András Tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nyert az AJAX.komédia után öröm ünep  ... Holnapután meg a Chelsea porig veri  a  M.Unitedet...3-0 ra... :yeah:

 ;D vezett az MTK je csak nyerjen ..Holnap meg a Honvéd  kis szerencsével vagy annélkül megnyeri a MK .-DVSC ellen .

Holnap  olasz kupa melynek nagy esélyese az Inter amely a bajnoki cim mellé begyüjtheti az Olasz kupát is . a fogadás szempontjábol biztos hogy minkét csapat lö gól ez a 1.70 odds    valoszinü az X "2    amely 1.50[so][/so]  inter gólért pedig 1.33 odds van 2 vagy 3 gól talán a mecsen én igy gondolom hogy ez lesz ez mind ha bejöne az jo lenne.

Tegnap kikapott az Ujpest igy már biztos az ezüst az MTK -nak   még egy gyözelem az biztos lesz a Györ ellen ...az UTE ellen még egy vereség is belefér az ZTE meg nem téma szerintem nincs esélye nem egy stabil csapat .

Mai Tippeim :   Ajax-Heerenveen   1    1.33     Inter:Lazio  X  2.875     M.U.:West H.  2.5 gol fölött  1.75     Getafe:A.Madrid  1.X  1.33        tét 1000     ny:  8900.

Mai Barcelona:Betis mecs nagyban befolyásolhatja a bajnokság kimenetelét ma este ha döntetlen v. elbukja a Barca a mecset akkor biztos nem fogja megvédeni a bajnoki elsöségét ..nagy a nyomás egy s.kupa csata után biztos hogy szoros mecs várható.  tippem X.2

ajax siker eddig bejöt a M.United mecsen eddig nem hogy egygol lenne egy sincs ,( :nu:) az Inter meg csak ki egyenlit majd .. :icon_confused:

Az U19 -ünk Németország ellen (0-0) döntetlentért el ez sokat jelent majd a további eredményeket nézve is csak kedvezó legyen minden  most egy 2 nagy arányu gyözelem kell majd azt szuper lesz minden ..

Holnap spanyolok napja az UEFA kupába Sevilla:Espanyol    Én sevillai sikert várok de egy döntö mindig fordulatos tehát nehéz lenne elöre megtippelni is a végsö nyertestezért 1.2  esélyes lesz a mecs.

Ezaz vezet a Debrecen ez jó mert igy biztós hogy az MTK lesz a 2 ab ajnokságban..persze mindehez kell még félóra és akkor már biztos. :)

Holnap nagyon könyen Bajnok lehet a Stuttgard pedig rájuk igazán nem számitott senki ez ám a meglepetés. :o

Németo.Stuttgard a bajnok ez igen ..F A  kupa gyöztes a Chelsea jje.Remélem a spanyol bajnokságot a Sevilla nyeri vagy ha nem akkor ne a Real M. nyerje meg mert nagyon nem birom öket...

MTK nyert igy indulhat az UEFA kupában (Hajrá Magyarok hajrá kékek..) :great:

#43 május 28, 2007, 10:32:12, Seckó
Magyar Bajnokság utolsó fordulójának esélyei tippeim..Honvéd - Vasas X1  :noway:   Györ-DVTK 1  :ok:  DVSC-Sopron  1.x  :ok: Tatabánya-ZTE 1.2  :ok:   Vác-Pécs 2 x  : :ok: Reac-Fehérvár 1.X  :ok: Kaposvár-Paks 1.X  :ok:  MTK Hungária FC:Újpest FC  1 X   Hrepka végre gólt lő ...

Holnapi tuti Jordánia:Irak 1.X Jordánok otthon jok lehetnek egy X-re biztos.