Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Szokás szerint túlzó "elemzés", de ismét igazat neki abban, hogy Tominak ha nincs kedve, akkor telibesz. az egész meccset, csapatot, edzőt, szurkolót... Ma is ez volt. Groot nagyon jó volt elől, Sulland nálam még mindig kérdéses, én azért bízom benne, hogy Müllernél jobb lesz, aztán meglátjuk. Planétának is megadom az esélyt és remélhetőleg Martín is. No nem azért, mert akkora lehetőséget látok benne, de mindenképp többet tud a csapat játékához hozzátenni, ha pályára is lép :)
Broch elől tragédia, hátul azért jobbára teszi a dolgát. Azért ha Amorim 100%-os lesz, akkor Broch kettesben védekezzen csak. Tomi+Amorim középen, mellettük Groot és Broch kellene, ez lenne az ideális, de ugye Lökét nem fogja lekapni, mert ha VÉLETLENÜL lesz leindítás, akkor neki kell futnia, na meg ugye a szélsőknek.

Amit látni kell, ez a Glassv egy szar csapat, ennek ellenére már ellenük sem igen ment. Nagyon gatya még a csapat, de van idő. Ha idén is nagy betli lesz a csapat, akkor viszont érdemes elgondolkodni azon, hogy van-e értelme tovább erőltetni Martínt.

sport1en ez a harmadik félidős 1órás kézi bl szösszenet nem is volt annyira rettenet :ok:

Idézetet írta: csak1tomi Dátum szeptember 14, 2015, 20:15:00
sport1en ez a harmadik félidős 1órás kézi bl szösszenet nem is volt annyira rettenet :ok:

Mit mondtak? Én nem néztem.

lehet fent lesz neten, győrről dumáltak, selejtezőről, bent volt bódi a stúdióban, akkor volt veszprémről is dumálás, szegedről is, megvettek egy spanyol balszélsőt kb ennyi :D
megpróbálok videót szerezni



Egyszerűen kirúgták. :noway: Az egyik "meg nem nevezett" játékos kirúgatta. Sztetek kinek van akkora hatalma, hogy megtehesse?

Idióta vezetés.
:crazy: :crazy:

ez hülyeség hogy játékos rugatta ki, nincs olyan játékos akinek lenne beleszólása abba hogy "hé figyelj már fricibá rúgjuk már ki karcsi edzőbát" :D
nyilván super globe elbukott dönté és ugyan úgy elbaszott  plock elleni végjáték beütötte az utolsó szöget a koporsóba :/
egyszerűen elfáradt nem tudott megújulni belefásult, ennyit bírt 3év :(

Nem gondolom, hogy ezek akkora jelentőségűek lettek volna, hogy egyik napról a másikra kirúgják a férfi kézilabda elit top 1-4-be tartozó Veszprém vezetőedzőjét. Az elfáradásra meg azért nem gondolok, mert ezt az okot a nyáron kellett volna orvosolni.

Tominak van igaza,ezek voltak az igazi okok,bár állítólag Suliccal nem volt felhőtlen a viszonyuk,de hát Sulic a horvát  válogatottba se véletlenül nem játszik.


Ne legyetek naivak. Az igazi okokat (ha nem a gyengébb eredmények) sosem tudjuk meg. Nem fogják azt mondani, hogy hé magyar nép és veszpérmi szurkolók. Kirúguk az edzőt mert nem jött ki Suliccal vagy Nagy Lacival.

Én biztos vagyok benne, hogy az igazi ok itt nem a hétvégi X vagy a Globe döntős vereség.


Példaként írtam Nagy Lacit és Sulicot, nem arra céloztam hogy miattuk rúgták volna ki.