Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Fogadások egyéb sportágakra => A témát indította: SPF Előzetes Dátum augusztus 15, 2018, 12:51:09

Cím: Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 15, 2018, 12:51:09
Visszatérése utáni második meccsére készül Tyson Fury

Hosszú kihagyás után júliusban Sefer Seferit győzte le a dumagép, ezúttal pedig Francesco Pianeta ellen lép ringbe augusztus 18-án (szombat este). Ellenfele Francesco Pianeta lesz, de Fury már előre gondolkodik. "Alig tudok aludni éjszakánként, mindig ezekre a fostalicskákra gondolok. Minden nap eszembe jut, hogy verném állon Anthony Joshuát. És persze arra is, hogyan fogom Wildert hülyére verni, földbe döngölni mind a százvalahány kilóját, hogy csak egy kráter maradjon utána a ring padlójában. Kétszer is meg fogom agyalni mindkettőt, csak, hogy érezzék, mekkora határ szarok. Semmit kíméletet nem fogok tanúsítani. Biztos azt gondolják sokan, hogy egy sültbolond vagyok. Egy évet kihagytam, gondolják, de teljesen mindegy, hiszen nálam jobb ökölvívót még nem látott a nehézsúly."

Unibet kínálat:

Tyson Fury nyer 1.01
Döntetlen lesz 34.00
Francesco Pianeta győz 14.00
Nem megy végig 1.32
Fury KO-val nyer 1.30
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: TiB Dátum augusztus 15, 2018, 13:43:38
Ezúttal már saját súlycsoportjából választott Fury, mert legutóbb Seferi kapcsán tuti kamuztak a mérleggel. Ránézésre 20 kilóval simán nagyobb volt Fury, Seferi egy súlycsoporttal lejjebb volt. Nem volt túl jó még így sem a Cigánykirály, de Pianetát rutinból verheti, aki egyébként élete meccsét már megnyerte: legyőzte a rákot! Kicsit lehetne nagyobb a nem megy végig szorzója. Kell a KO, hogy mehessen a hírverés Fury körül, egy komolyabb ellenfél érdekében.
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: TiB Dátum augusztus 18, 2018, 23:17:23
Pontozásos Fury-győzelem, elmaradt a kiütés. Jobban nézett ki a Cigánykirály bunyója, mint múltkor. Gyorsabbnak tűnt lábon és az ütései is pörgősebbek voltak, de ütőereje mintha alig lenne. Messze még a Wilder-Joshua szint. Az vicces volt, hogy lázba hozta a Vengaboys, a Boom boom boomra (https://www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ) táncolt az egyik menet előtt ;D Pianeta meg röhögött rajta, végletekig éles meccs volt na :D

(https://media.giphy.com/media/KyEVEdZ9WWQBwiORoz/giphy.gif)
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum október 12, 2018, 15:58:25
Deontay Wilder - Tyson Fury

A Los Angeles-i Staples Center ad otthont december 2-án Deontay Wilder nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok címmérkőzésének a brit Tyson Fury ellen. A 32 esztendős amerikai Wilder, a Boksz Világtanács (WBC) övének birtokosa, eddigi mind a 40 mérkőzését megnyerte, 39-et kiütéssel. A WBC-nél 2015 óta világbajnok, és titulusát eddig hét alkalommal védte meg (forrás: nemzetisport.hu).

Szorzók az
Unibet kínálatából:

Wilder nyer  1.63
Döntetlen lesz  23.00
Fury győz  2.30
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: TiB Dátum október 12, 2018, 16:01:05
Wilder kiütéssel készül Fury ellen ;D Tacoember a földön, KO.

(https://media.giphy.com/media/5huaDYnxeKawYg5bet/giphy.gif)
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum november 03, 2018, 17:18:16
"Mondtam a nejemnek, hogy úgy döntöttem, megint bunyózni fogok. Erre azt mondta: 'Dehogy fogsz! Olyan kövér vagy, hogy a légy kétszer tankol mire körberepül!' Úgy 180 kg körül jártam. Mi Angliában pintben mérjük a söröket. Ezek nem kis korsók, mégis volt idő, hogy 20 is lecsorgott belőle naponta, úgy heti ötször. Hát, volt tőle bélrendszer mozgás rendesen. Tele vagyok striákkal, életem végéig látszanak majd. Most Big Bearben edzünk, itt igen ritkás a levegő. Kutyakemény minden napom. Azt hittem, 5 menetet nem tudok itt lenyomni. De végül tizenkettőt megcsináltam, könnyűsúlyú iramában, szóval fasza a kondim" - mondta Tyson Fury.

Fury kiütéssel nyer Wilder ellen? 6.00-os szorzó! Bővebb kínálat az Unibet fogadóirodánál!

(https://i.imgur.com/GMABNeZ.jpg)

Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: TiB Dátum november 05, 2018, 11:24:02
Mayweather ezúttal japán kickboxossal csap össze. Ez lesz az első kickbox meccs, ahol nem engedélyezett a rúgás? ;D Kíváncsi vagyok a fogadóirodák hova sorolják be a kínálatukban, boksz, mma vagy csinálnak egy lófasztormával kategóriát és oda.

https://index.hu/sport/kuzdosport/2018/11/05/mayweather_visszater_japan_kick-boxossal_fog_megkuzdeni/
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum november 16, 2018, 18:20:07
Tyson Fury: Ez harc lesz, egy ütközet! (https://www.sportfogadas.org/hirek/tyson-fury-ez-harc-lesz-egy-utkozet)

December 2-án összecsap a WBC nehézsúlyú bajnoka, Deontay Wilder és Tyson Fury. Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/tyson-fury-ez-harc-lesz-egy-utkozet)

(https://media.giphy.com/media/p3ZQjt9ZQ36WUCUu0Q/giphy.gif) (https://www.sportfogadas.org/hirek/tyson-fury-ez-harc-lesz-egy-utkozet)
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum november 27, 2018, 17:31:20
Wilder - Fury: Nehézsúlyú háború kiütéssel (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/wilder-fury-nehezsulyu-haboru-kiutessel)

Egy ilyen meccsnek nem szabad végigmennie. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/wilder-fury-nehezsulyu-haboru-kiutessel)

Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum február 02, 2019, 14:05:00
Tavasszal jöhet a Wilder - Fury visszavágó (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/tavasszal-johet-a-wilder-fury-visszavago)

Mindkét fél rajta van az ügyön, célegyenesben vannak a tárgyalások. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/tavasszal-johet-a-wilder-fury-visszavago)

(https://media.giphy.com/media/aGfUP4tu5JXdbFmN9E/giphy.gif)
Cím: Re:Boksz fogadások
Írta: SPF Előzetes Dátum december 19, 2023, 10:18:58
Anthony Joshua - Otto Wallin tipp: közvetítés, időpont és fogadási  oddsok (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anthony-joshua-otto-wallin-kozvetites-idopont-es-fogadasi-oddsok)

Az ökölvívás rajongói számára már karácsony előtt, a Joshua vs. Wallin nehézsúlyú rangadóval elkezdődhet az ajándékozás ideje. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/anthony-joshua-otto-wallin-kozvetites-idopont-es-fogadasi-oddsok)