Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tomori Zsuzsa megint kidőlt, elülső keresztszalag-szakadás. annyira nem követem, hogy épp mikor milye szakad, de azt láttam, hogy a másik térde volt mindenféle védővel felszerelve, szóval akkor most lehet roggy a másiknak is. Nekem sosem volt kedvencem, de azért ennyit megsérülni, hát tényleg csak sajnálni tudom szegény csajt.

Női fociban Kessler volt ilyen lány, aki volt a világ legjobbja is, de huszonakárhány térdműtét után belátta, hogy ideje felhagyni az aktív sporttal, pedig ő valóban a világ egyik legjobbja volt, amikor kénytelen volt abbahagyni, kicsit ilyen női Reus volt a csaj, akit öröm volt nézni, egyszerűen frazírok nélkül játszott, de valahogy mégis olyan érett, elegáns játékot mutatott be lány létére, hogy azt rendre öröm volt nézni.

Mivel az általam tett over tegnap nagyjából a 20. perc környékén végleg elment, így 'nyugodtan' néztem a meccset. Hát aggasztó a helyzet, mert azt eddig is tudtuk, hogy itt bajok vannak, de hogy ekkora? Egyébként nekem az tűnt fel, hogy amikor a klubokban játszanak ezek a magyar lányok, akkor tökre semmi sem tűnik fel, de amikor így magyar mezben csapatot alkotnak, na az valami tragédia. Még azok a csajok is, akik amúgy húzóemberek, azok is tudásuk töredékét képesek hozni.

Sok komment szól arról sok helyen, hogy Snelder direkt 'vadászta le' Tomorit, de szerintem erről szó nincs. Snelder Danika egy faék egyszerű lánynak tűnik nekem, ösztönből lökött rajta egyet, aztán ez lett a vége. Zsuzsának meg a másik térde volt gagyi a védők alapján, de nekem is volt részleges szakadásom jobb térdnél, aztán egy idő után annyira vigyáztam rá, és úgy terheltem a másikat, hogy már az is elkezdett fájni.


Idézetet írta: slices Dátum március 17, 2018, 00:35:18
Az új vezetőedzővel is megállapodtak közben, a Siófok női csapatának leendő edzője, a norvég Tor Odvar Moen, aki  a Larvikkal Bajnokok Ligáját is nyert.
Eddig évente hajigálták ki az edzőket, Moennel hosszabb távban állapodtak meg.
További erősítésekkel akarják a keretet megerősíteni, Solberg, a norvég válogatott kapusa is érkezhet, valamint a lengyel beállós Drabik is képben van, 180 cm magas és majd 90 kg.
Hivatalosan is bejelentette a Siófok KC női kézilabdacsapata, hogy szerződtette a norvégok világ- és Európa-bajnok kapusát, Silje Solberget, illetve a lengyel válogatott beállót, Joanna Drabikot.

Idézetet írta: slices Dátum március 23, 2018, 13:15:58
Hivatalosan is bejelentette a Siófok KC női kézilabdacsapata, hogy szerződtette a norvégok világ- és Európa-bajnok kapusát, Silje Solberget, illetve a lengyel válogatott beállót, Joanna Drabikot.

https://www.youtube.com/watch?v=cpfTvaJW-CA   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum március 22, 2018, 12:50:15
Klivinyi jövőre a Fradiba igazol. Ezért is nem erőlteti annyira a játékát mostanában Edina.
Fradi mondjuk nem vele fog szintet lépni a BL F4-ba jutáshoz.

Klivinyinek műteni kell a vállát, minimum az őszt ki kell hagynia. Kérdéses még azaz átigazolás.

Nagyon le van maradva a Fradi az igazolásokkal.
Szekeres-Szucsánszki-v.d.Heijden-Jovanovic mind nem lesz már és kicsit sem látszódik az sem, hogy őket pótolnák, nem hogy erősödne a csapat.
A Fradinál ez a női-férfi kontraszt, hogy fog alakulni kíváncsi leszek.
Közben a többi csapatnál gőzerővel jelentgetik be az új keretek alakulását.

Debrecen visszahozta Kisvárdáról Triffa Ágnest.
A Debrecen már korábban bejelentette az átlövő Bulath Anita érkezését, amiként azt is, hogy Dunaújvárosból a válogatott bő keretében számításba vett kapus, Oguntoye Viktória, valamint a jelenleg is válogatott Kovács Anna szintén a csapathoz igazol.

Ma megcsaptuk a Hollandokat. Az utolsó támadásnál szerencsénk is volt, hogy ez nem x, köszönjük meg a bíróknak ill. Kiss Évának akinek ma napja volt  :)

Akarták ezt a győzelmet a csajok, jó volt látni  :great:


https://www.m4sport.hu/kezilabda/cikk/2018/03/27/szigoru-buntetes-veszpremben-fizetesmegvonas-a-jatekosoknak-es-edzoknek

Mikor Blagotinsek megtudta ezt a hírt, biztos olyan fejet vágott, mint a cikkben lévő képen  ;D

A Kisalföld információja szerint az eddigi másodedző, Danyi Gábor lesz a szezon végén távozó Ambros Martín utódja a Győri Audi ETO-nál.

Már hetek óta tudott volt, hogy a vezetőség Danyit szeretné vezetőedzőnek, de nem egyedül. Keresgélik a Danyi mellett, valójában alatta dolgozó másodedzőt, aki eredményei alapján elismert, eredményes, tekintélyes edző. Persze nem igen találni aki beállna másodhegedűsnek. Raphaëlle Tervelt volt a jelölt erre, de vele nem tudtak megegyezni.

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 27, 2018, 12:04:26
https://www.m4sport.hu/kezilabda/cikk/2018/03/27/szigoru-buntetes-veszpremben-fizetesmegvonas-a-jatekosoknak-es-edzoknek

Mikor Blagotinsek megtudta ezt a hírt, biztos olyan fejet vágott, mint a cikkben lévő képen  ;D

A klub (vezetők) elhárítanak magukról minden felelősséget.  Ez igen és az ő bebetonozott fizujukkal mi lesz, vastagon benne vannak a "törpe" és csapata produkciójában.

Vajon a veszprémi férfi kézilabdacsapat tagjainak a "büntetést" követő úgynevezett minimálbére megközelíti vagy túllépi a havi 1 millió forintot?  ;)

http://hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/siofokon-epul-a-noi-kezilabda-felcsutja

Remek napok járnak a Siófok KC-nál, hiszen a napokban átadták a csapat új csarnokát, nem sokkal korábban pedig bejelentették, hogy a BL-döntős Vardar két világklasszisa is a csapathoz szerződik. A magyar női kézilabda térképére nem egész egy évtizede felkerült klub 2010-ben zárta története első NBI-es szezonját, és eddigi legnagyobb sikere (a másod- és harmadosztályban szerzett bajnoki címeken kívül) egy bajnoki harmadik hely.

ejj ejj ejj

Kézilabda: elvették az orosz U19-es válogatott Eb-ezüstérmét

Az EHF szeptemberben közleményben jelentette be, hogy három orosz játékos szervezetében is meldoniumot mutatott ki a vizsgálat, ezért a 18 éves jobbátlövőt, Antonyina Szkorobogatcsenkót, a 19 éves kapust, Marija Duvakinát és a 18 éves jobbszélsőt, Marija Dugyinát előbb felfüggesztették, majd január 19-én húsz hónapra szóló, minden kézilabdával kapcsolatos tevékenységtől eltiltották.

Miután kettőnél több játékos is megsértette a doppingszabályzatot, az EHF az orosz szövetség ellen is eljárást indított, és kedden az a döntés született, hogy nem csupán a vétkesektől veszik el az ezüstérmet, de az egész csapatot megfosztják a második helyétől.

Ezenkívül a szövetség 20 ezer eurós büntetést is kapott, az U19-es orosz válogatottat pedig kétéves eltiltással sújtották, de a szankciót két év próbaidőre felfüggesztették.

Arról nem szivárgott ki hír, hogy vajon az oroszok mögött lévő csapatokat is előrébb rangsorolják-e. Az Eb-t Franciaország nyerte meg, miután a döntőben 31–26-ra legyőzte Oroszországot. A bronzérem a magyarokat 28–26-ra legyőző Dániáé lett.

Férfi kézilabda Eb-selejtező - Az oroszokkal is összekerült a magyar válogatott

    A magyar férfi kézilabda-válogatott Oroszország, Szlovákia és Olaszország csapatával került azonos csoportba a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjének csütörtöki, trondheimi sorsolásán.

    Az Eb honlapja szerint Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány együttese az első kalapból várta a sorsolást, amelyen a második kalapból kapta az oroszokat, a harmadikból a szlovákokat, a negyedikből az olaszokat, és a 7. csoportba került.
    A nyolc csoport első és második helyezettje, valamint a négy legjobb harmadik jut ki a norvég, svéd, osztrák közös rendezésű tornára. A csoportharmadikok rangsora az első és a második helyezettek elleni mérkőzések alapján készül majd el. A selejtezősorozat október 24-étől jövő júniusig tart.
    A tornát 2020. január 10. és 26. között Göteborgban, Malmőben, Stockholmban, Grazban, Bécsben és Trondheimben rendezik, így a három házigazda, Svédország, Ausztria és Norvégia válogatottja, valamint a címvédő Spanyolország automatikusan tagja a mezőnynek, amely első alkalommal lesz 24 csapatos.
    A magyar válogatott az oroszokkal legutóbb 2016 januárjában, a lengyelországi Európa-bajnokságon találkozott és 27-26-ra kikapott. A szlovákokkal 2016 decemberében játszott legutóbb a csapat, és az érdi felkészülési tornán 35-26-ra nyert. Az olaszokkal 2005-ben két Európa-bajnoki előselejtezőt is vívtak a magyarok, és mindkétszer fölényesen győztek.
    Az előző kontinenstornán - idén januárban, Horvátországban - a magyar együttes a csoportkör után búcsúzott.
    "Nem lehetünk elégedetlenek a sorsolással, azt hiszem, a jelenlegi erőviszonyokat tekintve az első-második helyért lehetünk harcban, így igen jó esélye van a válogatottnak a kijutásra" - nyilatkozta a magyar szövetség honlapján Ljubomir Vranjes.

    A magyar válogatott mérkőzései:
    --------------------------------
1. forduló (2018. október 24. vagy 25.): Magyarország-Szlovákia
2. forduló (2018. október 27. vagy 28.): Olaszország-Magyarország
3. forduló (2019. április 10. vagy 11.): Oroszország-Magyarország
4. forduló (2019. április 13. vagy 14.): Magyarország-Oroszország
5. forduló (2019. június 12. vagy 13.): Szlovákia-Magyarország
6. forduló (2019. június 15. vagy 16.): Magyarország-Olaszország


forrás: MTI

Világ- és Európa-bajnok balátlövőt igazol a MOL-Pick Szeged

Joan Canellas világ- és Európa-bajnok balátlövő nyártól a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősíti.

   
Szögi Nándor operatív igazgató pénteken a klub honlapján elmondta, hogy a 31 éves, 198 centi magas spanyol játékos már aláírta szerződését, amely két évre szól.
   
Canellas 2004-ben mutatkozott be a spanyol élvonalban a Granollers csapatában. Ezután Barcelonába igazolt, később két évet töltött a Ciudad Real, majd az Atlético Madrid együttesében. Miután a madridi klub megszűnt, Hamburgba került, utána a THW Kielt erősítette, 2016 óta pedig a macedón Vardar Szkopje légiósa, amellyel tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját. Hazájában, Németországban és Macedóniában is szerzett bajnoki címet.
   
A spanyol válogatottal 2013-ban világbajnok, idén januárban Európa-bajnok lett.
   
Az már korábban hivatalossá vált, hogy nyártól a szegedieknél folytatja a Veszprém horvát kapusa, Mirko Alilovic, valamint a Balatonfüred cseh jobbátlövője, Stanislav Kaspárek. Távozik a világbajnok spanyol kapus, José Manuel Sierra, valamint a horvát Ivan Srsen és Fekete Bálint.

forrás: MTI


újabb 3 évig marad szponzor az Audi Győrben.