365 Liga Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


november 22, 2013, 11:29:19, Milan
365 Liga - Szabályzat
Szponzor: Bet365


A játékról általánosan:

A "365 Liga" nevű játékunk egy virtuális fogadóiroda ahol a játékosok virtuális fogadásokat helyeznek el valós sporteseményekre, s az eredmények alapján rangsorolva vannak.

A játékban való szereplés ingyenes ha regisztrálva vagy a Sportfogadas.org Fórumán (Regisztrálj ITT), s mindössze egy Bet365 számlára van szükséged. Ha még nem rendelkezel hasonló számlával akkor IDE kattintván nyithatsz egyet, s ráadásul egy 15.000 Forintos kezdőbónuszban is részesülhetsz.


A játék:

Minden hónap elején a játékosok 5.000 virtuális Forintot kapnak, s ezen összeggel tudnak részt venni a játékban.

A játékban virtuális fogadásokat kell elhelyezni valós sporteseményekre. A fogadások lehetnek "egyedi" vagy "gyűjtő" fogadások.

A minimális tét egy szelvényen: 100 virtuális Forint.


Nyeremények:

Az eredmények függvényében a játékosok szelvényeit kiértékeljük, s az összegyűjtött virtuális összeg szerint egy toplista fog kialakulni, melynek az első 8 helyezettjét díjazzuk a következő képen:

1. hely: 35€ Bet365 számlafeltöltés
2. hely: 20€ Bet365 számlafeltöltés
3. hely: 15€ Bet365 számlafeltöltés
4. hely: 10€ Bet365 számlafeltöltés
5-8. hely: 5-5€ Bet365 számlafeltöltés

Nyereményre vonatkozó követelmények:

1. A nyeremények átvételéhez Bet365 számlára van szükségetek.
2. Az Azonosítók oldalon ki kell tölteni a Bet365 mezőt (a Bet365-ös felhasználónevet kell oda beírni), ellentétes esetben az illető játékos nem részesülhet a nyereményben.
3. Az aktuális hónap folyamán minimum 1 fogadást kell kötnöd a Bet365-nél, s a fogadásodról egy bizonyító képet kell feltöltened (ide kattintván találsz egy kis segítséget, hogy hogyan töltsd fel a képet).
4. A fogadást bizonyító képet az aktuális hónap végéig kell feltöltened, s az aktuális hónap 25. vagy annál korábbi fogadást kell tartalmazzon. Kivételt képeznek azon játékosok akik az aktuális hónap 25. után kezdik el a játékot. Ők ugyanúgy a hónap végéig kell feltöltsék a képet, de tartalmazhat 25.-nél későbbi eseményeket is.

Hogyan kell játszani?

A játék a 365 Liga oldalán zajlik.

Miután beléptél a 365 Ligába, a weboldal jobb oldali részén megtalálod a Sportágak listáját.

Válassz a listából egy sportágat, s a következő oldalon a bajnokság listából válaszd ki az általad óhajtott bajnokságot, amelyben szeretnéd megtenni a fogadásod.

Ezek után megjelennek az aktuális események az illető bajnokságban. Amennyiben nincs esemény, erről tájékoztatva leszel.

Utána kattints egy mérkőzésre, s automatikusan megjelennek a fogadási lehetőségek az illető mérkőzésre.
Az általad kigondolt kimenetel oddsára ha rákattintsz, akkor a fogadás felkerül a jobb oldali szelvényre. Itt ad meg a tét nagyságát (min. 100 HUF) és kattints a mellette lévő gombra.
A fogadásod bekerül a játékba, s a számládról levonódik a tét összege.

Gyűjtő fogadás esetén csak akkor kattints a tét melletti gombra, ha már az összes általad kiválasztott esemény szerepel a szelvényeden.

A megtett fogadásaidat megtekintheted a "Adatlapom" menüpont alatt.

Naponta maximum 15 fogadást tehetsz.

Az aktuális hónap toplistáját a "Toplista" menüpont alatt tekintheted meg.


Figyelmeztetés: Ne használd a böngésződ VISSZA gombját, mert ilyenkor a szelvényed egy része elvesztődhet. Ha mégis igy léptél vissza, akkor frissitsd az oldalt az F5 billentyűvel, és ellenőrizd a szelvényed.



Általános Részvételi Feltételek:

1. A 365 Ligában való szereplés ingyenes
2. A játékban csak a Sportfogadas.org fórumtagok szerepelhetnek (ha még nem vagy fórumtag, akkor regisztrálj ITT
3. A nyeremények átvételéhez egy Bet365 számlára van szükséged. A nyereményre vonatkozó követelményeket fent olvashatjátok a nyeremények alatt
4. Minimum 15 megtett szelvényre van szükség a nyeremény átvételéhez
5. Egy megtett fogadást nem lehet módosítani/törölni stb.
6. Olvasd át a sportágakra vonatkozó szabályainkat ITT
7. A szelvények naponta 1-szer kerülnek feldolgozásra
8. Egyenlő pontszám esetén az dönt, hogy kinek van a legnagyobb nyereményszorzós megnyert szelvénye (második kritérium: megtett szelvények száma, harmadik kritérium: kinek van kevesebb vesztett szelvénye, negyedik kritérium: sorshúzás)
9. Gyűjtőfogadásoknál maximum 10 eseményt tehetsz a szelvényre
10. Abban az esetben ha az egyenleged 0, akkor kiestél a havi versenyből, viszont a következő hónapban újra szerepelhetsz
11. A játék az aktuális hónap 1-jén kezdődik 0:00 órától (CET), s az aktuális hónap utolsó napjáig, 23:59-ig tart (CET).
12. A játékban egy személy csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP-ket). Abban az esetben ha csalást észlelünk a játékost kizárjuk a versenyből.
13. Az eseménylista napi 2-szer frissül, s ilyenkor változhatnak a nyereményszorzók is (a megtett szelvényeknél már nem frissül a nyereményszorzó)
14. Vitás ügyekben, egyedül csak a Sportfogadas.org tulajdonosainak, mint szervezőknek, van joguk dönteni!


Fontos tudnivaló a nyereményekről:

Eredményhirdetés után a nyertesek listáját átküldöm az irodákhoz, s ezek után ők gondoskodnak a bónuszokról, a nyereményekről.
Ez lehet 1 nap, 5, de akár 10 nap is.

Sok sikert kívánunk!