Bunda volt?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Biztos tiszta meccs volt

https://www.eredmenyek.com/merkozes/jPs8SsOg/#osszefoglalas

4-4 rendes játékidő, 93. perc előtt még 3-3, utána 2 percen belül 1 öngól majd az egyenlítés.
Hosszabbításban 2-2, 3 percen belül 3 góllal.
Szerbeknek a 2 piros lap se jelentett gondot.

Fogadóirodáknál le is volt véve jóval a meccs előtt mikor néztem.

Idézetet írta: ricsi046 Dátum szeptember 18, 2020, 16:33:23
Biztos tiszta meccs volt

https://www.eredmenyek.com/merkozes/jPs8SsOg/#osszefoglalas

4-4 rendes játékidő, 93. perc előtt még 3-3, utána 2 percen belül 1 öngól majd az egyenlítés.
Hosszabbításban 2-2, 3 percen belül 3 góllal.
Szerbeknek a 2 piros lap se jelentett gondot.

Fogadóirodáknál le is volt véve jóval a meccs előtt mikor néztem.

Azért volt levéve, mert a fél FCSB koronavírusos... Remélem azért ez az apróság nem rontja el az összeesküvés-elméletedet.

Nem volt bunda.
Viszont az is igaz, hogy régóta nem röhögtem ennyit botlábú focistákon. Számomra olyasmi volt ez a meccs, mintha Frédi és Béni csapata játszott volna a South Park csapata ellen.
Nyilván az eléggé jelentős problémát jelentett, hogy a vendég FCSB 9 játékosa és teljes szakmai stábja koronavírusos lett. Ám az már örömteli lehetett a románok számára, hogy nem játék nélkül bukták el 3-0-ra a mérkőzést, mert maradt még 14 focistájuk, miközben az UEFA alsó limitje 13 játékos. Persze, a 2-3 felnőtt mellett jobbára csak juniorok szerepeltek az FCSB-nél. Például a csere-csere-csere-cserekapus védett.
Maga a meccs bohózatba illő volt. És, persze, gólokból sem volt hiány. Ha jól emlékszek, akkor a Bácskatopolya sima emberhátrányból is egyenlített és kettős emberhátrányból is egyenlített néhányszor. Talán kétszer úgy egyenlített a vajdasági csapat, hogy az FCSB gólja utáni ellentámadásnál vagy néhány perccel később hatalmasakat bakizott a fiatal román kapus és gólokkal ajándékozta meg a Bácskatopolyát. Ezen kívül volt olyan is, hogy a 90. percben 3-3-as állásnál a pár perces hosszabbításban öngólt szerzett a Bácskatopolya, de mégsem bukta el 4-3-ra a meccset, mert a következő támadásnál éppen jókor volt jó helyen egy vajdasági focista és ismét egyenlített.
Majd a már "rendes" hosszabbításban olyasmi történt, hogy a vendégek góljára már a következő támadásnál góllal válaszolt a hazai csapat, ám 1-2 perc múlva máris érkezett az FCSB még újabb gólja. Amire aztán 8-9 perccel később már megint válaszolt a már jó ideje kettős emberhátrányban levő Bácskatopolya.
Nem volt bunda, de cserébe röhejes meccs volt nagyon sok góllal.

Nekem is mas a velemenyem ugy hogy a meccset is lattam 90 percig , utanna ugy dontottem nem nezek vegig egy furcsa meccset . Neztem en vegig nem egy bangladeshi merkozest tudom hogy mi az amatorizmus fokai , de itt mas volt.  A vissza lepes a hazaiaktol annyira nyilvanvalo volt es annyira latszott az edzo szineszkedese , egy ket jatekosnak a karja ugy logott mintha egy idegen testresz lett volna , kb mikor 120 percben vagy es mar alig tudsz futni de itt meg csak 25 perc volt ,a betfairen ha jol emlekszem 2.30 volt a gyozelem a Backanak ekkor. Hogy a 30dik percben mar komoly jelei is latszottak a jatekosokon, agresszivebbek lettek   lehetet latni hogy piros lapert kialt, meg is lett , utanna a felidoben is ugyan ez a szorzo volt  nem valtozott semmit . Lehetet tudni hogy kell egy 11es is az is meglett , gondolkoztam az ongolon hogy az nem volt ,az is lett , mar csak mosolyogni tudtam, ha jol emlekszem akkor ugyan az a jatekos lotte az ongolt mint aki a 11es  csinalta. Ha bundat csinalsz nem veszed be az osszes jatekost , csak egy parat es azert lesz ilyen furcsa merkozes mert nem minden szegmenset tudod iranyitani. Ez az en velemenyem.


#650 szeptember 19, 2020, 13:18:19, sunik29
Meg az osszefoglalo is vicces , hogy a video 25 percben nem fert el 2 ilyen fontos info amit mar irtam. :D :D
-- Hol van az elso faultja Ponjevicnek? ott is latszik hogy piroslapert kialt.


" Minutul 34 - Intrare extrem de dură a lui Ponjevic! Un atac întârziat asupra lui Crețu, sancționat de arbitrul olandez DOAR cu cartonaș galben. "

--Es hol van a tizenegyest megelozo fault hogy ki csinalta?(pedig egy atlagos osszefoglalon rajata vannak)
Csak edekkeseg hogy az egesz masodik felidoben a Backa 3 faultot csinalt amibol 1-et a sajat 16osan belul :D , veletlen?   

Bundáztak az idei Roland Garroson?

Számos iroda gyanús fogadási tevékenységről számolt be a javában zajló francia nyílt teniszbajnokságon. Olvasd tovább

háát
ez a Sassuolo-Udinese 0:0...
Semmit se akart csinálni egyik csapat se..szerintem ledumálták ezt előre.


Ez nagyon kemény. Tipikus afrikai bundás meccsek..

ezt néztem én is.. 4-0-nál mit adhatott ugyan x-re?  ;D

Jól cserélt az edző; lehozott egy Kamarát, helyette behozott egy jobb Kamarát és az vágott is kettőt :D

Pontosan az járt az eszemben a félidő (4:1) eredmény után (4:4) végeredmény nem semmi bundás kenyér lehetett.