OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Kár, hogy esély sem volt rá. Ez a geci Boe képtelen egy normális lövészetre :D De az a majom Fourcade is 18 hibátlan után elrontja a maradék kettőt  ;D

Nem volt igazán jó tipp, persze annyira rossz sem de hát lényeg, hogy baszott bejönni

...a Barcának legalább két sárgát felmutat a török. Egészen 2005 februárjáig kell visszamenni az időben, hogy olyan meccset találjunk a két együttes között, ahol a Barcelona nem kapott legalább két sárgát, de akkor is a Camp Nouban rendezték a találkozót. Azóta kilenc alkalommal találkoztak a BL-ben, mind a kilenc alkalommal minimum két sárgát kapott a katalán csapat.
Forrás: fortunaweb.hu

bwin/sportingbet 1.60-ért mérik, hogy a Barca minimum két sárgát összeszed

#3677 március 07, 2018, 13:31:30, oakland23
bwin/sportingbet

Clarence U. - Hobart
ÉLŐ, félidőben 0-2-nél

Tipp: eredmény: minden más

bwinen és sb-n lehet erre fogadni, gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a Hobart minimum 5 gólig jut. Vagy a Clarence, de erre nincs esély.

Szóval amiért behúztam, az a stat. A bwin kis grafikonja oldalt azt jelzi, hogy a Hobart 22 lövést küldött meg, abból 15 kaput talált. Ez brutál szám, ha ezt hozni tudja a második félidőben, nem tudom elképzelni, hogy ne jusson 5 gólig, mert azt hiszem, a Clarence még fáradni is fog. Azért félidőben 15 kaput eltaláló lövés, az nem gyenge. Picit jobb hatékonyság, és jön a tipp

az odds 2.65, ami szerintem elég fasza.

*ez mocskosul elszállt, valamikor a 77 percben néztem rá, aztán amíg 22-szer lőttek kapura félidőig, addig egyszer a 45-től a 77. percig... Erre sem lehet nagyon mit mondani

Valami nagyon nem okés ezekbe az Ausztrál meccsekbe mostansag.. Nem egyszer szívtam már meg én is, hogy 30-40-50 perc alatt annyit rúgtak kapura mint az állat, utánna meg a következő 40 percbe szinte semmit..Nagyon meg kell néznie az embernek, hogy ha lát egy jó statot hogy megteszi-e overre, mert már az auszik se olyanok mint régen.. :(

Legutóbb 1.04 odds meccs elött a vendégekre, mennek a kapuralövések szépen 22. percbe 0-1 de akkor már 10-et lőttek kapura, mondom itt még a 2.5 over is lazán lejön. Hát nem..maradt 0-1 félidőig, úgy h az első gól után már kb kapura se löttek  :noway:

#3679 március 08, 2018, 15:48:56, oakland23
12:00
u19-es női felkészülési
Portugália-Belgium

Pár napja is találkoztak, akkor 3-2-es félidőt hoztak össze. Valószínű, hogy most teljesen más összeállításban játszanak a csapatok, de ettől még bízom benne, hogy lesz pár gól félidőben.

Tipp: félidő góljai 1.5 felett @ 2.20 bwin/sportinget

(egyébként fura, hogy a felnőtt portugál csapat mennyire gólszegény meccsekre képes, de ez még utánpótlás szinten hála az égnek nincs így)

*Püff neki, 0-1

#3680 március 09, 2018, 11:52:17, oakland23
whoscored oldalon futottam bele ebben az infóba:
A Guangzhou utsó 15 bajnokiján mindig született min. 3 gól. Legutóbb épp 9, de most hétközi nemzetközi kupameccsen is 5-3-at toltak. Konkrét tippet ezúttal nem írok, mert úgysem jön, inkább csak a tényt vagy infót közöltem, amivel vagy kezd bárki bármit, vagy senki semmit.  ;D

12:35-től kezdenek Huszti volt csapata a Csangcsung ellen, kezdőt még nem tudok, de előbb-utóbb kiderül az is.

(közben megint egy fura ausztrál meccs, amit davixxx is említett: Keilor Wolves -North Sunshine Eagles. Félidőben 0-0, vége 0-7... Még csak piros lap sem volt a hazaiaknál, hogy arra lehetne fogni)

maradunk Kínában
Guangzhou R 'n F - Dalian Yifang

A Guangzhou egy 5-4-es zakóval nyitotta a bajnokságot, a Dalian már Carrascóval a kezdőben 8-0-ra kapott ki Hulkéktól. Szóval egy 9 és egy 8 gólos bajnokit toltak az első körben, csak marad pár dugó mára is

ma 12:35-től kezdenek

Mondjuk ezt tudván nem csoda, hogy a 2.5 over csak 1.40 körül fizet, így vagy keresünk mellé valamit, vagy magasabb line-t választunk.

Találós kérdés:

Mi lehet ez?
0-0-5-0-1-0-0-5-1-1-1-0-1-0-1-5-0

Nos, ez a Sevilla együttesének kapott góljainak száma meccsenként a Montella érában.

A Betis ellen jött az első ötös otthon, amely találkozót kupameccs követte
Az Eibar ellen jött a második, amely találkozót kupameccs követte
Az Atletico ellen pedig a harmadik, na ezt a találkozót semmi sem követte

Előtte még Berizzoval is volt egy találkozó, ahol a félidőre szedett be 5-0-ás hátrányt a Sevilla, és csak azért nem lett vagy 10-0 a vége, mert a 2. félidőre a Real sem pörgött már rá.
A Betis ellen derbi igazi adok-kapok volt, amiből a Betis jött ki jobban, de az Eibar elleni zakó és az Atleti elleni is olyan volt, ahol tényleg mintha legalább két osztály különbség lett volna a csapatok között. Sőt aki látta azt a korai Eibar elleni meccset, az tudja, hogy az Eibar még minimum 5 komoly ziccert puskázott el, szóval kis mákkal még az Eibar is lőhetett volna az 5 mellé vagy 3-5 gólt. Az Atleti ellen pedig olyan szinten csúszott szét a Sevilla, amit nagyon ritkán látunk ilyen szinten.
Megyeiben van olyan, hogy egy csapat tartja magát, aztán mikor jön egy-két bekapott gól, szarik bele, aztán lesz még vagy 6-7.

Nekem valami azt súgja, ez a Sevilla most is belenézhet egy KO-szerű pofonba. Igazából bevallom, szorzókat nem néztem, de úgy emlékszem, a Valencia-siker 3.40-el szoroz, szóval a gólok sem fizethetnek rosszul.

Egyébként pedig valahol kulcsmeccs ez, mert ha most a Valencia legyőzi a Sevillát, akkor a 8 pont előny 11-re hízik a Valencia javára, az pedig már szinte garantált BL-indulást ér, azt a 11 pontot a Sevilla már nem lenne képes ledolgozni.

kezdőket még megvárom, de nem hiszem, hogy nagy meglepetések lennének. Én itt vendég sikert, és alsóhangon két vendég gólt várok. de itt kanyarodok vissza a kis számsorhoz a hsz-em elején, mert a Sevilla a Montella érában ha kettőt kap, akkor azt még három kapott gól követi.

Sevilla kedden megy a Unitedhez, első meccs 0:0 lett a visszavágó nagyon fontos lehet Montella-éknak!

Sziasztok!
Arra kérnélek titeket, hogy:
sokan sok helyről írunk, ezért bízom benne, hogy sokan tudtok segíteni nekem.

Szóval csak arról lenne szó, hogy aki jár focimeccsre, vagy tudja azt, hogy a településén mennyibe kerül egy felnőtt belépő, az leírja. Leginkább megyei csapatok érdekelnek megye 1-2-3, de érdekel NBIII II és I is, bár utóbbit ki lehet keresni

Csak annyi lenne, hogy például xy beírja, hogy
milyen település, milyen osztályban szerepel a csapat, és a jegyár
Tehát pl. Tiszavasvári, megye I, 500 Ft (ezt most csak így példaként írtam)

Nagyon szépen köszönöm előre is

(ill. még annyit, hogy határon túliak is írhatnak, illetve azok is, ahol netán ingyenes)

akár ide, akár privát üzibe is írhat, aki tud segíteni egy-egy hsz-szel

Szia!

Kisvárda NB II - 1000 HUF
Cegléd NB II - 1000 HUF (Albertirsán játszik)
Vác NB II - 1000 HUF (III. Ker. pályáján játszik)
Nyíregyháza NB II - Főtribün 1000 HUF, kedvezményes vendégjegy a kapu háta mögé 500 HUF

A Balmaz a Felcsút és a Kövesd az NB II-ben 1000 HUF volt, most nem tudom mennyi.

Női kézilabda NB I átlagban 1500 HUF (legalábbis ahol eddig voltam) kivéve Budaörs, ott 1000 HUF.

Megyei bajnokságokban szerintem 500 HUF a plafon, de voltam már olyan "San Siró"-ban is, ahol beléptetés sincs, csak valamikor meccs közben "körbekalapozzák" a nézőteret.  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2018, 09:35:32
Sziasztok!
Arra kérnélek titeket, hogy:
sokan sok helyről írunk, ezért bízom benne, hogy sokan tudtok segíteni nekem.

Szóval csak arról lenne szó, hogy aki jár focimeccsre, vagy tudja azt, hogy a településén mennyibe kerül egy felnőtt belépő, az leírja. Leginkább megyei csapatok érdekelnek megye 1-2-3, de érdekel NBIII II és I is, bár utóbbit ki lehet keresni

Csak annyi lenne, hogy például xy beírja, hogy
milyen település, milyen osztályban szerepel a csapat, és a jegyár
Tehát pl. Tiszavasvári, megye I, 500 Ft (ezt most csak így példaként írtam)

Nagyon szépen köszönöm előre is

(ill. még annyit, hogy határon túliak is írhatnak, illetve azok is, ahol netán ingyenes)

akár ide, akár privát üzibe is írhat, aki tud segíteni egy-egy hsz-szel

köszönet az eddigi válaszokért, de beírom újra, most este felé többen fórumozunk.

Az egyik sportszakinál megérdeklődtem, itt szinte mindenhol 500 Ft.

Tiszántúli Takarék Megyei I. osztály
http://adatbank.mlsz.hu/league/46/16/16927/18.html

#3688 március 23, 2018, 11:42:22, oakland23
Biztosíték nincs rá, hogy itt valóban gálameccset látunk, de miért verné össze egymást a két válogatott? Értelme nincs, minden amellett szól, hogy Görbicz Anitát egy gálameccs-jellegű összecsapással búcsúztatjuk, ebben pedig Grooték is partnerek lesznek.

Mi a közös a portugál labdarúgó-válogatottban és a medvében?
http://tinyurl.hu/q37M/