Executor már megint visszatér! :D

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 november 02, 2018, 18:49:49, executor
2018.11.02.

1. Calgary Flames - Colorado Avalanche      2(ah+1,5)      1.36      150 Ft       6:5

Elemzés: A Flames szépen megfogta a Torontot ahogy feljebb már említettem de a Buffaloval már jobban meg kellett küzdeniük. Viszont őket is lenyomták, igaz csak hosszabításban. Mindenesetre komoly önbizalommal foghat neki a csapat a hazai meccseknek. Kell is az önbizalom a Calgarynak, hiszen két kemény ellenfél jön, mégpedig a Colorado és a Chicago.
A Colorado kikapott a minnesotai Vadaktól az előző fordulóban. Vezettek az első harmadban, de kiengedtek, ami a kemény Minnesota ellen megengedhetetlen. Büntettek is a Vadak és a Colorado megérdemelte a verést.
Ezen a meccsen a Flames játékosok kevésbé lesznek kipihentek ráadásul az otthoni mérlegük gyengécske idén. Ezzel szemben a vendégek pihentebbek, jobb az idegenbeli mérlegük, de érzésem szerint hullámvölgy készül náluk. Úgy vélem, hogy a Calgary motiváltabb lesz, de nagy verés nem várható, sőt esélyes, hogy el sem dől a rendes játékidőben. A Colorado hendi jó lesz. (Jött a tipp, de azért nem semmi 1:4-ről, egy harmad alatt meccset veszíteni  :bash:)

NY: 18 (69%)
V: 8 (31%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15720 Ft

#16 november 03, 2018, 20:15:45, executor
2018.11.03. KHL

1. Dinamo Minszk - Barisz Asztana     2(hv)       1,67     Tét: 150 Ft      2:3

Elemzés: Szép játékkal nyertek a fehéroroszok, a kínai Kunlunnal szemben az előző fordulóban. Nehezen indult, de megnyomta a Minszk a második periódust elment kettővel, majd a harmadikban állva a kínaiak nyomását, ügyesen korongozva beállították a 4:1-es sikert. Kellett is ez, mert a rendes játékidőben 11 KHL meccs óta nem nyert a Dinamo.
Hát de most a Bariszt kellene megverni. A kazahok négy gyönyörű győzelem után, öldöklő csatában mentettek pontot a Traktorosok ellen és csak a hosszabbításban buktak el. Csak mondom, hogy az Asztana az utolsó előtti percben még kétgólos hátrányban volt, ám Dietz 24 másodperc alatt 2 gólt lőtt és kiharcolták a túlórát.
Ezen a meccs ugyan a Minsk-Arenában lesz, de egyértelműen a kazahok az esélyesek. A fehéroroszok a nyugat leggyengébb teljesítményével rendelkeznek otthon, miközben a Barisz még a Jekatyerinburgot is képes volt megfogni idegenben. Igazából a Dinamo szintű csapatok nem szoktak nekik gondot okozni, szerintem ez most is így lesz. Egyértelműen Asztana győzelmet várok.

NY: 19 (70%)
V: 8 (30%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15820,5 Ft

#17 november 04, 2018, 05:48:27, executor
2018.11.04. NHL.

1. Detroit Red Wings - Edmonton Oilers        2(hv)       1.68      300 Ft     3:4

Elemzés: Nyertek a Szárnyasok az előző fordulóban, bár csak a harmadik periódusban sikerült maguk gyűrni az Ördögöket. Túl lassan eszmélt a Jersey, pedig a túlóra és legalább egy pont benne volt abban a meccsben a vendégeknek.
Bezzeg az Olajosok nem lacafacáztak, likvidálták a Chicagot. Pedig az első harmadban nyomás alá került a kapujuk, de sziklaszilárdan tartott a védelem. A másodikban lőttek egyet a 18.másodpercben és továbbra is jól védekeztek és lőttek még egyet. A harmadikban elfogyott a Blackhawks az Edmonton pedig lehozott egy szép végjátékot.
Ami a mai meccset illeti, az Edmonton igen jó védekezésére alapozom a tippet. A Konferenciában a jól blokkoló csapatok közé tartoznak és ha előnybe kerülnek, képesek megtartani. Vendégként sem rossz a mérlegük. A Vörös Szárnyak lendületben vannak, igazából az a kérdés, hogy kitart-e a lendület. Hát szerintem, ha az Olajosok jól összpontosítanak és összeszedetten védekeznek, akkor ez a Detroit megfogható. (Érdekes, hogy most nem annyira védekezés, hanem pontos támadások vitték előre az Olajosok szekerét)

2. Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning     2(hv)     1.76     150Ft      1:4

Elemzés: Hát ez nagy csata lesz az biztos. Aki nyer, az vezetheti a Keletet. Nézzük a Montrealt. A kanadaiak legázolták az előző fordulóban a tavalyi bajnokot. Pedig a fővárosiak nem adták olcsón magukat, a második periódusban még a meccset is megfordították, de a Canadiens a harmadikban óriási nyomás alá helyezte őket és ami még fontosabb gólokat ütöttek és nyertek. Óriási tartású, bivalyerős alakulat. De hektikus játékra képesek.
Az előző fordulóban otthon hasaltak el a Villámok a Predatorok ellen. Ez piszkosul kínos volt, mert a Ragadozók tényleg erősek, de azért az 1:4 túlzás. Az első harmadban a Tampa még egy kicsit elidőzött fejben az öltözőben és itt volt a hiba. Mert onnantól ez a meccs nem volt az övék. Az első harmad két vendég góljára, mozdulni sem tudtak. A másodikban ugyan felszántották a jeget és lőttek egy gól, de szerintem nem volt bennük átütőerő. Végül a harmadikban a vérszagra gyűlő Ragadozók, a jég alá temették őket.
Tehát egy duzzadó önbizalommal teli Montreal és egy javításra készülő Tampa feszül egymásnak és szerintem az utóbbi győz. Ugyanis a kanadaiak hektikusan játszanak és elég sok gólt kapnak. A Tampa szinte biztosan lőni fog és a kérdés, hogy előnybe kerülnek-e az elején. A Washington is vezetett aztán mégis a kanadaiak nyertek, a kitartásuknak köszönhetően. De a Tampa most jóval erősebb ellenfél, mint a tavalyi bajnok. Ha ők lőnek elsőnek, akkor bízhatnak a védelmükben és nyerhetnek. (Óriási Montreal fölény az elején, de jól védekező és összpontosító Tampa. Szép győzelem)

3. Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs     2(ah +1.5)      1.44     300 Ft      0:5

Elemzés: Alaposan megnehezített a helyzetét a kanadai csapat azzal, hogy otthon kikapott a Dallastól, hiszen most egy lényegesen erősebb csapat ellen kellene, idegenben javítani. A Levelek gyakorlatilag két harmadon keresztül semmit nem csináltak, miközben a Dallas ütött két gólt. A második kapott gól után óriási nyomás alá helyezték a Stars kapuját, de ez kevés, nagyon kevés. Hiába vitte a tippem, ez a vereség megérdemelt volt a Torontonak.
A Pingvinek két meccses vereség után kellene, hogy valamit alakítsanak. Mindkettőt a New York Islanders ellen szenvedték el, ebből az első nagyon csúnya volt, ráadásul otthon. A másikon már voltak életjelei a Pingvineknek, de büntetőkkel bukták azt a meccset is. Szinte biztos, hogy bizonyítani akarnak.
A két csapat játszott már a szezonban, akkor a Pittsburg lazán verte a kanadaiakat idegenben. Most azonban némileg más a helyzet. A Toronto idén nagyon nehéz verni idegenben és rendkívül gólerősek is. Ellenben a Pingvinek meg keveset lőnek otthon, és nagyon sokat kapnak. A kanadaiaknak az is tét, hogy egy vereség már egyértelmű hullámvölgy és megkezdődhet a leszakadásuk az élbolytól. A Pingvinek győzelem esetén abszolút felzárkóznak. Van tét rendesen. Szerintem azonban a legvalószínűbb, hogy nyer a Toronto, viszont benne van egy esetleges büntetőpárbaj is a meccsbe, ami ugye lutri. Ezért a biztonságos hendit választottam a kanadaiakra. (Huh de laza volt, svájci óra pontosságával)

NY: 22 (73%)
V: 8 (27%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 16270,5 Ft

#18 november 04, 2018, 18:49:09, executor
2018.11.04. KHL

1. CSZKA Moszkva - Jokerit Helsinki      2(ah+2,5)      1.30      150 Ft

Elemzés: A kérdés, hogy megfogható-e otthon a Moszkva? Nos szerintem igen, de mindenképpen két gólon belül tartható. A CSZKA merem állítani, hogy ott van a bajnokesélyesek között, talán a legerősebb állománya van. De otthon időnként bizonytalanul játszik. Az SZKA majdnem megfogta a nagyok közül, de ami ennél is meglepőbb, hogy a kínai Kunlun meg is tette ezt. Erre a meccsre duzzadó önbizalommal érkeznek a fővárosiak, hiszen néhány nap alatt először kivégezték a Pozsonyt, majd legyalulták a Szibirt és elérkezettnek látják az időt, hogy a Jokeritet és jég alá tegyék.
Ehhez azonban a finn bohócoknak is lesz egykét szava. Ugyan a finnek szekere nem áll jól, ők két vereség után érkeznek az Ice Palaceba, de szerintem két vállalható vereség után, hiszen a Kelet esélyes bajnoka, az otthon szinte verhetetlen Jekatyerinburg mérte rájuk az egyiket, utána pedig a szintén erős, hazai pályán mindig veszélyes Magnyitogorszk a másikat. Ezek szerintem benne voltak.
Benne van itt a vereség szintén a CSZKA ellen, de tulajdonképpen ez is beleférhet, nem is várok feltétlenül finn győzelmet, de azt mindenképpen gondolom, hogy a moszkvaiak a nagyon jó finneket nem fogják agyonverni. Meglepődnék, ha többel győznének két gólnál, mert bár a finnek kapnak bőven gólt, de az egész liga leggólerősebb csapatának számítanak. A hendinek jönnie kell. (Kevés volt a hendi. Itt mészárlás volt kérem szépen!)  :redchug:


NY: 22 (71%)
V: 9 (29%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 16120,5 Ft

#19 november 05, 2018, 19:38:38, executor
2018.11.05. KHL.

1. Torpedo Novgorod - AK Barsz Kazany     X2     1.42      150 Ft     3:3 (hu: 3:4)

Elemzés: Duzzadó önbizalommal érkezhet a Torpedo ehhez a mérkőzéshez, miután három meccs óta tartó győzelmi szériában van. A három meccsből kettőn bizony nagy vadat ejtettek, hiszen legutóbb az Ufat verték a Nagorny Arenában, de nem sokkal előtte az Omsz is kisiklott ellenük. A két meccs között mellékesen szénné verték a Cserepovecet. A forma most kitűnő tehát és a csapat készen áll, hogy otthon feltegye az i-re a pontot a Barsz ellen.
A kazanyiak legutóbb 0:2-ről képtelenek voltak tartani az eredményt a nem túl acélos Nyizsnyekamszk otthonában és a túlórában büntetőkkel kikaptak. Hiába ezen a szinten a KLH-ben, még a papíron gyengébb csapatok ellen is ott kell lenni végig a meccsen. Amúgy a csapat jó formában van, a Konferenciában biztosan őrzi a rájátszásos helyét, de az látható, hogy a belendülő Magnyitogorszk, az Asztana és egy esetleges novgorodi vereség esetén a Torpedo is lépéselőnybe kerülhet, sőt a mostanság kicsit csúszkáló Ufat sem írnám le.
Mi várható ma? A Torpedó nehéz dió otthon, de én a AK-t jobb csapatnak tartom. Ez a meccset lehozhatják, bár abban nem vagyok biztos, hogy ez a rendes játékidőben összejön. Amúgy nagyon sok minden szól a hazaiak, mellett, az egyik legjobb otthoni alakulat, kivéve ugye a Jekatyerinburgot, de ugye ők mindenkinél utcahosszal jobbak Viszont a kazanyiak igen jók idegenben és ha képesek előnyt szerezni akkor általában bent maradnak a meccsben, legalábbis a rendes játékidőben. A legutóbbi három meccsüket kivétel nélkül a Barsz nyerte magabiztosan, sok góllal. Egy szó mint száz, mindkét csapatnak nagyon kell ez a győzelem, de én annyival tartom jobbnak a Kazanyt, hogy a rendes játékidőben szerintem nem fog vesztésre állni. Utána meg bármi lehet.

NY: 23 (72%)
V: 9 (28%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 16183,5 Ft

#20 november 07, 2018, 08:06:44, executor
2018.11.06. KHL.

1. Szeversztal Cserepovec - Jokerit Helsinki      2      1,64       225 Ft     0:4

Elemzés: A bohócoknak itt nyerni kell! A finn csapat annyival jobb, hogy még idegenben is papírforma szerint nyernie kell rendes játékidőben.
Sajnos a Jokerit mindhárom rangadóját elveszítette, ami nem túl jó teljesítmény. Hozzáteszem mindhárom ellenfél nagyon nehéz volt, főleg idegenben. Az utolsó meccsükön azért többet vártam tőlük, sajnos azonban a CSZKA könnyedén elsöpörte őket. Ez a múlt, amit most el kell felejteni gyorsan. Ha javítani akarnak a Cserepovecnél kevés kellemesebb ellenfelet kaphatnak erre a célra.
A Szeversztal harmatgyenge csapat, aki otthon igen gyenge mérleget tudhat maga mögött. Rengeteg gól kapnak, cserébe legalább alig lőnek. Otthon 2 lőtt gól alatti az átlaguk. Igazából minden komolyabb csapat megruházza őket.
A finneknek ez a csapat ujjgyakorlat kellene, hogy legyen, de bevallom kicsit bennem van, hogy mintha hullámvölgyben lennének a bohócok. Ami még szintén kicsit ellenük szól, hogy a Moszkva elleni súlyos vereség mennyire viselte meg a csapatot. Na mindegy, bízom a profizmusukban és, hogy Lauri Marjamäki és stábja összekapja a finn csapatot. Tippem, hogy képesek a vendégek a mérkőzést a rendes játékidőben lehozni győztesen.

NY: 24 (72%)
V: 9 (28%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 16327,5 Ft

#21 november 07, 2018, 08:08:41, executor
2018.11.07. NHL.

1. Los Angeles Kings - Anaheim Ducks      2(ah+1.5)     1.43    160 Ft     4:1

Elemzés: Nyertek a legutóbbi meccsükön a Királyok a Columbus ellen, de a csapat a legutóbbi győzelem ellenére meglehet hektikusan és gyengén játszik. Tavaly még valahogy bejutottak a rájátszásba, azonban a játékuk alapján idén erre nem sok sanszuk van. Bár idő még van, de nagy formaváltozás kellene az LA-nak.
Egy paraszthajszállal jobb helyzetben van az Anaheim. Persze a Kacsák is bőven a tudásuk alatt játszanak idén. Azonban ha megnézzük az elmúlt négy meccsüket, bár csak egyszer tudtak nyerni, azt is túlórában, viszont szinte mindig szívósan kapaszkodnak. Náluk jobban azt érzem, hogy képesek lehetnek odaérni a play-offba.
Szerintem ezen a meccsen a Kacsák szívóssága fog dönteni. Valószínűleg nem engedik el könnyen ezt a meccset, annál is inkább mert utána otthon kemény napok jönnek számukra. Sorban kapják a Konferencia élcsapatait, szóval kell a pont. Mondjuk a Királyok sorsolása sem jobb, csak ők egyértelműen szarok. Egy szó mint száz én a szárnyasokra szavazok, de biztos ami tuti, hendizem őket, ha megjön az odds.

NY: 24 (70%)
V: 10 (30%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 16167,5 Ft

#22 november 09, 2018, 07:16:20, executor
Szünet van KHL-ben, bár a tippjeim már megvannak, de csak 12-én lesznek meccsek. Az NHL-ben sem láttam holnapra olyan meccset ami komolyan érdekelt volna. Maradt tehát a következő nap.

2018.11.09. NHL.

1. Florida Panthers - Edmonton Oilers    2(ah+1.5)     1.40     160 Ft      4:1

Elemzés: Nagyszerű győzelmet arattak a Párducok az előző fordulóban a Winnipeg ellen, visszavágva nekik az előző fordulós vereségért. Pedig a Jets kétszer is nyerésre állt, de a Panthers végig koncentráltan játszott. Különösen megérdemelték a sikert azért, mert a második periódusban tényleg jobbak voltak és a harmadikban, pedig kibírták a Florida óriási nyomását. Szép győzelem volt na.
Az Olajosok két nagy vereség után érkeznek Floridába. Persze a Tampa ellen idegenben nem sok esélyük volt, de a Washington ellen, ha kicsit nagyobb szerencséjük van, a harmadik harmadban összehozhattak volna legalább egy túlórát. Ez van, de most jön a javítási lehetőség.
A Párducoknak nem nagyon megy otthon és nem hiszem, hogy most jönne a fellendülés. Az Edmonton nincs különösebben lemaradva az élbolytól Nyugaton, és ezt főleg az idegenbeli teljesítményének köszönheti. Valamiért vendégként jobban koncentrálnak. Ez a meccs, alapvetően kiegyenlített lesz, de úgy gondolom, hogy a Jets elleni győzelem eufóriája nem lesz elég a Párducoknak. Az Olajosok valahogy lehozzák a meccset, de ettől függetlenül hendizni szándékozom őket. Ha lesz odds......

2. Los Angeles Kings - Minnesota Wild     2(hv)     1.9     240 Ft      1:3

Elemzés: Szép győzelmet arattak a Királyok az előző fordulóban az Anaheim ellen és persze vitték a kukába a tippemet. :) Végig kiegyenlített csata volt, de az LA szépen elment hárommal és helyzetkihasználás és védekezés terén messze fölé magasodott a kacsáknak. Csakhogy most egy magasabb kategóriás csapat érkezik a Staples Centerbe.
A Vadak elbuktak az előző fordulóban a san josei Cápák ellen, de csak nagy küzdelemben. A Minnesota képes volt kiegyenlíteni 3:1-ről, de a végét valahogy jobban bírták a Cápák. A meccs megfelelt az elmúlt pár év hagyományainak, mivel a Vadak vagy kikapnak szűken San Joseban, vagy nyernek. Most a szűk jött.
Mi várható Los Angelesben. A Minnesota erősebb, de ellenük szól, hogy inkább otthon legénykednek. Azonban az elmúlt 5 idegenbeli meccsük alapján egész jók idengenben, ha megnézzük kik voltak az ellenfelek. Az LA otthon nem túl acélos, bár mintha kezdenék összeszedni magukat. Azonban a Vadaknak több a veszítenivalójuk, ha nem nyernek egy náluk gyengébb csapat ellen, leszakadhatnak az élbolytól. Ezért úgy gondolom, hogy most nem királyok fognak lovagolni a vadakon, hanem a vadak mártják a fogaikat a felségek testébe. Nyerni fog a Minnesota, de nem lesz könnyű a meccs számukra. Hendiben gondolkodtam de hajlok arra, hogy inkább mégis HV legyen a tippem. Odds később.....

NY: 25 (69%)
V: 11 (31%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 16223,5 Ft

#23 november 11, 2018, 08:32:10, executor
2018.11.11. NHL.

1. Florida Panthers - New York Islanders     2(ah+1,5)      1,55     240 Ft      4:2

Elemzés: Nyert a Florida könnyedén az Olajosok ellen, amit főleg a szenzációs második periódusának köszönhetett, amikor is masszívan letámadták az Edmontont, látszott, hogy döntést akarnak. El is mentek kettővel, ami komoly zavart okozott a vendégeknél, akik nem tudták a harmadik harmadban sem hozni a játékukat és sima vereséget szenvedtek. Szépen játszottak a Párducok, megérdemelték a győzelmet.
A mostani vendégeik a  new-yorki Szigetlakók lesznek akik bizony két vereséggel érkeznek Floridába. A Montreal ellen még csak csak képben voltak, de a vereséget maguknak köszönhetik, hiszen 3:1-ről hagyták elúszni a meccset büntetőkkel. A Tampa elleni idegenbeli vereség érhető, hiszen egy jóval erősebb, csapat játszott otthon, bár a New York ott is egészen jól állt a harmadik periódus végéig, amikor is a Villámok padlóig nyomva gázt, két percen belül jég alá tették őket.
A Florida ellen azonban úgy érzem, hogy a +1,5 hendiért az 1,55 odds ajándék. Egyébként is úgy gondolom, hogy a hazaiak győzelmére 1,86 igen erős túlzás. Először is a Szigetlakók idegenben nem ennyire gyengék. Elég sok gólt ütnek, viszont a védekezésük otthon még csak összeszedett, de idegenben szörnyű. Na ezen kell dolgozniuk és vissza kellene vágniuk a Párducoknak. Ha ez sikerül akkor a Konferencia élbolyba kerülhetnek.
A Párducok tényleg esélyesei a meccsnek, most összekapták magukat, két tényleg szép győzelmet zsebelve be. Most elindulhatnak felfelé, ráadásul otthon vívják csatát. Viszont elég sok sérültjük van.
A két csapat Floridában öldöklő küzdelmet szokott vívni, elég sokszor túlóráznak. Erre alapozom a tippet, de elképzelhető nálam egy szűk vendég győzelem is, ha sikerül megszerezniük az előnyt és védekezni is megtanulnak gyorsan.

NY: 25 (67,5%)
V: 12 (32,5%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15983,5 Ft

#24 november 13, 2018, 04:29:19, executor
2018.11.11. NHL.

1. Florida Panthers - Ottawa Senators      2(ah+1,5)     1.76       320 Ft     5:1

Elemzés: Hát csak nem hagyom békén a Floridát!:D De tény az előző meccs, a Szigetlakókon ment el, nem azért mert a Párducok annyival jobbak voltak. Bár a New York hátrányba került, de fordított és ha egy kicsit is jobb a védekezésük kihúzzák a túlóráig, de legalábbis bent maradnak a hendin. Tehát megint a védekezésen ment el a Szigetlakók meccse. Mindegy a lényeg, hogy három meccses győzelmi sorozatban a Florida, de semmi sem tart örökké.
Az azonban biztos, hogy a Szenátorok szenzációs játékkal, verték a tampai Villámokat. Két góllal is vezettek a kanadaiak, de ahogy várható volt a bivalyerős Tampa szívós munkával egyenlített, majd fordított és már 4:2-vel mentek. Na de ami ezután következett, az nem semmi volt. Az Ottawa ennek a csapatnak ütött egy harmad alatt négyet. Az utolsó periódusban, teljesen olyan volt, mintha nem is az Amalie Arenában játszanának, hanem
a Tire Centreben Ottawában. Szédületes tempót és nyomást fejtett ki a kanadai csapat és szerintem abszolút megérdemelte a győzelmet.
Mi várható ma szerintem? Hát az biztos, hogy a kanadaiak rettenetesen gólerősek. A gondjuk általában a védekezéssel akad, de szerencséjükre a Florida pont nem a kapura legveszélyesebb csapatok közé tartozik. Viszont a Párducok amúgy egész jól védekeznek és most nyerő szériában vannak, miközben az Ottawa képes fényes győzelmekre és tragikus vereségekre. A két csapat floridai meccsei kiegyenlítettek, de volt olyan időszak amikor az Ottawa egyeduralkodó volt Floridában. Szerintem két nagyjából hasonló képességű csapat csak össze és azon fog a meccs állni vagy bukni, hogy az egyik legjobb támadójátékot, mennyire fogja támogatni a védekezés (Szenátorok) vagy a jó képességű védelem ki lesz e szolgálva a csatárok által. Szoros meccsen bármelyik csapat nyerhet. Szerintem ez az Ottawa lesz. A Bet365 még nem adott oddsot, de az Unibetnél látom, hogy a hendi elég ajándéknak tűnik.



2018.11.12. KHL.

1. SZKA Szentpétervár - Avtomobiliszt Jekatyerinburg     1(hv)      1,62      160 Ft    5:2

Elemzés: Visszatérek a KHL-be és mindjárt egy rangadó fogad, amire érdemes lehet egy kis tétet tenni. A Nyugat második legerősebb legerősebb csapata fogadja a Kelet ászát. Az Avtomobiliszt félelmetes ellenfél, gyakorlatilag legyőzhetetlennek tűnik. Egyetlen vereségük van az Asztanától ahol otthon 0:2-ről nem sikerült fordítani. Ezenkívül minden ellenfelükön keresztül gázoltak, mondhatni, hogy a teljesítményük alapján a végső győzelemre is esélyesek.
Az SZKA legutóbb másodszor is kikapott a CSZKA csapatától, még megszorongatni sem tudták a moszkvaiakat ellentétben az előző párharcukkal. Egyébként remek teljesítményt nyújtanak és jó játékkal esélyesek lennének a Konferencia megnyerésére is, sőt ők is végső győzelemre esélyesek.
A két csapat idén még nem találkozott és nyilvánvalóan mindkettő nagyon készül a rangadóra, nyilván a legerősebb összeállításukkal. A Jekatyerinburgnál a csapat cseh játékosa Jakub Kovar megsérült a Karjala Kupán és egy hétre kiesett. Azt nem hinném, hogy a Pétervár, minden ragadót elveszít otthon, márpedig a komolyabb csapatok idén eddig megszorongatták. Itt azonban inkább nekik van veszítenivalójuk, a vendégek magabiztosan elsők Keleten, ezért én úgy gondolom, hogy nyilván óriási csatában, de az SZKA ezt a meccset nem hagyja elmenni.

2. Dinamo Minszk - Traktor Cseljabinszk        2(hv)       1,80      160 Ft     3:1

Elemzés: Csak röviden. Két hasonló képességű csapat csak össze, pocsék védekezéssel és gyenge támadójátékkal. Azonban a gyenge fehéroroszok otthon abszolút verhetőek és ha a Traktor valahonnan elhozhatja a pontokat, hát az pont a Minsk-Arena. Szerintem ezt meg is teszik, főleg, hogy utána kevésbé verhető csapatok jönnek nekik.

2018.11.12. KHL élő.

3. Dinamo Minszk - Traktor Cseljabinszk        2(ah+2,5)       1,60      160 Ft     3:1

Teljesen véletlenül, amikor hazaértem láttam, hogy a Minszk megy 3.1-re, gyorsan, léptem egy hendit a Traktorra élőben. Aztán a végén, még volt egy nem megadott gólja a vendégeknek, de teljesen mindegyy mert jött a tipp, tompítva a bukást.

NY: 27 (66%)
V: 14 (34%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15698,7 Ft

#25 november 13, 2018, 04:32:08, executor
2018.11.13. NHL

1. New York Rangers - Vancouver Canucks      2(ah+1.5)      1.40       160 Ft     2:1

Elemzés: Óriási küzdelmet vívtak meg  Rangerek a Columbus ellen, amelyet mérkőzést végül büntetőkkel megnyertek a new yorkiak. Ezzel a győzelemmel egész jó produkciót hoztak össze az elmúlt öt meccsükön. A hazai mérlegük alapján erős középcsapat benyomását keltik. Nem tartoznak a leggólerősebb csapatok közé, de hazai pályán igen jól védekeznek.
A védekezésre szükségük is lehet mert a vendég kanadai csapat igen gólerős, ebből.a szempontból az NHL topcsapatai között van idén. Kell is a sok lőtt gól a Canucksnak, mert a kapott gólok tekintetében viszont igencsak gyengén muzsikálnak. Amúgy érdekesek a kanadaiak eredményei, mert képesek a liga erős csapatait is jól megruházni, majd pár nappal később egy jóval gyengébb alakulattól nagy pofonnal távozni. Ettől függetlenül egy nagyon jó csapat.
A két csapat meccsén nyilvánvalóan a Rangers a jó vedekezésben bízhat és abban, hogy az ellenfél védelme viszonylag könnyen átüthető, miközben a Vancouver abban, hogy megszórhatja a New Yorkot, hiszen ez sikerülni szokott nekik erősebb csapatok ellen is. Ha pedig sokat szórnak, akkor mit számít némi gyengélkedés a védekezésben. Az biztos, hogy jellemzően a Madison Square Gardenben vagy szoros meccset vívnak, vagy a kanadaiak szoktak nyerni, ritka a hazaiak nagy arányú győzelme. Ebben bízom én is.

NY: 28 (66%)
V: 14 (34%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15762,7 Ft

#26 november 15, 2018, 04:15:44, executor
2018.11.14. NHL  (sajnos a meccseknél nem biztos, hogy meg tudom csinálni időhiány miatt az elemzést)

1. New York Islanders - Vancouver Canucks    2(ah+1,5)      1,50     160 Ft    5:2

Elemzés: Szűk meccsen de kikapott a Canucks a Rangerektől az előző fordulóban és nem tudták megfelelően megtörni az ellenfél védekezését. Kiegyenlített meccs volt, ahogy vártam is és hozták a kanadaiak a tippemet.
Most megint egy jó, sőt nagyon jól védekező csapatot kaptak ellenfélül. A Szigetlakók ezen a meccsen tényleg a kiváló védelmükben bízhatnak, no meg a hazai közönség erejében, mert a Vancouver lényegesen nagyobb játékerőt képvisel. Egyébként nagyjából ugyanazt tudnám leírni, mint az előző Canucks meccsen, tehát egy jó védelem és egy bivaly csatárjáték meccse lesz ez. Én legfeljebb egy szűk hazait tudok elképzelni, ha viszont a kanadaiak beindulnak akkor szőnyegbombázás lesz.

2. Philadelphia Flyers - Florida Panthers      1(hv)      1,8     400 Ft   1:2

Elemzés: Már megint a Panthers ellen, amikor már annyi pénzt elvitt. Mondhatnánk. De azért most kicsit más a helyzet. Először is a Florida most idegenben fog megküzdeni a Flyersel. Mégpedig azzal a Flyersel amelyik szintén három meccses győzelmi sorozatban van. Az Arizonát kétszer verte egymás után, ráadásul akkor figyeltem fel rájuk, amikor a második meccsen otthon 2:0-ra vezettek, majd 2:4-es hátrányba kerültek és onnan is felállva tudtak nyerni. A következő meccsen pedig szenzációs játékkal lemosták a Chicagot 4:0-ra. Az Arizona ellen a tartásuk volt nagyon jó, a Blackhawks ellen pedig kiválóan védekeztek és szépen támadtak. Én egyébként a Philadelphiát a play-offba várom.
A Párducok is szép sorozatban vannak, hiszen négyszer győztek egymás után és jó volt a támadójátékuk és védekezésük egyaránt. Azonban ezek zömét otthon érték el, idegenben eddig nem olyan jók. Reméljük nem most indulnak el felfelé ezen a téren is.
Szerintem ez a meccs a hazaiaké, bár nem lesz könnyű. Hagyományosan szoros derbiket játszik a két csapat a Wells Fargoben és idén szinte hihetetlen volt, hogy a Philadelphia 5:2-ről is csak a hosszabbításban tudta legyűrni a Floridát otthon. Ez most is bőven benne van, de ettől függetlenül ez az összecsapás hazai.

3. Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning     2(hv)    1,68      160 Ft   2:1

Elemzés: Kikapott a bivalyerős Tampa az Ottavától legutóbb ami azért is volt meglepő, mert 0:2-ről fordítottak 4:2-re majd amikor már azt gondolná az ember, hogy ez a meccs megvan, kaptak egy négyest, az utolsó periódusban. Nagyon kiengedtek a Villámok és megnehezítették a dolgukat, hiszen a Szablyák kemények tudnak lenni otthon. Persze azért különösebben nem aggódom, a két csapat játékereje között bőven van különbség a Tampa javára és Buffaloban sem igazán szoktak megijedni, hanem verni szokták a Szablyákat. Most is erre számítok.

4. Los Angeles Kings - Toronto Maple Leafs    2(hv)     1,76     160 Ft     1:5

Elemzés: Itt szerintem elég egyértelmű a helyzet. A Királyok iszonyat gyengék, különösen a csatárjátékuk. Meglepődnék ha a bivalyerős Torontonak gondot okozna a győzelem, az Angyalok Városában, mikötben amúgy szinte mindenkit végigvernek idegenben. Egyértelmű Leafs győzelemre számítok.

NY: 29 (63%)
V: 17 (37%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15164,3 Ft

#27 november 15, 2018, 04:16:35, executor
2018.11.14. KHL.

1. Dinamo Minszk - Metallurg Magnyitogorszk     2(hv)     1,42     160 Ft     0:2

Elemzés: Legyőzte a fehérorosz csapat a Traktort a fordulóban, de most egy nagyágyú érkezik Minszkbe. A Metallurg négy meccses győzelmi sorozatból érkezik, bár legutóbb a Szpartakot csak túlórázva gyűrték le idegenben. Általában az jellemző a vendégekre, hogy a náluk gyengébbeket, így vagy úgy de megverik idegenben, a hasonló vagy erősebb csapatok meg eddig verték őket lényegében. A Dinamo pedig általában kikap az erősebb csapatoktól. Mivel a Metallurg egy győzelemmel megerősítheti play-off pozícióit, remélhetőleg úgy fog a meccshez állni és nyer.

2. Szpartak Moszkva - Avtomobiliszt Jekatyerinburg    2(hv)     1,52    160 Ft    3:3  (4:3(

Elemzés: Van kérdés? A KHL toronymagas listavezetője látogat Moszkvába és bár Péterváron nem jött össze sok babér az Avtomobilisztnak, azt a kisiklást itt kiigazíthatják, mert a Szpartak nem egy SZKA szintű csapat. A moszkvaiak egyetlen reménye, hogy azért Jekatyerinburgban is megizzasztották a mostani vendégeiket. nekem úgy is jó, csak nyerjen az Avtomobiliszt.

NY: 30 (62,5%)
V: 18 (37,5%)
TV: 0

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15071,5 Ft

Csúnya tegnapi napon vagyok túl, hiszen még a papír meccsek sem nagyon jöttek. De nem esek kétségbe, mert eddig a tőkém nem volt veszélyben, a bukásokat a nyereségből finanszíroztam. Számítottam a hullámvölgyre, ezért is írtam az elején, hogy a cél elsősorban a tőke megőrzése, a hoki szezonban,amíg rá nem tudom faragni a két sikeres baseball szezonban használt módszeremet a jégkorongra. Valamit az NHL-nél módosítanom kell, mert ott valami másképpen működik és egyenlőre csak viszi a pénzt. A KHL-ben rendben vagyok, szépen jövögetnek a meccsek. Ez látható a statisztikából is:

KHL eddig 27 mérkőzésből 19 tipp jött ami 70%-os nyerési arány.
NHL eddig 21 mérkőzésből 11 tipp jött ami 52-os nyerési arány.


Na ezen fogok javítani, az elkövetkező időkben. Cél a KHL-t megtartani és az NHL-t 60% köré inkább fölé hozni.


#29 november 16, 2018, 19:03:08, executor
2018.11.16. NHL.

1. Columbus Blue Jackets - Florida Panthers     1(hv)     1,76     500 Ft     7:3

2. Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning   2(hv)     1,86     240 Ft    3:4

3. Minnesota Wild - Vancouver Canucks     1(hv)     1,47    160 Ft     6:2

4. Arizona Coyotes - Nashville Predators      2(hv)      1,68      160 Ft      2:1

NY: 33 (63%)
V: 19 (37%)

Kezdőbank: 15000 Ft
Bank: 15573,1 Ft