Betfair software

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


augusztus 13, 2013, 21:27:50, vmlinuz
 Letöltöttem a Betting Assistant programot, és nehezen tudok eligazodni rajta! Ha valaki használja és tudna besegíteni  használatába?
Pl. miben segít, amit a betfairnél nem lehet csinálni? hogyan kell használni?

Köszi előre is 

Hali. Honnan töltötted le a progit? ::)



Idézetet írta: demi Dátum március 16, 2010, 19:07:54
http://betting-assistant-beta.software.informer.com/1.0/

http://www.youtube.com/watch?v=PsZ0XBsY_zM&feature=related
én nem néztem végig a videót, mert már lekorlátozták a netem 128kbitre. :crazy:

Ezt végignéztem , de az angol tudásom kevesebb , mint ez a sebes angol. Mivel lehet többet csinálni ezzel mint a betfairrel?
Lehet e ezzel progi val multiples fogadást?
 


Szia,

igy első ránézésre egy fogadást segitő platform ez, ahol figyelemmel követheted h egy adott meccsre hogya változik a feltett összeg. Sajnos miután mobilnetem van, nem nagyon tudtam megnézni ezt a videót, igy letöltöttem a programot, és ha áttanulmányoztam, leirhatom h mi is ez valójában. Üdv

Egyelőre köszi és várom a többit....

Idézetet írta: prcsaba Dátum március 17, 2010, 19:29:15
Egyelőre köszi és várom a többit....

Egy egyszerű kereskedési platform. Annyi plusz segitséget nyújt, h nem kell a marketen belülre bemenni, és ott megnézni h hogyan voltak a szorzók párositása. Vásárlói és eladói forgalmat mérhetsz vele, illetve beállithatsz stop loss szinteket, azaz h egy esetleges vesztesnek tűnő tipp esetén hol adjon el (vagy ha lay-eltél akkor hol vegyen) a rendszer helyetted, igy csökkentve a veszteséget. Illetve take profit-ot is adhatsz be neki, amivel meg megadod h egy jó tipp esetén hol szálljál ki biztos profit mellett (illetve h úgy zárhasd a poziciódat, h ne veszits, csak nyerhess). Ebben az esetben a várható profitod természetesen csökken. Alapjába véve az ilyen platformok célja, h tőzsdei szempontok alapján közelitse meg a sportfogadói piacot, nagyban hagyatkozva a Relative Strength Index-re (ami megmutatja a vásárlók jelenlegi hangulatát, azt h milyen irányban nyitnak inkább, s hogy mikor érzik azt a trader-ek h az adott devizapár -jelen esetben csapatok/játékosok - mikor bizonyul már túlvettnek vagy túladottnak. Nagyon nagy pluszt szerintem nem ad a fogadásba, illetve én nem iylen oldalról közelitem meg ezt a világot. Ha tőzsdei szempontok alapján akarok kereskedni, akkor tőzsdézni megyek, és nem fogadni. De ez a személyes véleményém, s biztosan sokan máshogy vélekednek erről.

és mi szakmabeliek csak siman Gruss-nak hivjuk asszem meg mindig havi 6 fontba kerul :)

#10 március 17, 2010, 22:09:08, vmlinuz
Sokféle Betfair szoftver szabadon letölthető, akár másodpercenként frissítik az árakat,alkalmazásuk mindenképp ajánlott.Ha lóversenyen lay fogadásra játszol,sokkal gyorsabban közvetíti a verseny közbeni oddsok változását.Érdekes lehetőség a Ladder interfészen játszható "skalpolás" technikája.Én a BETTRADER EVOLUTION-t használom, de jó a Bet Angel Basic is, viszont a Bet Angel nem engedi a létra interfész használatát. A Betfair minimum tétje alatt is tehetsz a programokkal fogadásokat,  pl. 0.10 euroval kipróbálhatod kis téttel a lay fogadások izgalmait.A 100 eurós lay lóversenyfogadásokkal vagyonokat lehet nyerni...


Ezek a programok letolthetők ingyyenesen? (bettrader, bet angel basic)

Betangel (a basic változat ingyenes), BetTrader. Ezek jó kis szoftverek. Nem nagyon használtam mág őket, de annyit tudok, hogy nem kell megvárni az 5mp fogadási időt és mint tudjuk 5mp a fogadásban nagyon sokat számít! ;)

Idézetet írta: prcsaba Dátum március 18, 2010, 13:06:12
Ezek a programok letolthetők ingyyenesen? (bettrader, bet angel basic)

Most néztem csak meg, hogy te is ezeket írtad! :) Legalább így jobban tud dönteni! ;)

#14 március 18, 2010, 15:44:11, vmlinuz
A Betfair szoftverek alapvetően két kategóriába sorolhatóak: Sportfogadó szoftverek, amelyek befedik a Betfair teljes piacát (labdarúgás, tenisz, lóversenyek, stb.). A másik kategória a Betfair Játékokhoz kifejlesztett szoftverek. A Betfair Games-ba tartoznak az Exchange Poker, Blackjack stb. játékok.
A szabályok nem, ill. minimálisan különböznek a hagyományos póker, blackjack szabályoktól.Az idevonatkozó stratégiák egy része alkalmazható manuálisan,és a másik része csak szoftverrel. Mivel az idő rövidsége miatt a felhasználók manuálisan elszalasztanák a profitáló lehetőségeket.A Betfair Games-ra kifejlesztett szoftverek használhatók akár 24 órán keresztül is. A fizetett felhasználók részére több nyelven lefordított stratégiákkal Betfair adatok szerint a fh-k 30-40%-a ezer-ezerötszáz angol font nyereséget lehet elérni. Fontos tudni azt, hogy nem a Betfair ellen játszol, hanem más felhasználók ellen.
A Games szoftverek között nehéz különbséget tenni, elfogadott a Well Done szoftver, az X-FFEEDER