Tradelés Betfairen

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Meccsek és lóverseny futamok előtt lehetetlen greent létrehozni,mert próbálgattam,de nem sikerült.
Pedig nem sokkal toltam fel vagy le az oddsokat,de nem volt rá vevő így sem.
Ezt a lehetőséget egy angol oldalon láttam,de szerintem nem valós.
Lehet,hogy valamikor az volt,de már nem hiszem.
Véleményetekre felettébb kíváncsi vagyok!
Köszi!

Idézetet írta: mikisun Dátum november 28, 2012, 11:26:14
Meccsek és lóverseny futamok előtt lehetetlen greent létrehozni,mert próbálgattam,de nem sikerült.
Pedig nem sokkal toltam fel vagy le az oddsokat,de nem volt rá vevő így sem.
Ezt a lehetőséget egy angol oldalon láttam,de szerintem nem valós.
Lehet,hogy valamikor az volt,de már nem hiszem.
Véleményetekre felettébb kíváncsi vagyok!
Köszi!

Akkor rossz helyen próbálgattad. Ha megnézel pár grafikont akkor láthatod az odds változásokat, ezeket pedig könyörtelenül ki lehet használni bármilyen sportban.

egyaltalan nem lehetetlen csak meg kell talalni a jo strategiat, hidd el én elso 2 honapban semmit nem nyertem és előtte már 3x örökre fel is adtam a lóversenyt :D (igaz azok csak par hetes probalkozasok voltak)

Harvy,Actworld!
Akkor én kib.szott béndzsa vagyok ebben,mert nekem nem működik!
Pedig érzem,hogy nem egy bonyolult dolog lenne,de nekem nem megy ez!
Szerintem hagyom a francba az egész greent,aztán próbálok csak layelni.
Meg azért majd kereskedek a neten,hátha találok valamit erről...
Én csak azt tudom,hogy a backet amit ajánlok azt sosem fogadja el senki,viszont a layemet egyből elvinnék a mocskok! ;D

Idézetet írta: mikisun Dátum november 30, 2012, 19:04:05
Harvy,Actworld!
Akkor én kib.szott béndzsa vagyok ebben,mert nekem nem működik!
Pedig érzem,hogy nem egy bonyolult dolog lenne,de nekem nem megy ez!
Szerintem hagyom a francba az egész greent,aztán próbálok csak layelni.
Meg azért majd kereskedek a neten,hátha találok valamit erről...
Én csak azt tudom,hogy a backet amit ajánlok azt sosem fogadja el senki,viszont a layemet egyből elvinnék a mocskok! ;D

Talán fogd meg a másik végéről a kérdést, mint ahonnan próbálod. Például első körben az oddsokat figyeld és döntsd el mi a túl magas és mi a túl alacsony, merre várható a piac elmozdulása. Hidd el, hogy ez nem egyszerű dolog, tapasztalat kell és hozzáértés.

#185 január 18, 2013, 01:42:53, Dopamin
Kezdő tradelő keres trade kalkulátort.

Tegnap tradeltem  elösször bet365ön, megfigyeltem hogy a mostani snookers mastersen nagyon nagy ingázások vannak a játékosok teljesítményében.
Sok a 6-5 ös végeredmény is, szorosak a meccsek,nagy fordítások vannak stb..
tehát az alapkoncepció az volt,hogy a meccs ideje alatt sikerül elkapnom olyan oddspárt ahol mind a két játékos megjátszásánál profitba zárulok.
A meccs a Shaun Murphy v John Higgins volt.
Elösször Murphyt raktam 3.00 oddson 10€ val, és vártam hogy Higgins felmenjen 2.00 felé, de végül örültem hogy 1.80 ra feljött és látva a sok bénázást megraktam 17€ val, ami végül 3,6 t hozott volna, de végül Murphy bemákolta ő vele 3€ t nyertem.

Szóval a rizsa után a kérdés, van olyan kalkulátor aminél ha beírom az első fogadásnak a tétjét és az oddsát, kiírja hogy melyik az az oddspár amelyiknél a második megrakása után biztos a nyereség és milyen téttel kell ezt végrehajtani?
Illetve ha megraktam az első eseményt és megvan második esemény oddsa akkor kiszámolja nekem a második tétjét,hogy  azonos legyen a profit mindkettő kimenetel esetén.


#186 január 18, 2013, 11:56:53, Jaaas
Idézetet írta: Dopamin Dátum január 18, 2013, 01:39:55
van olyan kalkulátor aminél ha beírom az első fogadásnak a tétjét és az oddsát, kiírja hogy melyik az az oddspár amelyiknél a második megrakása után biztos a nyereség és milyen téttel kell ezt végrehajtani?

Ilyen alapból nem lehet, hiszen két ismeretlent kellene megfejtenie a programnak, s mindezt egy darab egyenletből.

Idézetet írta: Dopamin Dátum január 18, 2013, 01:39:55
Illetve ha megraktam az első eseményt és megvan második esemény oddsa akkor kiszámolja nekem a második tétjét,hogy  azonos legyen a profit mindkettő kimenetel esetén.

Így már lehetséges, hiszen ebben az esetben már az egyik ismeretlen ismertté vált. Egy arbitrage calculator-ra van szükséged ebben az esetben, ami pl itt is van:
http://www.supermatcher.co.uk/sm.htm

A Bookie 2-nél állítsd át a bet type-ot lay-ről back-re, és máris jó lesz a számítás (hacsak nem akarod bevonni a programba a betfair-t is). A Bookie 1 hasábnál beírod a szorzót, és a rá elhelyezett szorzót, Bookie 2-nél pedig az élőben kapott új szorzót a másik kimenetelre, a számológép pedig megmutatja a tétnél azt, amit fel kell tenned.
És a commission 0-n legyen!

Ezek is egyébként könnyen kezelhetők:
http://www.sbrforum.com/betting-tools/arbitrage-calculator/
http://www.online-calculators.co.uk/betting/arbitrage2outcome.php

Igyekszem minden részletre kiterjedően megírni a levelemet,amiben a saját tapasztalataimat,ill. hibáimat is leírom,ezáltal egy viszonylag tárgyilagos,átfogó ismertetést nyújtva számotokra!

Nos,akkor nekiveselkedem!

2009 év végén,kb.október,november környékén,"csordultig teleszaladt a tököm",hogy 12 év sportfogadói múlttal a hátam mögött(totó, tippmix,és sport arbitrázs/surebet) MÉG MINDIG NEM TUDTAM FELMUTATNI EGY FOLYAMATOS,KÖVETKEZETES GYARAPODÁST.!!!
Hanem helyette,egy nagy nullán voltam kb.
Ezért eldöntöttem,hogy megpróbálok a neten,  a google segítségével,minden olyan létező információt átnézni,ami a totóval,tippmixel,és összességében,a sportfogadásokkal foglalkozik!

Így találtam rá a sportfogadások tőzsdéjére,nevezetesen a Betfair-re,és az akkor még kezdeti stádiumban lévő p2pfogadasok.hu oldalra

Miután alaposan áttanulmányoztam,hogy mi is ez a fogadások tőzsdéje,igen-igen megörültem!

MERT SZENTÜL HITTEM,MEGVOLTAM GYŐZŐDVE RÓLA,HOGY MEGTALÁLTAM A SZENT GRÁLT,AMIVEL INNENTŐL FOGVA FOLYAMATOS POZITÍV NYERÉST TUDOK ELÉRNI!
ÉN 100%-IG BIZTOS VOLTAM BENNE,HOGY MEGÉLEK A BETFAIR-BŐL!!!

Nos:2010 04.16.-án hajtottam végre az első éles kereskedésemet,a Betfair labdarúgó piacán!
Azóta lassan eltelt 3 év,és nagyon-nagyon,mélységesen csalódott vagyok az egész Betfair-rel kapcsolatban!
Eddig számomra,egy nagy nulla,lófasz az egész sport fogadások tőzsdéje,ill. a Betfair Exchange Games részleg is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A közel 3 év alatt,CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT VESZÍTETTEM EL 600 EURÓT,MERT IGEN ÓVATOS "DUHAJ" VAGYOK,ÉS MINDIG MÉRTÉKLETESEN ÁLLTAM HOZZÁ A SZERENCSE JÁTÉKOKHOZ!!!
HANGSÚLYOZOM,HOGY EZ BIZONY LEHETETT VOLNA JÓVAL TÖBB ÖSSZEG IS,HA NEM BÍROK ELÉG NAGY ÖNURALOMMAL!!!

AZ EDDIGI BETFAIR PÁLYA FUTÁSOM,ÉS EREDMÉNYEIM, SZÁMOMRA SEMMIVEL SEM JOBBAK,MINT AMIKOR CSAK A "SIMA" TIPPMIXET,ÉS TOTÓT CSINÁLTAM.
SZÁMOMRA,EDDIG SEMMIVEL SEM HOZOTT TÖBB ANYAGI SIKERT,ÉS JOBB EREDMÉNYT A BETFAIR,MINT A HAGYOMÁNYOS FOGADÁSI TIPUSOK!!!
HIÁBA VAN,A BACK-LAY RENDSZER,ILL. A RENGETEG STRATÉGIA!!!

Én mielőtt élesben kezdtem el volna kereskedni,vettem a fáradságot,és betanultam vagy egy tucat stratégiát,ami a labdarúgó piacokra vonatkozik,és aszerint cselekedtem,ahogy az le volt írva!!!
De! hiába nyer az ember egy-egy stratégiával 5-10-20-30 % profitot,akár egymás után 4-5 alkalommal is,ha nem úgy alakulnak az események,és hiába avatkozik be az ember,közben,akkor 1 fogadás alatt elveszítí az előzőleg megnyert összes profitot!!!

Ez nagy baj! Óriási nagy baj!
Mert ha egyszer rés van a pajzson,tehát nem úgy alakulnak a gólok,vagy a stratégiája az embernek,AKKOR AKÁRMIT IS CSINÁL MÁR MENET KÖZBEN,ELVESZÍTI AZ ELŐZŐLEG MEGKERESETT 4-5 KERESKEDÉS PROFITJÁT!!!

Én kereskedtem a foci piacokon,kombinált stratégiákkal,több piacot is egybe véve,kereskedtem a lóverseny piacokon,a tenisz piacokon,és a betfair tőzsdei játékok piacán is!!!
Eddig számomra,egy nagy nulla,lófasz az egész!!!
Mínuszos pontosabban fogalmazva!!!
Én a majd 3 év alatt,nagyon sok stratégiát teszteltem a sport fogadó piacokon,ill. nagyon sok triggert írtunk,a tőzsdei játékokra,eddig hasztalanul!!!!!!!!!!!!!!!
JELENLEG ALKOTÓI VÁLSÁGBAN VAGYOK,MERT NEM LÁTOM A KIVEZETŐ UTAT,MEGOLDÁST,STRATÉGIÁKAT,AMIVEL FOLYAMATOSAN,KÖVETKEZETESEN PROFITOT TUDOK CSINÁLNI,HÓNAPRÓL HÓNAPRA!!!

Fogok írni a Betfair-nek is,hogy mutasson nekem,olyan hús-vér embert,embereket,akik legalább 2-3 éve igazoltan,legalább havi 1000 euró profitot tudnak,képesek csinálni a Betfair-en!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondják meg nekem,hogy hol tudom az ilyen emberekkel felvenni a kapcsolatot,és hogy vannak-e egyáltalán ilyen kereskedők???????????????????????????????????
A neten magukat hirdető oldalak,személyek legtöbbje TELJESEN TÚLMISZTIFIKÁLT,KÖDÖSÍTŐ,NAGY PÉNZT KÉRŐ JELENSÉGEK,AKIKKEL TELE VAN MÁR A HÓCIPŐM!!!!!!!!!!!!

Tömören: a LAY stratégiák amiket Én ismerek,az hosszú távon mind-mind életveszélyes,öngyilkosság!!! A magas odszok miatt
A folyamatosan alacsony odszon LAY-elés,meg a tét emelés miatt,az eddigi teszteléseim alapján,szintén nem kifizetődő! Ha csak nem korlátlan az ember tőkéje! De akkor meg minek csinálna ilyet az az ember,akinek baromi sok pénze van?! Nem igaz?!
Az 1:1-es stratégiák,pl. 2.5 over/under piacnál,ahol kb. 2-es körüli szorzó van,a megfelelő mérkőzések,2.5 over/under.jénél,na az meg a Martingale módszer miatt,megint csak hosszútávon Tőke zabáláshoz vezet!!!
Nekem olyan 1:1-es stratégia kell,ami nem zabálja le a tőkém!
Pl: a 2.5 over/under.Ha adott napon belül,kiválasztom az összes olyan mérkőzést,ahol kb 2-es körül van,a 2.5 over/under,és elkezdem pl.az overre tenni a tétet,és megállapítok magamnak,egy 10 eurós napi  profitot,és ezt martingale tétemeléssel,addig csinálom,amíg bejön,na ez elméletben jobb mint a ruletten pakolgatni az 1:1 szorzójúakra!
de! a gyakorlatban,sok töke kell hozzá,mert több szálon kellene futtatni a dolgot,mert van,hogy egy időben kezdődik több megfelelő mérkőzés,ill. 30-45 perccel később! Így ez  macerás dolog!
A másik a GB lóversenyen,a 2-es,vagy a feletti favorit lovat,mindig tétemeléssel megtenni,addig amíg a napi előirányzott profit meg nincsen!
Valamint,a to be placed első 2-vagy 3 favoritját,attól függően,hogy 2,vagy 3 lóra fizet,na azokat folyamatosan backelni! de itt meg az a gond,hogy jóval 2-es alatt van a szorzójuk,és így már sokat kell tétet emelni!!!
A BÖKKENŐ ITT AZ,HOGY NEM MINDEN NAP VAN ANNYI ALKALMAS LÓ,HOGY ADOTT NAPON BELÜL MEGLEGYEN A PROFITOM,ÍGY PEDIG GÖRGETNI KELL A KÖVETKEZŐ NAPRA,AMI NECCES!!!
VALAMINT,HOGY NEM TALÁLOK,EGY OLYAN HITELES STATISZTIKAI OLDALT,AHOL LEGALÁBB HÓNAPOKRA VISSZAMENENŐLEG MEGVAN A GB FUTAMOK EREDMÉNYE!!! KERESTEM ANGOL NYELVEN DE NEM TALÁLTAM MEGFELELŐT!!!  OLYAN KELLENE,MINT AZ EREDMENYEK.COM


Más:TI HOGY ÁLLTOK SZEMÉLY SZERINT A BETFAIR KARRIERREL?! VAN AKI JÓL MEGÉL KÖZÜLETEK
BELŐLE?! VAGY TI IS SZENVEDTEK?!
VÁROM A VÉLEMÉNYETEKET,MEGLÁTÁSOTOKAT,ÖTLETEITEKET,HOGY HOGYAN TOVÁBB?!
VÁROM MIELŐBBI VÁLASZOTOKAT!

Miért gondoltad azt korábban, hogy a Betfairrel megtaláltad a szent grált? Nekem úgy tűnik, hogy azon kívül, hogy kerestél és megtanultál x technikát, azon kívül te semmit nem tettél hozzá(habár ez konkrétan nem derül ki az írásodból csak sejtem)..hanem csak azt várod, hogy egyszerűen az öledbe hulljon minden.

Hagy fel a fogadással a fenébe akkor! Ami nem megy nem kel erőltetni!

Tisztelt Andriska24!
Valóban jó a meglátásod,hogy Neked úgy tűnik, ÉS TE VALÓBAN NEM ÜLTÉL OTT A GÉPEM MELLETT,ILL. MELLETTEM!!!MERT  ÉN NAPI SZINTEN KERESKEDTEM,AZ OVER/UNDER PIACOKON,A HT,FT PIACON,A CORRECT SCORE PIACON, A COVERS KOMBINÁLT PIACON!!!
ILL. A LÓVERSENY PIACOKON IS!!!
SZÓVAL NEM 1-2 KERESKEDÉST HAJTOTTAM MÁR VÉGRE!!!
Andriska24,Te mennyit kereskedtél eddig?
Üdv.

Alapvetően szerintem te nem vagy tisztában a tradelés fogalmával. Fogadni lovakra...egyáltalán nem ez a betfair trading. A tradelés alatt én azt értem, hogy szinte kockázatmentesen érek el profitot, a piaci ismereteimre hagyatkozva, a különböző piaci réseket kihasználva. Ehhez idő kell, kurva sok idő. Nagyon sokat kell ülni a monitor előtt, és figyelni a piac reakcióit. Te azonban szerintem mástól várod a tutit. A tutit senki nem fogja elmondani neked, sem ingyen, sem néhány tíz euróért. Miért? Mert senkinek sem hiányzik a konkurencia.
Vannak különböző trader csoportok, akik megosztják egymással stratégiáikat. Ahhoz, hogy egy ilyen közösségbe beinvitáljanak, nagyon sok tudást le kell tenned az asztalra. Nekem már adódott rá lehetőségem, de időt kértem tőlük, mert nem akarom, hogy csalódjanak bennem.

Idézetet írta: TiB Dátum január 25, 2013, 14:39:17
Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy majd mondanak neked erre bármit is. Mit vársz, hogy írják majd hogy K. József, egerbaktai lakos profitot csinál, és adják a telefonszámát?

Szerintem mielőtt nekiállsz újra a tradelésnek, egy profibb szemléletet és hozzáállást próbálj meg elsajátítani, utána kezdj el foglalkozni a tradeléssel. Szemléletváltás, kitartás, türelem, tanulás, és tanulás. Közhelyes, meg minden, de én így látom.

Hat, szterintem csak irj kolega, garantaltan behugyoznak toled a rohogestol az angolok, maltaiak, meg fel europa. Lehet kint fogsz logni a faliujsagukon. Ezzel az okorseggel diszkvalifikaltad magad meg az egesz ,,kereskedeseddel" :D Igazabol, te a BF regisztracional nem vettel eszre olyan aprosagot, hogy az adataid titok, es nem adjak ki harmadik oldalnak? Kiveve a rendorsegnek - de ezt csak csendben jegyzem meg.  Sok szerencset...

mi itt mind inkabb keresunk, mint kereskedunk :D

IdézetFogok írni a Betfair-nek is,hogy mutasson nekem,olyan hús-vér embert,embereket,akik legalább 2-3 éve igazoltan,legalább havi 1000 euró profitot tudnak,képesek csinálni a Betfair-en!!!!!!!!!!!!!!!!!
lehet nem a betfair-en, de vannak olyan zöld színű weboldalak - akik tudják ezt a szintet, egy egy emelt díjas SMS, és a tudást Te is megkapod:-)  ;D :police: :redchug:

Olyat tud valaki, hogy egy befejezett meccsre egy oldal vagy program megmutatja hogy mikor milyen oddson lehetett fogadni a kimenetelekre X irodáknál?
Főleg bet365 és kétesélyes fogadások lennének számomra érdekesek.
Lehetne belőle tanulni...

Bár eléggé bonyolult lehet egy ilyen statisztikát megcsinálni, de azért hátha...