Stig naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#150 április 12, 2015, 15:18:08, Stig
Ebéd mellé egy kis elemzés és over mustra: 

Három meccset terveztem ma tenni így ebéd utánra de aztán gondolkoztam és a kevesebb néha több alapon csak egy single próbálkozás lesz.  Chelsea + Napoli 2,5 over ma elmarad pedig ezzel együtt már 4 felett lett volna az eredő.

Délelőtt kicsit szelektáltam a meccseken és megtetszett az egyik holland meccs. Alapból erősen overes a bajnokság de két olyan csapatot választottam akinek mostanság nem megy annyira. Tétje még mindkét csapatnak van de inkább a Cambuur az aki esélyesebb bejutni az EL Plaff Off-os csoportba a holland rájátszásba. Ahhoz viszont,hogy oda tudjon kerülni nem igen lehet zsinórban bukni meccseket. Mindenképp várom,hogy hajtsanak mert kell nekik a pont.

Gólindexe ennek a meccsnek nálam: 3,75/ meccs ami eléggé a liga fölé nyúlik.

Gronningen eddig 14 hazai meccsből eddig mindegyik találkozóján betalált és általánosságban elmondható,hogy 1,5 overt egyedül is simán lehozna. Átlagban pedig 1-t mindig kapnak.

Cambuur 14 meccsből 13 meccsen betalált és legalább 1-t mindig lő a hazai csapatnak. Kapott gólokat tekintve pedig általában 2-t vagy minden második meccsen 2-t benyel.

Sérültekből nincs meghatározó játékos így mindkét csapat a legerősebb kerettel mehet ki.

Tippem: 2,5 over de akár egy 3,5 overt is eltudok képzelni ezen a meccsen.

Groningen - Cambuur 1:2 HT  :beerchug:

Gólszám 2,5
   2015.04.12. 14:30    Több, mint 2,5    1,60

10.perc után már 1:1 volt elég gyorsan meglett ez az over  :ok:



Szia!

Az utóbbi időben én is agyalok rajta, hogy a fogadásaimat over-re rakom csak. Tudnál nekem ajánlani egy olyan statisztikai oldalt, ahol a különböző bajnokságok gólerősségi mutatóit meg tudom nézni? Jó lenne tudni, melyek azok a ligák, ahol szépen potyognak a gólok...előre is köszi a segítséget!

És grat a mostani hollandos tippedhez!

Idézetet írta: robmiller Dátum április 12, 2015, 16:31:54
Szia!

Az utóbbi időben én is agyalok rajta, hogy a fogadásaimat over-re rakom csak. Tudnál nekem ajánlani egy olyan statisztikai oldalt, ahol a különböző bajnokságok gólerősségi mutatóit meg tudom nézni? Jó lenne tudni, melyek azok a ligák, ahol szépen potyognak a gólok...előre is köszi a segítséget!

És grat a mostani hollandos tippedhez!

Szia! Köszönöm szépen és igen tudok neked ajánlani több oldalt is amiket én szoktam nézni. Főként ezt az oldalt szoktam böngészni: http://www.soccerstats.com/ ---> elég sok info van benne és sok mindent lelehet szűrni ezután már csak a szerencsén múlik,hogy esik v nem a gól :) Másik oldal az pedig ez: http://hu.sfstats.net/soccer/leagues/leagues ---# szintén elég sok minden benne van ez a két oldal + egy http://injuriesandsuspensions.com/ sérült listás topiccal szerintem megközelítőleg elég jó %-ban ellehet találni a kimenetelt is.


Mai napra egy undert választottam ki...lehet,hogy van pár overes meccs de ma nem nagyon érzem őket erősnek. Statisztika is eléggé felemás így ma hanyagolom és bepróbálkozok egy underrel hátha sikerül :)

Gondolkoztam elég sokat,hogy 2-3 gólra tegyem-e főleg a vendég csapat miatt de reményeim szerint ez a meccs nem fog odatartozni ahol a vendégek 2-3 gólt fognak vágni. Hazai csapat egyik gólerős támadója amúgy is hiányozni fog  a meccsről így talán az ő oldalukról nem fog gólzápor esni. Mostanság egyik csapat sem a gól lövéséről híres így reményeim szerint nem fog sok gól esni ezen  a meccsen.

Silkeborg - FC Köbenhavn

Gólszám 2,5
   2015.04.13. 19:00    Kevesebb, mint 2,5    1,65