Skandináv foci 2018

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A 330 ezer lakosságú Izland az ország függetlenségének a napján történelmi dologra készül: a bemutatkozik a világbajnokságokon! Nem lesz egyszeű dolguk, mert az Argentínokkal szállnak szembe, de a selejtező alatt a dél-amerikaik nem mutattak jó formát, ellenben a szigetországiak magabiztosan jutottak ki. Capatkapitányuk, Aron Gunnarson nyilatkozatában sokat megtudunk a felfogásokról!

"Some of us players are nearing the end now. We're in our late 20s and early 30s, and we know we'll have to give way for younger players soon. That's why it's so important that we pass on the values that have made us successful. I mean, we could go to Russia and try to play like Barcelona. But what would be the point? We'd just be a bad copy. We'd definitely be a worse team.

That's not what Iceland is about. It never has been.

In a way, I see our style as a symbol of Iceland. Just look at some of our players — I mean, maybe we're not the most technical. Maybe we're not the prettiest to look at. But would you want to fight us? I don't think so.

We're united. We're tough. We fear nothing.

And that's the lesson I want to pass on to our young players in Russia. I want them to realize that if you work hard, and if you have guys who are willing to stick together, anything is possible in football. Anything."


*A teljes interjú itt olvasható el: https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/there-be-ice-dragons-here

A világbajnokság mellé jöhet egy kis norvég foci is? Hétfőn kiderül hogy Sondre Rossbach védési hatékonysága milyen lesz a listavezető ellen, illetve megtekinthetitek a cikkben a remekbe szabott videoklippjét is. Heia Under!

Sondre Rossbach lehúzta a rólót az első félidőben és védte mindhárom bergeni próbálkozást, míg az Odd teljesen veszélytelen volt ellenfele kapujára. Jött is a félidei 0-0.


A norvég bajnokság a nyáron se áll le! 15. fordulót nyomnak a fiók a vébé alatt. Heia Kristiansund!

Szia!

Köszi a posztot, jó így a VB alatt azért a hagyományos bajnoki posztokat is olvasni!

Az a kérdésem lenne, hogy neked mi a véleményed a Stabaek-Haugesund meccsről? Szerintem 1.90-ért a DNB2-ben lehet érték. Bár erős a Stabaek otthon, de idegenben a Haugesund sem lebecsülendő. Köszi a választ!  :beerchug:

Hello,

Elég hihetetlen, hogy eddig csak egyszer kapott ki vendégként az FKH, mivel tradicionalisan otthon jobbak. Stabæk nagyon hangulat csapat és meghatározó lesz hogy este melyik arcukat mutatjàk. Én nagyon örülnék a vendéggyözelemnek, de magasabb oddson tenném csak meg. Reálisan lettek belöve a szorzók erre a meccsre szerintem.

Skandináviában nem akarták áthúzni a vb-s meccsnézés lehetőségét, meg amúgy se megy most nagyon le a nap éjjel, így berakták a Valur Reykjavík - Rosenborg meccset este 10-re! Bónuszként pedig itt van a koszovói Drita bemutatkozása a Malmö FF ellen!

Kis svéd felhozó meccs a VB-döntő előtt!

Svéd felhozó meccs a VB-döntő előtt!

Vasárnap délután véget ér az Oroszországban zajló világbajnokság, ahol francia-horvát döntőnek lehetünk majd szemtanúi. A délután 17:00-kor kezdődő finálé előtt azonban érdemes lehet figyelemmel követni - akár fogadási szempontból is - a Norrköping-Häcken svéd bajnokit! Olvasd tovább ITT!


Köszi a svéd elemzéseket. Idén is úgy jönnek a tippek mint a tavalyi szezon kezdetekor 🤑🤑🤑

Amekkora csalódás volt a Vidi - Dudelange kedden, annyira drámai és kiélezett lett a Rosenborg - Valur szerda este. Csak két párharcot láttam a BL első selejtező köréből, de biztos vagyok benne, hogy ez volt az egyik legjobb meccs - a trondheimi nézők számára pláne! Ahogy a kommentátor is mondta: Folytatás a Celtic Parkban!

Idézetet írta: gavrilo14 Dátum július 15, 2018, 22:06:55
Köszi a svéd elemzéseket. Idén is úgy jönnek a tippek mint a tavalyi szezon kezdetekor 🤑🤑🤑

Köszi szépen! :) De ne kiabáljuk el, bár tény, hogy eddig tényleg ezen a téren jól sülnek el a tippek! Meglátjuk mi sül ki belőle! Mondjuk Te sem panaszkodhatsz!   :beerchug:

Na, 14 percbe összeszedtük, hogy mit is várhatunk a Midtjylland - Astana összecsapásról. Hallgassátok szeretettel!

:cya:

Skandivánok Európában: Nehéz visszavágó előtt a dánok

Szerdán este a Bajnokok Ligája selejtezőkörének második fordulójában a dán Midtjylland hátrányban látja vendégül a visszavágón a kazah Astana együttesét! Ég a ház rendesen a hazaiak feje felett, hiszen pocsékul indították a mostani szezont, s egyáltalán nem biztos, hogy képesek lesznek ledolgozni a hátrányt! A SPF pedig ezúttal a meccs kapcsán egy podcast erejéig Jonas Roelsgaardot hívta segítségül, hogy fejtse ki számunkra, mit is várhatunk idén a nemzetközi porondon a dán együttesektől! Olvasd és hallgasd ITT!


A Skandináv napok tovább folytatódnak! Ezúttal a København és a Nordsjælland került terítékre. Aki szeretne elmélyülni a dán küzdelmekben sportfogadásügyileg vagy csak szereti az ország ladbarúgását, annak kötelező darab!

Skandináv fanoknak szinte kötelező olvasmány a Midtjylland korábbi vezető játékosmegfigyelőjével a mély szakmai interjú!  :)
(vigyázat, hosszú lesz!)
https://nagykero.wordpress.com/2018/08/10/valami-mukodik-daniaban-interju-lars-hallengreennel-a-midtjylland-korabbi-vezeto-jatekosmegfigyelojevel/