bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: flamman Dátum január 07, 2019, 15:43:14
Szasztok. Befizettem 35 dollárt a terembe, kis gamblerkedéssel gyorsan felment 600 dollárra (kb. 1 óra alatt)...
Fogtam, és a pénz magamtól való megvédése érdekében gyorsan ki is kértem mindet (oda-vissza skrill). Ilyenkor szoktak akadékoskodni, vagy ált. milyen gyors a skrilles kifizetés?
Régen játszottam náluk, 8-10 éve néhány száz dollárt kaptak tőlem, az utóbbi időben meg néhány 10-est, de kifizetésem szerintem még sosem volt tőlük. Elvileg azonosítva vagyok.

24 óra max


Idézetet írta: flamman Dátum január 07, 2019, 15:46:54
Köszi!

Igénylés 15:38-kor történt, este 20:51-kor a skrill számlámon volt a pénz  :redchug:
Szóval nem akadékoskodtak, gyors volt.

Hali!

Nem tudom jó helyen teszem e fel a kérdést,de kicsit ideges vagyok a Bet365-re.Volt egy kosárlabda fogadásom,ami nyertesnek lett elkönyvelve,majd 1 óra múlva a nyeremény eltűnt a számlámról.10 ezer ft volt a nyeremény.Igaz éppen hogy,de nyert a tipp.Szerintetek is nyert?
Hendikep- 43,5 a vendég csapatnak legalább 44 ponttal kell nyernie,ami igaz éppen hogy csak,de teljesült.Eredmény 36:80 lett 80-36= 44.Elvileg pont annyival nyert ami még belefér a ponthatárba!
Szerintem ez igen is nyertes,igaz éppen csak,de teljesült!Vélemény?Köszönöm!

Chaten irj nekik, az a leggyorsabb. Lehet csak benéztélk az eredményt.

Idézetet írta: six Dátum január 12, 2019, 17:50:08
Hali!

Nem tudom jó helyen teszem e fel a kérdést,de kicsit ideges vagyok a Bet365-re.Volt egy kosárlabda fogadásom,ami nyertesnek lett elkönyvelve,majd 1 óra múlva a nyeremény eltűnt a számlámról.10 ezer ft volt a nyeremény.Igaz éppen hogy,de nyert a tipp.Szerintetek is nyert?
Hendikep- 43,5 a vendég csapatnak legalább 44 ponttal kell nyernie,ami igaz éppen hogy csak,de teljesült.Eredmény 36:80 lett 80-36= 44.Elvileg pont annyival nyert ami még belefér a ponthatárba!
Szerintem ez igen is nyertes,igaz éppen csak,de teljesült!Vélemény?Köszönöm!

Szia, melyik meccs ez?
Ha a török Sogutsen Seramik-UPS Spor?
Ha igen az 80-37 lett. Lehet az van benne hogy visszanézték a pontokat,és amit 2 pontosnak adtak meg visszanézték és átírták 3-asra.( mintha egyszer nekem is lett volna ilyen, hogy meccs után 1 pontot korrigáltak)
Vagy még egy szlovák női meccset látok, az 36-78 lett .

Ufk Nitra Woman MBK Ruzomberok volt.

#7372 január 12, 2019, 19:51:04, benedek185
Idézetet írta: six Dátum január 12, 2019, 19:28:20
Ufk Nitra Woman MBK Ruzomberok volt.

Az sajnos az eredmenyek.com és a sofascore szerint is 36-78 lett, ahogy Ghastly fentebb is említette.

Velem pl. már előfordult olyan bet365-ön (amíg ki nem zártak...), hogy a bet-es eredményjelző 0:00-át mutatott, mintha vége lenne a meccsnek és már rögtön le is ugrott az élő meccsek közül. Utána meg kiderült, hogy az utolsó pár tized vagy 1-2 mp-ben beesett még egy kosár, csak nemk írták be az eredményjelző kis boxba, mert úgy érzékelték, hogy vége a meccsnek.

Sajnos igen.Valóban annyi lett a végeredmény.Rgy másik oldalon ahol néztem,ott mutatta ezt az eredményt.Mindenesetre érdekes az is,hogy egyik oldalon ezt a másik oldalon azt az eredményt mutatja.Azért köszönöm válaszod.

Ha nem túl indiszkrét megkérdezhetem miért zártak ki Bet365-ről? Hallottam már több embertől is hogy pl a téteket korlátozták.

Idézetet írta: six Dátum január 13, 2019, 07:31:30
Ha nem túl indiszkrét megkérdezhetem miért zártak ki Bet365-ről? Hallottam már több embertől is hogy pl a téteket korlátozták.

Függőségre hivatkozva zártak ki. Ami annyit takart, hogy napi 4-5-6 órát játszottam (mivel mindig élőzök), de akkor se nonstop és pár 10 ezres, de nagyon max. 100 ezres tétekkel. Röhej.

#7376 január 14, 2019, 18:30:23, hilles
sziasztok!

már több élő játékosra vonatkozó (nyertes!) fogadásomat érvénytelenítették mondván, hogy ez eredmény(kimenetel) előre ismert volt (legalábbis szerintük).  "késői fogadás"

múltkor azért törölték a szelvényemet, mert szerintük a játékos lecserélése nem akkor történik meg, amikor felmutatja a partjelző a táblát, hanem kb akkor amikor a 4.játékvezető lepapírozza az öltöző folyosón és erről és minden bizonnyal tudok.... és ő erre időpontot (!!!) is tud mondani, de nem támasztja alá semmivel (!)
tehát a csere 11:43:07 kor történt, mondják ők de amikor megkérdezem, hogy ezt én hol tudnám leellenőrizni vagy megnézni arra nincs válasz...

üzenet az irodától:
Észrevettük, hogy ezt a választást azt követően tette meg, hogy a kimenetel már ismert volt vagy abból anyagi előny származott, így a választást a szabályainknak megfelelően érvénytelenítettük.   ha kimenetel ismert, de abból az irodának lesz anyagi előnye, az már nem számít késői fogadásnak?  ??? ???

ha a kérdésre igen a válasz, akkor a további rész csak tanmesének lehet jó, de én azért ezzel eléggé erőteljesen vitatkoznék...

első vesztes szelvény: azután raktam, hogy a játékost lecserélték, de még elérhető volt a vele kapcsolatos fogadás... még vártam picit hátha csak elírás majd frissítik... majd pár perc múlva kíváncsiságból megjátszottam (amikor már a pályán sem volt...)

hiába vártam a fogadás módosításáról szóló üzenetet, nem érkezett meg. (máskor órákon belül megérkezett). írtak nekik azt mondták küldenek emailt. semmi. ma írok nekik megint chaten. megpróbál lerázni, hangnemet váltok, vázolom a szituációt, egyből érdeklődik a részletek iránt... hirtelen segítőkész lesz, vagy legalábbis úgy csinál...

- mondom, hogy ezt a késői fogadást nem vették észre, szeretném jelezni, ahogy az eddigieket is akkor most ezt is érvénytelenítse...
jön a válasz: a jegyzőkönyv szerint ez így helyes...
- persze, hogy így helyes, mert a fogadás pillanatában biztos volt, hogy nem jön be mert a már lecserélt, kispadon lévő ember érdemben nem tud mit hozzátenni a meccshez.
válasz : ők kínálják a fogadást, én teszem meg    - ezt így szó szerint (!!!)  -  :o :o
- akkor ez csapda?? kérdeztem a chatest... nem nagyon volt válasz....

( fogyasztó megtévesztése esetleg? :o csak kérdezem...)

majd további unszolásra nagy nehezen megkérdezte a misztikus fogadási osztályt akit hasból (?) mondtak egy számot, másodpercre pontosan(!) hogy akkor történt a csere.... érdekes 2 perccel későbbi időpontot mond, mind a megjátszás időpontja és azt mondja, hogy a játékos még a pályán volt...

megkérdeztem hogy mondja már el nekem, hogy honnan a szám, de nem mondott semmit.  valaki a fogadási osztályról ezt mondta vagy mi?

(a hétköznapi idő és a meccs ideje eltér egymástól. hogy tud egy meccsen belüli időponthoz mp-es pontosságot mondani? minden fontos eseményt átvált az normál óra és a meccs percek között??? már régebben is furcsálltam, hogy utólag csak a normál időt látod, mint a megjátszás időpontját és ha csak nem írod fel magadnak pontosan akkor nem tudod megmondani, hogy te a meccsen belül 70:18-nál raktad, csak azt hogy este fél hétkor... miért nem lehet az ilyen félreértések elkerülése végett meccsen belüli idővel is ellátni a szelvényt? mibe telne az nekik? úgy túl átlátható lenne a dolog?  ::) :-\ ??? )

az irodán belül a piac fél perccel előrébb jár mint a saját videójuk. a tv is késik picit, a netes forrásokról nem is beszélve... de ő most azt próbálja bemagyarázni nekem, hogy mindent technikai akadályt legyőzve előbb látom a dolgokat mint ők. amikor a kis grafikában mint veszélyes támadás már a beállt játékos neve szerepelt(!)

majd a beszélgetés végén amikor már 2x akar kidobni a beszélgetésből a segíthetek-e még valamiben kérdéssel, meg azzal, hogy nézzem át a szabályzatot ( ehhez kapcsolódóan nem találtam semmit OTT ahol ő mondta) még egyszer megkérem, hogy ugyan támassza már alá valamivel azt a tetszőleges időpontot amit ők mondtak, mert ez így nekem elég megfoghatatlannak tűnik, erre ő vissza támad azzal, hogy ha nekem már információ van birtokomban és azt dokumentumokkal is alá tudom támasztani, akkor azt küldjem el nekik emailban... mondom nekik hogy ez elég érdekes mert:

1. először nekik kéne teríteni a lapjaikat, mert ők értékelik a fogadást ( mi alapján??) ez a kiindulópont. az a folyamat eleje. 'mi ez alapján így értékeljük ki' aztán meg arra lehet reagálni HA egyáltalán kell valamire mert ha minden kétséget kizáróan megindokolják akkor nincs miről beszélni  ( ehelyett inkább hivatalosan működő cégként homályos tényekre támaszkova biztassuk a lehetetlenre a vásárlót hogy -  "induljon" egy végeláthatatlan, fárasztó és értelmetlen huzavona - és inkább ő hozzon hivatalos dokumentumot...

2. meg ő is pontosan tudja, hogy lehetetlen a greenwich-i idő és a 90 perc párhuzamos univerzumában lehetetlen 100%-osan bebizonyítani a dolgokat, mert nincs közös nevező...(pláne olyan amit ők is elfogadnának...)

most tényleg itt tartunk?? cinikus, pofátlan módon, kettős mércét alkalmazva húzzák le az embert és nézik teljesen hülyének?


majd még írok az angol ügyfélszolgálatnak, de van vkinek valami ötlete?

Probalok rajonni mire is fogadhattal amit egy csere befolyasol.. Nem megy.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 14, 2019, 18:58:03
Probalok rajonni mire is fogadhattal amit egy csere befolyasol.. Nem megy.

Ncis, ne gondolkodj inkabb. A tippem: jatekos kapura lovese (gol, assziszt esetleg), ami eloben elerheto egyes PL meccseknel.

Hilles, komolyan mondom, ez ilyen gazemberes poszt lett, mintha a szavak csak ugy random ossze lennenek dobalva. De ha jol ertelmezem a katyvaszt, akkor ugy tettel jatekos specre, hogy azt mar lecsereltek, varva a voidot? Ez epic fail lenne, mintha hazhoz mennel a pofonert.

Direkt arra fogadott, hogy a lecserélt játékos gólt lő, de most nem törölték a fogadást, mert az iroda nyert.