Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



És megkapta a cimmeccset Ádi! :great:



Tömegverekedés a Csimajev-Diaz csata előtt

Las Vegasban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze egymással a ketrecharcosok csúcsbajnokságának számító Ultimate Fighting Championshipben (UFC) a svéd Hamzat Csimajev és az amerikai Nate Diaz, ám ütközetüket megelőzte a sajtótájékoztatójuk kezdete előtt kitört tömegverekedés.

A kevert harcművészet (MMA) képviselőinek kötelező médiamegjelenésén a csecsen születésű Csimajev nem Diazzal, hanem Kevin Holland amerikai harcossal került összetűzésbe, minek nyomán csetepaté tört ki a jelenlévők között, és többen is bekapcsolódtak az alkalmi csatába.
   
A verekedés tényéről Dana White, az UFC elnöke számolt be, részletekkel azonban nem szolgált, csupán azt közölte, hogy a sajtótájékoztató elmaradt.
   
"Nagyon furcsa helyzetben vagyok - mondta White újságíróknak - Ez az első ilyen eset a UFC történetében, hogy nem tartunk sajtótájékoztatót. Ám ez volt a helyes döntés mindenki biztonsága érdekében."
   
A Csimajev-Diaz félnehézsúlyú viadal a UFC-torna fő eseménye. Az amerikai számára ez a küzdelem lesz az utolsó a szervezettel kötött szerződése értelmében. A 28 éves, eddig veretlen Csimajevnek 11 győzelme van az MMA-ban, és az UFC félnehézsúlyú rangsorában a harmadik helyen áll. A 37 esztendős Diaz mérlege 20 győzelem és 13 vereség.

(forrás: mti)

Kicsit érdekes ez a nagy súlytévesztés, lett belőle egy Diaz - El Cucuy, Chima megkapta Hollandot... A fő meccs mondjuk nem lesz rosszabb ettől, sőt!


Megy a végső fogyasztás.. :great:

Kereken 145 fonttal bemert Ádi, innen már nincs megállás.. :ok:

Na gyerünk, le kell verni Pitbullt :bash:

Idézetet írta: peshark Dátum október 02, 2022, 05:59:42Na gyerünk, le kell verni Pitbullt :bash:

Ez sajna meg nagy falat volt, de egy kis rutin es meglesz az az ov! :D

UFC 280 eleg pikáns lehet, a két fő meccsen pont fordítva látok mindent, ha minden jól megy, holnap meg is indoklom szép hosszan guruban mindkettőt...

Ahogy emelik az oddsokat, egyre vonzobb Oliveira gyozelme..

Uhh bevallaltak es kihoztak a jobb allobunyot gyozteskent a sokkal jobb foldharccal szemben, sokan orulnek ennek azert :) (kiveve aki 1.30on rakta Yant... ;D )

Dillashaw valla 2 percenkent ugralt ki-be, raktak ki-be, igy nehez azert.

Oliveira meg rendesen benezte, velem egyutt, Makhachev ezzel par evre Khabib szintu egyeduralomra tehet szert...