Tippek, tipp oldalak (konkrét tétekkel és tippekkel)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok !

Olyan oldalakat szeretnék összegyűjteni:

- Kiírják előre !!! a tippeket és a téteket.  :ok:
- Rendesen vezetik, hogy mennyit nyertek vagy buktak havonta  :ok:
- Estleg olyan tippoldalakat ahol tippeket lehet venni és valakinek már volt személyes !!!!! jó !!! tapasztalata, azaz hogy nyert is valamit  :ok:
- Ne legyen fórum   :noway:
- Ne legyen olyan oldal ahol kiírnak egy csomó tippet és hogy milyen erősségüek  :noway:
- Olyan kell ahol konkrét tipp (single vagy combo) és konkrét összeg van
  :ok:

Kérek mindenkit csak olyan oldalakat írjatok ide , ahol ezek a feltételek teljesülnek.

Azért szeretném ezt a topicot elindítani, mert keresem én is a nyerő stratégiát. És hátha egyszer bejön.  :)

(Ez az SBK-ról jutott eszembe, mert Őket is itt a keresgélés során találtam, de vagy bénán keresek vagy tényleg nincsenek olyan oldalak, ahol kiírják előre a tippeket, fizetősbe is csak olyat találtam, ahol utólag nagyon szép statisztikák vannak, de ezekben sem bízom  :))

Én eddig hosszas keresgélés után csak egyet találtam ez egy ingyenes program, és tippeket, téteket is írnak és most eddig 2008.07.31.-től 19 %-os hasznot produkáltak. 
Ezt szoktam általában használni, azt is megnézem mit tippelnek, de mindig én döntök. Valamikor megrakom tippet valamikor nem.


http://www.masteroftheodds.com/

Tehát itt teljesül a feltétel vannak tippek és vezetik, hogy hogyan állnak.


Olyan oldalt keveset találsz , ahol konkrét összeget írnak tétnek, inkább csak téterősség.
Általában két féle lehetőség van, egy tippért fizetsz és ha nem jön be, akkor a kövekező egy-vagy kettő ingyen van.
Vagy van az, hogy havi regisztráció és  a hó végén plusszba vagy...
A legtöbb  oldalon úgy van, hogy a free tippek láthatóak, vagyis ezzel találati arányt mutatnak és fizetős tipp van külön mellé.

Szerintem, ha végképp nem megy a tippelés, akkor lehet összegyűjteni innen-onnan tippeket, de az igaz lehet, hogy jobb ha egy jó tippelőt követsz és nem összevissza. Ebből a szempontból talán nem hülyeség. De úgy vagyok vele, hogy tippért sem fizetnék. Valahogy nem gondolom, hogy olyan nagyon jobb tippelők lennének ezen oldalok mögött. Láttam már olyan oldalt, amely három-négy hónapig nagyon jól állt, aztán a következő két hónapban teljes csőd...

hi
ha a betfair-en játszol akkor ez az oldal is jo lehet   http://www.betucanwin.com/  ezen ingyenes lóverseny lay tippek vannak
nekem azért tünt szimpatikusnak mert látni náluk olyan hónapot is amikor buktak,nem rejtik el

Nekem kettő ilyenem van, ami nagyjából megfelel a kritériumoknak.

http://www.betaholics.com/all.asp?catid=20&catco=0$10$24$

Görög srácok. Unit az egységük, és ők tényleg tippelnek (sokszor érzésből is szerintem), mikor jól, mikor rosszul. Nincs havi vezetés, de mindig ott van az aktuális bank a kezdő bankhoz képest. Elemzést nem írnak, vagy ha igen görögül, amivel nem sokra megyek, de szerintem jók.

http://www.uo25.com/

Csak alatt-fölött, és csak fociban, de leír sokmindent (kicsit béna angollal), nincs elemzés, de következetes.

Köszönöm, ezek tényleg jók   :great: és én nem találtam meg ezeket az oldalakat, majd figyelni fogom ezeket is , hátha segítenek valamit a fogadásban  :)

Ennek a két oldalnak a hétvégi teljesítményét összegeztem: szombat + vasárnap

BetaHolics : befektetett pénz : 980 Kivett pénz : 984.75 Haszon 4.75 (Haszon Százalékos értéke : 0.48 %)
Ez azért kevés. (http://www.betaholics.com/all.asp?catid=20&catco=0)

MasterOfTheOdds : befektetett pénz : 85 Kivett pénz : 101.37 Haszon 16.37 (Haszon Százalékos értéke : 19.25 %)
Ez már jobb. (http://www.masteroftheodds.com/)

Majd próbálok minden hétvégén összegezni, de majd meglátom mi lesz belőle.  :D
Sikerült nekem is pozitívan zárni az SBK nélkül is  :great:

Bocs, hogy csak most írok, de piszok ritkán jutok odáig, hogy írjak is a sok infokeresés mellett. A betaholics-nak tényleg kicsi a haszna, de az a szimpatikus bennük, hogy sajátos tippeket fogadnak (legalábbis hozzám képest - nálam az 1x2 fogadás az alap), így kicsit más szemszögből is figyelek meccseket. Görög bajnokságokra és euroliga kosárlabdára amúgy nem rosszak. Ja az az oldal, amit beírtál télleg jó. Köszi  :jump2_125:

Ja nekem sincs semmi bajom egyikkel sem. Tetszik mind a kettő. Korrekten előre kiírják a tippeket, még ha vesztenek azt is bekönyvelik és egyiknek sincs hatalmas haszna, de valahogy ezekből a tippekből kellene egy taktikát kidolgozni, valamikor ellenünk játszani valamikor meg megrakni a téteket, de ezen még gondolkoznom kell. Ha kitalálok valamit akkor ideírom, de ha valaki tud még ilyen hasonló oldalt azt leírhatná.  :great:

Azon elmélkedtem, hogy tétemelős fogadással is 15% körül lehet max. profit . A legtöb fogadó szerintem örül, ha 5% körül van a haszna hosszabtávon. Igazából nekem az lenne fontos, hogy stabilan minden hónapban meglegyen a profit. És nem úgy, hogy egyik hónapban van egy kiugró eredmény aztán meg a következőben átmegyek negatívba.



Meg szerintem következetesen kell fogadni. Erre jöttem rá. Én is sokszor olyan tippeket rakok ami nagyon láma. Vagyis az nem jó, ha össze-vissza fogadsz és megérzésből sem. Ilyen oldalt kéne találni , ha már keresel. Előre kell gondolkodni ,hogy ha egy tipp elmegy vagy jön, akkor mi lesz a következő lépés. Ez szinte olyan, mint a sakk. Sok ilyen tippelős oldalnál ezt nem látom és nem érzem ,vagy tévedek?

Idézetet írta: Boldi Dátum április 10, 2009, 08:57:34
Azon elmélkedtem, hogy tétemelős fogadással is 15% körül lehet max. profit . A legtöb fogadó szerintem örül, ha 5% körül van a haszna hosszabtávon. Igazából nekem az lenne fontos, hogy stabilan minden hónapban meglegyen a profit. És nem úgy, hogy egyik hónapban van egy kiugró eredmény aztán meg a következőben átmegyek negatívba.




Az 5% haszon havonta óriási, ha mindig a profittal növeled az alaptőkédet. 12 hónap alatt a kamatos kamat kb. 71%-ra jön ki. Ez óriási haszon. Ekkora hasznot egy évben legálisan talán csak a tőzsdén lehet szerezni, de akkor már akkora király vagy, hogy a következő évtizedben te vigyorogsz a Wall Street Journal reklámarcaként ;D.

Mikor a lakáshitelemet vettem, nekiültem kiszámolni mi a különbség a megtakarítás és a hitel között, és leesett az állam. Tanulja az ember, hogy hitelt hogy vegyél fel, meg mindenki, aki okos azt mondja, hogy rakjon félre, meg befektetés, de mikor láttam a táblázatomat szar volt nézni, hogy az ember ha időben elkezd valamit apróságokkal, saját pénztárcájához mérten, akkor "JÓ BEFEKTETÉSSEL" évek múltán elképesztő összeg lehet.

Ezzel az off-al csak azt akartam mondani, hogy a havi 5% piszok jó tud lenni, ha átlagban tudod tartani, és van türelmed. Általában a türelem szokott elfogyni, vagy még nagyobb hiba, hogy a meglévő tőkét túlértékeli. LSD.: Mi okos kis országunk lakosainak 90 %-a eggyel nagyobb kategóriájú autóval jár, mint amit a pénztárcája szeretne.

Idézetet írta: Boldi Dátum április 10, 2009, 09:11:09
Meg szerintem következetesen kell fogadni. Erre jöttem rá. Én is sokszor olyan tippeket rakok ami nagyon láma. Vagyis az nem jó, ha össze-vissza fogadsz és megérzésből sem. Ilyen oldalt kéne találni , ha már keresel. Előre kell gondolkodni ,hogy ha egy tipp elmegy vagy jön, akkor mi lesz a következő lépés. Ez szinte olyan, mint a sakk. Sok ilyen tippelős oldalnál ezt nem látom és nem érzem ,vagy tévedek?

A következetesség nagyon jó. De olyan, hogy láma nincs szerintem. Az esetek 70%-ában böngészhetsz órákat, statisztikázhatsz gyönyörű táblázatokat, de a papírforma jön ki, amit az elején az odds mutatott. Na most egy tipp sztem miután megfogadtad 50% eséllyel bír számodra. Mivel innentől kezdve az érdekel téged a meccsel kapcsolatban, hogy bejött-e vagy nem. Úgyhogy bízni kell az embernek magában, mert úgyis a saját kis bankóit tolja fel, és ha úgy gondolja, vagy érzi, hogy jó lesz akkor rakni kell, ha meg egynél több hibát érez a logikában, akkor dobni, majd holnap jön másik.
Ilyen oldalról szerintem meg felesleges álmodozni sztem, mert akik írják egy idő múlva nem írnák egyszerű pénzügyi okaik miatt, magyarul lesz....rnák, mert megtehetik, vagy én lennék a netes fogiroda, egy emberem biztos a netet bújná és felvásárolnám a webcímet, vagy rosszabb esetben betolnék egy-két olyan tippet, ami az én kasszám felé tereli a hosszútávú bevételeket :king_125:.
Így a tippoldalakban korlátozottan hiszek. A görög kiccsákókat pár éve figyelem, és az elején iszonyat jó volt a találati arányuk. Most azt remélem, hogy felrakják a tippeket ők, és nem más. Azért szeretem őket, mert sok eseményt látszólag más szempontból közelítenek meg, mint én (végeredmény, handi, u/o), de piszkosul remélem nem csak divatból rakják fel az olyan fogadásokat, hogy ki fog gólt lőni a meccsen, meg stb.

Az előző hétvégén is összesítettem a két oldal péntek - szombat - vasárnapi teljesítményét:

A Holics az kb 50 % -ot bukott a Master az kb. 5 % -ot. Elég siralmas volt.

Remélem ez a hétvége bejön legalábbis nekem :).


A BetaHOLICS-ra nem tudok rámenni, tegnap óta semmi, bezártak a nagy bukta miatt ?  :)
Remélem nem utólag raknak ki jó tippeket !!!!  :heul_125:

A Masteren kint vannak a tippek.

A  BetaHOLICS az bejön valakinek ?