Paddy Power és William Hill bingó bónuszai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum február 06, 2013, 11:43:07
Csak elkezdtem játszani, nem kaptam tőlük semmilyen ajánlatot.

Igen, tényleg működik! (aztán hogy kifizetnek-e majd, azt nem tudom...)

Éjszaka a párom Paddy számláján bingóztam 5 euróért - el is buktam mindet - és megjelent a bónuszegyenlegen 20 euró.
Elvileg annyi a feltétel, hogy a chat név választása után 48 órán belül be kell fizetni. (vagy  a befizetés után kell chat nevet választani?! Ehh...)

Legalább nem kell átírni a topik címét sem.  :)

Ez a Paddy elég smucig egy cég.
Elvégeztem itt is a "B-próbát", viszont az 5+20 euróra mindössze 4.7-et adott vissza.

Az az igazság, hogy el is vesztettem a türelmemet és már túl akartam lenni rajta, az "utolsó" 10 euróval már nem tartottam be a korábban tett ajánlásaimat sem.

Két dolog volt "érdekes", mondhatni idegesítő:
egyrészt a a játékosok száma és a vásárolható jegyek mennyisége alapján sokkal rosszabb pénzdíjakat ajánlottak, mint a William Hillnél!
Pl. 25 centes szelvények és 30 játékos esetén mindössze 18 euró lett a pénzdíj.
Ha fejenként 3 szelvényt vettek a játékosok, akkor is 22.5 euró volt a befizetés... (nem volt 1TG meg ilyesmi, ami értelemszerűen csökkenti a 3 kategóriára kiosztott pénzt)

Az is dühített - főleg, hogy nem én voltam a haszonélvezője - hogy rendszeresen (10 egymást követő partiból 9-szer!!), a 3 díjazott helyen volt egy duplázó!
Tehát elvitte az 1. sort, aztán elvitte a 2-at vagy a bingót is... Ezt úgy matematikailag nehezen tudom értelmezni.
Mint ha nem is a számokat sorsoltak volna, hanem a kijelölt nyertes szelvényekre pakolta volna szép sorban a számokat.

A duplázók 3-4 felhasználó közül kerültek ki.
Az persze elképzelhető, hogy ők vásároltak sok-sok szelvényt (36 volt a maximum), a többiek meg csak 1-2-t, és ugye ha valaki elviszi az első és a második sort is, azok is meglehettek neki két külön szelvényen, de olyan valószínűtlennek tűnt.

Az is eszembe jutott, hogy ha én lennék a bingó-teremőre, akkor talán beültetnék valakit játszani maximális szelvénymennyiséggel, hogy mindenféle egyéb beavatkozás nélkül elnyerhesse a játékosok elöl a pénzdíjakat.
De ezt nyilván a csalódottság mondatta velem!  :D

Idézetet írta: Knapp Dátum február 08, 2013, 04:02:05
Ez a Paddy elég smucig egy cég.
Elvégeztem itt is a "B-próbát", viszont az 5+20 euróra mindössze 4.7-et adott vissza.

Akkor még "jól" is jártál. Nálam 1.16 jött, vagyis közel 4€ mínusz lett a vége. A paddy amúgy is kihúzta nálam a gyufát a héten (lásd gumiszoba), szóval már meg sem lepődtem a smucigságukon.
Volt vagy 6-7 alkalommal 1TG-m, amiből csak egy jött be.  :bash:

Az ingyenes hét sem hoz szerencsét.WillHillnél én nem nyerhetek úgy látszik.még egy vacak sorom sem volt eddig.Viszont láttam egy benson_2010 nevű nyertest ,vajon ki lehet?

Idézetet írta: pukk Dátum február 09, 2013, 21:11:16
Az ingyenes hét sem hoz szerencsét.WillHillnél én nem nyerhetek úgy látszik.még egy vacak sorom sem volt eddig.Viszont láttam egy benson_2010 nevű nyertest ,vajon ki lehet?

Én lennék, de eddig nekem is csak a bónuszegyenleg nőtt. Tegnap 5Ł, ma 6Ł, a forgatás viszont elvitte mindet.  :noway:

Idézetet írta: benson Dátum február 09, 2013, 21:32:15
Én lennék, de eddig nekem is csak a bónuszegyenleg nőtt. Tegnap 5Ł, ma 6Ł, a forgatás viszont elvitte mindet.  :noway:
Őrület,5 font, 6 font,hihetelen :o

Nekem ma ,csak ilyen 1€ -os games ingyenpénzt küldtek :ok:
De legalább nem kell 260szor megforgatni ,mert az összesnyeremény ,egyből a valódi pénzszámlára megy.
Felraktam valami fáraós játékra ,ahol macskákat kellett kergetni:) :beerchug: :beerchug:
Bejött négy piramis meg 4 macska ,és kiírta Bigwin és lett 7,4€
:cya: :cya:

Ja erről jut eszembe hogy januárban kaptam 6 eurót tőlük szülinapi bónuszként,én a Gladiátor nevű játékon pörgettem párat és nyertem kb50 eurót,akkor lehet kinyertem magam azért nem megy ez a bingó :)

Idézetet írta: pukk Dátum február 09, 2013, 22:09:56
Ja erről jut eszembe hogy januárban kaptam 6 eurót tőlük szülinapi bónuszként,én a Gladiátor nevű játékon pörgettem párat és nyertem kb50 eurót,akkor lehet kinyertem magam azért nem megy ez a bingó :)

Hja, akkor kerülhettél tiltólistára!   ;D

Mondjuk nem kéne, hogy legyen jelentősége, de nekem az szimpatikusabb, ha a bónuszhét nyereményeit hagyom összegyűlni és egyben játszom el.

6-7 fontból kb. 1 órát (11 partit) lehet bingózni, ha 6db 0,10-es vagy 12 db 0,05-ös szelvényt veszünk játékonként.
Ha 33 játékos játszik átlagosan, akkor elvileg óránként kb. 1 nyereményünk lesz. (11 x 3 nyerőosztály van összesen)
Jobb szeretem, ha ilyenkor van annyi pénzem, hogy 2-3 órát egyfolytában bingózhassak.

Hétvégén meg egyébként többen játszanak a "kicsi termekben" (éz az ingyen héten is), ezért érdemesebb lehet a hétköznap délelőttökön - kora délutánokon elszórni a pénzt.

Kipróbáltam a bet365 bingó bónuszát is, de végül lemondtam róla.

Átutaltam 3000 ft-ot a sport egyenlegemről a bingó részlegbe, megadva a szükséges bónusz kódot.
Meg is jelent a 6000 ft mint függő bónusz, 3000-ért játszanom kellett, hogy hozzáférhető legyen.

A Lucky Numbers-ben kezdtem 6db szelvényekkel játszani, elég nagy tömegben, de mázlim volt, mert már a 3. partira beadott egy első sort, s vele kb. 20 fontot.

Végül a 3000 ft megforgatása után 8700 ft-nál álltam és a 6000 bónusz is felhasználhatóvá vált.
Ekkor még egyszer átfutottam a feltételeket: a befizetést + a bónusz összegét 4x kell feltenni kifizetés előtt.
Tehát 36 000-ért kéne még játszanom...
Ha csak 30000-t ad vissza ebből, akkor már veszítek rajta összességében. (maradna a számlán 2700, de ugye 3000-t fizettem be)

Na így inkább lemondtam a bónuszról és átkértem a 8700-at a sport egyenlegre. Így garantáltan nyertem vele 5700-at, bár természetesen a bónusz visszafordíthatatlanul eltűnt a számlámról.
A gyors nyeremény után 10000 ft felett is járt az egyenlegem, másnak is ajánlom, hogy ha ilyen rendszerű bónusznál beakad valami nagyobb fogás az elején, akkor hagyja a fenébe inkább a forgatást, mert jó eséllyel vissza bukja majd a korábbi nyereményét.

Knapp kitűnő írásán alapulva én is megpróbálom kiforgatni ezt a csodálatos Will Hill bónuszt, majd megírom mire jutottam  :cya: Remélem nem baj, hogy euróban van a számlám, elvileg Knappnál sem volt gáz.

Már be is adott egy bingót! 50 centes össztétre 13 eur!!!  :great: :great:

Idézetet írta: Rwilla Dátum február 18, 2013, 16:54:49
Knapp kitűnő írásán alapulva én is megpróbálom kiforgatni ezt a csodálatos Will Hill bónuszt, majd megírom mire jutottam  :cya: Remélem nem baj, hogy euróban van a számlám, elvileg Knappnál sem volt gáz.

Nem gond, de a téteket, nyereményeket és a bónuszt is fontban számolja.
Tehát 10 fontért (kb. 11.61 euró) kell játszani a bónusz megszerzéséhez.

Akinek van türelme, az nézegetheti az átváltási arányokat, mert a kerekítések miatt nem biztos, hogy 12 szelvény kétszer annyiba kerül, mint 6 db.
Nekem nem volt ezzel kedvem szórakozni, de akár pár tíz cent is megspórolható pár órányi bingózással, ha mindig az optimális mennyiségű szelvényt vesszük, ahol még lefelé kerekítenek a GBP/EUR váltásnál. hehe

Jelenlegi helyzet: 23 Euróm lett 10 Euró befizetésből + 25 Euró bónusz eljátszásából. Rengeteg promóció van ugyanakkor erre a hétre, elvileg 12:30-kor lesz egy privát szoba, ahol 1000 EUR lesz a díj, itt azok indulhatnak akik legalább 5 Eurót eljátszottak tegnap. Meg ugye még hátra van az 1 hét ingyen bingó péntektő.

Egyébként nem tudom mennyire figyeltétek, egyes szobákban egyes időközönként vannak chatjátékok, tegnap például én ilyenben vettem részt: ha dupla számot húznak (pl. 33, 44, 55 stb.) be kell kiabálnod: mines a double 33, és ha te mondtad 4.-ként, kapsz 1 Eurót a bónuszszámlára. 4 menetből 2-szer is sikerült megszerezni az 1 Eurót  ;D De vannak még egyébként klassz chat játékok, pl ki kell találni mire gondol a moderátor: megmondja milyen betűvel kezdődik és milyen helyiségben van az adott dolog. Nem olyan nagy cucc az 1 Euró, de mégis ingyen kapod, én igyekszem kihasználni, ha van chatjáték.  :)

Mondjuk most már csak az ingyenes szobákra hajtok, (minden nap több ingyenjáték is van, azt hiszem óránként egy) mivel elfogyott a bónuszpénzem + az ingyen hetemre, semmiképpen sem szeretném eljátszni ezt a 23 Eurót ami már nem a bónuszszámlámon van, hanem a fő egyenlegemen. Megduplázni már sikerült a befizetést, tehát mindenképpen megérte ez a kis bingo kaland, amit nem győzők megköszönni Knappnak, mert az ő írása nélkül nyilván kevesebben vágtunk volna bele :great:

Szerintem utaltasd ki az egyenleged, akkor garantáltan nem játszod már el ezt a pénzt!  :)

Az ingyen hétnek úgyis az a célja, hogy rákapasson a bingózásra és azért néhány partiban tényleg csábító összegek röpködnek...
Ráadásul az azonosításhoz is idő kell és nem árt, hogyha mire végzel, már megtanulják, hogyan kell neked kiutalni a pénzt!  :)

Na meg ez most egy holt pénz, ha nem játszol vele és ugye az egész bingó kalandból még legalább másfél heted van hátra, hisz csak jövő csütörtökön lesz vége az ingyen hetednek.
Addig kár otthagyni ennyit.

Vagy már WH ügyfél voltál korábban is?
Mert nálam az az alapszabály, hogy "ismeretlen" irodánál minél hamarabb jöjjön egy kis összegű kiutalás.