Napi tipp - Augusztus 18.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 18.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


KISVÁLTÓSÚLY - FÉRFI: UFC (Világ)
Anthony Pettis vs. Nate Diaz
Pettis KO-val , TKO-val , diszkvalifikációval , feladással nyer
@4.33
bet365

Pettis az előző két meccsén megmutatta hogy nem fog az első pofon után összecsuklani bár egy ilyen meccsen ezt Diazból se nézném ki. Pettis a lábrúgásokkal irányíthatja a küzdelmet főleg úgy , hogy Diaz mögött egy hosszabb kihagyás van. Ha Mr.Showtime kicsit agreszivabb lesz akár ki is ütheti Diazt.


Baseball-MLB
2019.08.18. 00:10
Tampa Bay Rays - Detroit Tigers
Tipp: Hendikep: hazai csapat - -2,5 és összes futás - 8,5: Hazai csapat és felett
Odds: 3,80
Unibet

Labdarúgás:  USA: MLS
2019.08.18.   01:30
Cincinnati - New York City
Tipp: gólok száma  5.5 felett
Odds: 8.00
Iroda: Unibet

New Yorkban júniusban a New York City nyert 5:2-re, tehát otthon is képes volt bekapni kettőt az utolsó helyezettől. A Cincinetti hazai pályán kap legalább kettőt a New York City -nél gyengébb csapatoktól is. Könnyen lehet ebből egy kontrázós meccs, ahol megszületik hat találat.

Notts County v Wrexham
13 szoglet felett
5
Bet365

Total haromeselyes meccs, ahol mindket csapatnak ugyanannyi helyzete lesz, a golatlag itt a legalacsonyabb az angol ligak kozul, s ameddig nem szuletik meg az elso talalat, addig a sarokrugasok fognak dominalni.

Labdarúgás, Anglia, Premier Liga
2019.08.18. 17:30
Chelsea-Leicester
Tipp: ah -2,5 chelsea
Odds: 6,75
Iroda: Unibet

Láthattuk a szuperkupa meccsen hogy a chelsea felébredt a pofonból amit múlt héten kaptak az old traffordon.... Ma a liverpoolnál gyengébb csapattal kell játszaniuk hazai pályán, brendon rodgers csapata biztosan pontért vagy akár pontokért megy. Viszont nagyon jól működik a chelsea támadásépítése, a liverpool ellen kis túlzással 4-5 gólt is rúghattak volna, ma meglepetés lenne egy 3-4 gólos győzelem, de ilyen oddson érdemes megpróbálni.

2019.08.18 18:00

Mura-Rudar  2,5 több gól
Odds:1,7
bet365

Mindkét csapat jó támadó focit játszik és aránylag sok gólos meccseket játszanak.Ma is azt várom,hogy a győzelemre megy mindkét csapat,és a gólokkal sem maradnak adósak.

Labdarúgás  Austria - 2.Liga
2019.08.18.     10:30
A. Lustenau - Grazer

tipp:2,5 gól felett
odds:1,74
Pinnacle

Az Osztrák másodosztály jelenlegi 2. helyezetje fogadja otthon a 12.helyezetet.Eddigi egy mérkőzésükön 4 gól született,nem hiszem hogy különösebb nehézséget fog okozni a hazaiaknak ez a találkozó.A tippem:2,5 gól felett.

Labdarúgás, Skót Ligakupa
2019.08.18. 16:00

East Fife - Rangers

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.25
Iroda: Bet365

Elég sűrű heteken van túl a vendég együttes, jópár hete heti két mérkőzést játszanak. Itt az idő a rotálásra, a harmadosztályú East Fife nem jelenthet akadályt a cseréknek vagy a cserék cseréinek sem. Abban biztos vagyok, hogy nyer a Rangers, de a megérzésem azt súgja, hogy a hazai csapat is betalál ma, tippem 1-4.

Sziasztok!

Időpont: 2019.08.18. (18 óra)
Esemény: Foci Norvég bajnokság (Mjondalen - Brann Bergen)
Tipp: Több mint (2.5) gól
Odds: 1.80
Iroda: Tippmix
Indolkás:

Mondjalen hazai pályán jó formábanvan és igyekszik elhagyni a hátsó részt a bajnokságban!

Ehhez nyerni kell a csapatnak amire ésélye is van hiszen igen sok jó gólszerző játékosa van akik (3-5) gólosak!

Brann Bergen jelenleg a negyedik helyen áll és dobogóra pályázik!

Szintén igen sok jó gólszerző játékosa van a csapatnak akik (3-5) gólosak!

Mindkettő csapat igen sok gólt szerez de kap is!

Ma is esélye van több gólos mérkőzésre!

Foci   Spanyol bajnokság     2019.18.18

Atletico Madrid     -     Getafe

Tipp: hazai és mind 2 csapat szerez gólt

Odds:4,75

Iroda:bet365

Indoklás: az Atletico Madrid jóval erősebb csapat mint a Getafe, és szerintem nem is lesz kérdés hogy ki nyeri a mai meccset.
viszont azt gondolom hogy ma a Getafe is rúgni fog gólt.
az Atletico ellen idegenben 2010-ben rúgtak gólt utoljára azóta 9 meccsen nem tudtak gólt szerezni vendégként.
ma szerintem megszakad ez a rossz széria és ha nyerni nem is de gólt rúgni tudnak majd

Soccer » Germany » Bundesliga »
18 Aug 2019, 18:00
Union Berlin - RB Leipzig
tipp: 4,5 over
odds: 5,10
iroda: unibet

indok:
A bajnokságért harcba szálló RB Leipzig  1 . bundesliga meccse a szezonban. Egymás ellen a 2,5 overt adja, de nyitómeccs, és a hazaiaktól várok 2-3 gólt, vendégektol dettó. Tippem: 3-3, 3-4

Chelsea - Leicester
Tipp: Christensen fejesgólt szerez @ 34.00 (unibet)

Eddig nem volt mákja a Chelseanek, csak a kapufákat forgácsolják. Most otthon szerintem nagyon fognak menni, a Leicester hagyja is, úgyis kontrákra játszanak majd, de így jópár szögletre és szabadrúgásra számítok. Én mindkét hazai belső védő (Zouma és Christensen) fejesgóljára tettem, mindkettő durván 1.90 körüli így ránézésre. Zouma fejesgólja csak 23-as odds, a dáné 34-es. Utóbbinak még nincs PL-gólja, pedig a Gladbachban anno azért bólintott párat. Hátha most törik meg a jég. Én mindkét srác fejesgóljára 500-500 Ft-ot szántam.
Egyébként unibeten Chalsea shots on target 4,5 1,75-ért szerintem kifejezetten erős tipp.

Labdarúgás, Spanyolország: La Liga
19:00

Espanyol - Sevilla
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt az első félidőben - igen
Odds: 4,50
Iroda: bet365

Mindkét együttes nagy változásokon ment át a nyáron, a Sevillából 4 komoly távozó is volt, viszont 8 új játékos érkezett. Az Espanyol eladta legjobbját Borja Iglesiast, illetve Mario Hermosot, helyükre nem igazán érkezett hasonló erősítét. Az Espanyol szerintem kicsit gyengült a tavalyi szezonhoz képest, de hazai pályán még így is kemény falat lehet a nagyok számára is. A Sevilla mindent összevetve jól jött ki az átigazolási szezonból, így már csak a jó eredmények kellenek. Gólerős játékosok mindkét oldalon vannak, így a gólvátlás nálam adott. Véleményem szerint a Sevilla szerzi meg a vezetést, de még a félidő előtt a hazaiak egaliálni tudnak.

kézilabda U19 ffi vb

Dánia - Portugália 2019.08.18 15:30
tipp: over 53.5
odds: 1.50
iroda: betclic

Tegnap írtam a portugálokról, ez a meccs mosta harmadik helyért megy, két részben csalódott csapat valószínűleg, bár azért a portugáloknak nagy siker ez a négy közé jutás, jó csapat, szerintem menni fognak a harmadik helyért és aligha változtatnak a gyors játékukon. A dánok is tudnak gólt lőni ha hagyják, bár ők már underesebbek.
Hatalmas védekezést azért nem várok itt, ha mégis akkor a dánok játékán mehet ez el inkább és lehet under.
Barátságos meccsen találkoztak nem sokkal a vb előtt július végén, ott 61 gól lett, nyilván ez meg egy bronzmeccs a vb-n, a kettő nem ugyanaz, de azért valamilyen támpontot ad.