Fogadás politikára

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Érdekességként a bet365-nél amcsi elnökválasztás jelenlegi szorzói:

Győztes párt:
demokrata 1.9
republikánus 1.9

Ki lesz az elnök:
Trump 2.5
Biden 3

pártja elnökjelöltje lesz:
Trump 1.25
Biden 1.4

Ami érdekes (vagy inkább logikátlan), hogy Robert Kennedy Jr. elnökké választására 15-ös szorzó van, arra, hogy a demokraták elnökjelöltje legyen (ami ugye elkerülhetetlen lépés az elnökséghez) 17-es. 
Szóval nagyobb valószínűséggel lesz elnök, mint elnökjelölt.   ;D

Valószínűleg ment már tét az elnökké választására, így inkább lenyomta a szorzóját az iroda.
Idézetet írta: Knapp Dátum október 05, 2023, 19:39:35Ami érdekes (vagy inkább logikátlan), hogy Robert Kennedy Jr. elnökké választására 15-ös szorzó van, arra, hogy a demokraták elnökjelöltje legyen (ami ugye elkerülhetetlen lépés az elnökséghez) 17-es. 
Szóval nagyobb valószínűséggel lesz elnök, mint elnökjelölt.   ;D

Annyira nem logikátlan, ugyanis nem kell demokrata jelöltnek lennie. Felmerült egy olyan opció, miszerint Kennedy független jelölt lesz, mert ugye erre is van lehetősége. Az elmúlt napokban erről szólt az amerikai média, ugyanis kiszivárgott egy olyan infó, miszerint ennek reális az esélye. Elvileg Philadelphiában fogja bejelenteni pár nap múlva, hogy független jelöltként indul.

Választások világszerte, meghatározó év elé nézünk, szavaz az EU, az Egyesült Államok és Oroszország is!

Az elkötvető egy évben választanak az Európai Unióban, Egyesült Államokban, Oroszországban, illetve olyan fontos stratégiai helyeken, mint Lengyelország. Olvasd tovább


Lehet-e valamelyik sportfogadó irodánál fogadni arra, hogy Benjamín Netanjahu bukni fogja a következő választást?
Ha igen, lehet, akkor hol lehet ilyesmire fogadni?

Amerikai elnökválasztás 2024: Trump nyeregben a lövést követően? Biden nem lép vissza?!

Több hónappal az amerikai választások előtt már el is dőlt volna a győztes kiléte? Esélye sincsen a demokratáknak, ha nem váltanak? Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum július 14, 2024, 20:17:49Amerikai elnökválasztás 2024: Trump nyeregben a lövést követően? Biden nem lép vissza?!

Több hónappal az amerikai választások előtt már el is dőlt volna a győztes kiléte? Esélye sincsen a demokratáknak, ha nem váltanak? Olvasd tovább


Joe Biden visszalépése után egyből megugrott a Donald Trump győzelmére vonatkozó odds. Míg a héten 1.25-ért tudtunk fogadni a 22Bet-nél a republikánus győzelmére, addig a bejelentés után már 1.50-es a szorzó. De ki lesz az ellenfele?

Részletek a frissített cikkben.