III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Állatok egész sora jósol eredményeket Oroszországban

A legismertebb a seregletből talán Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket, fehér macskája. A kandúr, amely a tavalyi Konföderációs Kupa mérkőzései óta "dolgozik" orákulumként. Tovább


Szobát foglaltak a vébére, a fotók nem tükrözték a valóságot

"Ez nem egy hotel, ez egy időgép! Valószínűleg Lenin lehetett az utolsó vendégük. Attól félek esténként, hogy a wc-ben lévő hatalmas lyukból előjön egy szörny és megesz" - mondta az uruguayi szurkoló. Tovább


Európa Liga - Izraeli, azeri és macedón ellenfelet kaptak a magyarok

    A Ferencváros az izraeli Makkabi Tel-Aviv, az Újpest FC az azeri Neftci, míg a Budapest Honvéd a macedón Rabotnicki együttesét kapta ellenfélül a labdarúgó Európa Liga első selejtezőkörében. A szerdai sorsoláson egyik magyar gárda sem volt kiemelt.

    Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában tartott eseményen az is kiderült, hogy a kispesti és ferencvárosi csapat hazai pályán, míg az újpesti idegenben kezd július 12-én. A visszavágókat egy héttel később rendezik.
    Az erőviszonyok alapján a legnehezebb dolga az NB I-ben ezüstérmes Ferencvárosnak lesz, ugyanis az izraeli bajnokságban második Makkabi Tel-Aviv az elmúlt három idényben egyszer a Bajnokok Ligája, kétszer pedig az Európa Liga csoportkörében szerepelt. A tel-avivi gárda eddig egyszer találkozott magyar klubbal, öt éve kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel búcsúztatta a Győri ETO-t a BL-selejtezőben.
    A kupagyőztes lila-fehérek olyan riválist kaptak, amely hat éve még a Bajnokok Ligája csoportkörében három döntetlent ért el, ugyanakkor öt éve nem jutott ki a nemzetközi porondra. A bakui Neftci még sosem találkozott magyar klubbal, s ezúttal bajnoki bronzérmesként vívta ki az EL-szereplés jogát.
    A riválisok közül a legkevésbé jelentős nemzetközi eredményekkel a bajnoki negyedik kispestiek ellenfele, a macedón pontvadászatban bronzérmes Rabotnicki rendelkezik, amely még egyik sorozatban sem jutott el a csoportkörig. Ugyanakkor a magyarok számára fájó emlék, hogy 2006-ban 5-2-es összesítéssel búcsúztatta a Debrecent a BL-selejtezőben.
    A főtáblára kerüléshez négy párharcot kellene nyernie mindhárom fővárosi csapatnak.

forrás: MTI

3 bukás. A magyar foci jól teljesít.  :D

Kezdésnek nem rossz!  ;D



https://rangado.24.hu/nb1/2018/06/26/nem-semmi-az-izlandi-valogatott-finnbogason-a-fradi-jatekosa-lett-hivatalos/

Na ezen most meglepődtem, de örülök neki. Így kell nekivágni az EL-nek, ha tényleg akarnak valamit.

Ez nem az a Finnbogason.


Egy magyar csapatba inkább Finnugorsont kéne igazolni.

https://www.instagram.com/iamzlatanibrahimovic

Zlatan olyan Tescós módon árusítja ki mostanában magát. Mindent reklámoz, akár bugyuta idiótaként ugrálva is. Egy pillanat alatt amerikai lett belőle, azok is eladnák még az anyjukat is. Az is vicces, hogy egyik nap lenyilatkozza, hogy nélküle semmit nem ér a svéd válogatott, most hogy továbbmentek, már hatalmas svéd zászlót rak ki.

Tre Fiori (San Marino) - Bala Town ( Wales) 3 - 0
és még hol a vége...

Tény, hogy San Marinónál még Andorra és Gibraltár is jóval nagyobb játékerőt képvisel. Találós kérdés: mennyire kell erős csapatnak lenni, hogy egy olyan csapattól, ami Európa messze leggyengébb bajnokságát sem tudta megnyerni, már az első félidőben 3 gól hátrányban legyünk?

3-0-ra égni a legalja.
Ez a nap nemzeti ünnep lesz ott, mert a törpeállam másik csapata is gólt lőtt.