Bunda volt?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


0 2nel elengedtem a meccset, 1xre tettem. Aztan mire legkozelebb raneztem 3 2.

Bogarat ültetettek a fulembe igy rakeresek a Milan golokra.

Idézetet írta: Latzka Dátum július 08, 2020, 08:37:16
Épp emiatt a mérkőzés miatt jöttem ebbe a topikba. Nem láttam a meccs 2. félidejét, ma nézegettem meg a gólokat. Valamiért Leao góljával kezdtem; nézem milyen kapus baki ez; aztán Kessie úgy begyalogolt a labdával a 16-oson belülre, hogy ilyet ritkán látni. A 4. gól pedig még lehet kellett valami HC-hez vagy overhez; nem volt egy tiszta meccs..
Az a Leao gol elsore nekem is kamunak tunt, de volt vagy 5 ismetles, az egyiken latszott csak tisztan, hogy megpattant a vedo laban, igy sztm tiszta volt.
Ezzel egyutt meg lehet bundas a meccs, ezt nem tudom.

Nekem a Chiellini féle kezezés is elég kamu tizinek tűnt, labda kereste a kezet nem fordítva, ennél tisztább kezezéseket szoktak elengedni, s nem fújni semmit sem

3 olyan gólt kapott a Juve pár perc leforgása alatt, ami általában egy szezonra elég. Nagyon könnyed gólokat rúgott a Milan ez tény, de így, hogy csak 7 pontos az előnyük nemhiszem hogy szándékosan engedték el ezt így. Pár nap múlva Juve - Atalanta, a mindkét csapat gólt szerez opció nálam adott, a Torino is rúghatott volna minimum egy 3-at a Juvenak.

A Lazio meccsen sem volt minden tiszta, már nem is az eredmény mert van ilyen hogy 100 lövésből semmi se megy be. De az a harapás a végén? Nagyon kellett az a piros lap 90+3. percben. Mert ennyire hülye nem lehet valaki úgy, hogy tudja van VAR és biztosan eltiltják egy időre.

Bruno Fernandes majdnem eltöri a védő bokáját egy rosszul sikerült csel miatt, mégis büntetőt ítél neki a VAR. Szánalom és ezért kapnak fizetést az ott ülő személyek.   :hanyas:

Idézetet írta: csatarid Dátum július 10, 2020, 11:22:54
Bruno Fernandes majdnem eltöri a védő bokáját egy rosszul sikerült csel miatt, mégis büntetőt ítél neki a VAR. Szánalom és ezért kapnak fizetést az ott ülő személyek.   :hanyas:
Aztán ma a BBC lehozta, hogy a liga elismerte, hogy minden csütörtöki mérkőzésen hibázott a VAR, de semmi szankció, vagy büntetés, minden megy tovább a normál kerékvágásba. Sajnos hosszú évek alatt már megszokott lett hogy inkompetens barmok vannak mind a liga vezetői között, mind az egész játékvezető testületben. Nem véletlen, hogy a FIFA rendezvényeken az angol játékvezetői szövetség alig delegál játékvezetőket :bash:

Komolyan mondom ide napi szinten lehetne írni és nem is kell az Isten háta mögötti bajnokságokba keresni. POrtugália... Guimaraes mit csinált a hosszabbításba? Oké nem kell az Európa Liga terhelés is, de ilyen ocsmány mód 501-es oddsot behúzni. No komment.    :bash:

Ja, igen a Guimaraes - Gil Vicente. Félidő 0-0 ,aztán hazai vezetés. Majd 90. perc után 1:2 , és rgyre több ilyen van.

A svájci másodosztályhoz annyit.
Volt a héten a Kriens -Aarau gyöngyszem félidő 4:1. Ez 10-es odds a félidő 3.5 fölé beten.
Aztán marad a 4:1 . Az is mekkora szorzó, hogy nem lesz több gól.

Előző nap:

Schaffhausen - Wil   2 - 3  a félidei eredmény természetesen. És gyanítható a végeredmény is : 2:3

Tegnap újra svájci 2.

Aarau- Winthertur  a félidőben ismét ott a négy gól 1:3 . A négyből három büntetőből . A negyedik a 45+3 percben.  Itt a második félidőben azért lőtt egyet az Aarau  :laugh:

Lengyel másodosztály gyöngyszemei tegnapról:

Leczna - Pogon Siedlce 2:3  A Lechna vezeti a bajnokságot, a vendégek így már hetedikek.
Félidő 1:0 , majd vége 2:3, de úgy , hogy a 86. percig 2:1 az állás.


Bytovia Bytow - Legionowo 4:3

A félidő 2:0 , majd 80 percre 3:3  a győztes gól a 95. percben jön emberhátrányból. Három kiállítás volt a 84-87 perc között  :laugh:




Mára csak ennyi, és döntse el mindenki, hogy ez most mi:

Fehérorosz bajnokság: Energetik BGU - RUK Breszt  1:8

Csak az utolsó percekben való visszajövetelek miatt. Pár napja Rizespor - Kayserispor volt a 88. percig 1:2, lett 3:2.

Most a Parma - Bologna...93. percig 0:2...2:2.

Idézetet írta: robmiller Dátum július 12, 2020, 21:35:28
Csak az utolsó percekben való visszajövetelek miatt. Pár napja Rizespor - Kayserispor volt a 88. percig 1:2, lett 3:2.

Most a Parma - Bologna...93. percig 0:2...2:2.
Ezek alapján akkor rögzíthetjük axiómaként, hogy nincs olyan focimeccs, ahol két gól születik a 90.perc után?