OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Az a megfigyelésem, hogy mind a 'közösségi ismerőseim' körében, mind a celeb világban Ciprus nagyon nagyot megy idén; nagyon sok ember választja nyaralási helyszínnek. Kevésbé drágult volna, mint a többi helyszín vagy egyéb oka lehet ennek a szerintem nem megszokott népszerűségnek?

Lehetséges, hogy az is benne van, szimplán elfogytak az oroszok a szigeten - az is hagyományos orosz paradicsom volt -, így nyugisabb minden, illetve emlékszem rá, tavasszal nagyon ment a promózás, hogy az a nyugodtság szigete, oda kell menni, ha békére vágyunk.

Idézetet írta: Pozzato Dátum július 18, 2022, 16:37:42Lehetséges, hogy az is benne van, szimplán elfogytak az oroszok a szigeten - az is hagyományos orosz paradicsom volt -, így nyugisabb minden, illetve emlékszem rá, tavasszal nagyon ment a promózás, hogy az a nyugodtság szigete, oda kell menni, ha békére vágyunk.

Ruszkik a török partokon mossák magukat idén, vagy max. Egyiptom. Nem a legkedvesebb turista-nemzet, háború ide vagy oda.

Idézetet írta: Admin Dátum július 18, 2022, 19:49:35Ruszkik a török partokon mossák magukat idén, vagy max. Egyiptom. Nem a legkedvesebb turista-nemzet, háború ide vagy oda.

Én körülbelül 15 éve voltam Egyiptomban, akkor még volt ilyen egyezmény, hogy szinte ingyen mehetnek oda az oroszok, hát voltak érdekes arcok, mindenhol Adidas melegítős emberek, óriási aranyláncokkal, vedelték a piát az all inclusive miatt, meg folyamatosan ettek.  ;D

#4624 július 25, 2022, 13:22:32, mikisun
Srácok!
Picologus van közöttünk!
Hülye viselkedés formát vettem észre az ocsemnel.
Nevezetesen,mindig magasabban akar lenni,mint én.
Ez szinte mindennapos dolog,tehát nem behaluzom vagy ilyesmi!
Bárhol legyünk,otthon parkban akármi...
Otthon nyilván szembetűnőbb,hiszen teljesen abnormális dolgokat csinál,hogy ez osszejohessen neki.
Például kijovok wc ről ez még ott áll a jó fel méterrel magasabb lépcső tetején.
Meek fel a lépcsőn a szobámba ez még ott virít a lépcső tetején.
Szerintem egy jó adag kisebbségi komplexus bejatszik nála.
Egyébként járt picologushoz vagy 3 éve.Meg öngyilkosság is megfordult a fejében.
Elmondtam a családnak az új heppjet és engem néznek hülyének,mert nem hiszik el,hogy ilyen van.
:D:D
Hogy lehetne ezt orvosolni?!

Szerintem a törpejárás sokat segítene, akkor nem kellene felmásznia sehova. Tehát így guggolva menj otthon.

Hú basszus, eddig is tudtam, hogy mennyi buta és nulla egészség(ügy)i edukációval rendelkező ember vesz körül minket, de egy hónap sürgősségi után azt kell mondjam, nagyon sötét a helyzet.. :bash:  :bash:  :bash:  :laugh:  :laugh:

Idézetet írta: peshark Dátum július 30, 2022, 18:11:19Hú basszus, eddig is tudtam, hogy mennyi buta és nulla egészség(ügy)i edukációval rendelkező ember vesz körül minket, de egy hónap sürgősségi után azt kell mondjam, nagyon sötét a helyzet.. :bash:  :bash:  :bash:  :laugh:  :laugh:

Kitartást!

Idézetet írta: Admin Dátum augusztus 01, 2022, 10:54:30Kitartást!

Szerencsere egy honapom volt csak ott, de tragedia ami zajlik, tervezek irni rola par sort, mert ha csak nehanyan atgondolnak a jovoben egy igazan "halalos" megszedulest vagy hasfajast es nem hivjak magukra a mentot, mar elorebb vagyunk..

Idézetet írta: peshark Dátum augusztus 01, 2022, 15:18:17Szerencsere egy honapom volt csak ott, de tragedia ami zajlik, tervezek irni rola par sort, mert ha csak nehanyan atgondolnak a jovoben egy igazan "halalos" megszedulest vagy hasfajast es nem hivjak magukra a mentot, mar elorebb vagyunk..

Minap Youtube-on láttam egy videót mely arról szól, hogy az egyik fesztiválon egy orvos milyen esetekkel találkozik. Volt ott minden: túlzott alkoholfogyasztás, drog, kisebb sérülések, de a legdurvább: csaj bemegy, s arra kéri az ottaniakat, hogy kenjék be a hátát valamilyen fájdalomcsillapítós kenőccsel.  ;D  ;D  ;D

Padlófűtéssel van valakinek tapasztalata?  :D  milyet érdemes stb. Jöhet pozitív negatív kritika is.


Fartacus, avagy küldtünk embert a világűrbe, korábban gyógyíthatatlan betegségeket gyógyítunk, feltalálunk, de még mindig a fingon tudunk a legjobban röhögni


mielőtt megnyitottam azt hittem valami feka illetőről van szó  :D