Bundabotrány

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


,,Játszottál-e már fogadási csalásban érintett mérkőzésen?
– Igen: 24 fő (7%);
– Nem: 199 fő (62%);
– Nem tudom: 98 fő (31%).
Összesen: 321 fő."
– a Hivatásos Labdarúgók Szövetsége (HLSZ) novemberi kutatásának eredménye, amelyet 321, az NB-s osztályokban játszó futballista bevonásával végeztek a fogadási csalások ügyében, kérdőíves módszerrel, anonimitást biztosítva.

http://taccs.hu/2013/12/17/ket-idezet-a-focibundarol/

http://www.hlsz.hu/index.php?tid=1&act=reszletek&id=NSE_b79feab

Üdv!
Szerintem a bundázás természetes emberi tulajdonság, mivel az emberek már belefáradtak abba, hogy munkával megkeresett pénzüket többesélyes mérkőzésekre feltegyék. Ha van egy bundagyanús meccs vagy tipp inkább azt játszák meg. A bundázásnál is az a bibi mint minden másnál. A telhetetlenség és a nagyravágyás. El lehet bundázni egy mérkőzést 2-1-el is a gyengébb csapat számára, aztán mondani, hogy nem jött ki a lépés. Ám ez az említett kínai embereknél nem pálya ők mindenben nagyzolni akarnak. 8-0? 1-0 nem elég az is durva, de mit fizethetett a 8-0-ért? Amúgy pedig nem kell túl messzire menni ha bundagyanút akarunk látni. Szerintem az is eléggé fura, hogy ugyanazzal a kerettel felállva egy nemzetközileg elismert kiváló csapatot 20 góllal ver a Győri Eto míg a sokadligából felpénzelt tartalékosokkal és ifikkel teletűzdelt kiegyensúlyozatlan játékképet mutató Barabás már csak 4-el maradt allul. Én speciel mindig a Győr ellen teszek, mert eléggé túlzónak tartom azt a győzelmi szériát amit produkálnak úgy, hogy pár éve még a csoportkörből is csak nyögve nyelve jutottak tovább a BL-ben. Valakinek nagyon vastag lehet a bukszája. Jah és még nem is említettem a férfi kézi EB-t ahol 4 gólt adott el a magyar csapat így elérve a kb 8-as odds-ú döntetlent. Elgondolkodtató, de nagyon.

Kilenc vádlottat felfüggesztett szabadságvesztésre, hatot pénzbüntetésre ítélt a labdarúgó REAC-mérkőzések fogadási csalási ügyében az első fokon eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdán.

Forrás: http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20160330-csak-felfuggesztettet-kaptak-a-bundabotrany-vadlottjai.html