Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Aki kedvet érez kézis rövid hírek, angolra fordításához, az jelentkezzem már nálam privátban. ;)

Példa:
magyar:
http://7meteres.com/2013/04/hirek-atlovesbol-04-02/
angol:
http://7meteres.com/2013/04/news-from-the-sideline-04-02/

Férfi kézi: a Pick kapusa szünetelteti a válogatottságot

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapusa, Tatai Péter szünetelteti a válogatottságot. A kapuvédő azért döntött így, mert nem kap elég lehetőséget a nemzeti együttesben, a kispadon pedig nem szeretne ülni, mert annak nem látja értelmét.

Tatai a Nemzeti Sportnak elmondta: nem igaz, hogy lemondta a válogatottságot, csupán arról van szó, hogy egyelőre nem vesz részt a csapat munkájában.

,,Jelenleg úgy érzem, hogy nem vagyok a legjobb formában, vagyis nem én vagyok Mikler Roland mögött az ország második számú kapusa, ezért egyelőre nem tudom segíteni a válogatott munkáját – nyilatkozta Tatai Péter a Nemzeti Sportnak. – Van annyi önérzetem, hogy ezt belássam, ugyanakkor a későbbiekben ha újra kiemelkedő formában leszek, szívesen állok a csapat és a szövetségi kapitány rendelkezésére."

Tatai Péter korábban lemondta a válogatottságot, a londoni olimpia előtt hasonló okokból döntött úgy, hogy nem kíván szerepelni a nemzeti csapatban.

A Pick Szeged kapusához hasonlóan Iváncsik Gergő, Iváncsik Tamás és Laluska Balázs is szünetelteti a válogatottságot.

A két legújabb interjú 7méteresről:
Zdolik Bence
Vladimir Temelkov


Kivetette a hálóját Nagy Lászlóra a francia szupercsapat

A L'Équipe című francia lap szerint a PSG férfikézilabda-csapata szeretné megszerezni a Veszprém klasszisát, Nagy Lászlót.

Az újdonsült francia bajnok bombaerős csapatot épít, hiszen korábban már megszerezte a horvát válogatott beállóst, Igor Vorit, a montenegrói válogatott jobbszélsőt, Fahrudin Melicet, a 2012-es év legjobbjának választott kieli átlövőt, Daniel Narcisse-t, valamint az MKB Veszprém magyar válogatott irányítóját, Császár Gábort.

A PSG a legutóbbi szezonban csak a 13. helyen végzett a bajnokságban, tavaly nyáron aztán a Qatar Sports Investments hétmillió eurójával megtámogatott klub számtalan klasszist leigazolt.

Érkezett Samuel Honrubia, Mladen Bojinovic (mindkettő Montpellier), Robert Gunnarsson (Rhein-Neckar Löwen), Asgeir Örn Hallgrímsson (Hannover), Marko Kopljar (Zagreb), Didier Dinart, Luc Abalo (mindketten Atlético Madrid), García Robledo (Ademar Leon) és Jose Manuel Sierra (Valladolid), majd a 2011-es év legjobbja, a dán Mikkel Hansen.

A nagybevásárlás a bajnoki címmel meghozta a gyümölcsét, de a PSG nem áll le, és tovább erősítené a csapatot, a következő kinézett sztár pedig az a Nagy László, akit a francia lap a világ legjobb jobbátlövőjének titulál. A L'Équipe információi szerint Nagy megszerzésén már több mint egy hónapja ügyködik a PSG, és a Veszprém állítólag 250 ezer eurós kivásárlási árat állapított meg.

Nagy tavaly tért haza a Barcelonától, és a Veszprémnek egyértelműen kulcsembere, a Kiel elleni BL-negyeddöntő visszavágóján öt gólt szerzett, majd Twitter-oldalán a bírókra panaszkodott.


Nagy Laci jövőre már a PSG nél lesz, az fix! ennyi pénzt nevetve adnak érte.

Tegnap a bajnoki rájátszás elődöntőjében a Tertnes vendégeként a Larvik 20 góllal verte vendéglátóját!
Másik hír! Visszatért a szépséges Nora Mörk! Sok sikert kívánok neki, de nem az ETO ellen!

Idézetet írta: drogos Dátum május 01, 2013, 17:14:28
Tegnap a bajnoki rájátszás elődöntőjében a Tertnes vendégeként a Larvik 20 góllal verte vendéglátóját!
Másik hír! Visszatért a szépséges Nora Mörk! Sok sikert kívánok neki, de nem az ETO ellen!

Kurtovic miért nem játszik mostanság? Sérült? Állapotos? Esetleg egyéb okból?

Idézetet írta: rosco Dátum május 02, 2013, 11:29:18
Kurtovic miért nem játszik mostanság? Sérült? Állapotos? Esetleg egyéb okból?

Kurtovics már a Viborgban van, nyáron oda igazolt. Amúgy lesérült, felépült, játszott vagy 2 hetet és ismét a maródiak listájára került... :( Szóval igen, sérült.



Idézetet írta: ncis88 Dátum május 17, 2013, 11:59:43
Szkopje

Gyors válasz volt, köszi szépen! :ok:

A kis montenegróit jobban sajnálom, hogy lelép, nehéz lesz pótolni.

Én Lekiccsel szimpatizálok jobban.. Emlékeztet egy számomra kedves lányra.

Idézetet írta: rosco Dátum május 17, 2013, 12:02:21
Gyors válasz volt, köszi szépen! :ok:

A kis montenegróit jobban sajnálom, hogy lelép, nehéz lesz pótolni.
Nekem is inkább Radicsevics fog jobban hiányozni! :)

Elég erős lesz jövőre is a Győr.
Azért, ha maradt volna a Radicevic, Lekic duó és úgy jön Bulatovic, az nagyon komoly lett volna!

Idézetet írta: drogos Dátum május 17, 2013, 12:37:20
Nekem is inkább Radicsevics fog jobban hiányozni! :)

Azt el kell ismernem Lekics néha elég nagy nulla volt..De nekem szimpi volt ha nem ment neki akkor is próbálkozott, addig amíg be nem lőtte magát..Igaz sok technikai hibája volt meccsenként, de sok fontos gólt is lőtt

Idézetet írta: jax Dátum május 17, 2013, 19:47:21
Elég erős lesz jövőre is a Győr.
Azért, ha maradt volna a Radicevic, Lekic duó és úgy jön Bulatovic, az nagyon komoly lett volna!

Az már túl sok! Így is több a játékos, mint kellene! Nem szabad elfelejteni, hogy Hornyák Ágnes is visszatér, marad Tervel. 16 fős lesz a keret, de sok a belső poszton lévő játékos. Mivel Áginak van élő szerződése, ezért nyilván a felbontása nem megoldható, de inkább helyette+Hornyák Dóra helyett kellett volna Penezics/Zácsik/Posztnova stb...
Így is az ETO a toronymagas esélyeses a következő BL-győzelemre, de mindig lehet jobb csapat :)
Orbán meg fogja oldani Radicsevics hiányát. Méltatlanul kevés időt töltött a pályán Martín és KEB alatt is. Sokkal jobb játékos ő. Lekicsért azért nem kár, mert sok labdát eladott, sokat önzőzött és mindemellett (relatíve) sokat keresett. Nem sajnáltam tőle, de a vezetőség -mint már több fórumon hangoztattam-, szerintem az "új Bradeanu"t akarták vele megszerezni! Ő a védelem oszlopa volt, és nem csak irányító, hanem átlövő szerepet is eredményesen tudta felvenni. Két legyet akartak ütni egy csapásra. Akkor bejött, most nem. Lekics világklasszis játékos egy olyan csapatban, ahol majdnem minden róla szól! Ahol ő a vezér. Győrben nem így volt, így hát nem is érezte magát jól, pláne J2-ben.