Szerencsejáték piac Magyarországon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Elmaradt az álom árbevétel a Szerencsejáték Zrt. számára 2023-ban

Volt itt minden 2023-ban: Tippmix drágulás, bankkártya tiltások, blokkolások, liberalizáció, dráma, kivonulás - az álom árbevétel viszont elmaradt.

Idézetet írta: Admin Dátum május 30, 2024, 14:14:10Elmaradt az álom árbevétel a Szerencsejáték Zrt. számára 2023-ban

Volt itt minden 2023-ban: Tippmix drágulás, bankkártya tiltások, blokkolások, liberalizáció, dráma, kivonulás - az álom árbevétel viszont elmaradt.
Komoly számok, nem is tudom hirtelen hova tenni őket. Szerintetek hányan tippmixelhetnek az országban, és mennyi lehet az egy főre eső éves átlag veszteség?

Ne haragudj, de nincs nincs veszteség. Örömteli volt számukra a veszteség is, az izgalomért fizettek. Fidesz kétharmad sokadjára, ezek alapján ítéljétek meg honfitársaitokat. :-\

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum május 30, 2024, 15:53:58Komoly számok, nem is tudom hirtelen hova tenni őket. Szerintetek hányan tippmixelhetnek az országban, és mennyi lehet az egy főre eső éves átlag veszteség?

Az az érdekesség, hogy míg a szomszédos országokban 90% fölötti azok aránya akik online játszanak, Magyarországon az éves árbevétel fele vagy több, mint fele Tippmixből származik.

A Tippmixpro és a Vegas is előszeretettel inspirálódik az Unibettől, vagy csak álmodunk?

Ha ennyire kedvező a helyzet, akkor miért nem tudnak egyedi, innovatív kampányokkal előállni? Miért kell másokat másolni?