleget. Terveim szerint mind live-tippekkel, mind pedig pre-tippekel szolgálni fogok. A pre-tippeknél menni fognak az indoklások, ahogy jobb periódusokban mindig is mentek szerintem elég szépen, míg a live-oknál ez már nehezebb dió, így ott vagy az lesz, hogy előre megírom Soundhoz hasonlóan a napi menetrendet, hogy mit fogok követni élőre, avagy sem. Bár előbbi lenne a követendő metódus, hiszen ha leírja magának az ember, az is tudatalatt egyfajta ráhangolódás, valamint fegyelmezettséget segít elő, hogy ne kalandozzunk jobbra-balra az élő kínálatban eltérve az előre kigondolt ésszerű tervektől!

Nos, pár napig még jegelve lesz a napló! De újévtől szigorúan igyekszem következetesen tevékenykedni ezen a felületen, s bízom benne, hogy 2021-ben még jobb sportfogadóvá tudok válni!

Egyébiránt nem utolsó sorban ezúton szeretnék gratulálni @Sound-nak, @gavrilo14-nek és @Várda64-nek! Ahogy követtem idén munkásságukat, nekem ők voltak az etalon profi sportfogadás terén! Ez a trió számomra az irányadó, s bátran ajánlom, hogy kövessétek őket, mert akárhogy nézzük, szerintem ez az oldal egyre jobban kezdi kitermelni a profi mentalitással bíró fogadókat! Így tovább Uraim!  :beerchug:

Köszi, ha végigolvastad! Kellemes Karácsonyt, és jó pihit Mindenkinek a hétvégére!  :beerchug:

Naplózási terved remek hír minden olyan fórumozónak, aki szereti az igényességet; sok sikert kívánok hozzá! :ok: :cya:

Szia!

Örömmel olvasom a soraid!

Sok sikert kívánok 2021-re! :)

Tomka


Sziasztok!

Hát eljött az év utolsó napja, s lezárul fogadási szempontból is egy időszak. A napló kb. egy héttel ezelőtti nyitásakor sajnos kapkodtam a mérlegvonással! Azóta a Tippjáték ROI-mutatómon sikerült javítani bő fél százalékot, mintegy alátámasztva magamnak, hogy jó az út, jók a kritériumok, amiket kijelöltem magamnak! Szóval a -5.47%-os mutatót lejebb sikerült srófolni még a két ünnep között -4.71-re, s a teljes profilomat tekintve pedig bementem -1% alá (jelenleg -0.86%). Ugyebár a szerkesztői mutatóm nem változott, mert nem ajánlottam tippet a főoldalon.

A decemberem az új elveknek megfelelően pazarra sikeredett. Már-már júliusi magasságokban vannak a mutatóim. Mondjuk mégsem vagyok benne a top10-ben sehol, mivel igyekszem a lehető legkomolyabban venni a tét-erősséget, s ritka, hogy 7-8-9-10-es tétegységekkel dobálózzak, még akkor is ha virtuális egységről beszélek. Egyedül az tölt ki elégedettséggel, hogy ha alaposabban megnézem a ráfordított egységekre visszatérült profitot, az elég komoly hatékonyságot hoz a Tippjátékban! 27 tippre 145 egységet pakoltam, s mindebből +32.23 egység profitra sikerült szert tenni. Ha elnézem, hogy döntő többségében olyanok mögött vagyok, akik ezt a szintet több száz egységekből hozták ki, akkor már pazar a helyzet!

Na de nem szeretném bő lére ereszteni a mondandómat. Lényeg, hogy a december fogadási szempontból kiugróan jól sikerült, mutatva az irányt! Azt a fogadási metódust, mentalitást kell rögzíteni, bebetonozni az elmémbe, amit ebben novermber végétől szépen fokozatosan kialakítottam magamban!

Holnaptól indul a Rise of Robmiller napló! Addig is viszont kívánok Mindenkinek egy sokkal boldogabb, sikerekben, na és ami a legfontosabb, egészségben gazdag Új Évet!! Hagyjuk hátra ezt a mocskos 2020-at, s jöjjön egy jobb időszak minden téren!  :beerchug:

1. tipp - Darts-VB
2021. 01. 01. 20:45
Michael van Gerwen (NED) - Dave Chisnall (ENG)

A főoldali előzetesben néhány mondatban már leírtam gondolataimat a meccs kapcsán, amit IDE kattintva el is olvashattok. Igazából továbbra is féltem Chizzyt, ezért óvatos tétet tettem csak a szett-overre. Viszont jól dob a sárga mezes angol ezen a tornán, s bízom benne, hogy legalább 2 szettet el tud kapni a nagy mumus holland elől! Akárhogy nézem, ebben a fogadási opcióban azért van érték!

Tipp: szettek száma 6.5 over @1.57 (bet365)
Téterősség: 4/10

Profit: -4.00, ROI: -100.00%

Január 2. fogadási terv:

Pre-fogadások:

Süper Lig, 11:30
Erzurum BB - Gaziantep X2 @1.38 (bet365) 1:1
Téterősség: 6/10
Igazából nincs sok hozzáfűznivaló a tipphez. Adott egy nagyon jó passzban lévő vendégcsapat, akik a botladozó Erzurumhoz látogatnak! Legalább egy pontra jó lehet a Gaziantep!

Live-fogadási lehetőségek:

Premiership, 16:00
Aberdeen - Dundee United 0:0
Ezen a skót bajnokin a hazaiak a csörte esélyesei, ami a szorzókból is látszódik. Igazából a sima kimenetelt nem reszkíroznám, ám ha esetleg vezetést szerez a Dundee az már olyan szorzókat eredményezhet a dupla esély piacán, amire jó eséllyel érdemes tétet elhelyezni. Ám mindehhez kell majd a váratlan forgatókönyv. Ha az Aberdeen szerez vezetést, akkor szerintem elengedem a meccset!

Süper Lig, 17:00
Galatasaray - Antalyaspor 0:0
A fenti skót meccshez hasonlóan abszolút favorit a jó passzban lévő hazai Galata. Mindazonáltal érdemes követni, hátha itt is érdekes forgatókönyv alakul a meccs során!


Profit: -1.72, ROI:-17,20%

Idézetet írta: robmiller Dátum december 26, 2020, 14:19:45
Egyébiránt nem utolsó sorban ezúton szeretnék gratulálni @Sound-nak, @gavrilo14-nek és @Várda64-nek! Ahogy követtem idén munkásságukat, nekem ők voltak az etalon profi sportfogadás terén! Ez a trió számomra az irányadó, s bátran ajánlom, hogy kövessétek őket, mert akárhogy nézzük, szerintem ez az oldal egyre jobban kezdi kitermelni a profi mentalitással bíró fogadókat! Így tovább Uraim!  :beerchug:
Köszi, ha végigolvastad! Kellemes Karácsonyt, és jó pihit Mindenkinek a hétvégére!  :beerchug:

Köszönöm a gratulációt Robikám, neked is hasonló jókat kívánok az új esztendőre!  :beerchug:

Naplód bekerült a kedvencekhez a Ricsié mellé.  ;)
Sok-sok sikeres tippet kívánok 2021-re!  :ok:

Január 3. fogadási terv:

Pre-fogadások:

Bundesliga 2, 13:30
Holstein Kiel - Vfl Osnabrück 1.5 over @1.25 (bet365) 1:2
Téterősség: 5/10
Indoklásért lásd a Gurus elemzést! - ott a tipp a min. 1.30-as oddshatár miatt 2.0 AH!

Liga Segunda, 16:00
Las Palmas - Espanyol DNB2 @1.36 (bet365) 1:0
Téterősség: 4/10

A listavezető, jó formában lévő Espanyol a botladozó Las Palmas otthonába látogat! A pillanatnyi forma is a vendégek mellett áll, továbbá mind a támadószekciójuk, mind pedig a védelmük igen jó passzban leledzik. A kisebbik barcelonai csapat az elmúlt 5 tétmeccsen 12 gól dugót vállalt, s cserébe kettőt kapott! Azért az iksz benne van a pakliban, így óvatos téttel az Espanyol sikerét vállaltam be a DNB piacán!

Profit: -4,48 egység, ROI: -23,58%

Live-fogadási lehetőségek:

12:30 Inter - Crotone 6:2
Toronymagas favorit az Inter, emiatt a szorzója is igen alacsony. Viszont élőben érdemes várni, hátha történik valami olyan esemény, ami már vagy kimenetel, vagy a gólok piacán érdekes fordulatokat hozhat.

16:15 Alaves - Atletico Madrid
Jóformában van az utóbbi időben a madridi csapat, s az Alaves otthonában is komoly győzelmi esélyekkel lépnek pályára. Viszont jelenlegi kimeneteles oddsuk nekem alacsony, s nem is szeretek sima kimenetelre fogadni, így várok, hátha vezetést szerez az Alaves, és akkor lehet kombinálni.

17:00 Kayserispor - Besiktas
Szintén a vendégek oldalán jelenhet meg value-szorzó élőzés során! Meglepne, ha ezt a csörtét nem húzná be végül a Besiktas a gyengélkedő hazaiak ellen!

18:00 Bayern München - Mainz
Országos 1-es, nem is hiszem, hogy fognak itt érdemi szorzók felbukkanni a meccs során, mindesetre kitűzöm a listára, hátha...

18:00 Santa Clara - Benfica
Portugáléknál a Sporting most az éllovas, viszont lőtávolságon belül van a Benfica. Jó szériában vannak a Sasok, ám sok a sérült. A Santa Clara igencsak bukdácsol mostanság, ám sima kimenetelben 1.45-ös oddsért nem látok értéket a vendégekben. Érdemes kivárni itt is az élőre.

21:00 Huesca-Barcelona
Legutóbb hazai pályán botlottak Messiék az Eibar ellen (1:1). Most is kötelező győzelem előtt állnak, de hát a mostani Barcánál ki tudja...lehetnek itt meglepetések

22:00 Porto - Moreirense
A már említett Sporting és Benfica duó mögött ott van a Porto is, akik az elmúlt 5 forduló alapján a legjobb mérleggel rendelkeznek! Aligha jelent majd gondot nekik hazai pályán a Moreirense együttese, bár tény, hogy a vendégek javuló formát mutatnak, azért itt most egy igencsak nagy hal otthonába látogatnak!

Meglátjuk, hogy mindezek közül sikerül-e legalább egy tippet élőben elkapni!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

A török Gaziantep pre-tipp szerencsére ült, így profitban zártam a napot! A meccs megerősített benne, hogy mennyire nem érdemes sok esetben a sima kimeneteleket reszkírozni, hiszen a 96. percben ment el a sokkal jobb formában lévő vendégcsapat sikere az Erzurum otthonában!

A skót és a török élőzésből nem lett semmit. Követtem mindkét meccset, ám feltűnt az Aberdeen meccsén, hogy bár mezőnyfölényben volt a Dundee ellen a hazai csapat, de igazán nagy veszélyt nem igazán tudtak kialakítani. Már az első félidő végén beindult bennem egy vészcsengő. Az Aberdeen kimeneteles oddsai a béka segge alatt voltak ahhoz, hogy érték legyen bennük, míg a gólok piacától pedig elrettentett a Dundee látványosan ikszre játszó defenzív beállása, na meg az Aberdeen meddősége támadások terén. Jól tettem, hogy hagytam, 0:0 lett a vége.

A Galatasaray meccsen a játékképe jól alakult az első félidőben. Meddő hazai fölény, komoly labdabirtoklási fölény, úgy voltam vele, hogy a 0:0-lás félidőt követően, ha mást nem, behúzok egy 0.5 overt, ami mindig rizikósabb szerintem, mint egy 1:0-lás, vagy 0:1-es állásnál az 1.5 over. Aztán jött a hazai oldalon egy kiállítás, ami megpecsételte fogadási szempontból a meccs sorsát bennem. Láthatóan az Antalya teljesen elégedett volt egy idegenbeli iksszel, így sikerült még egy 0:0-lás meccset a repertoárra tűzni.


Január 4. fogadási terv:

Pre-fogadási tipp:

20:30 Düsseldorf - Paderborn 1X @1.43 (bet365) 2:1
Téterősség: 6/10
Indoklást a Guruban olvashatjátok!

Live-fogadási lehetőségek

16:00 Lecce - Monza 0:0
Nagyon nagy formában vannak a vendégek, s egy erősen iksz szagú meccsen én jó kis adok-kapokkal számolok. A Monza a legutóbbi öt bajnokiján 14 gólt rúgott, itt a Lecce aligha fogja 0:0-ra kihozni a meccset. 1.5 overre jó lehet a csörte, ha úgy alakul a forgatókönyv!

17:00 Entella - Cittadella 1:0
A Monza mellett jelenleg a Cittadella a másik olyan csapat, akik az élvonalbajutásért folyó harcban egész jól állnak! Most a tabella hátsó felében tanyázó Entella otthonába látogatnak. A Monzához hasonlóan ők is szépen lövöldözik a dugókat, úgy érzem, itt is lehet rá jó sansz, hogy élőben vagy a dupla esélyes kimenetel, vagy pedig a gólok terén jó kis value-szorzót fogjunk ki.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

A két pre-fogadási tipp közül a Kiel-Osnabrück meccsén szépen ült az 1.5 over, sőt a hosszabbításbeli Kiel szépítésnek köszönhetően jött a Gurus 2.0 over is, ami külön öröm, hogy zölddel nyitottam a játékban. Ami elégedettséggel tölt el, hogy sikerült alapos utánajárással kiszűrni, hogy itt bizony az Osnabrück mumusa a Kielnek, s akármilyen jó formát produkáltak az utóbbi időben a hazaiak, a sérülttekkel teletűzdelt vendégek már az első félidőben 0:2-re lelépték őket! A második dugó különösen szép találat volt szabadrúgásból!  Így végül a hazai DNB, helyett az over jó kis választásnak bizonyult.

Sajnos spanyol fronton már nem jött az általam elképzelt forgatókönyv, ugyanis a meccs jelentős részét emberhátrányban volt kénytelen játszani az Espanyol. A Las Palmas meglőtte az első félidőben a maga dugóját, s a 10 emberrel játsszó éllovas barcelonaiaknak nem telt erejükből az egyenlítésre. Lőttek ugyan egy dugót, de azt a VAR sajnos elvette, így maradt a bukta.

A live-tippek terén nem sikerült fogni semmit, ami részben az egyéb elfoglaltságaimmal magyarázható, másrészről pedig túl óvatos voltam. A legközelebb a Bayern-meccsén álltam a fogadáshoz, amikor 0:2-re ment a Mainz a félidőben. Vacciláltam, hogy 3.5 overt tegyek 1.28-ért, avagy 1X-et játszak be 1.66-ért. Mivel nagyon bizonytalan voltam, s a karácsonyi leállás miatt ebben a bivalyerős Bayernben sem bíztam, hagytam végül a fogadást. A többi meccsen pedig nem ült a meglepetés-forgatókönyv. Mindenhol az általam erősebbnek vélt csapatok szereztek vezetést, s sehol nem volt garantált, hogy lesz ott még gól az előny tudatában. Na mindegy lesz ez még jobb is, megyünk tovább előre!

Live: '38. perc 0:0
Lecce - Monza X2 @1.33 0:0
Téterősség: 4/10

Komoly mezőnyfölényben tolja a vendégcsapat, s ha nem történik valami váratlan forgatókönyv (kiállítás pl.), akkor legalább az 1 pontot szerintem jó eséllyel zsebre rakják.

Profit: -1.32 egység, ROI: -5.73%

Live: '55 perc 1:0
Entella - Cittadella 1.5 over @1.36 1:0
Téterősség: 5/10

Vezet az underdog Entella. Picit félek a tipptől, de meglepne, ha nem lenne itt még egy gól, főleg, hogy a Cittadella elég szépen termelte a dugókat az utóbbo időben!

Profit:-3,74 egység, ROI: -8,90%

Január 5. fogadási terv

Pre-fogadási tipp

20:00 Auxerre - Caen 1X@1.28 (bet365) 1:1
Téterősség: 6/10
Indoklást a Guruban olvashatjátok!
A Guruban annyi a különbség, hogy ott az 1.30-as alsó oddhatár miatt DNB1-et tettem 1.40-ért.

Profit: -2.06 egység, ROI: -5.15%

Live-fogadási lehetőségek?

Igazából itt szintén a francia másodvonal meccsei közül érdekelne az Amiens és a Toulouse párharca, de úgy döntöttem, hogy ma csak az Auxerre akarok fókuszálni, s remélem zöldülni fog a gurus tipp.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Jól indult a nap. A monza pontszerzést a játék képétől eltérően egész szép oddson kínálták élőben, lecsaptam rá, és szerencsére jött is! Bár érdekes, hogy így év elején mennyi 0:0-ba nyúlok bele...nem gondoltam volna, hogy ez a meccs gól nélkül pörög le.

A Cittadella viszont megszivatott. Tény, hogy feltámadóban van az Entella, de nem gondoltam volna, hogy a jó formában lévő vendégek ezúttal még csak gólt sem lőnek, pláne hátrányban. 1.5 overt toltam, sajnos nem jött, bár a tippet akkor sem éreztem elkapkodottnak, avagy rossznak. Fortuna itt most nem állt mellém.

Végül azért a nap 3. pre-tippje összejött, s a Düsseldorf 2:1-re legyőzte a Paderbornt, ezzel a második Gurus elemzés is zöldült! Jó lenne most már olyan napot zárni, amikor nem akad be piros tipp.


Január 6. fogadási terv:

Pre-fogadási tipp

19:00 Nantes - Rennes X2 @1.28 (bet365) 0:0
Téterősség: 6/10

Agyaltam, hogy Guruzzak-e a meccsre, de nagyon hasonló forgatókönyvre számítok, mint a tegnap Auxerre meccsen. Adott egy pazar formában lévő Rennes, illetve egy hazai pályán játszó, elég gyatrán szereplő Nantes. Országos kettesnek tűnik a meccs, amelyek ilyenkor szoktak ordas nagy ikszek lenni. Erre az utóbbi napokban két példa is volt...lásd a török Gaziantep Erzurum elleni csörtéjét, vagy mint a már említett tegnapi Auxerre-Caen párharcot. Ezért most a DNB 2-es tippet végül nem erőltetem a Guruban. Ennek ellenére úgy vélem, hogy legalább az egy pontot illene elhoznia Nantesból a nemzetközi porondra ismételten pályázó Rennesnek.

Profit: -0,38 egység, ROI: -0,82%

Live-fogadási lehetőségek:

15:00 Atalanta - Parma
Várda64 Gurus elemzéséből alaposan képet kaphatunk a bergamóiak helyzetéről. Ő hazai győzelmet vár, én pedig az élőzés során várok valami jó kis lehetőséget, pl. gólok terén, ha úgy adódik.

15:00 Crotone - Roma
Látszik, hogy ez a Crotone szereti felcseszni a nagyok agyát. Az Intert az első félidőben alaposan felbőszítette legutóbb, 6:2-es zakó is lett a vége. Most hazai pályán megint csak egy komoly ellenfelet látnak vendégül a Roma személyében. Kíváncsi vagyok mennyire lesz kezdeményező a Crotone.

15:00 Sampdoria - Inter
A jelenleg legjobb formában lévő Inter a Samp otthonába látogat. Az utóbbi időszakban rendre a milánióak nyertek független attól, hol zajlott a csörte. Conte csapata most nagyon hasít Lautaro Martinez vezérletével. Meglepne, ha most kikapnának. De bízom benne, hogy a Crotonehoz hasonlóan a Samp megrángatja az oroszlánbajszát egy vezetőgóllal. Akkor mehet talán valami live-fogadás.

17:00 Besiktas - Rizespor
Törökéknél a Besiktas formába lendült, s amennyiben hazai pályán nyerni tud, átveszi a tabella vezetését a Gazianteptől. Általában mattolják a Rizespor gárdáját, olykor elég komoly különbséggel, ám nem árt óvatosnak lenni, legutóbb az isztambuli csapat otthonában 1:1 lett az eredmény. Érdemes kivárni a fejleményeket.

21:00 Lille - Angers és Lyon - Lens
A fentebb olvasható francia pre-tipp mellett az itt látható két párosítást fogom követni, hiszen a hazai élmenő csapatok toronymagas favoritjai a párharcoknak. A Lille és a Lyon gyakorlatilag a két legjobb formában lévő gall együttes az elmúlt időszakban, így komoly meglepetés lenne, ha valamelyikük pontokat bukna, ám azért benne lehet a pakliban. A rájuk kiadott kimeneteles szorzókban nincs sok érték, bízom benne, hogy valamelyik underdog vendéggárda vezetést szerez, s onnantól már jobb oddsokon lehet kombinálni, hogy mihez is kezdjünk!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Ahogy elterveztem végül hagytam a live-ozást tegnap. Valahol kár, már az Amiens 2:2-re végződött csörtéjében ott volt a lehetőség jobb szorzón fogni a dupla esélyt. A Toulouse pedig egy ideig emberhátrányban játszva is magabiztosan verte a Paris FC-t, így ezt a meccset nehézkes lett volna megjátszani, pláne a piros lap tudatában.

A pre-tipp a naplóban szerencsére zöldült dupla esélyben, ám sajnos a Gurus elemzés push lett a DNB opcióval. Mérges vagyok az Auxerre, mert végig mezőnyfölényben és jobban játszottak a Caennél, viszont öngyilkos taktika 1:0-lás vezetésnél kihagyni komoly helyzeteket, nem tudva ezzel lezárni a lényegi kérdéseket. Jött is a büntetés a 80. perc környékén kis túlzással a semmiből egyenlített a Caen. Onnan pedig már hiába akarta hirtelen megnyerni a meccset az Auxerre, a nagy akarásnak még egy kiállítás is lett a vége....1:1-es iksz, megintcsak intő példa, hogy mennyire nem jönnek az előzetesen a bukik által is kötelező győzelemként prognosztizált párharcok!



Január 7. fogadási terv:

Pre-fogadási tipp a napra vonatkozóan nincs.

Live-fogadási lehetőség:

19:30 Nacional - Sporting CP
Sok hozzáfűznivaló nincs. A Sporting a Benficával és a Portoval komoly versenyfutásban van a bajnoki címért, ahol minden egyes egység elhullajtása komoly veszteség lehet a végelszámolásnál. Élőben talán akad valami lehetőség a fogadásra.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tegnapi nap margójára!

Néha elgondolkodom, hogy lehet érdemes lenne a döntetlenekre fókuszálnom, olyan szinten nyúlok bele rendre az ikszes meccsekbe. A Rennes meccsén is írtam, hogy benne van erősen a pakliban egy ordas nagy iksz, és mi lett? Döntetlen! Ja, és naná, hogy 0:0... ;D Lényeg, hogy jól tettem, hogy nem Guruztam a DNB2-es lehetőséget, a dupla esély pedig végül jött is! Szépen csordogálok a pluszos hónap felé, igaz nagyon karcsú eddig a dolog majd egy hét után. Lesz ez még jobb is!

Az élőzést meg hagytam a fenébe, mert elég necces volt fogadási szempontból a nap. Először az Inter meccsen agyaltam, hogy megteszem az 1.5 overt, mert biztos voltam benne Samp 1:0-lás vezetésénél, hogy lesz itt még gól. Lett is csak még egy a hazaiaknak. Ekkor dobtam a meccset fogadási szempontból, bár a második félidő közepén, amikor úgy voltam vele, hogy azért csak talál egyet az Inter is. 2.5 overen agyaltam 1.36-os oddsnál, amikor szögletből meg lett a szépítés így ez a meccs ment a kukába.

A Besiktasnál esélyesem sem volt jó oddsot elcsípni. Ugyan nem volt a listában a Napoli, de azért 0:1-es Spezia vezetésnél megkísértett az 1X, de óriási mákra lebeszéltem róla magam, a meddő hazai fölény ellenére a kiscsapat mindhárom pontot elhappolta a Maradona-stadionból...

Ekkor már úgy voltam vele, hogy mára hagyom a fenébe az egészet, amikor a Lille tényleg felrakta a pontot az i-re...0:1-re vezetett az Amiens, mondom én itt a mai napi meglepetéseket látva maximum 1.5 overre megyek rá, ha sokáig nem esik be dugó. Erre jött a 0:2, Robi pedig hagyta a fenébe az egész napot ezzel. Egyelőre az élőzéssel nem vagyok kibékülve.