Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#1095 október 24, 2021, 17:02:58, hillandkimi
Atalanta vs Udinese

Tipp: -1.0 HC H


#1096 október 24, 2021, 17:02:50, hillandkimi
Nice vs Lyon

Tipp: 2.5 gól felett

Holnapra

Wigan vs Lincoln

Tipp:H


A hazai csapat megmenekült, méghozzá s bahreini székhelyű Phoenix 2021 csoport miatt, amit Abdulrahman Al-Jasmi vezet. Kb Anglia arab gyarmat lesz.



:D

Összetörte és a KTE jutott tovább.

:D

piros lap.. ezt megint mákolta kondás

#1102 november 23, 2021, 22:38:30, hillandkimi
ANGLIA: Championship - 19. forduló 20:45 --2021.11.23--

Coventry vs. Birmingham Tipp: H Odds: 1.85 office:bet365

Akkor @TiB kedvéért is,  de elsősorban magamnak, hogy nyerjek.

A Birmingham középpályáját és védelmét sérülések és eltiltások tizedelték meg.  Ivan Sánchez (2/0 középpályás) mellett, nem elérhető a George Friend (6/0 védő), Maxime Colin (12/1 védő) és Kristian Pedersen (13/0 védő) trió sem. A United-től kölcsönben lévő Tahith Chong (13/0 középpályás) az egyik edzésen súlyos sérülést szenvedett, körülbelül 4-5 hónapos kihagyás vár rá, aztán eltiltás miatt Gary Gardner (14/2 középpályás) sem játszhat ma.  Lee Bowyer-nek ezért elég szűk lesz a merítési lehetősége. A hazai csapatnál csak  Martyn Waghorn (11/1 csatár) és Jake Clarke-Salter (13/0 védő) játéka bizonytalan. A Coventry ebben a szezonban jól teljesít otthon (7GY-1D-1V), így ma egy tartalékos vendég csapat ellen, illene lenne behúzni a győzelmet.



#1103 november 24, 2021, 10:49:31, hillandkimi
Besiktas – Ajax tipp: -1.0HC V

Óriási bajban van a C-csoportban 0 ponttal előrébb álló Besiktas. A török ​​bajnoknak nem megy jól a bajnokságban. Sergen Yalçın csapata a hétvégén 2-0-ra kikapott az Alanyasportól, ami tovább növelte a klub gondjait. Egyes újságírók Vincent Aboubakar hiányát okolják a Besiktas gyenge teljesítményéért ebben a szezonban. A csatár az előző szezonban 32 meccsen 17 gólt szerzett, mielőtt az Al-Nassr Riyadhhoz igazolt. Sok kritika érte az eddig mindössze 4 gólig jutó Michy Batshuayit is, de Pjanic többszöri sérülése sem segített a csapaton. Aztán sokan a szezonkezdetnek tulajdonítják a gyenge teljesítményt. Nem sikerült jól a Besiktas edzőtábora, kevés volt az edzőmeccs, így később a játékosok nem bírták a sorozat terhelést, ezért rengeteg volt a sérülés. A regnáló bajnok legutóbbi 10 hivatalos meccséből mindössze 2-t nyert meg, és ebből 7-et veszített el. Valahogy a Josej - Pjanic - Atiba középpálya nem működik, Pjanic, bár 4 gólpasszt adott ebben a szezonban, formán kívül van és sérülései folyamatosan hátráltatják a teljesítményét. A Besiktasnak tényleg nincs vezére a pályán, aki összekapcsolná a csapatrészeket. A klub ráadásul egyik legjobb játékosával, Cyle Larinnal sem tudott megegyezni, Larin szerződése lejár, a kanadai távozása pedig várható. A török együttes nem hinném, hogy feltámadna az Ajax ellen. Az Ajax 4 forduló után már továbbjutott, de Haller gólkirályi címe fontos lehet a holland csapatnak. A csatár fantasztikusan kezdett az idei Bajnokok Ligájában, 4 csoportmérkőzésen 7 gólt szerzett. Haller akár gólkirályi címet is nyerhet ebben a szezonban. Várhatóan az ezer sebből vérző Besiktas ellen kezd. Az Ajax szezonjára nem lehet sok panasz. Erik ten Hag gárdája minden fronton küzd, és ezt általában sok gólos győzelmekkel teszi. Úgy gondolom, hogy az Ajax komolyan fogja venni ezt a meccset, ezért van érték a győzelmében.

Fulham – Derbi Tipp: -2.0 HC H


Megnéztem a Derby hazai mérkőzését és jól kalkuláltam, hogy Rooney csapata egy pontra jó lehet. Persze szerencse is kellett, hiszen Bournemouthnak nagyon rossz napja volt. A mindössze az eddig 1 gólt kapó Bournemouth,  3-szor kapitulált a Pride Parkban. A győzelmet nem adták ingyen a Rooney vezette Derbynek. Sam Baldock és Lee Buchanan a hírek szerint mindketten sérültek, és a játékuk bizonytalan a Fulham elleni meccsen. A hazai csapatra fókuszálva. A Fulham csapata valószínűleg a legjobb a mezőnyben. A Marco Silva vezette Fulham nagyon gólerős idén. A csapat már 48 lőtt gólnál tart. Az Xg for/ Match itthon 2.07, az AVG átlaga pedig 3.22. A hazai siker ellenére a Derbynek számos gyenge pontja van. Sok volt a hiba, a magas letámadás nem feküdt a Derby-nek, illetve a labdafelhozatalokat nagyon sokszor elrontotta Rooney csapata és ezekből a Bournemouth hamar egyenlíteni tudott. Ilyen volt például egy egyszerű felpassz, ahol Roos (kapus) hatalmasat hibázott. Az ilyen hibákat a Fulham is kihasználhatja. A Derby alakulata az anyagi gondok miatt érdekes. Tele van nagyon fiatal tehetségekkel, és van egy olyan veterán magja, mint Jagielka (39), Curtis Davies (36). Nem tudom, ez az "öreg" védelem mennyire lesz képes felvenni a versenyt a Fulham támadóival. Egy másik fontos tényező a Derby idegenbeli teljesítménye számokban. Az xG For / Match 1.03 elfogadható lenne, de az xG Against / Match 1.43 kritikus szám, míg a lőtt gól/ Match 0.56 nagyon rossz mutató. Ezzel szemben a Fulham-é 2.78 A Derby sok sebből vérzik, és az újabb sérülések azt mutatják, hogy a Fulham akár több góllal is nyerhet. 


#1106 december 03, 2021, 22:28:34, hillandkimi
Perugia vs Vicenza 1:0 win  :great:

gyanús, hogy nem esik a hazaiak oddsa, mivel a Vicenza 9 játékost fog nélkülözni ma.

Info: https://www.tuttob.com/vicenza/gdv-il-vicenza-cerca-il-rilancio-a-perugia-senza-nove-giocatori-148000?fbclid=IwAR3z0C2aWKWTvnwwtmb5tfTlPCtLAuYiBk9eKF7-0Yr4JWhlrBwf7m1p45E

A Vicenza edzője, Cristian Brocchi nyilvánosságra hozta az utazó keretét. A Lanerossi edzőjének le kell mondania a sérült Daniel Cappellettiről, Stefano Cesterről, Davide Diaw-ról, Davide Lanzafame-ról, Samuele Longóról, Tommaso Manciniről, Riccardo Meggioriniről, Nicola Pasiniről és Anthony Taugourdeau-ról.

Tipp: Perugia  Odds:1,90

végre megtaláltam a saját naplóm :D

Mindenkinek Boldogabb Újévet !! Sajnos nálunk nehezebb időszak következik, így az oldalon való ténykedésem valószínűleg ritkulni fog.

Juventus vs Napoli Tipp: H

Odds: 1.90

Gyorsan lecsapok erre a meccsre. A Juventus tartalékosan kiállt a Napoli otthonában, most ugyanez várhat a Napolira. Mondhatnám fordul a kocka. Bár számítok Laurentis-től valami trükközésre, hogy ne kelljen lejátszani a csütörtöki mérkőzést. Ugyanis az új hír, hogy  a nápolyiak sztár csatára Victor Osimhen is pozitív lett covidra, mellette Elmas,Lozano,Mario Rui sem bevethető. Nem rég Insigne is karanténban volt, ráadásul az olasz válogatott játékos lehet, hogy Toronto-ban köt ki. Egyelőre úgy fest, hogy egy tartalékos Napoli fog utazni Torinóba. Azt tudom, hogy Laurentis akkor is balhézott, amikor csak Zielinski hiányzott. A Juventus-nál jó hírek vannak. Chiesa és Dybala várhatóan bevethető lesz a rangadón. Szerintem óriási lehetőség ez a Juventus számára, hogy újból meccsben legyen a dobogókért. Forza Juventus!!
Minden org-tagnak, tippadónak, adminnak boldog új évet kívánok !!!