Napi tipp - Október 5.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 5.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Soccer » Hungary » OTP Bank Liga
Saturday, 05 Oct 2019, 17:00
Kisvarda - Zalaegerszegi
Tipp 1x
Oddsz:1,5
Unibet

Indok: Zuhan az oddsz nagyon, az azsiai piacon mar a hazaira ah+0,5  1,39, gondolom nem veletlen , igy hat raszallok en is a sulyedo hajora. Sokan varjak mar itt a forumon is a Kisvarda  Fradi ,Vidi meccsek utani kilabalast/gyozelmet.

Sziasztok!

Időpont: 2019.10.05. (19 óra)
Esemény: Foci Osztrák liga2 (Lafnitz - Dornbirn)
Tipp: Több mint (3.5) gól
Odds: 2.50
Iroda: bet365
Indoklás:

Lafnitz jelenleg hatodik helyen áll a bajnokságban!

Vegyes de több gólos mérkőzéseket játszik hiszen igen sok jó gólszerző játékosa van a csapatnak mint a csatár Varga Barnabás (4) góllal!

Dornbirn jelenleg harmadik helyen áll a bajnokságban és győzelmével szorosan ott lenne a feljutásért való küzdelemben!

Szintén jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Fridrikas Lukas (4) góllal!

A jó helyezésért való küzdelem ma több góllal fog párosulni!

Újpest- Mezőkövesd
Mezőkövesd rúg gólt
Odds:1.61
Bet365

Az Újpest múlt héten meglepetést okozott,de most nem fognak nyerni. Nem fognak olyan szerencsések lenni, plusz borzasztó a lilák védelme.

Labdarúgás, Magyar NB I, 2019. 10. 05, 14:30

Újpest FC - Mezőkövesd-Zsóry SE
Tipp: pontos eredmény - 1-0

Odds: 6,00
Iroda: Bet365

Indoklás: Meglepetésre, de egyáltalán nem érdemtelenül nyert múlt héten a Vidi otthonában az Újpest. Igaz, csak az utolsó percekben szerezték a gólokat, de végig fölényben játszottak: koncentráltan, veszélyesen, határozottan futballoztak. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az a statisztikai tény, hogy míg a Videoton egyetlen kaput eltalált lövésig jutott a 90 perc alatt; addig a vendégek ötször jobbnak bizonyultak e mutatóban.
Szerintem ki fog még tartani ez a lendület a Mezőkövesd ellen is. Nem lesz könnyű menet, és nem hinném, hogy túl sok gól esne, de a hazaiak be fogják húzni végül. Óvatosabb tipp a kapott gól nélküli Újpest győzelem, esetleg a 2,5 gól alatt - én ezúttal sem tudok ellenállni a nagyobb szorzó csábításának.

Labdarúgás, Angol Premier Liga
2019.10.05. 16:00

Burnley - Everton

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.80
Iroda: Bet365

Foci, PL
Liverpool - Leicester
tipp: Ah -1,5 vendég
odds: 1,66
iroda: Unibet

Ha csak Brendan Rodgers kinevezése óta követnénk az angol bajnokság tabelláját a Leicester 3. helyen lenne nem sokkal lemaradva a City és a Pool mögött. Rendbe szedte a Ranieri óta leszálló ágban lévő klubot, idei igazolásaikkal pedig jelezték hogy ismét a TOP 6 közé szeretnének kerülni, amiből akár még egy BL győzelem is kinézhet, tekintve hogy a MU, Arsenal, Chelsea, Tottenham négyes egyáltalán nem meggyőző idén.

A LFC hétközben úgy tűnt hamar lerendezi a BL meccsét, és fejben már a hétvégi meccsen jártak mikor jött a fekete leves és leadtak 3 gólos előnyt. Szerencsére időben jött a hideg zuhany s volt még elég idő rendet tenni a fejekben. Tanulságos meccs volt, ahol az eddigi szezonban hibátlan Matip helyét Joe Gomez vette át. A mai meccsen is a szerdai védelem fog felállni ugyanis Matip nem épült még fel egy kisebb sérülésből. Ha a középpálya nem veszi ki a részét a védekezésből, nagyon nehéz mérkőzés elé néznek Brendan Rodgers fiai ellen.

Tippem, hogy megszenved ma a Liverpool, s nagyon tartok attól hogy megszakad a győzelmi sorozatuk a PL-ben :redchug:

Soccer » Germany » Bundesliga »
05 Oct 2019, 13:30
Bayern Munich - Hoffenheim
tipp: Bayern 5,5 over
odds: 6,00
iroda: bet365

indok:
A keddi pif-puff után ma dirr-durr várható :-) A Bayern nagycspatnak tetszelegve ma a Hoffit is elveri, így legalább a sajtó ír róluk. Tippem 6-1 vagy 8-1.

Foci - Észt élvonal
2019.10.05. 12:00
Maardu - Tallinna Kalev
tipp: 2.5 gól felett
odds: 1.66
bet365

A két csapat legutóbbi találkozása során a Kalev hatalmas favorit volt, mégis hatalmas csapást mért rájuk az akkor sereghajtó Maardu. Azóta lényegesen nem változott a felek helyzete, egy céljuk van, méghozzá megszerezni a 8. helyet. Az észt bajnokság "over" liga, e téren a felek erős mutatott hoznak, 3 gól kb. egy óra játék után leesik.

2019.10.05 16:00
Watford-Sheff Utd  Watford 0,5 több gól+Watford 3,5 több szöglet+2fi 1,5 több szöglet
Odds:1,5
bet365

A Watford otthon nagyon veszélyes mindenkire,nagy nyomás alatt tartja az ellenfél kapuját.Gólokat és szögleteket várok tőlük.Mást már ideje lenne elindulniuk felfele.

TODAY, 13:30, Beijing, semifinal, hard
Osaka Naomi - Wozniacki Caroline
Tipp: Wozniacki nyer 2-0-ra
odds: 5,20
Iroda: Unibet

Az egymás elleni mérlegük sima dán fölényt mutat, igaz azóta Osaka volt világelső is. Viszont a japán egy nagyon durva meccsen van túl, majdnem 2 és fél órán át küszködött tegnap, így megvan az esély rá hogy nem tud ma 100%-on pörögni.

Labdarúgás Szerbia
2019. 10. 05. 18.00

Radnai Surdulica - Bácska Topolya
Tipp: Topolya nyer és 2,5 gól felett
Odds: 5.00
Iroda: bet365

A Topolyát mindenki ismeri, újoncként hasít, a magyar állam hátszelével nyomják. Jövőre meglesz a nemzetközi kupa. A házi csapat gyenge, a kapus Kostic meccsenként egy bakit csinál a szerb tipsterek szerint, Velic az edző, pedig a szerb Várhidi Peti. Szóval vendég győzelem várható és gólok.

Foci      Anglia - FA Kupa
2019.10.05.        13:30
Halesowen - Altrincham

tipp:1
odds:5,24
Pinnacle

A 2 csapat eddig 2-szer találkozott egymással, mindkét mérkőzést az Altrincham nyerte.Az odds-ok ma is őket támogatják de szerintem nincsenek olyan jó formában mint a hazaiak akik az utolsó 5 meccsüket megnyerték.Halesowen győzelmet várok.

#13 október 06, 2019, 09:44:01, ferinyul
Kristiansand-FTC noi bl kezilabda...
Valamiert a Fradi a favorit, de a hazaiak lenyegesen jobb formaban vannak, raadasul siman vertek tavasszal a magyar lanyokat...
(ujabb szintet lepett lefele a bet365, mar a meccseket is szurik, ha valaki meg leszabalyozva is nyer...:D)

Nyertes...

Valencia - Alavés
Tipp: Alavés to score from penalty @ 15.00 bet365

Frusztráció és fáradtság a két f-betűs szó, na meg a fuck a harmadik. A Valenciánál mint klubnál minden mindenki ellen van, tulaj, volt edző, új edző, leendő edző, szurkolók, játékosok... Simán előttem van az Alavés győzelme.
Egyébként nem néztem után, de simán 60-70% a büntető Valencia meccseken ebben az idényben, simán benne most is akár 2 penalty is. Egyébként is így érzésre a LaLigában van a top bajnokságokban a legtöbb tizi, Valencia meccseken meg szinte mindig. Simán akadhat. Egyébként már lebegtetik Mourinhó nevét, mint Celades-utód, hátha visszajön a Special One  ;D